- Konu Sahibi firstNimbus
-
- #1.181
yok canım mesela nihal diye birisi gelmiş tanıdık sandm kabul ettim sorular soruyo adın nerelisin evlimisin işin falan diye tanışmamışız demekki ben kk dan dedi ama..
lansor sen kararlısın değil mi eylülde yaptırmaya...
witch sen ne zaman yaptıracaksın ama senin eşin askerdi değil mi bekliyorsun...
kızlar ben inanıyorum artık sıra bize geldi biz de anne olacağız di mi yaaa
canım ben kararlı değilim eşim karalı eylülde yaptırmaya bana kalsa ben haziranda gene denerim.ama şu dilencilik stajımı burda tamamlayıp cami önlerinde mendil açarsam haziranada olabilir yaaaanniiiikaydirigubbakcemile3
ya eğer kk mail adreslerimize ulaşmayı engellemiyorsa çok kızarım yaaa...
çünkü benim başıma böyle bişey geldi birileri benim mailimden girip ardesimdeki bütün arkadaşlarıma lüzumsuz birsürü şey gönderiyor onlar da ben gönderiyorum sanıyorlar..genelde reklam amaçlı şeyler gönderiliyor hiç hoş değil yani...kötükedihüsoklava:
canımaslında bizde doktorla konuşmaya gittik 18 milyon olmuş normalde olabilir çok hastam var öyle dedi.. ama zaten temmuzda gelecek eşim eylülde yaptıralım diyoduk ramazan oluyo agustos diye düşünüyoz şimdi bir ay öncede dogumkontrol ilacı dedi normal deneyemicez yani.. bitaz deneyelimde diyemiyoruz hemen denemek istiyoz sonuçta 3.de başarısız oldu kimbilir kaçıncıda olcak çok vakit kaybetmiyelim diyoz bakalım..
canım ben kararlı değilim eşim karalı eylülde yaptırmaya bana kalsa ben haziranda gene denerim.ama şu dilencilik stajımı burda tamamlayıp cami önlerinde mendil açarsam haziranada olabilir yaaaanniiiikaydirigubbakcemile3
ya hep merak ediyorum şu doğum kontrol haplarının faydası oluyor mu ki?? bana iki dr.um da bundan hiç bahsetmedi hangi durumlarda uygulanıyor acaba :uhm:
ya hep merak ediyorum şu doğum kontrol haplarının faydası oluyor mu ki?? bana iki dr.um da bundan hiç bahsetmedi hangi durumlarda uygulanıyor acaba :uhm:
uzun protokollerde muhakkak kullanıldığına göre mutlaka vardır bir faydası sanırımmm
oluyo canımhormonları düzenliyor benim ilk tedaviden sonra yumurta foliküllerinden birikalmıştı 2.ye başlamadan önce temizlesin diye verdi sonra tamamen hepsi gitti sıfırdan başlamış oldu... daha fazla yumurta olmasınıda saglayabiliyomuş...
o zaman ben de kullanmalıyım çünkü benim de rezervim az 8 vya 9 folikül oluşuyor onunda 4-5 tanesi dolu çıkıyor...ben bu sayıyı ve kaliteyi artırmak için ne yapmalıyım acaba yaa...çünkü bir dahaki denemeye 5. gün transferi yapılamsını çoookkk istiyorum ben yaaa
ya benim hiç tedaviye başlamadan önce her iki taraftada 9-10 folikül kisti vardı.dr.a sorduğumda hiç zararı yok ayrıca senin çok doğurgan olduğunu gösteriyor demişti:uhm:
o zaman ben de kullanmalıyım çünkü benim de rezervim az 8 vya 9 folikül oluşuyor onunda 4-5 tanesi dolu çıkıyor...ben bu sayıyı ve kaliteyi artırmak için ne yapmalıyım acaba yaa...çünkü bir dahaki denemeye 5. gün transferi yapılamsını çoookkk istiyorum ben yaaa
o çok fazla degişmiyo malesef bizlerde fsh biraz yüksek oluyo yumurtasayısıda ona göre benim herşeyi denediler en fazla 11 diğerler 10 du ne kadar artmış dimisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ama uzundan sonra kısa protokol yapınca birazdaha fazla olbiliyomuş bikaç doktordan duydum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?