15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

inşallahhh canım.zaten pozitif çıkarsa çok çok çok büyük sürpriz olacak.bu kadar çok negatif idrar testinden sonra....

artık benim kan testi bile yaptırmak canım istemiyor valla...
diyorum ki reglimi beklesem daha iyi olacak sanki...
ama beklemek de çok kötü...negatif sonuç almak da...

inşallahhh canım.zaten pozitif çıkarsa çok çok çok büyük sürpriz olacak.bu kadar çok negatif idrar testinden sonra....

canım bugün eltimle konuştum oo iki ay önce tüp bebek denedi olmadı ve 1 ay sonra doğal yolla hamile kaldıı..evde yapılan test için labaratuarda kesinlik le güvenmeyin çokkişi gelipp aaa ben idrar yaptım negatifti diyormuşş.öle ki normalde idrarı adetimiz kaç gün geçince yapıyorz yinede çıkmayabiliyoo nolurr idrar testine kanıpp moralini bozma canımm

inş canım benim bu 2. denemem ilkinde de aynısı olmuştu o yüzden kesin olmadı diyorum

benim bugün aslında regl günüm ama daha önceki denemem de kan testinden 3 gün sonra olmuştum...o nedenle adet olmadım diye de umutlanamıyorum...hatta diyorum ki bazen benim de günümden önce kanamam olsaydı çünkü o yerleşme kanaması olabiliyor ama yok ne o, ne belirti hiçbişey yok...

bir de idrar testleri de farklılık gösteriyor bazısı daha duyarlı oluyor daha erken sonuç veriyor bazısı ise vermiyor o nedenle olabilir

yani kanama olması senin için iyi bişeymi ay canım hiç isteme çünkü varsa bile insanın moralini sıfırlıyor
keşke bende olmasaydı , yoksa bile toptan üzülürdüm sonunda

yani kanama olması senin için iyi bişeymi ay canım hiç isteme çünkü varsa bile insanın moralini sıfırlıyor
keşke bende olmasaydı , yoksa bile toptan üzülürdüm sonunda

canım sen şuan sürekli dinlenmelisin ve kesinlikle ilaçlarını bırakmamalısın diğer topikte okudum 5. gün transferi sanırım eğer ki düşük yaşıyorsan ayakta durmamalısın hatta dr unu ara aramamışsın onu da okudum ve sana nasıl davranman gerektiğini söylesin belki ilacını değiştirecek belki dozunu artıracak onu aramaman hata bence canım...şimdi aramayacaksın da ne zaman arayacaksın..

canım benimki adetten başka hiç bişe değil biliyorum yarın artarsa arıcam şimdi düşünmüyorum aramayı

arkadaşlar ilk sayfaya transfer ve test günlerimizi ekliyorum.test günü gelen arkadaşlara bir gece öncesinden yoğun birşekilde dualarımızı yollayalım diye....

valla bende gun yaklastıkca heyecandan oluyorum artık.DUalarım tum bekleyenlerle sızde benden dualarınızı eksık etmeyın ..:CüvCüv:

inşallah canım tek tesellim geç döllenme olmuş olması.çünkü benim transferim adetin 20. günü yapıldı.normalde 14-16 günler arası oluyor ya.nasip artık bundan sonra bekleyip göreceğiz.

doğacım ee o zaman bu işte bir terslik var canım kesinlikle bir hafta varken transferden sonra normal adet olman bana hiç olağan gelmedi...bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazsın böyle bir hafta varken adet olunur mu? bu başka bişey bence...:uhm:

canim benim
hic kendini kotu hissetme yasakkelime
ben sizlerin mutlu haberleriyle kendimi toparlayacagim
kismet mis canim

böyle birşey arkadaşımın başına gelmişti.transferden bir hafta sonra adet gibi kanaması başlamıştı.dr.umuz jelini değiştirip igneye dönmüştü. o arkadaşım hamile olduğunu öğrendi daha sonra.kendine dikkat et canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…