- Konu Sahibi firstNimbus
-
- #1.081
siz gene iyisini kıslar ben çok kötüydüm ya çok korkuyorum ya aynı şeyleri yaşarım diye
bizi bizden başkası anlamıyor ne yazıkki lansor .. kacıncı denemeydi bu cnaım ?
hana canım benimde bi arkadaşım var 5. denede oldu artık son denemeydi inan olmasaydı donor alacaklardı yumoş yoktu ücüzlere hamile söylemiştim 4.5 aylık şuanda sakın ümitsizliğe kapılma lütfen sende .. umuttaydın cnaım dogruya söylemiştin
osnl hayırlı olsun allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah.
osnl tebrik ederim...Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah...
Umutsuzel canım geçmiş olsun düşük mü yapıyormuşsun çok üzüldüm canım yaa...sen daha çok yaklaşmıştın ama kısmet değilmiş bu sefer bizlere...Dr un istediği testler düşük nedenini anlamak için sanırım. nedenini bulup tedavisini yapacak inşallah bir daha böyle bişey yaşamayacaksın canım...
Herkesin iyi dilekleri için şimdiden teşekkur ederim....
Allah tüm isteyenlere bu sonucu gösterip tamamına erdirir umarim....
Bugunlerde negatif sonuc alan arkadaslarda oldu ama transferden sonra mümkün oldukca rahat olun, takmayin hayatınıza devam edin.... Mutlaka anneligi bir zaman diliminde tadacagiz, yeterki zamani gelsin...
Bugun gercektn hiç umudum yoktu, 11 gibi uyandım.. cok boş hissediyordum kendimi...
esrak ile hastanede buluştuk.. kan verip dolaşmaya cıktık... öylesine hiçbirsey hissetmiyordum ki; sonucu almak için hastaneye geldıgımızde esrak'a arabayi otoparka sokma burda bekle ben sonucu alıp gelırım dedim...
sonucu alıp arabaya dönünce doktora cıkmak için otoparkın yolunu tuttuk....
Şimdi buyuk bir hevesle 3 hafta daha bekleme süresini bekliyecegiz.. Kalp atişlarini bir duysam bu iş tamam diyecegim sanırım...
Tek-ikiz bilmiyorum suan da hayırlısı ne ise o olsun diyorum sadece....
merhaba kızlar.... benim mayısın 4 ünde dondurulmuşlarla transferim oldu.Bugün 5. günüm bugüne kadar hafif bir bel ağrım ve çok hafif kasık ağrısı şikayetlerim vardı sadece ama bugün kasık ağrım nedense fazlalaştı ve şubatta dış gebelik yüzünden açık ameliyat olmuştum o ameliyat yerim sızlamaya başladı.iyiye mi yoksa kötüye mi işaret insan kestiremiyorda....sizlerde durumlar nasıl?hemen hemen aynı günlerde sonuçlarımızı alacağız.burdan büyük günü beraber bekleyip birbirimize destek olalım ne dersiniz????
----------------------TRANSFER GÜNÜ--------TEST GÜNÜ
OFERTA----------------1 MAYIS------------13 MAYIS:CüvCüv::CüvCüv:
UMUTSUZEL----------2 MAYIS------------14 MAYIS:1no2::1no2birgün mutlaka olacak)
RYHN80-----------------2 MAYIS------------14 MAYIS:sm_confused::sm_confused:
KEYKEY----------------1 MAYIS------------15 MAYIS:1no2::1no2birgün mutlka olacak)
WİTCH26----------------5 MAYIS------------15 MAYIS:1no2::1no2birgün mutlaka olacak)
LANSOR17------------ 4 MAYIS------------16 MAYIS:1no2::1no2birgün mutlaka olacak)
ELİF YILDIZ------------4 MAYIS-------------16 MAYIS:CüvCüv::CüvCüv:
SWEETGHOST------ 4 MAYIS------------17 MAYIS:1no2::1no2birgün mutlaka olacak)
ANJELİC-----------------5 MAYIS------------17 MAYIS:CüvCüv::CüvCüv:
HANA---------------------4 MAYIS------------18 MAYIS:1no2::1no2birgün mutlaka olacak)
ÖZLEMDEVRİM-------6 MAYIS------------18 MAYIS:1no2::1no2birgün mutlaka olacak)
DOGA87-----------------9 MAYIS------------19 MAYIS:CüvCüv::CüvCüv:
FİLİZİKO------------------7 MAYIS------------19 MAYIS:Saruboceq::Saruboceq:
OSNL---------------------7 MAYIS-------------19 MAYIS:CüvCüv::CüvCüv:
kızlar ben geldim değerim 151.6 allahıma şükürler olsun sonunda başardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?