• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 - 21 Aralık 2025 Haftalık Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
Emoji Skoru
3.654
Puanlar
523
Yer
İstanbul

haftalık kedi (10).webp

Koç ve yükselen Koç​

Haftaya hibe, kredi, nafaka, borç, burs, miras gibi parasal konulardaki gündemlerle başlıyorsunuz. Gelecek planlarınız doğrultusunda bütçenizi yeniden organize etmek isteyebilirsiniz. Dahil olduğunuz ortamlarda kaygılarınız, korkularınız tetiklenebilir; kendinizi rahat hissetmeniz kolay olmayabilir. İçe dönebilirsiniz. Terapi ve bilinçaltı çalışmaları için uygun günler. Beklenmedik harcamalarınız çıkabilir. Hibe, kredi, nafaka, borç, burs, miras gibi parasal konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Hafta ortasından sonra sosyal medya, hukuk, basın, iletişim, belge işleri, yurtdışı bağlantıları, eğitim ve seyahat alanlarında gündemleriniz olabilir. Etkileyici bir profil çizebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki güçlü bir kişiden destek alabilirsiniz. Sosyal medya, hukuk, basın, iletişim, belge işleri, yurtdışı bağlantıları, eğitim ve seyahat alanlarında aksaklıklar ve gecikmeler yaşayabilirsiniz. İnternet alışverişi ve sözleşmeler söz konusuysa dikkatli davranmanızda fayda var. Hafta sonunda kariyeriniz ve toplumdaki imajınız ile ilgili gündemleriniz olabilir ve bunları ciddiye alabilirsiniz. Uzun vadede etkili olacak adımlar atabilirsiniz. Fırsatlar yakalayabilirsiniz. Duygularınızı saklamayı tercih edebilirsiniz.

Boğa ve yükselen Boğa​

Haftaya ilişkilere odaklı başlıyorsunuz. Sosyal medya, hukuk, basın, iletişim, belge işleri, yurtdışı bağlantıları, eğitim ve seyahat alanlarında, partneriniz veya ortağınız sayesinde harekete geçebilirsiniz. İlişkilerde tutku yoğun olabilir. Duygularınız, ilişkiden beklentileriniz yüksek. Derinleşmek isteyebilirsiniz. Gelecek planlarınız için bir otorite figüründen destek alabilirsiniz. İlişkilerde duygularınız tetiklenebilir, yüksek tepkilerden kaçınmanızda fayda var. Hafta ortasından sonra hibe, kredi, nafaka, borç, burs, miras gibi parasal konularda gündemleriniz olabilir. Toplumdaki imajınız ve kariyeriniz için güçlü bir kişiden destek alabilirsiniz. Bu da maddi anlamda sizi olumlu etkileyebilir. İlişkilerde ve cinsellikte yeni şeyler denemeye açık hissedebilirsiniz. Bağlanma, yakınlaşma gibi konulardaki geçmiş yaralarınız yüzeye gelebilir. Ama bu konularda şifalanma imkanı bulabilirsiniz. Hafta sonunda ise sosyal medya, hukuk, basın, iletişim, belge işleri, yurtdışı bağlantıları, eğitim ve seyahat alanlarında gündemleriniz olabilir. Tartışmalara girmemeye çalışın. Aldığınız aksiyonlar uzun vadeli sonuçlara sebep olabilir, bu nedenle planlı hareket edin. Söz verirken abartmamanız önemli. Başvurularda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Çevrenizdeki yetkin kişilere danışabilirsiniz.

İkizler ve yükselen İkizler​

Haftaya iş ortamınız, sağlığınız ve evcil hayvanınız ile ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. Gün içinde sosyal medya, hukuk, basın, iletişim, belge işleri, yurtdışı bağlantıları, eğitim ve seyahat alanlarında aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Güç savaşlarından kaçınmanızda fayda var. Günlük işlerinizde çevrenizden destek alabilirsiniz. Kazanç yollarınızı büyütmek için güzel fırsatlar elinize geçebilir. Uyku problemi yaşayabilirsiniz. Cinsel organlar hassas olabilir. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Terapi ve bilinçaltı çalışmaları için uygun günler. Bilinçaltınızdaki konulara dair farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Hafta ortasından sonra ilişkilere odaklanabilirsiniz. İletişim trafiğiniz artabilir, sosyalleşebilirsiniz. Sosyal medya, hukuk, basın, iletişim, belge işleri, yurtdışı bağlantıları, eğitim ve seyahat alanlarında nüfuzunuz artabilir. Kariyerinizde sorumluluklarınız artabilir. Hafta sonunda ise hibe, kredi, nafaka, borç, burs, miras gibi parasal konularda gündemleriniz olabilir. Uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. İlişkilerde tutku ön plana çıkabilir. Duygularınızı açık etmek istemeyebilirsiniz, bazı konulara mesafeli yaklaşabilirsiniz.

Yengeç ve yükselen Yengeç​

Haftaya ilişkiler, çocuklar ve hobiler ile ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. Korkularınız ve kaygılarınız tetiklenebilir. Duygularınız yoğun. Kıskançlık ve sahiplenme güdüsü ön plana çıkabilir. Hobilerinize ayırdığınız bütçeye dair endişeleriniz olabilir. Çocuklarınızın ve partnerinizin üstünde fazla baskı kurmamaya çalışın. Sosyal medya, hukuk, basın, iletişim, belge işleri, yurtdışı bağlantıları, eğitim ve seyahat alanlarında bir otorite figürünün desteğini alabilirsiniz. Bu, uzun vadede bir şekilde parlamanıza katkı sağlayabilir. Stratejik hamlelerde bulunabilir ve güzel fırsatlar elde edebilirsiniz. İlhamınız artabilir. İlişkilerde romantizm yüksek. Hobilerinizde, yaratıcılığınızla parlayabilirsiniz. Hafta ortasından sonra iş ortamınız, sağlığınız ve evcil hayvanınız ile ilgili gündemleriniz olabilir. Hareketli günler ve iletişim trafiğiniz çoğalabilir. Aynı anda birden fazla işle ilgilenmeniz gerekebilir. Fiziksel aktivitelere vakit ayırabilirsiniz. Sosyal medya, hukuk, basın, iletişim, belge işleri, yurtdışı bağlantıları, eğitim ve seyahat alanlarında sorumluluklarınız artabilir. Hafta sonunda ise ikili ilişkilere odaklanabilirsiniz. Gerginliklere açık bir enerjidesiniz. Mantıklı bir yerden ele almaya çalışabilirsiniz. Duygularınızı açıkça dile getirmek kolay olmayabilir; dürtüsel hareket etmemenizde fayda var. Beklentileriniz artabilir. Uzun vadeli yaklaşabilirsiniz. İhtiyaçlarınızın karşılanması ilgili meseleleri mantık çerçevesinde değerlendirebilirsiniz. Sosyal medya, hukuk, basın, iletişim, belge işleri, yurtdışı bağlantıları, eğitim ve seyahat alanlarında bir otorite figüründen danışmanlık alabilirsiniz.

Aslan ve yükselen Aslan​

Haftaya aileniz ve eviniz ile ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. İkili ilişkiler duygusal olarak sizi tetikleyebilir, bu da ev düzeninize yansıyabilir. Aileniz ve partneriniz arasında bir uyum yakalanması kolay olmayabilir. Beklenmedik bir maddi destek görebilirsiniz ve bu destekle evinizi büyütme fırsatı yakalayabilirsiniz. Aile içindeki bir problemin çözülmesi söz konusu olabilir. Hibe, kredi, nafaka, borç, burs, miras gibi parasal konularda bütçenizi uzun vadeli düşünerek planlayabilirsiniz. Ailenize ve evinize yaptığınız harcamalar artabilir. Evinizle ilgili konularda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Aile içinde duygular yoğun olabilir, yüksek tepkilerden kaçınmakta fayda var. Hafta ortasından sonra ilişkiler, çocuklar ve hobiler ile ilgili gündemleriniz olabilir. Sosyalleşebilirsiniz. İletişim trafiğiniz artabilir. Entelektüel ve fiziksel aktivitelere vakit ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. İlişkilerde heyecan ve neşe artabilir. Harcamalarınızın artması canınızı sıkabilir ama enerjiniz ve modunuz yüksek. Hafta sonunda ise iş ortamınız, sağlığınız ve evcil hayvanınız ile ilgili gündemleriniz olabilir. Gelecek haftayı planlayabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Kemikler, dişler ve cilt hassas olabilir. Uyku problemi yaşayabilirsiniz. Spor yaparken dikkatli olmanızda fayda var, sakarlıklar söz konusu olabilir. Günlük işler için çevrenizdeki kişilerden yardım alabilirsiniz. Beklenmedik bir fırsatla işleriniz büyüyebilir.

Başak ve yükselen Başak​

Haftaya sosyal medya, eğitim, iletişim, belge işleri, ticaret ve seyahat alanlarındaki gündemlerle başlıyorsunuz. Bu alanlarda aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. İş ortamınızda güç savaşlarına girmemenizde fayda var. Zihniniz yoğun. Kendinizi ifade ederken duygularınız öne çıkabilir. Meditasyon ve nefes pratikleri yapmak iyi gelebilir. Sosyal çevrenizden alanında yetkin bir kişi sosyal medya, eğitim, iletişim, belge işleri, ticaret ve seyahat alanlarında size yardımcı olabilir. Gelecek planlarınıza ilişkin vizyonunuz genişleyebilir. Partneriniz veya ortağınız, gelecek planlarınıza uzun vadeli katkılarda bulunabilir. Sosyal medya, hukuk, basın, iletişim, belge işleri, yurtdışı bağlantıları, ticaret, iletişim, eğitim ve seyahat alanlarında sürpriz haberler alabilirsiniz. Spontane hareket etmeniz gerekebilir. Hafta ortasından sonra aileniz ve eviniz ile ilgili gündemleriniz olabilir. Ailenizle paylaşımınız artabilir. Evde kitap okumak, spor yapmak isteyebilirsiniz. Enerjiniz yüksek. Evdeki sorumluluklarınız artabilir. Aileniz ve partneriniz arasında denge kurmak kolay olmayabilir. Evde vakit geçirmek iyi hissettirebilir. Hafta sonunda ise ilişkiler, çocuklar ve hobiler ile ilgili gündemleriniz olabilir. Sorumluluk bilinciyle hareket edebilirsiniz. İlişkilerinizde tutku artabilir ve ilişkilerinize karşı uzun vadeli yaklaşımda olabilirsiniz. Disiplininizle ortamlarda parlayabilirsiniz.

Terazi ve yükselen Terazi​

Haftaya maddi konulardaki gündemlerle başlıyorsunuz. Kazanç yollarınız ile bağlantılı stratejiler geliştirmeye odaklanabilirsiniz. Hobilerinizden para kazanmanın yollarını arayabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyin. İş ortamında sorumluluklarınızın artması, gelirinize olumlu yansıyabilir. Bir otorite figürünün desteğini arkanıza alabilirsiniz. Beklenmedik harcamalar yapmanız gerekebilir. Bu haftayı sağlık kontrollerinizi yaptırmak için değerlendirebilirsiniz. Yeni yeteneklerinizi fark edebilirsiniz. Teknolojiden faydalanmak kazancınızı artırabilir. Hafta ortasından sonra sosyal medya, eğitim, iletişim, belge işleri, ticaret ve seyahat alanlarında gündemleriniz olabilir. Sosyalleşebilirsiniz. İletişim trafiğiniz artabilir. Etkileyiciliğiniz ve ikna gücünüz yüksek. Birden çok işle aynı anda ilgilenmeniz gerekebilir. Sorumluluklarınız artabilir. Zihninizin yoğunluğu bedeninizi de yorabilir. Meditasyon ve nefes pratikleri yapmak iyi gelebilir. Hafta sonunda ise aileniz ve eviniz ile ilgili gündemleriniz olabilir. Ev ve aile içinde sorumluluklarınız artabilir. Ailenizdeki eril figürlerle ilgili konular öne çıkabilir. Evde sakarlıklara ve ufak kazalara dikkat edin. Tartışmalardan kaçınmakta fayda var. Spor yapmak iyi gelebilir. Dinlenmeye vakit ayırmayı ihmal etmeyin.

Akrep ve yükselen Akrep​

Haftaya kendinizi merkeze alarak başlıyorsunuz. Eviniz ve aileniz ile ilgili konular kafanızı kurcalayabilir. Duygularınız yoğun. Anlaşmak kolay olmayabilir. Sosyal medya, hukuk, basın, iletişim, belge işleri, yurtdışı bağlantıları, eğitim ve seyahat alanlarında güzel fırsatlar elde edebilirsiniz. Ortamlarda parlama imkanı bulabilirsiniz. Uzun vadeli bir başarı inşa etmeniz mümkün. Alanında yetkin bir kişiden destek alabilirsiniz. İlhamınız yüksek. Sanatsal alanlarda üretim yapıyorsanız, güzel enerjiler var. Kendinizi ifade ederken duygularınız öne çıkabilir. Hafta ortasından sonra maddi konularda gündemleriniz olabilir. Sosyal medya, hukuk, basın, iletişim, belge işleri, yurtdışı bağlantıları, eğitim ve seyahat alanlarında bağlantılar kurmak, kazanç yollarınızı geliştirebilir. Ailenizden güç alabilirsiniz. Aileden bir figür, özgüveninize katkı sağlayabilir. Özbakıma vakit ayırabilirsiniz. Kendinize yatırım yapabilirsiniz. Hafta sonunda ise sosyal medya, eğitim, iletişim, belge işleri, ticaret ve seyahat alanlarında gündemleriniz olabilir. Sorumluluk bilinciyle hareket etmenizde fayda var. Uzun vadede size kazanç sağlayacak adımlar atabilirsiniz. Zihniniz yoğun olabilir. Ciddi bir profil çizebilirsiniz. Alanında yetkin kişilerden destek görebilirsiniz. Tutamayacağınız sözler vermeyin.

Yay ve yükselen Yay​

Haftaya, bilinçaltınızdaki konularla başlıyorsunuz. Zihniniz yoğun olabilir. Takıntılı düşüncelere kapılmak yerine, sizi geride tutan düşünce kalıplarınızı dönüştürmeye odaklanın. Maddi anlamda fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ailenize dair sorumluluklarınız artabilir. Terapi, bilinçaltı çalışmaları, aile dizimi gibi çalışmalar için uygun bir hafta. Sezgileriniz öne çıkabilir. Haberci rüyalar görebilirsiniz. Hafta ortasından sonra kendinizi önceliklendirebilirsiniz. Sosyalleşebilirsiniz. İletişim trafiğiniz çoğalabilir. Sosyal medya, eğitim, iletişim, belge işleri, ticaret ve seyahat alanlarında nüfuzunuz artabilir; ikna gücünüz yüksek. Çevrenizdeki dişil figürlerle iyi anlaşabilirsiniz. Hafta sonunda ise maddi konularda gündemleriniz olabilir. Bütçenizi planlayabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir ancak size dönüşü olacak alanlara stratejik harcamalar yapmanız da mümkün. Spor yapmak ve özbakıma vakit ayırmak iyi hissettirebilir. Sağlığınıza özen gösterin. Dişler, kemikler ve cilt hassas olabilir.

Oğlak ve yükselen Oğlak​

Haftaya gelecek planlarınızla ve sosyal çevrenize ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. Gelecek planlarınız için bütçenizi güncellemeniz, kazanç yollarınızı dönüştürmeniz gerekebilir. Sosyal ortamlarda özgüveninizi sarsacak deneyimlerle karşılaşabilirsiniz. Sosyal medya, eğitim, iletişim, belge işleri, ticaret ve seyahat alanlarında bir otorite figüründen destek alabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Kendinize yeni düşünce sistemleri inşa edebilirsiniz. Yaratıcılığınızı somutlaştırmanın yollarını bulabilirsiniz. Danışmanlık aldığınız kişiler ufkunuzu açabilir. Sosyal medya, eğitim, iletişim, belge işleri, ticaret ve seyahat alanlarında kendinizi ifade ederken duygularınız öne çıkabilir. Sosyal ortamlarda kırılganlığınızı ortaya koymanız, etkileyiciliğinizi artırabilir. Hafta ortasından sonra bilinçaltınızdaki konulara odaklanabilirsiniz. Terapi, bilinçaltı çalışmaları için uygun günler. Yurtdışı bağlantılı konularda şanslısınız. Hakkınızda konuşulduğu kulağınıza gelebilir. Beklemediğiniz bir yerden güzel bir fırsat elde edebilirsiniz. Sosyal medya, eğitim, iletişim, belge işleri, ticaret ve seyahat alanlarında sorumluluklarınız artabilir. Kendinizi düşüncelerinizle kısıtlamamaya çalışın. Meditasyon ve nefes pratikleri yapmak iyi gelebilir. Zihniniz yoğun olabilir. Hafta sonunda ise kendinize odaklanabilirsiniz. İmajınız için uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Spor yapmak iyi gelebilir. Alanında yetkin birinden destek görebilirsiniz.

