- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
-
- #1.301
iyi diyelim iyi olalım canım.sen nasılsın
ehh bende biraz az girmeye çalışıyom nete kafamı dagıtıyımçocuk düşünmeyim diye... sonra sabırsızlanıyorm hamileleri gördükçe.. kitap okumaya verdim kendimi şu sıralar ...
daha ikibuçuk ay önce kocaman bir sezeryan dikişine sahip olmuş olan salak ben bugün 1.5 metre yükseklikten atladım.şimdi öyle karnımın içi acıyor ki anlatamam
bende bugün doğumuna az kalmış bir arkadaşımın ziyaretine gittim.hiç eğlenceli değildi orda olmak
aaaa geçmiş olsun... nerden atladınki öyle hayırdır sende sporamı verdin kendini.. ayy dikkat et şunun şurasında ne kaldı yeni tedaviye
ayyy bende bu sıralar niye bu iğneler kilo aldırdı diye taktımkafayı herkes bi döndüm ayy ne kadar iyi olmuşsun diyor kilo almışım bide yanmıştım güneşte...
bak dün ne olmuş anlatayım sana.dün eşimin içi çok sıkılmış bu çocuk konusunda.odasında bir kuranı kerim meali varmış.allahım demiş bana bir yol göster ve açmış kuranı meryem suresinin ilk sayfası çıkmış ve orda hz.yakubun allaha yakarışı var benim çocuğum olmuyor diye ve allah ona der ki biz sana bir erkek evlat vereceğiz ismini yahya koy diye.o kadar duygulandık ki.inşallahhhhh bir çocuğumuz olursa ismini yahya koyacağız bizde.
eeeee eminim çok güzeldir benim arkadaşımmmmmm
ay canım inşallah hayra işarettir... bu erkekler böyle yapınca daha çok üzülüyorum ben yaa sen dedinya şimdicanı çok sıkılmış diye sanki gözümün önüne geldi...
sagol canım kilo konusunda takıntılıyım biraz kimse bilmez amakaydirigubbakcemile3 aslında zayıfım ama kilo almadan düşünmeden deli gibi tatlı yemeye bayılıyorm çikolata manyagıyımmm
bende bu aralar antep fıstıklı baklavalar varya böyle yemyeşil onlara dadandım aslında şerbetli tatlıları hiç sevmem ama bu aralar tatlı manyağı oldum çıktımcokacimcoook benimde kilo takıntım vardır boyum kısa birde kilo alırsam top gibi birşey olurum.ııığğğğyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?