15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

bgn moralim bozuldı cnm kahverengi lekelenmem oldu yarın dra gitçem sorcamda yarın olurmu kaybetmekten çok korkuyomsenağlama

canım lütfen çok üzme kendini.ilk 3 ayda olur böyle ufak hatta bazende büyük lekelenmeler.yat dinlen yormamaya çalış kendini.burdaki yoğun kanamalarla gebelikleri devam eden arkadaşları sende biliyorsun canım.dua et ve bebişine güven arkadaşım.o seninle bunu unutma....

kahverengi lekelenmenin tehlikeli bişey olmadığını biliyorum ben..
canını sıkma bebeğine bişey olmayacak...kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

saol tatlım senin yarın test günün umarım pozitif sonuç alır bebeğine kavuşrsun
çok dua ediyom herkese,rabbim kimseyi evlat sevgisiyle terbiye etmesin
sizlerede en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin:Saruboceq:
benimkinide bana bağışlasın ayırmasın kaldıramamsenağlama

kahverengi lekelenmenin tehlikeli bişey olmadığını biliyorum ben..
canını sıkma bebeğine bişey olmayacak...kaydirigubbakcemile3

saol tatlım senin yarın test günün umarım pozitif sonuç alır bebeğine kavuşrsun
çok dua ediyom herkese,rabbim kimseyi evlat sevgisiyle terbiye etmesin
sizlerede en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin:Saruboceq:
benimkinide bana bağışlasın ayırmasın kaldıramamsenağlama[/QUOTE]

teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah bakalım hayırlısı artık..
senin de bebeğini Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

yarın raporum bitiyor kızlar bende malesef işe dönüyorum.malesef diyorum çünkü orda beni bekleyen 19 meraklı kişi var.ve ben o 19 kişinin en küçüğüyüm ne kadar ben iyiyim desemde inanmayacaklar,tekrar tekrar soracaklar iyimisin diye üzülen ve acıyan gözlerle bakacaklar hemde birgün değil günlerce sürecek bu,arkamdan fısıldaşacaklar ben odaya geldiğimde konuyu değiştirmeye çalışıp daha da batacaklar.işin en kötü tarafıda beni gerçekten severler hepsi sağolsun ve bende tam bu yüzden hiçbirini tersleyemeyeceğim.keşke biraz daha evde kalabilseydim...

çok iyi anlıyom seni canım istersen azcık daha izin al diycem ama bununla geçte olsa yüzleşecen
allah sabır versin sana

amaaannnn boşver be güzelim...aynı burda olduğun kadar rahat ol bence...
onlar da sağlıkçı değil mi sanki bu işlerin hemen olmayabileceğini bilmiyorlar mı...bence sen rahat

yok ben rahat olmasına rahat olacağım tabide onlar rahat durmayacaklar bunuda biliyorum.napalım artık inceldiği yerden kopar hiç üzmek istemiyorum hiçbirini ama çok üstüme gelirlerse patlarım bende...

ayyy o derdi hiç sorma benim iznimde bitiyor salı günü dönücem istanbuldan hani tutarsa diye teste kadar yolculuk yapmak istememiştim.. dediğin gibi birsürü kişi soracak sormayanlarda meraklı gözle bakacak ayrıca eşimdende ayrılıyommm o ancak 2 ay sonra gelebiliyor herşeyle tek başıma yüzleşmem lazımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…