Kova ve yükselen Kova​

Haftaya kariyeriniz ve toplumdaki imajınız ile ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. İmajınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili konularda güç savaşlarına girmekten kaçınmanız iyi olur. İşleriniz çoğalabilir, uzun vadede size sağlam kazanç getirebilir. Sorumluluklarınız artabilir. Kariyerinizdeki pozisyonunuz seviye atlayabilir. İlhamınız yüksek. Sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyin. Eviniz veya aileniz ile ilgili sürpriz bir gelişme, harcamalarınızı artırmanıza sebep olabilir. Hafta ortasından sonra gelecek planlarınız ve sosyal çevreniz ile ilgili gündemleriniz olabilir. İletişim trafiğiniz artabilir. Sosyalleşebilirsiniz. Gelecek planlarınıza yönelik irtibatlar kurabilirsiniz. Sosyal medya, hukuk, basın, iletişim, belge işleri, yurtdışı bağlantıları, eğitim ve seyahat alanlarında aktif olmanız, gelecek planlarınıza katkı sağlayabilir. Harcamalarınızı gelecek planlarınıza göre revize edebilirsiniz. Hafta sonunda ise bilinçaltınızdaki konulara yönelebilirsiniz. İçe dönebilirsiniz. Duygularınızı baskılamaya meyledebilirsiniz. Eril figürlerle anlaşmak kolay olmayabilir. Ufak kazalara ve sakarlıklara dikkat. Uyku problemi yaşayabilirsiniz. Dinlenmeye vakit ayırmanızda fayda var.

Balık ve yükselen Balık​

Haftaya sosyal medya, hukuk, basın, iletişim, belge işleri, yurtdışı bağlantıları, eğitim ve seyahat alanlarında gündemlerle başlıyorsunuz. Bilinçaltınızdaki konular yüzeye gelebilir. İnanç ve düşünce kalıplarınızı fark edebilirsiniz, bunları dönüştürme imkanı bulabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken duygularınız ön planda olabilir. Duygularınız yoğun. Sorumluluklarınız artabilir, görünürlüğünüz de bu doğrultuda artabilir. Yetkin bir kişiden yardım alabilirsiniz. İlhamınız yüksek, sezgilerinizi dinlemeyi seçebilirsiniz. Hafta ortasından sonra kariyeriniz ve toplumdaki imajınız ile ilgili gündemleriniz olabilir. İletişim trafiğiniz artabilir. Sosyal medya, hukuk, basın, iletişim, belge işleri, yurtdışı bağlantıları, eğitim ve seyahat alanlarında aktif olmak, kariyerinize katkı sağlayabilir. Sosyalleşebilirsiniz. Dişil figürler, kariyeriniz için olumlu etkide bulunabilir. Sorumluluklarınız artabilir. Dalgınlık, unutkanlık yaşayabilirsiniz. Hafta sonunda ise gelecek planlarınız ve sosyal çevreniz ile bağlantılı gündemleriniz olabilir. Ciddiyetle gelecek planlarınızı ele alabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir adımı atabilirsiniz. Sosyal çevrenizden eril bir figür ile etkileşiminiz artabilir. Duygularınızı bastırmaya çalışabilirsiniz. Sosyal ortamlarda disiplinli ve sorumluluk bilinciyle hareket eden bir duruş sergileyebilirsiniz.

Screenshot_20251026-155352.webp

Koç (21 Mart – 19 Nisan)​

Sevgili Koçlar, bu hafta hızınızı bilinçli şekilde ayarlamanız gerekiyor. Her şeyi aynı anda yapmak yerine, gerçekten önemli olana odaklanmak size güç kazandıracak. İlişkilerde netlik arayışı öne çıkıyor; açık konuşmalar rahatlatıcı olabilir.

Boğa (20 Nisan – 20 Mayıs)​

Sevgili Boğalar, güven duygusu ve istikrar ihtiyacı artıyor. Maddi ya da duygusal anlamda sizi besleyen alanları korumak isteyebilirsiniz. Küçük ama sağlam adımlar, uzun vadede düşündüğünüzden daha etkili sonuçlar doğurabilir.

İkizler (21 Mayıs – 20 Haziran)​

Sevgili İkizler, iletişim yoğun ama bu kez daha seçici bir tonda. Her söyleneni ciddiye almak yerine, gerçekten size hitap eden bilgileri ayıklıyorsunuz. Yakın çevrenizle yapılacak bir konuşma yeni bir bakış açısı getirebilir.

Yengeç (21 Haziran – 22 Temmuz)​

Sevgili Yengeçler, günlük hayat, iş düzeni ve sorumluluklar ön planda. Düzen kurma isteğiniz artıyor. Kendinizi fazla yormadan, küçük iyileştirmeler yapmak bu hafta size iyi gelecek.

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos)​

Sevgili Aslanlar, yaratıcılığınız ve kendinizi ifade etme isteğiniz yükseliyor. Ancak bu kez alkıştan çok içsel tatmin arıyorsunuz. Aşk ve keyif alanında daha sakin ama anlamlı gelişmeler olabilir.

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)​

Sevgili Başaklar, ev, aile ve kişisel alan konuları öne çıkıyor. Güvende hissetmek sizin için önemli. Bu hafta iç dünyanızda düzen kurdukça dış dünyadaki belirsizlikler sizi daha az etkiliyor.

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim)​

Sevgili Teraziler, konuşmalar, yazışmalar ve planlar artıyor. Ancak karar vermeden önce düşünmek istiyorsunuz. Bu hafta aceleci olmamak, ilişkilerde yanlış anlaşılmaların önüne geçebilir.

Akrep (23 Ekim – 21 Kasım)​

Sevgili Akrepler, değerleriniz ve öncelikleriniz netleşiyor. Maddi ya da duygusal olarak neye yatırım yaptığınızı sorgulayabilirsiniz. Kararlı duruşunuz, çevrenizde saygı uyandırıyor.

Yay (22 Kasım – 21 Aralık)​

Sevgili Yaylar, kendinize dönük bir hafta. Yeni kararlar almak, görünümünüzde ya da duruşunuzda küçük değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İçsel motivasyonunuz yükseliyor.

Oğlak (22 Aralık – 19 Ocak)​

Sevgili Oğlaklar, bu hafta biraz geri çekilmek ve gözlem yapmak isteyebilirsiniz. Dinlenmek, düşünmek ve gelecek planlarını sessizce şekillendirmek için uygun bir zaman. İç sesiniz net.

Kova (20 Ocak – 18 Şubat)​

Sevgili Kovalar, sosyal çevre ve projeler gündemde. Bir fikir ya da işbirliği yeniden canlanabilir. Kiminle ilerlemek istediğinizi daha iyi fark ediyorsunuz.

Balık (19 Şubat – 20 Mart)​

Sevgili Balıklar, kariyer ve hedefler alanında görünürlük artıyor. Attığınız adımlar fark edilebilir. Kendinize güvenmeniz ve sınırlarınızı korumanız bu hafta belirleyici olacak.

Screenshot_20251108-113207.webp

15 – 21 Aralık 2025 Gökyüzünde Kaderin Hızlandığı Hafta​

Bu hafta gökyüzü, sessizce ilerleyen süreçleri görünür kılarken, ertelenmiş kararları zorunlu hale getiriyor. Zamanı oyalayanlar için sınav, zamanı doğru kullananlar için sıçrama dönemi başlıyor. Kontrol duygusu ile teslimiyet arasındaki denge, hem bireysel hem kolektif ölçekte en büyük sınav oluyor. Bu hafta hiçbir şey sıradan ilerlemez. Küçük görünen olaylar büyük sonuçlar doğurur. Görmezden gelinen detaylar bir anda kader düğümüne dönüşebilir.

Dünya Geneli Siyasi Etkiler​

Bu hafta dünya genelinde güç savaşları perde arkasından açık alana taşınıyor. Diplomasi dili sertleşirken, liderler için geri dönüşü zor kararlar masaya geliyor. İttifaklar yeniden sorgulanıyor, eski anlaşmaların zayıf halkaları ortaya çıkıyor. Bazı ülkelerde yönetim krizleri derinleşebilir. Gizli pazarlıklar açığa çıkabilir. Halkın sabrı zorlanırken, özellikle güvenlik, göç ve sınırlar konusunda sert politikalar ön plana çıkıyor. Bu hafta söz değil, eylem konuşur.

Türkiye'ye Etkiler Siyaset, Devlet ve Toplum​

Türkiye açısından bu hafta devlet mekanizması hızlanıyor. Bekleyen yasalar, düzenlemeler ve kritik toplantılar art arda gelebilir. Bürokrasi yoğunlaşır, kulisler hareketlenir. Toplumda adalet duygusu öne çıkıyor. Haksızlığa karşı ses yükselten kitleler daha görünür olabilir. Devlet-halk dengesi, güven ve otorite sınavından geçer. Özellikle gençler, eğitim ve ekonomik beklentiler konusunda daha net çıkışlar sergileyebilir.

Yargı ve Adalet Sistemi​

Adalet mekanizması açısından bu hafta gecikmiş dosyalar hız kazanabilir. Uzun süredir bekleyen davalarda beklenmedik kararlar çıkabilir. Hak arayanlar için netleşme, haksız kazanç sağlayanlar için geri dönüşü zor bir çözülme haftasıdır. Yanlış kararlar hızla telafi edilmeye çalışılır, ancak bazı sonuçlar artık geri alınamaz noktaya gelir.

Finans, Borsalar ve Ekonomi​

Piyasalarda dalgalı bir denge hâkim. Hızlı yükselişler kadar ani düşüşler de söz konusu olabilir. Kısa vadeli kazanç beklentisiyle hareket edenler risk altında. Büyük yatırımcılar pozisyon değiştirirken, küçük yatırımcı için sabır kritik hale gelir. Para politikaları, faiz, enflasyon ve borç dengeleri yeniden gündeme gelir. Kazanç kadar kayıp da hızlı olabilir. Aşırı risk alanlar için uyarı haftasıdır.

Spor ve Bahis Dünyası​

Sürpriz sonuçlar, beklenmeyen mağlubiyetler ve hakem kararları tartışma yaratabilir. Favori görünen takımların zorlandığı, zayıf görünenlerin yıldızlaştığı bir dönemdir. Bahis tarafında şans faktörü düşer, analiz ve veri öne çıkar. Riskli kuponlar yerine temkinli tercihler kazandırır. Aşırı özgüven yüksek kayıp getirebilir.

Sanat, Medya ve Magazin​

Sanat ve medya dünyasında ifşa, itiraf ve görünürlük teması öne çıkıyor. Gizli ilişkiler, kapalı kapılar ardındaki gerçekler ortaya dökülebilir. Bazı isimler itibarıyla sınanırken, bazıları büyük bir sıçrama yaşayabilir. Yeni projeler için hazırlık yapılır, ancak kalıcı başarı 2026’ya taşınır. Bu hafta vitrine çıkmak kadar skandala açık bir zaman da olabilir.

İş Dünyası ve Şirketler​

Şirket birleşmeleri, satın almalar, ortaklık krizleri ve ani yönetim değişiklikleri gündeme gelebilir. Patronlar için hızlı kararlar, çalışanlar için belirsizlik artabilir. Eski iş modelleri artık taşımıyor, yeni sistemlere geçiş zorunlu hale geliyor. Direnenler kaybeder, uyum sağlayanlar güçlenir. Bu hafta iş dünyasında “ya yenilen ya silin” prensibi çalışır.

Bireysel Yaşamlara Etkiler​

Bu hafta bireysel düzeyde herkesin önüne ertelediği bir konu net şekilde gelir:

• Bitmesi gereken biter
  • Yürümesi gereken hızlanır
  • Sahte olan çözülür
  • Gerçek olan güçlenir
İlişkilerde yüzleşme haftasıdır. Kaçılan duygular konuşur. Saklanan gerçekler ortaya çıkar. Ruhsal olarak ağır ama arındırıcı bir temizlik etkisi vardır. Sağlıkta stres kaynaklı sorunlar artabilir. Zihin beden dengesi korunmazsa yorgunluk, uykusuzluk ve gerginlik yükselebilir.

Haftanın Kozmik Mesajı

Bu hafta, kader senin yerine karar vermeden önce sana son sözü söylüyor. Geciktirdiğini seç, yüzleştiğini büyüt, kaçtığını artık taşımayacaksın.

Genel Sonuç​

15 – 21 Aralık 2025 haftası:
  • Dünya için güç dengelerinin yeniden yazıldığı,
  • Türkiye için devlet ve toplum hattında önemli kırılmaların yaşanabileceği,
  • Birey için ise gerçek kader çizgisine adım atma haftasıdır.
Bu hafta hiçbir şey tesadüf değildir. Her karşılaşma, her haber, her karar bir zincirin halkasıdır.

Screenshot_20251026-155726.webp

KRİZLERE DİKKAT!

Koc
Koç Burcu
:
Koç ve yükselen Koçlar, bu hafta para konuları ön planda. Alacak verecek dengenizi korumaya çalışacaksınız. İşleriniz varsa, banka işlemleri, faturaların yatırılması ya da borçla ilgili konular bu haftanın ana başlıklarından. Bu hafta sizin için biraz krizli ve hareketli akabilir. Çünkü 8. ev krizli konuları karşınıza getirecektir. Mars, Oğlak burcuna geçiyor. Önünüzdeki dönem enerjinizi iş hayatınıza harcayacaksınız. Çalışanlar, kariyerlerinde kendilerini daha fazla gösterecekleri bir döngü içerisine giriyorlar. Çalışmıyorsanız da enerjinizi ailevi konulara, annenizle olan ilişkinize harcayacaksınız. Evliyseniz, eşinizin ailesiyle olan bağlantılar bu dönem önem kazanabilir. Geri planda kalan seyahatlerle ilgili konular, ticari faaliyetler ve eğitimle ilgili alanda bu hafta kandırılmalar olabilir. Güneş ve Satürn arasındaki dik açı eğitimle ilgili bir konu, ticari bir faaliyet veya hukuki alanda beklediğiniz bazı haberlerin gecikmesi, engellenmesi ya da düşündüğünüz gibi gelmeme olasılığını karşınıza getirecek.
Cumartesi günü Yay burcunda bir Yeni ay gerçekleşecek ve gelecek alanınızda oluşuyor. Geleceğinizi şekillendireceğiniz, iş birlikleri, faaliyetler, yabancı insanlarla yapılacak her tür işinizi hareketlendiren bu Yeni ay, seyahatlerinize hız kazandırabilir. Seyahatlerinizle ve eğitimle ilgili konularda yönünüzü bulmak zaman zaman zor olsa da, bu dönem karşınıza bazı fırsatların geldiğini görecek ve hareket etmek için daha aktif olacaksınız. Güneş’in Oğlak burcuna geçişi, hem iş fırsatlarını hem kariyerinizde yükselişleri hem de kendinizi daha fazla göz önünde olacağınız ortamlara atacağınızı gösteriyor. Önünüzdeki dönem kendinizi ön plana çıkarmaktan, çalışmaktan, üstlerinizle olan bağlantılarınızı kullanmaktan, onlarla daha fazla irtibat halinde olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Çalışmayanlar, ailevi koşulların ön plana geçtiğini, anneleriyle ilgili konu ve olaylarla daha fazla ilgili olduklarını görebilirler. Bu hafta Venüs Satürn ve Güneş Satürn dik açısıyla, her tür seyahat, ticari faaliyet ve ilişkilerle ilgili konularda dikkatli olmaya özen gösterin. Gelecekle ilgili konularda önemli adımlar karşınıza gelecektir.

Boga
Boğa Burcu
:
Boğa ve yükselen Boğalar, ikili ilişkiler ve özel hayatınıza daha fazla vakit harcayarak ve burada çıkacak ufak tefek krizlerle uğraşarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Maddi konular ön planda ve bu maddi konular sizin para konularınızı kapsamıyor olabilir. Yeni ayla beraber patronunuzun, eşinizin, anne babanızın parası, müşterek para konularında önemli kararlar devreye girecek. Bir banka kredisi çekmek istiyorsanız, parayla ilgili bir konuyu başlatacaksanız, bir borcun altına girecekseniz, bunun için cumartesi günü oluşacak Yeni ayı beklemeniz ve ondan sonra hareket etmeniz çok daha mantıklı olacak. Dikkatli olmanız gereken konular da var. Parasal alanda arkadaşlarınızdan destek almayı düşünüyorsanız, yanıltıcı etkiler altında olacaksınız. Şimdiye kadar çok rahat bir şekilde konuşan insanların, iş gerçeğe dayandığında hiç de öyle göründüğü gibi davranmadığını fark edebilirsiniz. Bu da bazı yaralanmaları, hayal kırıklıklarını karşınıza getirebilir. Sizin kimseye ihtiyacınız yok. Kendi değer yargılarınızı oluşturmaya ve kendinize daha fazla güvenmeye özen göstermelisiniz. Para ile ilgili işlerde etrafınızdaki insanların fikirlerini çok almayın ve parasal konularda hemen adım atmayın. Cumartesi günü Yeni ay olsun. Birkaç gün geçsin. Ondan bir sonraki ay hayatınızla ilgili konuları hızlandırabilirsiniz. Eğer yaparsanız, yanıltıcı etkiler devreye girebilir. Yapmak zorunda kalırsanız da şartları ve koşulları birkaç kez gözden geçirin. Mecbur olduğunuz bir ameliyat olacaksanız, bu dönem bazı sağlıkla ilgili ufak tefek sorunlara da açık olmanız gerekebilir.
Güneş’in Oğlak burcuna geçmesi seyahatlerinizi hızlandıracak. Önünüzdeki dönem hayata bakış açınız değişecek. Mars’ın da bu alanlarınıza geçmesiyle her tür seyahat, ticari faaliyet, yurt dışı bağlantılı işler ve daha az tanıdığınız insanlarla yapılacak işler önem kazanıyor. Partnerinizin ve eşinizin akraba ve kardeşleriyle daha fazla ilgili olacağınız bir döneme doğru gidiyorsunuz. Öğrenciyseniz, bu dönem eğitim hayatınızda göz kamaştıracak ve burada daha disiplinli olmanın meyvelerini alacaksınız

İkizler
İkizler Burcu
:
İkizler ve yükselen İkizler, haftaya sağlık koşullarınız ön planda olarak giriş yapıyorsunuz. Çok hareketli bir hafta geçirdiyseniz ve kendinize vakit ayırdıysanız, hafta başında sanki biraz daha uzasa güzel olurmuş gibi bir etkiyle haftaya merhaba diyeceksiniz. Cinsel organ, üreme organları ve üriner sistem problemlerine de dikkat etmekte fayda var. Şeker intoleranslarına açık olacaksınız. Boğaz ağrıları ya da yutkunma sıkıntıları ve problemleri de cabası. Havalardan kaynaklı olarak biraz daha sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyin. Özel hayatınızın detayları ön planda. Hayatınızla ilgili vereceğiniz önemli kararlar varsa, bir ilişkiye başlama, ilişkide var olan koşulları değerlendirme, sözlenme, nişanlanma, ailelerin tanışması ya da sevdiğiniz insanla alacağınız önemli kararlar varsa, bu kararları cumartesi günü Yay burcunda oluşacak Yeni ay ve sonrasında almanız çok daha mantıklı olacaktır. Bu Yeni ay, ilişkilerle ilgili önemli bazı kararları karşınıza getirecek. Coşkulu olacaksınız. Ama öncesinde yaşadığınız bir sıkıntı, bir ilişkinizi bitirmenize neden olabilir. Bazı ilişkilerinizde blokajlar veya çıkmazlar yaşayabilirsiniz. Ondan sonra bu Yeni ayla beraber ilişkilere dair “ya tamam ya devam” kararı devreye girebilir. Böyle bir durumla karşılaştığınızda, sıkıntılı bir süreç olduğunda, bunu atlatabilmek için kendinizi kandırmamaya özen gösterin.
Güneş’in ve Ay’ın Neptün’e olan dik açısı, bazı noktalarda önemli konuları görmezden geleceğinizi gösteriyor. Eşinizin ya da partnerinizin ailesiyle ilgili konularda sorunlar oluşabilir. Onların sağlığı ile ilgili konular ya da onların hayatında verdikleri bazı kararların sizin hayatınıza yansıması söz konusu olabilir. Bu hafta bazı hayal kırıklıkları devrede olacak. Beklentiniz ne kadar düşükse, o kadar sağlam adımlarla ilerleyeceksiniz. Mars’ın ve Güneş’in de Oğlak burcuna geçişi, maddi konuları hayatınıza taşıyacak. Maddi konularda daha sağlam, daha kararlı, daha disiplinli olarak hareket etmeniz gerektiğini fark edeceksiniz. Bunu yaptığınız zaman, parasal konularda herhangi bir sorun veya sıkıntıyla karşılaşmayacaksınız.

