- Konu Sahibi firstNimbus
-
inşallahhh canım.zaten pozitif çıkarsa çok çok çok büyük sürpriz olacak.bu kadar çok negatif idrar testinden sonra....
inşallahhh canım.zaten pozitif çıkarsa çok çok çok büyük sürpriz olacak.bu kadar çok negatif idrar testinden sonra....
inş canım benim bu 2. denemem ilkinde de aynısı olmuştu o yüzden kesin olmadı diyorum
canım bugün eltimle konuştum oo iki ay önce tüp bebek denedi olmadı ve 1 ay sonra doğal yolla hamile kaldıı..evde yapılan test için labaratuarda kesinlik le güvenmeyin çokkişi gelipp aaa ben idrar yaptım negatifti diyormuşş.öle ki normalde idrarı adetimiz kaç gün geçince yapıyorz yinede çıkmayabiliyoo nolurr idrar testine kanıpp moralini bozma canımm
yani kanama olması senin için iyi bişeymi ay canım hiç isteme çünkü varsa bile insanın moralini sıfırlıyor
keşke bende olmasaydı , yoksa bile toptan üzülürdüm sonunda
arkadaşlar ilk sayfaya transfer ve test günlerimizi ekliyorum.test günü gelen arkadaşlara bir gece öncesinden yoğun birşekilde dualarımızı yollayalım diye....
doğa adet günün gelmişmiydi ki?
canım bugün eltimle konuştum oo iki ay önce tüp bebek denedi olmadı ve 1 ay sonra doğal yolla hamile kaldıı..evde yapılan test için labaratuarda kesinlik le güvenmeyin çokkişi gelipp aaa ben idrar yaptım negatifti diyormuşş.öle ki normalde idrarı adetimiz kaç gün geçince yapıyorz yinede çıkmayabiliyoo nolurr idrar testine kanıpp moralini bozma canımm
valla bende gun yaklastıkca heyecandan oluyorum artık.DUalarım tum bekleyenlerle sızde benden dualarınızı eksık etmeyın ..:CüvCüv:
lansor o lısteyı nasıl gorebılrım topıgın ılk sayfasındakı lısteyımı dıyorsun?
arkadaşlarım kızkardeşlerim bugün iki güzel haber almak ümidiyle bekledik dua ettik .
ama maalesef iki negatif sonuç aldık..senağlama
withc ve keykey canlarım sizleri şuan çok iyi anlıyorum hep bir umut bir umut dedik olumsuz düşünmemeye çelıştık ama sonuçta herşeyin sonu değil bu bizim kaderimiz de böyleymiş bebeklerimiz için çok mücadele etmemiz gerekiyormuş başkaları gibi istediğimz anda veya istemeden hamile kalmak gibi bir şansımız yok...o nedenle bu zorlu mücadeleyi göze alarak bu yolda yürümemiz gerekiyor..
keykey canım özellikle senin bir testinde pozitif gibi sonuç verdiği için çok umutlanmıştım eğer ki bunu söylemem senin şimdi daha çok üzülmene ve hayalkırıklığına uğramana sebep olduysa çok üzgünüm senağlama özür dilerim beni affet canım...
inşallah melekleriniz çok bekletmezler...
canım burda bir aile gibi olduk zaten. sonucunu bildirmeyenleri bile merak ediyoruz.
doğacım ee o zaman bu işte bir terslik var canım kesinlikle bir hafta varken transferden sonra normal adet olman bana hiç olağan gelmedi...bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazsın böyle bir hafta varken adet olunur mu? bu başka bişey bence...:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?