15-20 mayıs arası test yaptıracaklar....

Gülencim sağol canım...Ben Umut Tüp bebekteydim...
Cans, Esrak arkadaşlar size de teşekkürler...Umutlarımız ve mucizelere inancımız hiç bitmiyor...

siz gene iyisini kıslar ben çok kötüydüm ya çok korkuyorum ya aynı şeyleri yaşarım diye

korkmasına hepimiz korkuyoruz heyecanlanıyoruz ama tedaviye başlayana kadar,bir başladın mı gerisi cabucak geliveriyor zaten canım.inşallah bir sonraki denememiz son denememiz olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bizi bizden başkası anlamıyor ne yazıkki lansor .. kacıncı denemeydi bu cnaım ?
hana canım benimde bi arkadaşım var 5. denede oldu artık son denemeydi inan olmasaydı donor alacaklardı yumoş yoktu ücüzlere hamile söylemiştim 4.5 aylık şuanda sakın ümitsizliğe kapılma lütfen sende .. umuttaydın cnaım dogruya söylemiştin

Herkesin iyi dilekleri için şimdiden teşekkur ederim....
Allah tüm isteyenlere bu sonucu gösterip tamamına erdirir umarim....

Bugunlerde negatif sonuc alan arkadaslarda oldu ama transferden sonra mümkün oldukca rahat olun, takmayin hayatınıza devam edin.... Mutlaka anneligi bir zaman diliminde tadacagiz, yeterki zamani gelsin...

Bugun gercektn hiç umudum yoktu, 11 gibi uyandım.. cok boş hissediyordum kendimi...
esrak ile hastanede buluştuk.. kan verip dolaşmaya cıktık... öylesine hiçbirsey hissetmiyordum ki; sonucu almak için hastaneye geldıgımızde esrak'a arabayi otoparka sokma burda bekle ben sonucu alıp gelırım dedim...
sonucu alıp arabaya dönünce doktora cıkmak için otoparkın yolunu tuttuk....

Şimdi buyuk bir hevesle 3 hafta daha bekleme süresini bekliyecegiz.. Kalp atişlarini bir duysam bu iş tamam diyecegim sanırım...

Tek-ikiz bilmiyorum suan da hayırlısı ne ise o olsun diyorum sadece....

canım ben 1 ocak 2009 itibarıyle tedaviye başladım.ocakta ilk tüp bebek transferim oldu.malesef dış gebelikle sonuçlandı.mayıstada dondurulmuşlarla denedik oda tutunamadı maleseffff.birdahaki sefere inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

elveda rumeliyi seyredeniniz var mı kızlar.ben onu izliyordum.vahide öldü.banada bu bahane lazımmış meğer ağla ağla içim şişti.ama iyi oldu rahatladım.ben sonucu öğrendikten sonra hiççç ağlamamıştım,ağlayamamıştım eşim dahada çok üzülecek diye o şimdi uyuyor ben ağlıyorum.veee böylece bu süreci tam olarak bitirmiş oldum.şimdi yeniye daha çok hazırım......

lansor ayen canım yaaaa bu kadar olur ben de aynı şeyi düşündüm rahatça ağladım diyordum...senağlama
hiç kaçırmadım ben bu diziyi...

hayırlı akşamlar kızlar....nasılsınız bakalım.....ben pek ıyı degılım benım sonuc katlanmadı daha dustu...ılkınde 10.78 dı ..ikincisinde 7.80 ....ne yapalım saglık olsun dıyıp kapadım bu sayfayı.....ama ıcm bı yanıyorkı anlatamam...........

dr.ıkıncı seferdede dusuk olunca bır suru testler verdı yaptırın dıye ...ben sehır dısındn oldugum ıcın telefonla gorustuk o kadar ..... gelmenıze gerek yok dedı.....kafama takıldı benımde gecen sefer dusukten sonra dogum kontrol hapı kullanmıstım ama bu sefer bıseye gerek yok dedı....kontrol yapmadan nasıl dıyor...anlamadım neden?bır suru test bunlar 2 haftadan önce bıtmez dıyor beni ıkı hafta kontrol yapmycak herhalde .......gerek yok dıyor......

hana ve özlem cok uzuldum kızlar ...dua etmekten baska yapıcak bıseyımız yok ben bu noktada ne dıyecegımı bılemıyorum şaşırıp kalıyorum acıkcası .....allahımmm tez zamanda hayırlısıyla hepımıze saglıklı evlat nasıpeylesın....

Umutsuzel canım geçmiş olsun düşük mü yapıyormuşsun çok üzüldüm canım yaa...sen daha çok yaklaşmıştın ama kısmet değilmiş bu sefer bizlere...Dr un istediği testler düşük nedenini anlamak için sanırım. nedenini bulup tedavisini yapacak inşallah bir daha böyle bişey yaşamayacaksın canım...

evt guzelım dusuk yapıyormusum...insallh guzelım ınsallh.....:roflol:

umutsuzel özele yazdım elimden geldiği kadar ama infertilite bölümünde tüp bebek uzmanıyım diye bir başlık var.o bu konunun daha çok uzmanı istersen aykırıderyayada bir sor canım istenen testleri.

evet hayırlısı neyse allah onu da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

evet 14 kişilik istatistik grubumuz bugün filizikonunda sonucunu almasıyla sona erecek.inşallahhhh çok güzel haberlerle döner aramıza.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hanacım, özlemdevrim canlarım çok üzüldüm yaaa, daha vakti gelmemiş demekki, inşallah en kısa sürede tedaviye bile gerek kalmadan gelir sizin melekler, allah hayırlısını, sağlıklısını versin, önemli olan bu sakın üzülmeyin, olacak sizin de.

umutsuzel ben değerin yükselir diye düşünüyordum, hay allah yaaa, kimyasal gebelik mi olmuş şimdi? Çok geçmiş olsun canım, yılmak yok ama di mi?

osnl canım tebrik ederim, inşallah en kısa sürede keseyi de görür kalp pıt pıtlarını duyarsın.

Kızlar ben de dün gittim doktora, ikinci bi test istemedi, gerek yok, keseyi görürsek sorun yoktur dedi, çarşamba günü çağırdı beni ama ben c.tesi gidicem çünkü eşim ancak müsait oluyor, geç olsun da güç olmasın di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…