Yengec
Yengeç Burcu
:
Yengeç ve yükselen Yengeçler, keyif dolu etkilerle haftaya başlıyorsunuz. Ama çocuğunuz ya da aşk hayatınızda ufak tefek krizlerle uğraşma potansiyeliniz de yüksek. Borsada yatırım yapıyorsanız ve burada bazı tüyolar aldıysanız, bu tüyoların düşündüğünüz gibi çıkmaması, bir kalp çarpıntısına, hızlı kararlar almanıza ve bazı hareketlilikler yaşamanıza neden olabilir. Haftanıza riskli işlerle başlayacaksınız ve bunlardan ayrı keyif alacaksınız. Ama burada krizli durumlarla da karşılaşma potansiyeliniz var. İş ve çalışma koşullarınız ön planda. Bu dönem çalışmaktan, üretmekten mutluluk duyabilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanlarla ilişkilerinizde de güzel adımlar devreye girebilir. Ama beraber çalıştığınız insanların hayatındaki sıkıntılar, iş ortamlarınızda bazı koşulların zorlanmasına neden olacak. O yüzden de hem sağlıkla ilgili konularda hem iş hayatınızda, işle ilgili seyahatlerde, eğitimle ilgili konularda dikkatli olmaya özen gösterin. Sağlığınızı sıkı tutun. Bu dönem etrafınızda olup biten birçok konu sizi de etkileyecek ve bu sağlığınıza yansıyabilir. Çarpmalar, düşmeler, spor sakatlanmaları, karaciğerle ilgili sıkıntılara dikkat etmeniz gerekebilir. Kendinize çok fazla yüklenmeyin. Çalışmayanlar, gündelik hayatın ritminin çok hızlı aktığını ve sağlıkla ilgili konuların hayatlarında önem kazandığını fark edebilirler. Bu Yeni ay bunları karşınıza getirecek. Burada önemli bazı kararlar alabilirsiniz. Fakat bu kararlar sizi ilk başta zorlayabilir. Hemen bir ameliyat olma ya da hemen bir şeyleri değiştirme kararı alabilirsiniz.
Ama bu Yeni ayın hemen etkisi, yanıltıcı bazı kararları da karşınıza getirebilir. Bütün bunları yaparken dikkatli olmaya, alternatif konuları da düşünmeye ve kendinizi kandırmadan ilerlemeye özen gösterin. Kendinizi ilişkilere kaptırmanız gerekiyor. Hayatınızda bir insan varsa, onunla daha fazla vakit geçirin. Onunla güzel planlar yapın. İlişkilerinizi doğru bir şekilde çalıştırmaya özen gösterin. Hem yanıltıcı etkiler yanınızda çalıştırdığınız insanlardan kaynaklanabilir, hem de beraber çalıştığınız insanların hayatında bazı zorlanmaların devrede olduğunu fark edebilirsiniz. Gerçekliklerle yüzleşeceksiniz ama hayatınızda önemli kapılar açılacak. Yeni iş arayışlarınız varsa da, bunlar Yeni ayla beraber gündeminize yerleşecek.

Aslan
Aslan Burcu
:
Aslan ve yükselen Aslanlar, ev, aile ve yuvanızla ilgili konular gündemde olarak haftaya giriş yapıyorsunuz. Ailevi konularda ufak tefek krizler veya halledilmesi gereken önemli parasal işler devreye girebilir. Bu haftanın en önemli olayı ise cumartesi günü bir Yeni Ay’a doğru gidiyoruz. Bu Yeni ayı siz aşk evinizde yaşıyorsunuz. Aşk, keyif ve size mutluluk veren olaylarla ilgili olacaksınız. Burada da önemli bazı haberler veya başlangıçlar devreye girebilir. Mesela işiniz sanatsal ve kreatif bir iş ise, burada yeni adımlarla işinizde ilerlemek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınız çok konuşulacak. Bu dönem ürettiğiniz her şeyin, verimli olduğunuz alanların insanlara ilham verdiğini çok net göreceksiniz. Çocuğunuzla ilgili de bazı gelişmeler karşınıza gelecektir. Çocuğunuzla seyahat etmeyi düşünüyorsanız ya da onun yanına gitmeyi düşünüyorsanız, buna göre bazı planlar Yeni ayla beraber devrede olacak. Sizi engelleyen konular maddi konular olabilir. Para konularında ayağınızı yorganınıza göre uzatma zorunluluğu, beklediğiniz paraların gelmemesi ya da planlarınızın düşündüğünüz gibi akmamasından kaynaklı olarak, size keyif veren alanlara harcama isteğiniz varken bu isteğinizin sizi engellemesi gibi durumlara karşı dikkatli olmakta fayda var. Çocuğunuzun hayata karşı isteksiz olduğunu fark edebilirsiniz. Onun ufak tefek sağlık sıkıntıları ile uğraşabilirsiniz.
Güneş’in Oğlak burcuna geçişi, pazar günü ve sonrası çalışma koşullarınıza hız kazandıracak. Hafta başında da Mars Oğlak burcuna geçiyor. Çok çalışacaksınız. Sistemli olacaksınız. Verimli olmaktan mutluluk duyacaksınız. Gündelik hayatınızda şimdiye kadar yönünüzü bulamadıysanız ve bu aralar hayata adapte olamadıysanız, şimdi Mars’ın ve Güneş’in bu geçişleriyle artık çalışmaktan mutluluk duyacağınız, üretmeyi seveceğiniz, aynı zamanda gündelik hayatınızın ritmini de çok daha rahat organize edeceğiniz bir döneme merhaba diyeceksiniz. Sağlıkla ilgili konularda da kararlılıkla hareket edeceğiniz bir dönem başlıyor. Bu hafta, borsa gibi spekülatif alanlardan, risk içeren işlerden mümkün olduğunca kendinizi sıyırın.

Basak
Başak Burcu
:
Başak ve yükselen Başaklar, iletişimi kuvvetli haftalardan bir tanesi başlıyor. Yakın çevrenizle aranızdaki bir mevzunun uzaması, krizler veya ufak tefek sorunlarla haftanız oldukça hareketli geçecek. Kendi içinize kapandığınız, özelinize vakit ayırmak istediğiniz bir dönem içindesiniz. Ev, aile ve yuvanızla ilgili konular gündeminizde. Ailevi konularda verilecek önemli kararlar varsa, burada önemli bir Yeni ay gerçekleşecek. Cumartesi günü gerçekleşecek bu Yeni ayı kullanabilirsiniz. Cumartesi gününden önce emlak, alım, satım, kiralama gibi işleriniz konusunda çok acele etmeyin ve hemen hareket etmeyin. Önce bir Yeni ay gerçekleşsin. Bu Yeni ayla beraber bunları yapmanız çok daha doğru olacaktır. Diğer taraftan yanıltıcı etkilere karşı da dikkatli olmanız gerekecek. Belki bu noktada vereceğiniz önemli kararlar veya buradan beklediğiniz sonuçların gelmemesine de neden olabilir. Partnerinizin kariyerinde bazı hayal kırıklıkları devreye girebilir. Bazı sıkışmalar yaşadığımızda, insanoğlu çok çabuk pes eder. Bu hafta pes etmemeniz gereken haftalardan bir tanesi. Hanenizle, evinizle ilgili bir şey alacaksanız veya satacaksanız, bu noktada şartları ve koşulları birkaç kez gözden geçirin.
Güneş’in Oğlak burcuna geçmesi ve Mars’ın da Oğlak burcuna geçmesiyle beraber, hayatın keyfini çıkaracağınız bir döneme merhaba diyorsunuz. Çocuğunuzla ilgili konularda daha sistemli ve daha yöntemli hareket edeceksiniz. Aşk hayatınızda ve sanatsal işlerinizde de daha bilinçli hareket etmenin tadını çıkaracaksınız. Hayatı biraz da güzel ve keyifli yönlerinden ele almak önemli olacak. İkili ilişkiler ve özel hayatınız, ailevi konular sizi çok yordu. Burada önemli bazı kararlarla yolunuza devam edeceksiniz. İşte bu Yeni ayı bu kararlar doğrultusunda kullanmanız çok daha mantıklı olacaktır

Terazi
Terazi Burcu
:
Terazi ve yükselen Teraziler, para konuları ön planda olarak haftaya giriş yapıyorsunuz. Para alacak verecek dengeniz önemli ve burada bazı krizlerle de uğraşabilirsiniz. Ama bu hafta tahsilatları yapmak, para konularında halledilmesi gerekenleri ele almak anlamında güzel haftalardan bir tanesi olacak. İletişimsel işleriniz ön planda. Yakın çevrenizle daha fazla irtibat halindesiniz. Yakın çevrenizdeki insanların hastalıkları, onların bazı hayal kırıklıkları veya girişimlerde atmış oldukları yanlış adımlar bu haftaya da damgasını vuracak. Ama siz belirli bir noktadan sonra onlarla uğraşmak yerine, daha çok vaktinizi ve enerjinizi evinize, yuvanıza ve ailenize harcamaya başlayacaksınız.
Cumartesi günü bir Yeni ay gerçekleşecek ve öncesinde de Ay kapanıyor. O yüzden, önemli girişimleriniz varsa, önemli kararlar almak durumundaysanız, hatta bu kararlar alım satım işlerini, eğitimle ilgili konuları veya seyahat ve ticari faaliyetleri kapsıyorsa, burada bir durmanızı istiyorum. Çünkü Ay kapanırken alınacak kararlar çok da doğru olmayacaktır. Biz bu gibi konularda Yeni ayı severiz. Bu Yeni ayda da bazı zorlanmalar devrede. Özellikle iletişimsel işlerinizde, ticari faaliyetle uğraşıyorsanız, elemanlarda yaşanacak sıkıntılar, beraber yaşadığınız veya çalıştığınız insanların hayatında yaşanılan bazı olumsuzluklardan kaynaklı olarak bu hafta iş hayatınızda bazı zorlanmalar devrede olacaktır. Ya da akrabalarınızla olan ilişkilerinizde zorlanmalar, onların da kendi hayatlarında yaşadığı bazı olaylar devrede olacaktır. İletişim, satış, tanıtım, reklam, pazarlama, ticari faaliyetler, ulaşım ve seyahatler alanında yaşayacağınız bu Yeni ayla beraber önemli kararları devreye koyabilirsiniz. Ama bu kararlarla ilgili net adımlar atmak istiyorsanız, kafanızın çok da net çalışmadığını ve etrafınızdaki insanlardan çok çabuk etkilendiğinizi de görebilirsiniz. Özellikle yanınızda çalıştırdığınız insanlar konusunda dikkatli olmaya özen gösterin. Çünkü onlar söylemedikleri veya yapmadıkları işler konusunda yanıltıcı olabilirler. Ya da onların sağlıkla ilgili bir konuyla uğraşmak durumunda kalabilirler.
Güneş’in Oğlak burcuna geçmesi, hafta sonuyla beraber evinize, ailenize, yuvanıza bolca vakit ayıracağınızı, sistemli olacağınızı gösteriyor. Evinizi ihmal ettiyseniz, bu alanlarda sistemli davranarak çok daha rahat hareket edeceksiniz. Evde her tür boya badana, tadilat, tamirat işi için gerekli ortamı rahatlıkla bulacaksınız. Evinizde misafir ağırlamak veya evinizde hareketliliği devam ettirmek konularıyla da ilgili olacaksınız.

Akrep
Akrep Burcu
:
Akrep ve yükselen Akrepler, bu hafta sizin için önemli. Hızlı haberler altında olacaksınız. Önemli haberler dış etkilerden gelecek ve siz bunları hayatınıza geçireceksiniz. Para konuları sizin için çok önemli. Maddi konularda bazı gelişmeler var. Harcamalar da söz konusu. Hem seyahatler hem kendinizi geliştirdiğiniz alanlara daha fazla yatırım yapmak hem de eğitimle ilgili konulara daha fazla kendinizi vermek istiyorsunuz. Burada da hızlı gelişmeler altındasınız. Fakat para ile ilgili değerlemeler konusunda bazı yanılgılar altında olabilirsiniz. Neyin ne ettiği konusunda net bir karar alamazsınız. Bunun gibi etkilere karşı dikkatli olmanız gerekecek. Bu yüzden bu hafta yatırımlarınız konusunda ne başka insanlara güvenin ne de kendinize güvenin. Bu hafta çok büyük hareketliliklerden kaçının. Gerçi Mars ve Neptün karelerinde, altın fırsatları, alım satımları önem kazanabiliyor. Ama diğer taraftan, belki satışlar için uygundur ama yeni bir yere yatırım yapma konusuna çok da uygun olmayacaksınız. Çocuğunuzun hayatı ile ilgili bazı konular gündeminizde olacak.
Pazar günü Güneş’in Oğlak burcuna geçişi ve hafta başında Mars’ın da Oğlak burcuna geçişi, yakın çevrenizle daha fazla ilgili olacağınız bir dönemi başlatıyor. Akrabalarınıza, kardeşlerinize, onlarla olan ilişkilerinize daha fazla önem vereceksiniz. Burada daha ciddi adımlar atacaksınız. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama gibi alanlarda işiniz varsa, burada daha temkinli, daha kararlı adımlarla ilerleyeceksiniz. Bu hafta büyük girişimlerden mümkün olduğunca uzak durun. Para alışverişlerinizde de dikkatli olun.

Yay
Yay Burcu
:
Yay ve yükselen Yaylar, isteksiz enerjilerle haftaya giriş yapsanız bile bu hafta sizin için çok önemli. Çünkü bu hafta sizin burcunuzda bir Yeni ay gerçekleşecek. Hayat sizi fazlasıyla hızlandırıyor. Ama bu hız içinde hala halledemediğiniz ya da kendi içinizde uğraşmak durumunda kaldığınız durumlarla da ilgili olacaksınız. Bu hafta önemli para konuları ve kendi hayatınızı ilgilendiren alanlarda önemli bir Yeni ay var. Şimdi bu Yeni ay yenilikleri karşınıza getirecek. Bir hevesle, bir coşkuyla hayata bakacaksınız. Kendinizle, sağlığınızla, beslenmenizle ya da hayatınızla ilgili verilmesi gereken önemli kararlar varsa, bu Yeni ay sizin Yeni ayınız. Fakat bütün bu hareketlilikler ve eyleme geçme isteğiniz bir yandan çok keyifli ama bir yandan da sağlıkla ilgili konular buna müsaade etmeyebilir. Sağlığınızla ilgili almanız gereken önemli kararlar konusunda kafanız karmaşık olabilir. Aile ortamlarınızda yaşanan bir tartışmanın hafta sonuna yansıması ve yeni kararları karşınıza getirmesi de devrede olacak. Bir zorlanma etkisiyle karşı karşıya kaldığımızda çok çabuk vazgeçebiliriz. Sorunları çözmeden üstünü kapatarak kendimizi yanıltıcı durumların kucağına atmak bu hafta genelinde etkili olacak. Bunu da siz ailevi konularda yaşayacaksınız.
Güneş’in Oğlak burcuna geçmesi ve Mars’ın da bu alanlarınızda hareket etmesi para konularını hızlandıracak. Bu hafta ile maddi konular hayatınızda önem kazanırken para kazançlarınızın peşine düşeceksiniz. Önemli girişimlerinizi hızlandıracaksınız. Hayatın tadını tuzunu çıkarma isteğiniz de hafta sonuna doğru gündeminize yerleşecek.

