- Konu Sahibi firstNimbus
-
oy oy oy duyuyormusunuz kızlar serananes ne diyorrrrrrr.inşallahhhhhhhhh
hamile olan arkadaşı tbrk ediyom
keykey 2. çizgiyi gördüysen senind kesin pozitiftir
witch olumlu düşün ben 2. çizgiyi gördüğüm halde negatiftir diye düşünüyodum bu psikolojik bişey az kaldı 1e gzl haberlerini bekliyom
lansor hana sizlerinki ne zamn bgn kaçıncı gününüz
burası pozitif bi grup
sonuçlarınızda pozitif olcak ben inanaıyom
hamile olan arkadaşı tbrk ediyom
keykey 2. çizgiyi gördüysen senind kesin pozitiftir
witch olumlu düşün ben 2. çizgiyi gördüğüm halde negatiftir diye düşünüyodum bu psikolojik bişey az kaldı 1e gzl haberlerini bekliyom
lansor hana sizlerinki ne zamn bgn kaçıncı gününüz
burası pozitif bi grup
sonuçlarınızda pozitif olcak ben inanaıyom
bu arada yine idrar testi yaptım negatiffffff
Kızlaaaaar sabah kan verdim, test sonucunu gönderdiler şimdi, 10. gün değerim 148,80 hamileyim Rabbimin izniyle, mübarek cuma gününün hürmetine inşallah bu sefer sağlıkla devam eder ve kucağıma alırım inşallah, tüm sonuç bekleyen arkadaşlarım bugün cuma ezanında size de çok dua edicem inşallah hep birlikte olumlu sonuçları alırız, keykey canım dualarım seninle canım.
mrb kızlar az önce kan verdim sonuç saat birde almaya gidicem... aglayıp duruyom şimdiden çok umutsuzum... eşimin haberi yok yarın yaptırcaktık...
lansor a daha evvel söylemiştim benim doktorun bu idrar testleri veya erken test işi ile ilgili uyarısını..
dedi ki b-hcg hormonu önce kana karışır, sonra idrara..ve aşağı yukarı 10. günden sonra karışmaya başlar, daha önceki günlerde test yaptıranların bazılarında şanslı iseler düşük dozda yine kanda görünüebilir ama önbemli olan kan testidir.. bünyeler farklı olabilir kimininki 10. gün kana karışır kiminin 12. güğn.. o yğüzden test gününe kadar bekleyin diyorlar yani bilimsel olarak açıklaması doğru..ayrıca ben idrarı sırf meraktan yaptım hem de kan testini aldıktan sonra.çok şaşırmıştım sordum doktora, testin bayat değilse o zaman senin bünyendeki hormonlarında henüz idrara yansımamaış demişti..yani rabbim verecekse veriyor herkesin belirtisi farklı olabilir... gözyaşınıza kıyamam allah hep güldürsün inşallah ..
kızlar görüşürüz ben gidiyorum yavaş yavaş sonucu almaya az ilerde zaten hastane neyse tansiyonum kimbilir kaçtır ölecem strestennnnn.....:bbo::bbo::bbo:
merhaba kızlar....keykey witch özellikle ikiniz nasılsınız?? bugün sizin gününüz.sonuç iyide olsa kötüde olsa allahtan gelene teslim olmaktan başka şansımız yok.inşallah akşama burası düğün yerine döner.....
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasp etsin inşallah canım.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ay ay ayyyyyyy çok sevindim canım çok çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bak bu değerle ikiz bile olabilir çünkü 12. günde ikiye katlanacak ay çok gzüel yaaa..kaydirigubbakcemile3
inşallah darısı da biz bekleyenlere olsun:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım çokkk sevindim oooo süperrr cuma gününün hürmetine sağlıcakla kucağına al inşallah canım.
[/QUOTEtşk ederim canım, oferta senin değerin nasıldı?çoğul gebelik miydi seninki?
kızlar malesef olmadı senağlamasenağlamasenağlama inşallah sizler benden daha şanslısınızdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?