Oglak
Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, arkadaşlardan gelecek haberler ve sosyal çevrenizle yapacağınız planlamalarla haftanıza başlıyorsunuz. Bu hafta gelecek planlarınızı içeren bir hafta olacak. Hafta ortası itibariyle hafta sonuna kadarki süreç biraz daha kendi halinizde olacaksınız. Bir Yeni aya doğru gidiyoruz ve bu Yeni ay sizin kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Büyük girişimler ve yenilikler konusunda dikkatli olmanız gerekebilir. Çünkü bu Yeni ay zamanı hareket etmemeniz gerekiyor. Zaten zorlayıcı bir Yeni ay. Yanıltıcı etkiler de devrede olacak ya da fazla hayalperest davranabiliriz. O yüzden bu Yeni ay harekete geçmemeniz çok daha mantıklı olacaktır. Yurt dışı işlerinizin hareketlenmesi söz konusu olacak. Bir işle uğraşıyorsanız, yakın çevrenizdeki insanların bazı konularda sizi yanlış yönlendirdiğini fark edebilirsiniz. Diğer taraftan önce bir işin sonlanması, olmaması, engellenmesi veya gecikmesi devrede olacak. Sonra bu işin gecikmesi ile ilgili konularda yanlış yönlendirildiğinizi de görebileceksiniz. Bu dönem büyük girişimlerden ziyade, kendi planlarınızı oluşturma ve önünüzdeki dönemi daha net bir şekilde gözden geçirme dönemi olarak görün.
Mars’ın Oğlak burcuna geçmesi, kendinize olan güveninizi hızlandıracak. Hızlı hareket etmek isteyeceksiniz. Hayatınızla ilgili konularda hareket etme isteğiniz artabilir. Spora yönelmek, kilo aldıysanız bununla ilgili konuları başlatmak anlamında 15 Aralık Pazartesi günü Mars’ın bu geçişini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Pazar günü Güneş’in Oğlak burcuna geçmesi kendinize olan güveninizi hızlandıracak. Bu aralar hayat sizi yorduysa, zorladıysa, Güneş’in geçişiyle beraber enerjinizi artıracak. Sağlığınız da bu dönem gayet iyi olabilir.

Kova
Kova Burcu
:
Kova ve yükselen Kovalar, kariyer ve iş fırsatları gündemde olarak haftaya merhaba diyorsunuz. Bu hafta göz önünde olacaksınız. Diğer insanlarla bir arada olmak sizin için önemli olacak. Sosyal çevrenizin hareketli olduğu, arkadaşlarınızın hayatında olup bitenlere daha fazla kendinizi verdiğiniz, bir yandan da lansman, tanıtım ya da kendinizi göstereceğiniz işlerin devrede olduğu bir süreçtesiniz. Çalışmayanlar bu dönemde daha fazla dış ortamlarda, diğer insanlarla vakit geçirebilirler.
Hafta başında Mars Oğlak burcuna geçiyor ve hafta sonunda Güneş de Oğlak burcuna geçiyor. Hafta sonundan sonra dikkatli adım atmanız gerekecek. Hafta sonuna giderken Yay burcunda bir Yeni ay gerçekleşecek. Sosyal çevrenizle ilgili her tür kararı bu Yeni ayla beraber alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilgili verilecek önemli kararlar, onlarla başlatacağınız önemli işler olabilir. Burada gözden kaçırdığınız bazı detaylarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bu hafta, bazı arkadaşlık ilişkileriniz veya girişimleriniz sorun, engel ve gecikmeler yaratırken, bazı hayal kırıklıklarına da açık olacaksınız. Ama diğer taraftan yanlış ata oynayabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınız hak etmemişken onlara hak etmiş gibi davranabilirsiniz. Bu aralar dengeniz kaçmış olabilir. En çok para konularında, arkadaşlık ilişkilerinizde ve geleceğinizi ilgilendirecek önemli işlerde bu etkiye dikkat etmeniz gerekebilir. Parasal işleriniz varsa, burada gözden kaçırdığınız bazı detaylar ileride başınıza iş açabilir. Özellikle sosyal medyayı kullanıyorsanız, “fatura kesmeden bu işi yapalım” gibi etkilere karşı bu hafta kesinlikle dikkatli olun. “Bir kereden bir şey olmaz” gibi tavırlar… Bu dönem en çok bu noktalarda hata yapacağız. Mars’ın ve Güneş’in 12. evinize geçişi, arkanızdan insanların konuşma konularını hızlandıracak. Sizi devirmek için hamleler yapabilirler. İş ortamlarınızda sıkıntılar yaşıyorsanız veya mobbing görüyorsanız hiç beklenmedik bazı olaylarla da karşılaşma potansiyeliniz var. O yüzden planlarınızı etrafınızdaki insanlara anlatırken dikkatli olmaya özen gösterin

Balik
Balık Burcu
:
Balık ve yükselen Balıklar, uzak yerlerden gelecek önemli haberlerle haftanıza başlıyorsunuz. Seyahatler de gündeminizde olabilir. Daha az tanıdığınız insanlarla daha krizli bir hafta yaşayabilirsiniz. Trafikte, sosyal medyada, tanımadığınız insanlarla olan konuşmalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Çalışıyorsanız, kariyerinizle ilgili önemli bir Yeni ay gerçekleşecek. Bu Yeni ay tepe noktanızda oluşuyor. Bu da işinizle ilgili konularda önemli bazı kararlar alacağınızı gösteriyor. Yeni ay zamanları önemli kararları zaten içinde barındırır. Fakat bu Yeni ay hem yanıltıcı etkileri karşımıza getiriyor hem de öncesinde gerçekliklerle yüzleşmemize sebep oluyor. O yüzden hafta içinde bazı engeller ve sıkıntılı durumlarla karşılaştıysanız, hafta sonu Yeni ayı yaşadığınızda bu sorunları bir an önce üzerinizden atmak için hiç olmayacak tarzda hareket etmemeye çalışın. Yanıltıcı, aldatıcı etkiler ya da bazı hayal kırıklıkları devreye girebilir. Çalışmayanlar toplumsal konularda bunu hissedebilirler. Ya da annenizle olan bağlantılar, onun ailesiyle olan bağlantılarınız bu dönem mercek altında olacak. Kariyerle ilgili önemli bir açılım yakaladıysanız, şartları ve koşulları birkaç kez gözden geçirin. Durumları belirsiz bırakmamaya çalışın. Bu dönem en çok, “Ben durdum durdum, zaten işimde çok zorlanıyorum. Bu işte benim son fırsatım. Şimdi konuşmayayım, bunu da vermeyi versinler” gibi hareket etmekten kaçının.
Mars’ın Oğlak burcuna geçişi ve Güneş’in de Oğlak burcuna geçişi bu hafta sosyal çevrenizi hareketli kılacak. Sosyal çevrenizle olan bağlantılar önem kazanırken, geleceğe yönelik işlerinizde kendinizi daha planlı ve organize bulacaksınız. Bu dönem arkadaşlarınızla girişilecek olan işlerde, uzun vadeli işlerde kazançlar yüksek olabilir ve bu kazançları hayatınıza çok rahat bir şekilde alabilirsiniz. Bu hafta biraz toplumsal konularla ilgili olacak. Özel hayatınız ön planda olmayabilir. Arkadaş çevrenizde olup bitenler haftanızı şekillendirecek. İşinize, sosyal ortamlarınıza ve çevrenize daha odaklı olacaksınız.

Yılın son perdesi aralanırken, gökyüzü bize adeta bir enerji senfonisi sunuyor. 15-21 Aralık haftası, içinde derin dönüşümleri ve pratik adımları barındıran, oldukça dinamik bir zaman dilimi olacak.​

Screenshot_20251029-234740.webp

15 Aralık’ta Akrep burcunda gerçekleşen Yeni Ay, haftanın ilk anından itibaren güçlü bir adım atmayı teşvik ediyor.
Aynı gün Mars’ın Oğlak burcuna geçişiyle birlikte zihniniz daha berrak, motivasyonunuz daha sağlam bir noktaya ilerliyor.
Yılın son Yeni Ayı olması da cabası; bu dönem bitişleri ve başlangıçları aynı anda hissettiğiniz bir süreç olabilir.
Hafta ilerledikçe Yay burcuna geçen Ay, niyetlerinizi şekillendirmeniz için size geniş bir alan açacak.
19 Aralık’ta yılın son Yeni Ay’ından sonra Ay’ın Oğlak burcuna ilerlemesi ve Mars ile aynı burçta buluşması, hedeflerinize doğru ilerlerken daha pratik düşünmenizi sağlıyor.
21 Aralık’ta Oğlak mevsiminin başlamasıyla birlikte tüm burçlar geleceğe odaklanıyor ve yeni yıl için ciddi planlar yapmaya yöneliyor.

Screenshot_20251029-234743.webp

Koç: 21 Mart – 19 Nisan​

Haftanın ilk günlerinde Akrep burcundaki Ay, sizi içsel olarak derinleşmeye çağırıyor. Özellikle uzun zamandır üzerinde düşündüğünüz konulara farklı bir açıdan bakabilir, bir süredir fark etmediğiniz duyguların farkına varabilirsiniz. 21 Aralık’ta Oğlak mevsimine geçiş yaklaşırken, kendi içinizde güç topladığınızı hissedeceksiniz. Hafta boyunca özellikle sabır gerektiren konularda daha bilinçli adımlar atmanız mümkün. Ay hafta ortasında Yay burcuna ilerlediğinde enerjiniz belirgin bir şekilde yükseliyor. Belki bir projeye heyecanla girişmek isteyebilir veya zihninizi meşgul eden bir konuda yeni bilgiler edinme ihtiyacı duyabilirsiniz.

Haftanın sonunda Ay’ın Oğlak burcuna geçişi, doğal olarak içinizde bir hırs uyanmasına aracılık ediyor. Hem Mars’ın hem Ay’ın Oğlak burcunda olması, başarıya ulaşmak için gereken cesareti size fazlasıyla sunuyor. Bu hafta özellikle başkalarına karşı tutumunuza dikkat etmeniz önemli, çünkü Mars’ın Oğlak burcundaki altı haftalık etkisi kamu alanınızı dönüştürürken diplomatik olmaktan büyük fayda göreceksiniz.

Boğa: 20 Nisan – 20 Mayıs​

Hafta sizden sevgi temalı adımlar bekliyor olabilir. Akrep burcundaki Ay, romantik ilişkilerinizi ve yakın bağlarınızı ön plana çıkarıyor. Sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmek, empati kurmak ve duygularınıza yön vermek isteyebilirsiniz. Ay’ın Yay burcunda ilerlediği günlerde bu enerji daha da belirgin hale geliyor; özellikle arkadaşlarınızla veya romantik partnerinizle daha açık iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Merkür’ün Yay burcundaki duruşu, söylemek istediklerinizi saklamadan ifade etmenizi kolaylaştırıyor.

Haftanın son günlerinde Ay’ın Oğlak burcuna geçişiyle birlikte dikkatiniz daha fazla iş ve üretim alanınıza kayıyor. Uzun zamandır zihninizi kurcalayan bir projeye yeniden odaklanabilir, hatta ilham verici bir konuşmayla fikirlerinizi başkalarına aktarabilirsiniz. Mars’ın Oğlak burcundaki konumu sayesinde kendinize olan güveniniz artarken, kariyerinizde düzen kurma arzusu da güçleniyor. Yeteneklerinize olan inancınızı kaybetmeyin, bu hafta hayallerinizi beslemek için doğru bir döneme giriyorsunuz.

İkizler: 21 Mayıs – 20 Haziran​

Hafta başında Akrep burcundaki Ay, size daha sabırlı ve odaklı olmanız gerektiğini hatırlatıyor. Son zamanlarda ertelediğiniz bazı konularla yüzleşebilir, daha kararlı bir tutum içinde olduğunuzu fark edebilirsiniz. Akrep enerjisi sezgilerinizi güçlendirirken yeni fikirlerinizin de ortaya çıkmasına yardımcı oluyor. Hafta ortasına geldiğinizde Ay’ın Yay burcuna ilerlemesi zihinsel olarak uyarılmanıza neden olacak. Belki yeni bir kitap alır, uzun süredir merak ettiğiniz bir konuda araştırma yapar veya kendinizi entelektüel bir akışa bırakabilirsiniz. Bu günler özellikle öğrenme hevesinizin daha da arttığı bir dönem olabilir.

Haftanın sonuna doğru Ay’ın Oğlak burcuna geçmesi, iç dünyanızla ilgilenmeniz gerektiğini gösteriyor. Çocukluk anıları, duygusal yaralar veya geçmişten gelen bazı meseleler gündeme gelebilir. Bu süreçte kendinize şefkat göstermeniz önem taşıyor. Hafta sonu ruhunuza iyi gelen aktivitelerle ilgilenmek, size büyük bir rahatlama sağlayabilir. Genel olarak 15-21 Aralık haftalık burç yorumları arasında İkizler burcu için bu vakit, daha sakin ve hedefe odaklı olacak.

Yengeç: 21 Haziran – 22 Temmuz​

Bu hafta aşkın anlamını, ilişkilerin gerçek değerini düşünürken bulabilirsiniz kendinizi. Akrep burcundaki Ay, sevdiklerinize destek olmak ve sevgi vermek konusunda daha istekli olmanızı sağlıyor. Eğer romantik meseleler gündeminizde değilse, ilham veren konulara yoğunlaşabilirsiniz. Ay’ın Yay burcundaki ilerleyişi, gündelik işlerinizi daha hızlı ve düzenli bir şekilde halletmenize yardımcı oluyor. Yoğun tempoda geçen günlerde bile ilham veren fikirler bulmanız mümkün.

Haftanın sonlarında Ay ve Mars’ın Oğlak burcundaki buluşması ilişkilerinizde yeni bir enerjiyi harekete geçiriyor. Bu dönem iletişim daha dengeli olurken, karşınızdaki insanların ne kadar değerli olduğunu daha net görebilirsiniz. Hafta sonu birlikte olduğunuz insanlarla uyumu yeniden kurabilir, ilişkilerdeki sıcaklığı artırabilirsiniz. Genel olarak huzur verici bir kapanış sizi bekliyor.

Aslan: 23 Temmuz – 22 Ağustos​

Bu hafta haritanızın dip noktasında ilerleyen Akrep burcundaki Ay, sizi sağlam temeller kurmaya davet ediyor. Ev hayatınız, geçmişle ilgili meseleler veya uzun zamandır düzenlemek istediğiniz sorumluluklar ön plana çıkabilir. Kendi iç dengenizi oluşturduğunuzda her şey daha rahat akacak. Kariyeriniz veya akademik hedefleriniz de bu süreçte aklınızı meşgul edebilir. Yapmanız gereken değişiklikler varsa, Mars’ın Oğlak burcundaki güçlü konumu sizin için büyük bir motivasyon kaynağı oluşturuyor.

Hafta sonuna doğru Ay’ın Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte günlük rutinlerinize daha fazla düzen getirmeniz mümkün. Yeni alışkanlıklar oluşturmak istiyorsanız bu dönem oldukça destekleyici. Mars’ın size verdiği enerji sayesinde, uzun zamandır ertelediğiniz işler için harekete geçmek daha kolay hale geliyor. 15-21 Aralık haftalık burç yorumları arasında Aslan burcu için bu hafta, genelinde disiplinli olmak size büyük fayda sağlayacak.

Başak: 23 Ağustos – 22 Eylül​

Mars’ın Oğlak burcuna geçişi, sizin için yaratıcı alanda güçlü bir kapı aralıyor. Haftanın başında Akrep burcundaki Ay, bir fikir üzerinde çalışmanız veya yeni bir projeye taslak hazırlamanız için ideal bir ortam yaratıyor. Araştırma yapmak, bilgi toplamak ve becerilerinizi geliştirmek için harika bir zamandasınız. Akrep enerjisi detay odaklı çalışmanıza yardımcı oluyor. Hafta ortasındaki Yay burcundaki Ay ise evinizi, yaşadığınız ortamı veya ilham kaynaklarınızı gündeme taşıyor. Bu süreçte zihninizde yeni fikirler oluşabilir, farklı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz.

Hafta sonu Mars ve Ay’ın Oğlak burcunda kavuşması, cesaretinizi artırarak yaratıcılığınızı daha güçlü bir şekilde ortaya koymanızı sağlıyor. Kendinizi ifade etmek için doğru bir dönemde olduğunuzu fark edeceksiniz. Bu hafta yaptığınız işten gurur duyabilir ve ortaya çıkardığınız fikirlerin ne kadar değerli olduğunu hissedebilirsiniz.

Terazi: 23 Eylül – 22 Ekim​

Bu hafta sosyal bağlarınız sizin için ön plana çıkıyor. Akrep burcundaki Ay, diğer insanlara karşı daha anlayışlı davranmanıza yardımcı olurken, geçmiş ilişkilerinize yeni bir perspektiften bakmanıza olanak sağlıyor. Bu dönem eski meseleleri çözmek ve uzlaşmak açısından oldukça destekleyici olabilir. Hafta ortasına doğru Ay’ın Yay burcundaki konumu, arkadaş ortamında daha enerjik ve keyifli zaman geçirmenize yol açıyor.

Bir film gecesi, sıcak bir sohbet veya keyifli bir akşam yemeği size oldukça iyi gelecektir. Haftanın sonuna geldiğinizde Ay’ın Oğlak burcundaki etkisiyle daha çok evinize yöneliyorsunuz. Kişisel bakım, huzur ve dinlenme ihtiyacı bu dönemde artabilir. Eğer kendinizi yorgun hissediyorsanız, bu hafta sonu enerji toplamak için doğru zaman. İç dünyanızı dinlemek size iyi gelecek.

Akrep: 23 Ekim – 21 Kasım​

Bu hafta sizin için oldukça güçlü bir dönem başlıyor. Yönetici gezegeniniz Mars’ın Oğlak burcunda ilerlemesi hırslarınızı artırırken, kararlılığınızı da oldukça güçlendiriyor. Haftanın başında Ay’ın burcunuzda bulunması, kendinizi daha canlı, daha dikkat çekici hissetmenize neden olabilir. İletişiminiz güçleniyor, çevrenizle uyum kurmak çok daha kolay hale geliyor. Hafta ortasında Ay’ın Yay burcuna ilerlemesiyle birlikte kendinize zaman ayırmak ve ihtiyaçlarınıza odaklanmak isteyebilirsiniz. Bu dönem duygusal detoks yapmak için uygun olabilir.

Haftanın sonunda Ay’ın Oğlak burcundaki konumu, sizi daha çok sosyal alana yönlendiriyor. Arkadaş çevrenizle daha aktif bir iletişim kurabilir, kolektif çalışmalardan ilham alabilirsiniz. Mars’ın bu konumu size yaratıcı fikirler verebilir ve üretkenliğinizi artırabilir. Sanatla ilgilenen bir Akrepseniz, bu süreç sizin için çok verimli geçebilir.

Yay: 22 Kasım – 21 Aralık​

Kişisel bir dönüşüm haftasına giriyorsunuz. Akrep burcundaki Ay, geçmişten gelen meselelere yeniden bakmanıza neden olabilir. Bu dönem özellikle enerjinizi doğru yönetmek önemli. Eğer biraz yavaşlamanız gerekiyorsa buna izin verin. Hafta ortasında Mars’ın burcunuzdan ayrılması ve Ay’ın Yay burcunda ilerlemesiyle birlikte üzerinizdeki baskı azalıyor. Daha hafiflemiş, daha iyimser hissedebilirsiniz. Eğer ilişkilerinizde son haftalarda ufak tefek gerginlikler olduysa, bu dönem onları telafi etme fırsatı veriyor. İnsanlarla daha uyumlu iletişim kurmanız kolaylaşacak.

Haftanın sonuna doğru Ay’ın Oğlak burcuna geçişi, sizi doğal olarak geleceğe dair plan yapmaya yönlendiriyor. Yeni yıl için somut adımlar atma isteğiniz artabilir. Fakat aynı anda birçok işi halletmeye çalışmak yerine tek bir konuya odaklanmak size daha fazla başarı getirecek.

Oğlak: 22 Aralık – 19 Ocak​

Hafta boyunca yükselen bir enerjiyle karşılaşacaksınız. Akrep burcundaki Ay, pazartesi ve salı günleri size geleceğinize hazırlanmanız için bir kapı açıyor. Kafanızdaki projeleri tamamlamak, yarım kalan işleri toparlamak için doğru bir dönemdesiniz. Mars’ın hafta içinde burcunuza girmesi ise enerjinizi çok daha güçlü bir biçimde ortaya koymanızı sağlıyor. Kendinizi daha kararlı, daha üretken hissedebilirsiniz.

Hafta ortasında Ay’ın Yay burcundaki konumu, ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor. İş ortamında yeni bağlantılar kurabilir veya mevcut ilişkilerinizi daha sağlam bir zemine oturtabilirsiniz. Hafta sonu Oğlak mevsiminin başlamasıyla birlikte sizin için adeta bir sahne ışığı açılıyor. Bu dönem hedeflerinizi netleştirmek, disiplinli çalışmak ve başarıya odaklanmak için oldukça elverişli. Kendinizi yeniden yapılandırmak için harika bir hafta.

Kova: 20 Ocak – 18 Şubat​

Gökyüzü bu hafta sizi biraz hareketlendirmek istiyor. Mars’ın burç değiştirmesiyle birlikte özellikle gününüzü planlama isteğiniz artabilir. Fakat önce Akrep burcundaki Ay, sizi sorumluluklarınıza odaklanmaya davet ediyor. Tüm gözlerin üzerinizde olduğunu hissedebilir, bu nedenle daha kontrollü davranmak isteyebilirsiniz. Hafta ortasında Ay’ın Yay burcuna geçişi, hayal gücünüzü canlandırıyor. Farklı yerler, insanlar veya yeni fikirler size ilham verebilir. Bu dönem yaratıcı bir bakış açısına ihtiyaç duyduğunuz her konuda büyük destek görüyorsunuz.

Haftanın sonuna doğru Oğlak burcundaki Mars’ın duygularınızı düzenlemenize yardımcı olduğunu fark edebilirsiniz. Günlük tutmak, meditasyon yapmak veya sessiz bir ortamda kendi düşüncelerinizi dinlemek bu dönemde size iyi gelecektir. Bu hafta ruhunuzu dinlemek önemli.

Balık: 19 Şubat – 20 Mart​

Haftalık burç yorumları listemizin sonuna geldik. Bu hafta iletişim ve fikir üretimi teması ön planda. Hafta başında Akrep burcundaki Ay, düşüncelerinizi toparlamanız ve kendinizi daha doğru ifade etmeniz için size güçlü bir zemin sunuyor. Yeni bir eğitim, içerik üretimi veya konuşma hazırlığı yapıyorsanız bu dönem oldukça destekleyici. Hafta ortasında Ay’ın Yay burcuna geçmesiyle birlikte enerji yükseliyor. Mars’ın Oğlak burcundaki hareketi sizin için adeta bir motivasyon kaynağı.

Hedeflerinize ulaşmak konusunda daha disiplinli davranabilir, Satürn’ün burcunuzda oluşturduğu sorumlulukları daha kolay taşıyabilirsiniz. Haftanın sonuna doğru Ay’ın Oğlak burcuna geçişi, çalışmalarınızı daha görünür kılıyor. Sosyalleşme isteğiniz artabilir, insanlar tarafından daha fazla fark edilmek hoşunuza gidebilir. Bu hafta üretken ve keyifli bir kapanış sizi bekliyor.

Haftanın genel etkileri: 15 – 21 Aralık 2025
Aralık ayının en kritik dönemeçlerinden birine giriyoruz. Geçtiğimiz haftaların dağınık ve değişken enerjisi, Pazartesi günü Mars’ın en güçlü olduğu Oğlak burcuna geçmesiyle yerini “strateji, disiplin ve ciddiyet” temasına bırakıyor. Artık hayal kurma değil, inşa etme zamanı. Ancak hafta sonuna doğru gerçekleşecek Yay Yeni Ayı, bize umut ve yeni ufuklar vaat ederken, Neptün’ün sert açısı nedeniyle “sisli bir yolda ilerleme” riski taşıyor. Bu hafta stratejik davranan kazanacak, aceleci davranan ise yanılgıya düşecek.

Screenshot_20251026-155259.webp

📌 Haftanın öne çıkan etkileri:

Söz Bitti, İş Vakti: Enerjimizin büyük kısmını çalışmaya, kariyer inşasına ve somut başarılara harcayacağımız 6 haftalık bir maraton başlıyor.
Otorite Sınavı: Hafta ortasında “yapmak istiyorum ama izin verilmiyor” hissi, bürokratik engeller veya özgüven testleri yaşanabilir.
Umut ve Yanılgı Yan Yana: Hafta sonu gerçekleşecek Yeni Ay, eğitim ve yurt dışı konularında yeni kapılar aralarken; aldanma ve gerçekçilikten uzaklaşma riskini de beraberinde getiriyor.
Kış Ekinoksu: Pazar günü en uzun geceyi yaşıyor ve resmen Oğlak mevsimine giriş yapıyoruz.
İşte haftanın en önemli astrolojik olayları:

♑ 15 Aralık – Mars Oğlak Burcunda: Stratejik Güç
Haftaya, eylem gezegeni Mars’ın yüceldiği (en güçlü olduğu) konuma geçmesiyle başlıyoruz. Bu transit, materyalizm, ustalaşmak ve başarı odaklılığı ön plana çıkarıyor. Enerjimizin büyük kısmını çalışarak ve statü kazanmak için harcayacağız. Mars Oğlak burcunda azimlidir; hırsına yenik düşmeden sonuca ulaşabilmenin yollarını arar ve bulur. İş hayatıyla ilgili stratejik adımlar atmak ve nüfuzlu kişilerle bağlantıya geçmek için mükemmel bir dönemdir. Harekete geçmeden önce planlı ve programlı davranışların ödüllendirildiği bu süreçte, yatırım planları ve bütçe disiplini konularında önemli adımlar atabilirsiniz.

🚧 16 Aralık – Güneş Kare Satürn: Gerçeklik Duvarı

Hafta başında kazandığımız yüksek motivasyon, Salı günü Satürn’ün “dur” ihtarıyla karşılaşabilir. Yay burcundaki Güneş’in iyimserliği, Balık burcundaki Satürn’ün karamsar ve kısıtlayıcı doğasına çarpıyor. Kendinizi yorgun, engellenmiş veya otorite figürleri tarafından reddedilmiş hissedebilirsiniz. Bu açı altında “neden olmuyor?” diye isyan etmek yerine, sorumluluklarınızı eksiksiz yerine getirmek ve sabırla beklemek en doğru stratejidir.

🌑 20 Aralık – Yay Burcunda Yeni Ay: Sisli Başlangıçlar

Cumartesi sabahı Yay burcunda, Neptün etkili bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay, bağımsız hareket etme arzumuzu tetiklerken, aynı zamanda yanılgılara açık bir zemin yaratıyor. Yüksek öğrenim, yurt dışı bağlantılı işler ve basın-yayın sektörleri pozitif destek görse de, bize sunulan fırsatları enine boyuna düşünmeliyiz; zira her şey göründüğü gibi olmayabilir. Aklımızı karıştıran noktalar olsa da, bu Yeni Ay negatif enerjiyi dağıtıp yeni ufuklar açma potansiyeline sahip. En dibe çöktüğünüzü hissettiğiniz anda, karşınıza sizi ayağa kaldıracak yeni bir kapının aralanabileceğini unutmayın.

❄️ 21 Aralık – Güneş Oğlak Burcunda ve Kış Ekinoksu

Haftayı, Güneş’in Oğlak burcuna geçişi ve en uzun geceyle kapatıyoruz. Odak noktamız tamamen ciddiyet, kariyer, statü ve uzun vadeli gelecek planlarına kayıyor. Ancak aynı gün kesinleşen Venüs-Satürn karesi, ilişkilerde ve maddi konularda “soğuk duş” etkisi yaratabilir. Sevgi ve para konularında beklentiyi düşürmek, kısıtlı kaynakları idareli kullanmak ve ilişkilerde mesafeyi korumak bu Pazar gününün ana teması olacaktır.

koç burcu

Koç burcu 15 – 21 Aralık 2025 haftalık burç yorumları​

🔹 Haftanın öne çıkanları:

• ♑ Kariyerde Zirve Yürüyüşü: Mars’ın en güçlü olduğu konuma geçmesiyle, iş hayatında stratejik ve hırslı bir dönem başlıyor.
  • 🌑 Yeni Ufuklar: Yay Yeni Ayı ile eğitim, seyahat ve uluslararası konularda yeni kapılar aralanıyor.
  • 🚧 Otorite Sınavı: Üstlerinizle veya bürokratik engellerle mücadele etmeniz gerekebilir; sabır anahtar kelimeniz.
  • ❄️ Ciddiyet Zamanı: Duygusallık yerini tamamen mantığa, disipline ve uzun vadeli planlara bırakıyor.

Yönetici gezegeninizin güçlenmesiyle kariyerinizde ipleri elinize alıyorsunuz; ancak acelecilik yerine stratejiyi, hayaller yerine somut gerçekleri seçmeniz gereken kritik bir virajdasınız.

🔻 Koç burcu haftalık burç yorumları:

Bu hafta kariyer alanlarında güçlü bir destek alırken, mali konularla ilgili yeni kazanç kapıları aralama şansı bulacaksınız. İşinizle ilgili başlatacağınız projelerde kalıcı başarılar elde etmeniz mümkün görünse de, otorite figürleriyle yaşanabilecek egosal çatışmalara ve yanlış anlaşılmalara karşı temkinli olmanız gerekecek. Liderlik vasıflarınızı sevgi ve şefkatle dengeleyerek, yapıcı bir tutum sergilemek bu haftanın anahtarıdır.

15 Aralık’ta yönetici gezegeniniz Mars’ın Oğlak burcuna geçişi, enerjinizin büyük kısmını çalışmaya ve statü kazanmaya yönlendiriyor. Bu transit altında, duygusal kararların getireceği zararları fark ederek daha gerçekçi, sonuç odaklı ve ciddi bir tutum geliştirebilirsiniz. Sektör veya çalışma stilinizle ilgili köklü değişikliklere gitme cesaretini kendinizde bulacak, para kazanmaktan ziyade yaptığınız işte “en iyi” olmanın ve kalıcılığın önemini kavrayacaksınız.

16 Aralık’ta Güneş ve Satürn arasında kesinleşen kare açı, çalışma hayatına katılımınız veya var olan işlerinizi nihayete erdirmeniz noktasında bazı bürokratik engeller yaratabilir. Başarmanın ve hayata bir amaç katmanın önemli olduğunu düşünseniz de, çalışma ortaklarınızla ilgili kararlar alırken gecikmeler yaşanabilir. Bu aşamada pes etmek yerine çok iyi bir planlama ve farkındalık örneği sergilemeli, sizi bir adım sonrasına götürmeyecek alışkanlıklardan uzaklaşmak için bu kısıtlamayı bir fırsat olarak görmelisiniz.

20 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, gündeminize uluslararası ilişkiler, yakın ve uzak seyahatler, eğitim, hukuk ve inançları taşıyor. Yeni bir eğitim almak veya yurt dışına çıkmak üzere planlar yapabilir, hayat felsefenizi yenileyen farkındalıklar kazanabilirsiniz. Bu etkiyle birlikte, sizi duygusal olarak aşağı çeken ve enerjinizi negatife çeviren insanları hayatınızdan çıkarmakta zorlanmayacak, kendi içsel özgürlüğünüzü ispat edecek fırsatlarla karşılaşacaksınız.

20 Aralık’ta Yeni Ay’a eşlik eden Neptün’ün sert açısı, vizyonunuzu genişletirken öngöremediğiniz koşullarla karşılaşmanıza neden olabilir. Sabırsız ve düşünmeden atılacak adımlar, seyahat veya ticari konularda aksaklıklara ve hayal kırıklıklarına yol açabilir. Resmi işlerinizi ve seyahat planlarınızı gündeme getirirken, her detayı enine boyuna düşünmeli ve hayalperest yaklaşımlardan kaçınarak daha gerçekçi ve mantığa yakın hareket etmelisiniz.

21 Aralık’ta Güneş’in Oğlak burcuna geçişiyle birlikte, yılın en görünür ve sorumluluk isteyen dönemine resmen adım atıyorsunuz. Haritanızda kariyer, statü ve toplumsal rol alanını aydınlatan bu geçiş, normalde risk almaktan çekinmeyen doğanızı daha planlı ve stratejik davranmaya zorlayacaktır. Bir terfi, görev değişimi veya yeni bir sorumluluk gündeme gelirken, başarıyı sabır ve disiplinle inşa etmeniz gerekecek; uzun vadeli hedefleriniz için bugün attığınız adımların temel oluşturacağını unutmamalısınız.

• ✨ Koç burcu için haftanın mesajı: Güç seninle, ancak kontrolsüz güç güç değildir. Kariyerinde yükselirken sevdiklerini ihmal etme ve her duyduğuna inanma.
  • ⚠️ Dikkat edilmesi gerekenler: Üstlerinizle inatlaşmayın. Hukuksal süreçlerde acele etmeyin. Yurt dışı planlarında B planınız olsun.

boğa burcu

Boğa burcu 15 – 21 Aralık 2025 haftalık burç yorumları​

• ♑ Ufuklar Genişliyor: Mars’ın desteğiyle eğitim, yurt dışı, hukuk ve seyahat konularında stratejik ve kalıcı adımlar atıyorsunuz.
  • 🌑 Finansal Dönüşüm: Yay Yeni Ayı, ortak gelirler, borçlar ve eşin kazancı konularında yeni bir sayfa açıyor; krizleri yönetmelisiniz.
  • 🚧 Sosyal Sınav: Arkadaş çevrenizle finansal veya güvene dayalı gerilimler yaşanabilir; sınırlarınızı koruyun.
  • ❄️ Gelecek Vizyonu: Hafta sonu hayaller soyut olmaktan çıkıyor; inançlarınızı ve hayat felsefenizi somut bir plana döküyorsunuz.

Finansal krizleri yönetirken geleceğe dair büyük resmi görmeniz gereken bir hafta; vizyonunuzu genişletin ama cüzdanınızı sağlama alın.

🔻 Boğa burcu haftalık burç yorumları:

Bu hafta finansal durumunuzu gözden geçirip yılı planlamak isterken, beraber çalıştığınız insanlarla veya sosyal çevrenizle iletişimsel gerilimler yaşayabilirsiniz. Fiziksel olarak daha güçlü hissedeceğiniz bu dönemde, dış görünümünüzle ilgili imaj değişiklikleri yapabilir, kendiniz için ileriye dönük önemli adımlar atabilirsiniz. Kuralına göre oynamanız gerekse de, bazı kuralları kendi lehinize uyarlamayı ihmal etmemeli; kendinizi göstermek ve yaptığınız işi tanıtmak adına bu haftayı iyi değerlendirmelisiniz.

15 Aralık’ta Mars’ın Oğlak burcuna geçişiyle birlikte, kendinize, hayatınıza ve ekonomik koşullarınıza çeki düzen vermek adına güçlü bir enerji kazanıyorsunuz. Taşınma, farklı yerlerde bulunma veya yurt dışı bağlantılı işler gündeminizdeyse süreci tamamlayabilir; yeni bir plan dahilindeyse şartlarınızı hazırlamaya başlayabilirsiniz. Uzun süreli birlikteliği olanlar evlilik kararı alabilirken, sorunlu ilişkilerde köklü değişim kararları gündeme gelebilir. Bu transit sizi daha anlayışlı ve ileri görüşlü yaparken, hangi alanda gelişmeniz gerekiyorsa o konuya kalıcı çözümler üretmenizi sağlayacaktır.

16 Aralık’ta Güneş ve Satürn arasındaki kare açı, arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde güven sarsıcı olayları veya yanlış anlaşılmaları tetikleyebilir. Sosyal çevre ilişkilerinde kendinizi ifade etmekte zorluk çekiyorsanız, bu süreçte sakin ve esnek olmaya özen göstermelisiniz. Geleceğe dair planlarınız ile maddi gerçekler arasında bir sıkışmışlık hissedebilirsiniz. Şüpheleri ve ruhunuzu yoran düşünceleri bir kenara bırakarak, sosyal baskılara rağmen kendi doğrunuzdan şaşmamanız gereken bir gündür.

20 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, gündeminize miraslar, nafaka, vergiler, eşin kazancı ve ortaklıktan kazanılan paralar gibi konuları taşıyor. Bu konularda yeni girişimler yapmak isteyebilirsiniz ancak ani oluşan olayları iyi yönetmek zorunda olduğunuzu bilmelisiniz. Bu Yeni Ay ile hayatınızda dönüştürmek zorunda olduğunuz konuları kriz noktasına gelmeden tamamlamaya çalışmalısınız. Ortaklı gelirlerinizle ilgili mücadele etmeniz gereken durumlar oluşsa da, bu dönem verdiğiniz mücadeleler size katbekat geri dönecektir.

20 Aralık’ta Yeni Ay’ın Neptün ile yapacağı zorlu açı, finansal kararlarda ve duygusal dünyanızda yanılgılara açık olduğunuzu gösteriyor. Eski partnerinizle ilgili konular gündeme gelebilir veya duygusal dünyanızda fırtınalar esebilir. Kendi bağımsızlığınızı ve özgürlüğünüzü ortaya koymak isterken, maddi konularda aldanma riskine karşı temkinli olmalısınız. Hayalperest yatırımlar yerine, somut verilerle hareket etmek ve şüphe duyduğunuz finansal ortaklıklardan uzak durmak en güvenli yoldur.

21 Aralık’ta Güneş’in Oğlak burcuna geçişi, bakış açınızı olgunlaştıran ve hayatı daha geniş bir çerçeveden değerlendirme fırsatı sunan bir dönemi başlatıyor. Eğitim, akademik konular, yurt dışı bağlantıları ve hukuksal süreçler ana gündem maddeleriniz haline geliyor. Güneş bu alanda ilerlerken hayalleriniz soyut olmaktan çıkar; “nasıl ve ne zaman?” sorularına cevap bularak geleceğe yönelik somut bir vizyon oluşturursunuz. Bildik alanlardan çıkma ve daha büyük hedefler belirleme ihtiyacınız artarken, sabırlı ve sistemli ilerlemek size kalıcı sonuçlar getirecektir.

• ✨ Boğa burcu için haftanın mesajı: Değişimden korkma, dönüşümü kucakla. Maddi krizler geçicidir, ancak kazandığın hayat tecrübesi ve vizyon kalıcıdır.
  • ⚠️ Dikkat edilmesi gerekenler: Borç alıp verirken dikkatli olun. Sosyal çevrenizle maddi konuları karıştırmayın. Hukuksal süreçlerde detayı atlamayın.

ikizler burcu

İkizler burcu 15 – 21 Aralık 2025 haftalık burç yorumları​

• ♑ Finansal Strateji: Mars’ın Oğlak burcuna geçişiyle ortak gelirler, krediler ve borçlar alanında mücadeleci ama kazançlı bir dönem başlıyor.
  • 🌑 İlişkilerde Yeni Sayfa: Yay Yeni Ayı, evlilik ve ortaklıklarda yeni başlangıçları tetikliyor; ancak belirsizliklere dikkat.
  • 🚧 Gerçeklerle Yüzleşme: Kandırıldığınızı veya suiistimal edildiğinizi düşünüyorsanız, köprüleri atma cesaretini bulacaksınız.
  • ❄️ Derinleşme Vakti: Hafta sonu yüzeysel ilişkilerden uzaklaşıyor, krizleri yöneterek güçleniyorsunuz.

İlişkilerde ve ortaklıklarda “tamam mı devam mı” sorusunun cevabını ararken, finansal krizleri yöneterek güçleneceğiniz stratejik bir hafta.

🔻 İkizler burcu haftalık burç yorumları:

Bu hafta ortaklıklardan sağladığınız gelirler ve finansal paylaşımlar konusunda yeni gelişmeler yaşanabilir. Anlaşma ve sözleşme konularının gündeme gelmesiyle birlikte, harcamalarınız ve muhasebe konularıyla ilgili yeni planlar oluşturacak, kariyer hayatınız için önemli somut adımlar atabileceksiniz. Ancak sağlık konularında aniden gündeme gelebilecek küçük operasyonlar veya sigorta ödemeleri bütçenizi zorlayabilir; bu nedenle mali anlamda harcamalarınıza ve hırsızlıklara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

15 Aralık’ta Mars’ın Oğlak burcuna geçişi, miras, aile destekleri veya bizzat çaba göstererek alacağınız haklar konusunda mücadeleci bir süreci başlatıyor. Ek kazanç sağladığınız işleri kalıcı hale getirmek ve bir düzen oturtmak adına iyi bir dönemdesiniz. Kontrollü olmak, ani ödemelerin veya kriz gibi görünen fırsatların daha iyi yönetilmesini sağlayacaktır. Elinizi taşın altına koymanız gereken bu süreçte, yaptığınız iş ile ilgili yeni gelir kaynakları yaratabilmek adına projeler geliştirebilir, yeni ortaklıklar kurabilirsiniz.

16 Aralık’ta Güneş ve Satürn arasındaki zorlu açı, hukuksal konularda veya resmi evraklarda bazı engellerle karşılaşmanıza neden olabilir. Dava açma veya evrak tamamlama gibi işlemlerle ilgilenirken, kendinizi savunmanın daha etik yolları olduğunu görmek ve bilenlerden destek almak şansınızı yükseltebilir. Duygusal ve ticari konularda kararlarınızı netleştirmek isteseniz de, otorite figürleriyle veya yaşça büyük kişilerle yaşanabilecek fikir ayrılıklarına karşı sabırlı olmalısınız.

20 Aralık’ta karşıt burcunuz Yay’da gerçekleşecek Yeni Ay, evlilik, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve rakiplerle ilgili temaları mercek altına alıyor. İlişkiniz yoksa hayatınıza yeni biri girebilir veya yeni bir iş birliğine başlayabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa, partnerinizin hayatında birtakım yenilikler meydana gelebilir veya ilişkiyle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Ancak Yeni Ay’a eşlik eden Neptün’ün sert açısı, belirsizlik ve kararsızlıkların süreci gölgeleyebileceğini gösteriyor.

20 Aralık civarında ilişkilerde temkinli hareket etmenizde büyük yarar var; zira bu günlerde yaşadıklarınız sizi bambaşka bir hayata sürükleyebilir. Bağımlısı olduğunuz şeylerden kurtulmalı, hayatınızdaki kargaşalar sonrası daha düzenli bir yaşama geçiş yapmalısınız. Eğer kandırıldığınızı, aldatıldığınızı veya suiistimal edildiğinizi fark ederseniz, bu ilişkiyi sonlandırma cesaretini gösterebilirsiniz. Partnerinizin davranış biçimlerinin altında yatan gerçek manayı anlamaya gayret etmeli, aşkta restleşmeler yaşansa da gerçeklerle yüzleşmekten korkmamalısınız.

21 Aralık’ta Güneş’in Oğlak burcuna geçişi, sizin için yüzeyden derine inme zamanının geldiğini işaret ediyor. Normalde zihinsel ve hızlı bir doğanız olsa da, bu süreçte daha kontrollü, stratejik ve sezgisel davranmak zorunda kalabilirsiniz. Ortak para konuları, eşin gelirleri veya banka işlemleri gündeminizi oluştururken, risk almak yerine garantiye yönelmek önem kazanacaktır. Duygusal açıdan yüzeysel bağlar yerine derin ve sağlam temelli birliktelikler arayacak, bastırılmış duygularla yüzleşerek hem maddi hem de manevi anlamda güçleneceksiniz.

• ✨ İkizler burcu için haftanın mesajı: Yüzeyde kalma, derine in. İlişkilerdeki sis perdesi kalkarken, finansal gücünü toparlamak için stratejik ol.
  • ⚠️ Dikkat edilmesi gerekenler: Aldatılma ve kandırılma riskine karşı uyanık olun. Küçük cerrahi operasyonlar gündeme gelebilir. Borçlanırken dikkatli olun.

yengeç burç yorumları

Yengeç burcu 15 – 21 Aralık 2025 haftalık burç yorumları​

• ♑ İlişkilerde Ciddiyet: Mars’ın karşıt burcunuza geçişiyle evlilik ve ortaklıklarda hareketli, zaman zaman gergin ama çözüm odaklı bir süreç başlıyor.
  • 🌑 Yeni Düzen: Yay Yeni Ayı, günlük rutinlerinizi, çalışma ortamınızı ve sağlık alışkanlıklarınızı yenilemeniz için kapı aralıyor.
  • 🚧 Sağlık Uyarısı: Mide hassasiyeti, zehirlenmeler veya teşhis hatalarına karşı hafta sonu ekstra dikkatli olmalısınız.
  • ❄️ Biz Olma Zamanı: Hafta sonu odağınız tamamen partnerinize kayıyor; ilişkilerde sınırları çiziyor ve sorumluluk alıyorsunuz.

Karşıt burcunuzdaki gezegen yoğunluğu ilişkileri merkeze alırken, sağlığınızı ve günlük düzeninizi ihmal etmemeniz gereken bir denge haftası.

🔻 Yengeç burcu haftalık burç yorumları:

Bu hafta ikili ilişkilerle ilgili konularda daha dikkatli ve kararlı olacağınız bir sürece girerken, bitiş veya başlangıçları içeren evlilik, ortaklık ve hukuksal konularla ilgilenebilirsiniz. Aşk ilişkiniz, çocuklarınız ve hayattan keyif alma duygularınız ön planda olsa da, şüpheci ve inatçı davranışlarınızı bir kenara bırakmak sizin için daha doğru olacaktır. Sağlığınız, günlük düzeniniz ve çalışma hayatınız gibi konularda yeni kararlar alabilir, tedbirli ve akılcı olmanın sizi yanlış insanlardan koruduğunu fark edebilirsiniz.

15 Aralık’ta Mars’ın karşıt burcunuz Oğlak’a geçişi, enerjinizi doğrudan eşiniz, ortağınız veya açık düşmanlıklar alanına taşıyor. Bu transit, ilişkilerde anlaşmazlıklar yaşanabileceğini gösterse de, kavgayla veya küslükle değil, akılcı ve çözüm odaklı hareket ederek sorunları aşabileceğinizi işaret ediyor. Özellikle mide hassasiyeti, diş ve cilt sorunları gibi sağlık konularına dikkat etmeniz gerekirken, burcunuzdaki Jüpiter’in koruyucu etkisi sayesinde krizleri fırsata çevirme şansınız yüksek olacaktır.

16 Aralık’ta Güneş ve Satürn arasındaki kare açı, günlük işlerinizde veya sağlığınızla ilgili konularda kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir. Çalışma ortamınızda otorite figürleriyle yaşanan gerginlikler veya artan sorumluluklar sizi yorabilir. Bu süreçte olayları akışına bırakmak yerine, disiplinli bir şekilde sorumluluklarınızı yerine getirmek ve sağlığınıza özen göstermek, engelleri aşmanızı kolaylaştıracaktır.

20 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, çalışma hayatınız, günlük işleriniz, evcil hayvanlarınız ve rutinlerinizle ilgili yeni bir sayfa açıyor. İş hayatınızda yeni sorumluluklar yüklenmeniz veya heyecan verici projelere başlamanız mümkün olabilir. Günlük rutinlerinizde değişiklik yaparak diyete veya spora başlamak isteyebilir, uzun zamandır beklediğiniz bir haberle maddi manevi rahatlama yaşayabilirsiniz; ancak çok güvendiğiniz bir işte umduğunuzu bulamama veya yakın çevrenizden birinin tavrıyla sarsılma riskini de göz ardı etmemelisiniz.

20 Aralık’ta Yeni Ay’a eşlik eden Neptün’ün sert açısı, sağlık ve günlük işlerde yanılgılara açık olduğunuzu gösteriyor. Yanılgılara, gıda zehirlenmelerine ve ilaç kullanımına ayrıca dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İş ortamında veya günlük yaşamda kendinizi fazla zorlamamalı, idealize ettiğiniz durumların gerçek yüzünü görmeye çalışmalısınız. Hem manevi hem de maddi bağımlılıklardan uzak durmak adına önemli bir dönemdesiniz; belirsizliklerin sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin.

21 Aralık’ta Güneş’in Oğlak burcuna geçişi, ilişkiler ve ortaklıklar alanında ciddi bir sınav dönemini başlatıyor. Hayatınızdaki “biz” temasını güçlü bir biçimde öne çıkaran bu transit, evlilik ve uzun vadeli ilişkilerde sorumluluk alma, sınır koyma ve gerçekçi beklentiler geliştirme ihtiyacını artırıyor. Yüzeysel ilişkiler kendiliğinden elenebilirken, sağlam temelli bağlar güçlenebilir; partnerinizle gelecek planları yapabilir veya yalnızsanız hayatınıza daha olgun ve sorumluluk sahibi kişileri çekebilirsiniz.

• ✨ Yengeç burcu için haftanın mesajı: İlişkilerde savaşma, uzlaş. Sağlığın ve günlük düzenin, en az sevdiklerin kadar ilgiyi hak ediyor.
  • ⚠️ Dikkat edilmesi gerekenler: Zehirlenmelere karşı yediklerinize dikkat edin. Partnerinizle güç savaşına girmeyin. İş arkadaşlarınızla mesafenizi koruyun.

aslan burç yorumları

Aslan burcu 15 – 21 Aralık 2025 haftalık burç yorumları​

• ♑ Çalışma Zamanı: Mars’ın iş ve sağlık alanınıza geçişiyle yoğun bir tempo başlıyor; kemik ve diş sağlığına dikkat etmelisiniz.
  • 🌑 Aşkta Yeni Dönem: Yay Yeni Ayı bekar Aslanlara yeni bir aşk, ebeveynlere ise çocuklarıyla ilgili müjdeli haberler getirebilir.
  • 🚧 Maddi Sınır: Eğlence ve hobiler için harcama yapmak isterken, bütçe kısıtlamaları veya borçlar sizi frenleyebilir.
  • ❄️ Disiplin ve Düzen: Hafta sonu sahne ışıklarından çekilip, hayatınızın arka planını ve günlük rutinlerinizi yapılandırma vaktidir.

Aşk ve yaratıcılıkta şanslısınız ancak finansal spekülasyonlardan uzak durmalı, sağlığınızı ve iş disiplininizi öncelik haline getirmelisiniz.

🔻 Aslan burcu haftalık burç yorumları:

Bu hafta odağınız büyük oranda çalışma hayatı, sağlık rutinleri ve aşk hayatı arasında gidip gelecektir. Çalışmalarınızın ödüllerini alacağınız ve beraber çalıştığınız insanların yardımını hissedeceğiniz bir sürece girerken, bir yandan da aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda harcamalar yapmanız gerekebilir. Hayatınızı ve hayallerinizi sınırlandırmamanız gereken bu dönemde, emek vermekten çekinmedikçe sınırların ötesine geçebilirsiniz; ancak sağlığınızla ve bütçenizle ilgili gerçekleri göz ardı etmemelisiniz.

15 Aralık’ta Mars’ın Oğlak burcuna geçişi, sizi çok çalıştıracak ancak sonuçlarının olumlu olmasını sağlayacak bir dönemi başlatıyor. Bir süredir odaklanamadığınız, tamamlayamadığınız sorumluluklar için harekete geçebilir; koşullarınızı iyileştirmenin, kurallı ve planlı hareket etmenin sizi hem maddi hem de manevi açıdan rahatlatacağını görebilirsiniz. Ancak bu transit, sağlık konusunda kemik, diş ve sindirim sistemi hassasiyetlerini tetikleyebilir. Bulaşıcı hastalıklar konusunda da dikkatli olmalı, çocuğunuz varsa onlardan gelebilecek sağlık sorunlarına karşı tedbirli davranmalısınız.

16 Aralık’ta Güneş ve Satürn arasındaki sert açı, aşk hayatınızda veya hayattan aldığınız keyif noktasında kendinizi sıkışmış hissetmenize neden olabilir. Eğlenceye veya hobilere zaman ayırmak isterken, maddi sorumluluklar veya borçlar “dur” diyebilir. Aşk hayatınızda değer görmediğinizi hissedebilir veya partnerinizle finansal kaynaklı bir gerilim yaşayabilirsiniz. Bu süreçte sakin, makul ve çözüm odaklı olmaya gayret göstermek, krizin büyümesini engelleyecektir.

20 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, aşk, flörtler, çocuklarla ilgili konular ve yaratıcılık alanlarınızı parlatıyor. Yeni aşklar ve ilişkiler bu dönemde kapınızı çalabilir; ilişkisi olanlar evlilik kararı alırken, sorunlu evliliklerde yeni bir sayfa açma cesareti doğabilir. Hayatınıza heyecan ve eğlence katacak gelişmeler yaşanabilir. Çocuğunuz varsa onlarla ilgili yeni bir adım atabilir, hobilerinizi bir projeye dönüştürmek için cesaret bulabilirsiniz.

20 Aralık’ta Yeni Ay’a eşlik eden Neptün’ün zorlu açısı, özellikle finansal konularda ve riskli yatırımlarda “sisli” bir havaya işaret ediyor. Şans oyunları, borsa veya spekülatif yatırımlara ilginiz artsa da, aceleci davranmak büyük kayıplar yaşatabilir. Ekonomik anlamda ve ortaklıklarınızda daha öngörülü hareket etmeli, her duyduğunuza veya her “fırsat” gibi görünen teklife itibar etmemelisiniz. Aşkta ise partnerinizi fazla idealize etmek hayal kırıklığı yaratabilir; ayaklarınızın yere bastığından emin olun.

21 Aralık’ta Güneş’in Oğlak burcuna geçişi, çalışma düzeniniz ve günlük hayatın yapılandırılması adına ciddi bir dönemi başlatıyor. Normalde sahnede olmayı seven doğanız, bu dönemde perde arkasında ciddi emek vermek durumunda kalabilir. İş ortamı, görevler ve rutinler daha fazla dikkat isterken, üzerine düşeni eksiksiz yapmak ve uzun vadeli bir sistem kurmak ana hedefiniz olmalıdır. Sağlık açısından bedenin verdiği sinyalleri ciddiye almak ve ihmal edilen alışkanlıkları düzene sokmak için en doğru zamandasınız.

• ✨ Aslan burcu için haftanın mesajı: Aşkın tadını çıkar ama cüzdanını riske atma. Sağlıklı bir beden ve düzenli bir iş hayatı, mutluluğunun temelidir.
  • ⚠️ Dikkat edilmesi gerekenler: Borsa ve şans oyunlarında risk almayın. Diş ve kemik sağlığınızı ihmal etmeyin. Çocuğunuzun sağlığına özen gösterin.

başak burç yorumları

Başak burcu 15 – 21 Aralık 2025 haftalık burç yorumları​

• ♑ Aşkta Ciddiyet: Mars’ın desteğiyle aşk hayatınızda ve yaratıcı projelerde somut adımlar atıyor, ne istediğinizi biliyorsunuz.
  • 🌑 Evde Yeni Dönem: Yay Yeni Ayı, taşınma, tadilat veya gayrimenkul alım-satım konularında yeni kapılar açıyor.
  • 🚧 İlişki Sınavı: Eşiniz veya ortağınızla ailevi konular yüzünden gerilebilirsiniz; eski kuralları güncelleme vakti.
  • ❄️ Gerçekçi Beklentiler: Hafta sonu romantik ilişkilerde ve hobilerde disiplin ön plana çıkıyor; geçici hevesler yerini kalıcı duygulara bırakıyor.

Evinizdeki huzuru yeniden inşa ederken, aşk ve yaratıcılıkta ayakları yere basan, kalıcı ve somut başarılara odaklanacağınız bir hafta.

🔻 Başak burcu haftalık burç yorumları:

Bu hafta ev düzeniniz, aile içi ilişkiler ve yatırım planları gündeminizin merkezine yerleşiyor. Kendinizi hayatın gerçekleriyle yüzleşmiş bir şekilde bulabilir, duygusal konularda net kararlar vermek ve adım atmak isteyebilirsiniz. Büyük ve önemli kararları aile meclisinde görüşmek, taşınma, düzenleme veya alım satım gibi konuları sonuçlandırmak için harekete geçeceksiniz. Ancak duygularınızı ifade ederken seçtiğiniz üslubun yanlış anlaşılmalara yol açmaması için dikkatli bir tutum sergilemeniz, ilişkileri iyileştirmek adına size fırsatlar sunacaktır.

15 Aralık’ta Mars’ın Oğlak burcuna geçişi, özellikle yatırım planlarını, şans oyunlarını ve borsa gibi spekülatif alanları gündeminize taşıyabilir. Üretken olduğunuz ve fiziksel olarak kendinizi iyi hissettiğiniz bu dönemde, sosyal çevreniz ve kardeşlerinizle daha maceracı planlar yapmak isteyebilirsiniz. Mars’ın bu konumu size azim verirken, hırsınıza yenik düşmeden sonuca ulaşmanın yollarını bulmanızı sağlayacaktır. Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda inisiyatif alabilir, duygusal hassasiyetinizi somut bir çabaya dönüştürebilirsiniz.

16 Aralık’ta Güneş ve Satürn arasındaki kare açı, ikili ilişkilerde ve aile hayatında bir sıkışmışlık hissi yaratabilir. Çaba göstermeden bir şeyler elde edilmeyeceğini bilseniz de, bazen yöntemlerinizi değiştirmeniz ve eski kuralları güncellemeniz gerekebilir. Partnerinizle veya ailenizle olan ilişkilerde fedakarlık yapmanız gereken durumlar oluşursa, bunun önünüzü açmak için gelen bir deneyim olduğunu hatırlamalısınız. Eşinizin işi veya ortaklıklardan kaynaklı kısıtlamalar, ev içindeki huzurunuzu test edebilir; uzlaşmacı bir tavır takınmak hayrınıza olacaktır.

20 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay; ev, aile, yuva, gayrimenkul ve ebeveynlerle ilişkiler alanında yeni bir sayfa açıyor. Evinizle ilgili yenilikler, tadilat veya dekorasyon işlemleri yaptırmak isteyebilir, aile bireylerinden birinin yeni bir girişimiyle ilgilenebilirsiniz. Gayrimenkul alım satımları gündeme gelebilir ve kariyer yapıyorsanız beklediğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yaşamınızdaki hızlı gelişmeler değişim duygusunu tetiklese de, bu süreçte dengenizi korumalı ve bitmesi gereken konuları cesaretle sonlandırmalısınız.

20 Aralık’ta Yeni Ay’a eşlik eden Neptün’ün etkisi, ev ve aile içindeki bilinçaltı şifa konularını ön plana çıkarırken, bir yandan da yanılgılara zemin hazırlayabilir. İkili ilişkilerinizde önemli bir olay aydınlanabilir; karşınızdaki kişinin veya aile üyelerinin gerçek niyetlerini görebilirsiniz. Aile içi ilişkilerde kendinizi boş yere yormamalı, sınırlarınızı ihlal eden durumlar varsa net bir duruş sergilemelisiniz. Bu dönemde atacağınız adımlarda hayallerinizle gerçekler arasındaki dengeyi iyi kurmanız, hayal kırıklıklarını önleyecektir.

21 Aralık’ta Güneş’in Oğlak burcuna geçişi, aşk, yaratıcılık ve üretkenlik alanlarınızı ciddiyetle ele almanızı sağlıyor. Keyif aldığınız şeyleri somut bir yapıya dönüştürme ihtiyacınız artarken, romantik ilişkilerde daha gerçekçi beklentiler ön plana çıkıyor. Flörtler bu süreçte ya kalıcı bir forma bürünür ya da anlamını yitirir. Yaratıcı projelerde disiplinli çalışmanın karşılığını alabilir, hobilerinizi veya kişisel yeteneklerinizi profesyonel bir boyuta taşıyabilirsiniz. Hayattan aldığınız keyfi yapılandırmak ve daha nitelikli üretmek bu dönemin ana kazancı olacaktır.

• ✨ Başak burcu için haftanın mesajı: Temelini sağlam at, çatını güvenle kur. Ailedeki değişim rüzgarları, seni daha huzurlu bir limana taşıyor.
  • ⚠️ Dikkat edilmesi gerekenler: Aile büyükleriyle inatlaşmayın. Ev alım-satımında acele etmeyin. Partnerinize karşı mesafeli olmayın.

terazi burç yorumları

Terazi burcu 15 – 21 Aralık 2025 haftalık burç yorumları​

• ♑ Evde Tadilat Vakti: Mars’ın Oğlak burcuna geçişiyle ev dekorasyonu, taşınma ve gayrimenkul konularında hareketli bir dönem başlıyor.
  • 🌑 İletişim Trafiği: Yay Yeni Ayı ile yeni anlaşmalar, kısa seyahatler ve kardeşlerle ortak projeler gündeme geliyor.
  • 🚧 Sözlü Engeller: Hafta ortasında yakın çevrenizle iletişimde yanlış anlaşılmalar ve sorumlulukların ağırlığı sizi yorabilir.
  • ❄️ Köklere Dönüş: Hafta sonu dış dünyadan biraz çekilip, aile içi dengeleri ve içsel güvenliğinizi yapılandırmaya odaklanacaksınız.

Eviniz ve aileniz için mücadele ederken, yakın çevrenizle kuracağınız iletişimde gerçekçi olmalı ve duyduğunuz her söze itibar etmemelisiniz.

🔻 Terazi burcu haftalık burç yorumları:

Bu hafta ailenizle ilgili konularla yakından ilgilenecek; ev dekorasyonu, düzenleme ve aileden gelecek maddi yardımlar gibi başlıkları yöneteceksiniz. Maddi gelir akışınız ve kendinize olan öz güveniniz, enerjiyi doğru yönde kullanma fırsatı sağlasa da, yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili iletişim sorunları gündeme gelebilir. Karşılaştığınız durumlar karşısında haklı olsanız bile abartılı tepkiler vermekten kaçınmalı, yaşam alanı ve yaşam tarzı konusunda fark ettiğiniz eksikleri gidermek için harekete geçmelisiniz.

15 Aralık’ta Mars’ın Oğlak burcuna geçişi, enerjinizi tamamen ev, yuva ve emlak konularına yönlendiriyor. Ev alım-satım, kiralama veya tadilat gibi gündemleriniz varsa, bu transit size gerekli cesareti ve gücü verecektir. Ancak Mars’ın bu konumu ev kazalarına ve eşyaların kullanımından kaynaklanan problemlere de işaret edebilir; bu nedenle ev içinde daha tedbirli hareket etmenizde fayda var. Ailenin parasal ihtiyaçları veya ev giderleri ile ilgilenirken, kendinize bir uzmanlık alanı belirleyip evden yürütebileceğiniz işlere odaklanabilirsiniz.

16 Aralık’ta Güneş ve Satürn arasındaki kare açı, iş hayatındaki sorumlulukların yakın çevrenizle olan iletişiminizi kısıtlayabileceğini gösteriyor. Günlük koşturmaca içinde kardeşleriniz veya komşularınızla aranızda soğuk rüzgarlar esebilir. Yazışmalı işler, hukuksal süreçler veya eğitimle ilgili işlemlerde bürokratik engellerle karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte sabırlı olmak ve paranın kıymetini bilmek sizi zor durumlardan kurtaracaktır. Geçmişte yaşanan hatalara düşmemek adına şimdi daha akıllıca ve dengeli hareket etmeniz önemlidir.

20 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay; eğitim, kısa seyahatler, teklifler, kontratlar ve sosyal medya temalarını canlandırıyor. Kardeşleriniz veya yakın çevrenizle birlikte yeni bir girişime başlayabilir, eğitim konularında kaçırdığınız şansları yeniden elde edebilirsiniz. Hayatınızla ilgili zor konuların sonuçlanmasını sağlayacak bu yeni dönemde, ortak finansal süreçleriniz varsa beklenen haberler gelebilir. Ancak eski bir ilişki veya konu tekrar gündeme gelse de, gerçek dışı söylemlere itibar etmemeyi başardığınızda kazançlı çıkan siz olacaksınız.

20 Aralık’ta Yeni Ay’a eşlik eden Neptün’ün zorlu açısı, iletişim trafiğinde ve seyahat planlarında kafa karışıklığına neden olabilir. Basın-yayın, medya veya ticari konularda size sunulan tekliflerin arka planını iyice araştırmadan imza atmamalısınız. Yakın çevrenizden duyacağınız haberlerde yanılgı payı yüksek olabilir; her söylenene inanmak yerine somut verilerle hareket etmek sizi hayal kırıklığından koruyacaktır. Sağlığınızı toparlamaya başladığınız bu süreçte, zihinsel yorgunluğa karşı dikkatli olmalısınız.

21 Aralık’ta Güneş’in Oğlak burcuna geçişi, odağınızı dış dünyadan alıp ev, aile ve içsel güvenlik alanlarına çeviriyor. Yaşam alanı, aile ilişkileri ve geçmişten gelen sorumluluklar daha fazla gündem oluştururken, evle ilgili düzenlemeler veya köklerle yüzleşme söz konusu olabilir. Bu süreçte içsel dengeyi sağlamak için dış dünyadan biraz geri çekilme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Aile içindeki rolleri yeniden tanımlamak ve güvende hissettiğiniz alanları yapılandırmak, size uzun vadeli bir istikrar sağlayacaktır.

• ✨ Terazi burcu için haftanın mesajı: Evinin duvarlarını sağlamlaştır, sözlerini özenle seç. Aile içindeki huzur, dış dünyadaki başarının anahtarıdır.
  • ⚠️ Dikkat edilmesi gerekenler: Ev kazalarına ve elektrikli aletlere dikkat. Sözleşmeleri okumadan imzalamayın. Kardeşlerle polemiğe girmeyin.

akrep burç yorumları

Akrep burcu 15 – 21 Aralık 2025 haftalık burç yorumları​

• ♑ Zihinsel Güç: Yönetici gezegeniniz Mars’ın desteğiyle iletişimde, pazarlamada ve yakın çevre ilişkilerinde stratejik bir dönem başlıyor.
  • 🌑 Yeni Kazanç Kapıları: Yay Yeni Ayı, gelir artışı, ek iş ve yatırım fırsatlarını gündeme taşıyor; bütçe planlaması yapma zamanı.
  • 🚧 Sözlü Sınırlar: Yakın çevrenizle veya kardeşlerinizle eski meseleler yüzünden gerilebilirsiniz; eleştirel olmamaya dikkat edin.
  • ❄️ Ciddi Planlar: Hafta sonu düşüncelerinizi somut projelere döküyor, resmi belgeler ve imzalarla ilgileniyorsunuz.

Para kaynaklarınızı genişletmek için fırsatlar yakalarken, iletişim dilinizi sertlikten arındırıp stratejiye dönüştürmeniz gereken bir hafta.

🔻 Akrep burcu haftalık burç yorumları:

Bu hafta hırs ve duygularınızın ön planda olacağı, kendinizi fark etme ve mesleğinizde öne çıkma fırsatları yakalayacağınız hareketli bir sürece giriyorsunuz. İş dolayısıyla tanışacağınız kişiler sosyal hayatınıza etki ederken, yeni bilgiler edineceğiniz bir süreci başlatabilirsiniz. Para akışınızı hızlandıracak, ödemelerinizi tamamlayabileceğiniz ve daha motive çalışacağınız gelişmelerle karşılaşsanız da, ortaklık kurma veya büyüme fikirlerine ilgi duyarken zeminin makul olduğundan emin olmanız gerekecek.

15 Aralık’ta yönetici gezegeniniz Mars’ın Oğlak burcuna geçişi, iletişim, planlama ve yakın çevre trafiğinizi hızlandırıyor. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili konular gündeminize gelirken, küslük, dargınlık ve yanlış anlaşılmalar gibi durumlarla yüzleşmeniz gerekebilir. Bu süreçte seyahat trafiğiniz artabilir. Sorunları aşmak adına eleştirel olmamaya, sert ve fevri çıkışlar yapmamaya özen göstermeli; çevrenizi de bu yapıcı yönde teşvik etmeye çalışmalısınız.

16 Aralık’ta Güneş ve Satürn arasındaki zorlu açı, işinizle ilgili yaptığınız anlaşmalarda veya verdiğiniz sözlerde bürokratik engellerle karşılaşabileceğinizi gösteriyor. Yükümlülüklerinizi gözden geçirirken dikkatli olmalı, parasal beklentilerinizde gecikmeler yaşanabileceğini hesaba katmalısınız. İş görüşmeleriniz sonuçlanabilir ancak “evet” demeden önce şartların sizi uzun vadede kısıtlamayacağından emin olmalısınız. Doğru planlarla ve yatırımlarla geleceğe dönük hamlelerde bulunmak için acele etmemek en doğrusudur.

20 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, para, kazanımlar, bütçe, ek gelir ve özdeğer konularını merkeze alıyor. Gelirinizi artırmak ve yeni kazanç kapıları açmak için planlar yapabilir, miras, nafaka veya hukuki süreçlerden gelen paralarla rahatlayabilirsiniz. Ancak bu dönemde temkini elden bırakmamakta, rasyonel ve sabırlı davranmakta fayda var. Eşinizle uzun zamandır yaşadığınız iletişim problemleri finansal konularla ilgiliyse, artık bu alanda kararlı davranmanız ve bütçenizi netleştirmeniz gerekebilir.

20 Aralık’ta Yeni Ay’a eşlik eden Neptün’ün sert açısı, ikili ilişkilerde ve finansal kararlarda yanılgı riskine işaret ediyor. Aşırı samimiyetten uzak durmanız gereken bir dönemdesiniz; zira samimi davranışlarınız yanlış yorumlanarak ardında kötü niyet aranabilir. İlişkiniz içerisinde şüphe duyduğunuz konuları irdelerken, kendi kuruntularınızla gerçekleri birbirine karıştırmamaya özen gösterin. Ayrıca sağlığınız gayet iyi olsa da, spor yapıyorsanız sakatlanmalara karşı dikkatli olmanız gereken bir hafta sonundasınız.

21 Aralık’ta Güneş’in Oğlak burcuna geçişi, zihinsel yapınızı ciddiyetle kuracağınız bir dönemi başlatıyor. İletişim, eğitimler ve sözleşmeler ön plana çıkarken, düşüncelerinizi daha net ve stratejik bir şekilde ifade edeceksiniz. Yazılı işler, resmi belgeler ve planlama gerektiren konular başarıyla ilerleyebilir. Kısa vadeli hedefleri uzun vadeli bir sisteme bağlama fırsatı doğarken, iletişimde netlik sağlamak ve söylediklerinizin sorumluluğunu almak bu transitin size öğreteceği ana ders olacaktır.

• ✨ Akrep burcu için haftanın mesajı: Sözlerin imzandır, onları dikkatli at. Finansal yükselişin anahtarı hırs değil, stratejik planlamadır.
  • ⚠️ Dikkat edilmesi gerekenler: Trafikte hız yapmayın. Kardeşlerle inatlaşmayın. Spor yaparken kaslarınızı zorlamayın.

yay burcu yorumu

Yay burcu 15 – 21 Aralık 2025 haftalık burç yorumları​

• ♑ Maddi Disiplin: Mars’ın para evinize geçişiyle kazançlarınızı artırmak ve bütçenizi yönetmek için hırslı bir dönem başlıyor.
  • 🌑 Kişisel Devrim: Burcunuzdaki Yeni Ay ile imajınızı, hedeflerinizi ve ilişkilerinizi yenileme fırsatı buluyorsunuz.
  • 🚧 Duygusal Sınav: Partnerinize karşı geçici bir soğukluk hissedebilir, abartılı düşüncelerle ilişkinizi zora sokabilirsiniz.
  • ❄️ Özdeğer Vurgusu: Hafta sonu finansal planlama yapmak ve emeğinizin karşılığını sorgulamak ana gündeminiz oluyor.

Burcunuzdaki Yeni Ay ile parlıyorsunuz; ancak artan özgüveninizin kibre, finansal hırsınızın ise riske dönüşmesine izin vermemelisiniz.

🔻 Yay burcu haftalık burç yorumları:

Bu hafta hayatınıza değer ve anlam katmak, kalıcı işlerle ilgilenmek ve imkanlarınızı doğru kullanmak adına önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. İş yapma biçiminize getireceğiniz disiplin, size ayrı bir duruş kazandırırken yönetici figürlerinden destek almanızı sağlayabilir. Kendiniz hakkında konuşmak yerine insanlara konuşabilecekleri iyi konular vermek, hem bireysel hem de sosyal alanlarda sorunları aşmanıza yardımcı olacaktır. Dilenecek özürler ve atılacak imzalar gündeminizde yer bulurken, her şeyin hayal ettiğiniz hızda ilerlemeye başladığını görebilirsiniz.

15 Aralık’ta Mars’ın para eviniz olan Oğlak burcuna geçişi, finansal konularda şanslı girişimlerin ve yeni iş fırsatlarının habercisi olabilir. Ancak bu transit, beklenmedik harcamaların oluşabileceğine de işaret ediyor. Kazançlarınızı artırabileceğiniz etkiler yaşarken, kendi isteklerinizi kabul ettirme çabasından sıyrılıp bütçe disiplinine odaklanmanız gerekecek. Gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olmakta fayda var; finansal hamlelerinizi sessizce yürütmek size avantaj sağlayacaktır.

16 Aralık’ta Güneş ve Satürn arasındaki zorlu açı, ailevi sorumluluklar veya içsel güvensizlikler nedeniyle enerjinizin baskılandığını hissettirebilir. Kendi doğrularınızı savunmak isterken, otorite figürleriyle veya aile büyükleriyle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Bu süreçte içsel huzuru yakalamak, dış dünyadaki gürültüye kulak tıkamakla mümkün olacaktır. Geçmişte içine düştüğünüz yanılgılara tekrar düşmemek için, karşınıza çıkan engelleri birer tecrübe olarak değerlendirmelisiniz.

20 Aralık’ta burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay; kişiliğiniz, motivasyonlarınız, fiziksel görünüşünüz ve ilişkilerinizle ilgili konuları merkeze alıyor. Kendinize yeni bir yol çizmek, imajınızı yenilemek ve radikal değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İnsanları etkileme gücünüzün arttığı bu dönemde, yeni bir ilişki veya hayat arkadaşı size iyi gelebilir. Sizi mutlu etmeyen ilişkilerden uzak durma zamanının geldiğini fark edecek, kariyerde sürpriz durumlarla yeni beklentilere yöneleceksiniz.

20 Aralık’ta Yeni Ay’a eşlik eden Neptün’ün sert açısı, artan özgüveninizin agresiflik ve sabırsızlığa dönüşme riskini barındırıyor. Aceleyle ve düşünmeden vereceğiniz kararlar ileride zarar getirebilir; öfkeyle kalkanın zararla oturacağını unutmamalısınız. Özel hayatınızda partnerinize karşı hissettiğiniz soğukluk veya mesafe, tamamen haftanın bu bulanık etkisine bağlı ve geçicidir. Kafanızda büyüttüğün duygulardan uzaklaşmalı, abartılı düşüncelerin yolunda giden bir ilişkiyi dağıtmasına izin vermemelisiniz.

21 Aralık’ta Güneş’in Oğlak burcuna geçişi, maddi güvenlik ve değerler alanınızı aydınlatarak daha somut bir zemine geçmenizi sağlıyor. Gelir-gider dengesi, kazanç potansiyeli ve özdeğer konuları ciddiyetle ele alınmaya başlanıyor. Bu süreçte finansal planlama yapmak ve uzun vadeli yatırımları düşünmek önem kazanırken, harcamalarınızı kontrol altına almak isteyeceksiniz. Maddi istikrar sağlamanın içsel güven duygunuzu da güçlendireceği bu dönemde, emeğinizin karşılığını somut olarak görmek isteyeceksiniz.

• ✨ Yay burcu için haftanın mesajı: Kendini yenile ama özünü kaybetme. Yeni başlangıçlar cesaret ister, ancak kalıcılık sabır gerektirir.
  • ⚠️ Dikkat edilmesi gerekenler: Partnerinize karşı fevri olmayın. Harcamalarda ipin ucunu kaçırmayın. Fiziksel görünüm değişimlerinde aşırıya kaçmayın.

oğlak burç yorumları

Oğlak burcu 15 – 21 Aralık 2025 haftalık burç yorumları​

• ♑ Güç Sizde: Mars’ın burcunuza geçişiyle yılın en enerjik, hırslı ve üretken dönemine adım atıyorsunuz; hedeflerinizi başlatma zamanı.
  • 🌑 İçsel Temizlik: Yay Yeni Ayı, bilinçaltınızı, rüyalarınızı ve kontrol dışı konuları aydınlatıyor; biraz geri çekilmek şifa getirebilir.
  • 🚧 İş Ortamı Gerilimi: Çalışma arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalar yaşanabilir; sözlerinize ve fevri çıkışlara dikkat edin.
  • ❄️ Sizin Mevsiminiz: Hafta sonu Güneş’in burcunuza geçişiyle kimliğinizi parlatıyor, liderlik vasıflarınızı ortaya koyuyorsunuz.

Mars size “koş” derken, Yeni Ay “biraz dur ve dinlen” diyor. Bu hafta fiziksel gücünüzü kullanırken ruhsal ihtiyaçlarınızı ihmal etmemek en büyük başarınız olacaktır.

🔻 Oğlak burcu haftalık burç yorumları:

Bu hafta hem dış görünüş hem de düşünsel açıdan gelişime açık olduğunuz, fiziksel dinçliğin hayatınıza olumlu etkilerini net bir şekilde göreceğiniz bir süreçtesiniz. Hukuksal konular, sosyal sorumluluklar ve sanal mecralarla ilgili konular ön plana gelirken, bu alanlardaki fikirleriniz için düğmeye basabilirsiniz. Ancak odağınızı kendinize çevirdiğinizde, insanlara karşı duyarsızlaşmamaya ve gereksiz mesafeler koymamaya özen göstermelisiniz; zira abartıya kaçan her şey sağlığınızı ve içsel rahatlığınızı olumsuz etkileyebilir.

15 Aralık’ta mücadele gezegeni Mars’ın burcunuza geçişi, size muazzam bir enerji ve güç sağlıyor olacak. Hedeflerinizi belirlemek ve isteklerinizi başlatmak için yılın en verimli zamanındasınız. Dikkatleri çekeceğiniz ve fikirlerinizle yön vereceğiniz bu dönemde çok üretken olacak, harekete geçecek ve kısa seyahatler yapacaksınız. Analitik düşünce gücünüz ve planlama yetenekleriniz artarken, mali konularda daha disiplinli bir yaklaşım sergileyebileceksiniz.

16 Aralık’ta Güneş ve yönetici gezegeniniz Satürn arasındaki kare açı, zihinsel olarak kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir. Yakın çevrenizle veya kardeşlerinizle iletişimde engellerle karşılaşabilir, fikirlerinizi kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz. Öfke göstergeleri işinize yaramayacaktır; bu nedenle kendinizi ifade ederken daha yapıcı olmalı, stres yaratacak koşulları zorlamak yerine stratejik bir sessizliği tercih etmelisiniz.

20 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay; bilinçaltı, rüyalar, sezgiler, şifa ve spiritüel konuları merkeze alıyor. Bu dönemde dış dünyadan soyutlanıp kendi içinize dönmeniz ve kendinizle yüzleşmeniz mümkün. Zihninizi toparlayıp harekete geçmekte zorluk çekebileceğiniz bu süreçte, sosyal çevreden biraz uzak durup kendinizi dinlendirmenizde büyük fayda var. Öngöremediğiniz bazı konular canınızı sıksa da, bu Yeni Ay size stres yaratan koşulları hayatınızdan uzaklaştırma fırsatı sunuyor.

20 Aralık’ta Yeni Ay’a eşlik eden Neptün’ün zorlu açısı, iş hayatında ve ilişkilerde bulanık bir atmosfer yaratabilir. Çalışıyorsanız iş arkadaşlarınızla aranız açılabilir veya yanlış anlaşılmalar büyütülebilir. Buna izin verecek davranışlarda bulunmamalı, arkanızdan dönen kulislere karşı temkinli olmalısınız. Aşk hayatınızda güvensiz hareket eder veya korkak davranırsanız ilişkinin enerjisini dağıtabilirsiniz; sevgi eksikliğini fark edip beklentiyi artırmak yerine, fedakarlık ve anlayışla yaklaşmak size iyi gelecektir.

21 Aralık’ta Güneş’in burcunuza geçişiyle birlikte kişisel yıl döngünüz resmen başlıyor ve kimliğiniz, hedefleriniz netleşiyor. Bu dönem, kendini yeniden tanımlama, kontrolü ele alma ve liderlik vasıflarını sergileme zamanıdır. Güneş burada sizi görünür kılarken, emeklerinizin karşılığını alma potansiyeliniz yüksektir. Ancak aynı gün kesinleşen Venüs-Satürn açısı, maddi konularda ve ilişkilerde gerçekçi kararlar almanız gerektiğini, gereksiz harcamalardan kaçınarak disiplinli ilerlemenin şart olduğunu hatırlatıyor.

• ✨ Oğlak burcu için haftanın mesajı: Sahneye çıkmadan önce kuliste hazırlığını tamamla. Enerjin yüksek ama zihnini dinlendirmeye ihtiyacın var.
  • ⚠️ Dikkat edilmesi gerekenler: Gizli düşmanlıklara dikkat edin. İş yerinde dedikodudan uzak durun. Ruhsal sağlığınızı ihmal etmeyin.

kova burç yorumları

Kova burcu 15 – 21 Aralık 2025 haftalık burç yorumları​

• ♑ Gizli Hazırlık: Mars’ın bilinçaltı alanınıza geçişiyle perde arkasında yoğun bir çalışma ve strateji dönemi başlıyor; gizli düşmanlıklara dikkat.
  • 🌑 Sosyal Çevre Yenileniyor: Yay Yeni Ayı, yeni arkadaşlıklar, organizasyonlar ve gelecek hayalleriniz için taze bir başlangıç vadediyor.
  • 🚧 Hayal-Gerçek Dengesi: Gelecek planları yaparken ayaklarınızın yere bastığından emin olun; öngörülemeyen koşullar hayal kırıklığı yaratabilir.
  • ❄️ Ruhsal Detoks: Hafta sonu içe dönmek, eski yükleri bırakmak ve yeni doğum günü döngünüze hazırlanmak için ideal zaman.

Sosyal hayatınız canlanırken, arka planda kendinizi ve projelerinizi nadasa bırakma zamanı; gürültüden uzaklaşıp stratejinizi sessizce kurun.

🔻 Kova burcu haftalık burç yorumları:

Bu hafta sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizi ön plana çıkaracak grup çalışmaları içerisinde bulunurken, bir yandan da iç dünyanızda stresli süreçlerle mücadele edebilirsiniz. Öğrenecekleriniz ve şahit olacaklarınız karşısında tepkilerinizi kontrol etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Sinir sisteminizi ve ruh sağlığınızı etkileyebilecek durumlardan kaçınmalı, çevresel faktörlerin yarattığı agresyona kapılmak yerine, doğru bir üslup ve kelime seçimiyle ilerlemelisiniz. Kariyerinizle ilgili sıkıntılı süreçler veya gizli rekabetler gündeme gelse de, bu dönemi gözlem yaparak ve strateji geliştirerek geçirmek en akıllıca hamle olacaktır.

15 Aralık’ta Mars’ın Oğlak burcuna geçişi, enerjinizi 12. evinize, yani bilinçaltı ve gizli konular alanına taşıyor. Bu transit, gizli düşmanlıklara veya arkanızdan çevrilen işlere karşı uyanık olmanız gerektiğine dikkat çekiyor. Özellikle kadın figürlerinden gelebilecek aldanma enerjilerine karşı temkinli olmalısınız. Bu süreçte doğada zaman geçirmek, sanatla ilgilenmek ve projelerinizi kimseyle paylaşmadan uzun vadeye yayarak çalışmak size iyi gelecektir. Fiziksel olarak kendinize bakmak isteyebilir, farkında olmadığınız rahatsızlıkların üzerine giderek şifalanabilirsiniz.

16 Aralık’ta Güneş ve Satürn arasındaki kare açı, maddi kaynaklarınız ile sosyal hedefleriniz arasında bir çatışma yaratabilir. Geleceğe dair yapmak istediğiniz yatırımlar, mevcut bütçeniz veya bir borç engeli nedeniyle ertelenebilir. Ailenizden yardım almak veya dijital mecralar üzerinden yeni kaynaklar yaratmak isteseniz de, otorite figürlerinin veya sistemsel gecikmelerin motivasyonunuzu düşürmesine izin vermemelisiniz. Kendi hislerinizi anlamak ve neden bu kadar etkilendiğinizi sorgulamak, dış dünyadaki engelleri aşmanızı kolaylaştıracaktır.

20 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay; sosyal yaşam, yeni çevreler, organizasyonlar ve dostluklar alanınızı aydınlatıyor. Hayatınızda yeni bir dönem başlatmak, geleceğinizle ilgili umut dolu planlar yapmak ve size yeni fırsatlar sunacak insanlarla tanışmak için harika bir zamandasınız. Maddi anlamda kariyerden gelen kazançlarınızı artırma fırsatı bulabilir, geçmişin zor zamanlarını geride bırakarak partnerinizle el ele güzel günlere odaklanabilirsiniz.

20 Aralık’ta Yeni Ay’a eşlik eden Neptün’ün zorlu açısı, sosyal çevrenizdeki finansal ilişkilere ve gerçekçi olmayan hedeflere karşı uyarıyor. Planlarınızı yaparken ayaklarınızın yere basmasına dikkat etmelisiniz; zira öngöremediğiniz koşullar veya arkadaşlarla girilen para ilişkileri hayal kırıklığına neden olabilir. Çok güvendiğiniz bir organizasyon veya proje beklediğiniz sonucu vermeyebilir. Bu dönemde hayalleriniz büyük olsa da, risk almadan önce detayları incelemek ve maddi güvenliğinizi riske atmamak önemlidir.

21 Aralık’ta Güneş’in Oğlak burcuna geçişi, sizin için tam anlamıyla bir “kapanış ve hazırlık” dönemini başlatıyor. Kendi doğum günü döneminiz başlayana kadar (Kova sezonu), geri planda kalmak, dinlenmek ve zihni sadeleştirmek önceliğiniz olmalıdır. Bilinçaltı temizliği yapmak, eski yükleri bırakmak ve tamamlanmamış meseleleri kapatmak için ideal bir zamandasınız. Bu süreçte perde arkasında yapacağınız çalışmalar ve kuracağınız stratejiler, ilerleyen aylarda sahneye çok daha güçlü çıkmanızı sağlayacaktır.

• ✨ Kova burcu için haftanın mesajı: Kalabalıkların içinde ol ama sırlarını kendine sakla. Sessizlik, bu hafta senin en güçlü silahın.
  • ⚠️ Dikkat edilmesi gerekenler: Gizli düşmanlara ve dedikodulara dikkat. Arkadaşlarla borç ilişkisine girmeyin. Uyku düzeninizi koruyun.

balık burç yorumu

Balık burcu 15 – 21 Aralık 2025 haftalık burç yorumları​

• ♑ Sosyal Strateji: Mars’ın desteğiyle gelecek hedefleriniz ve sosyal çevreniz için mücadeleci, üretken ve kazançlı bir dönem başlıyor.
  • 🌑 Kariyerde Yeni Sayfa: Yay Yeni Ayı, terfi, iş değişikliği ve statü konularında beklenen fırsatları getiriyor; ancak sisli bir yolda ilerliyorsunuz.
  • 🚧 Sorumluluk Baskısı: Burcunuzdaki Satürn, otorite figürleriyle veya kendinizle olan sınavınızı zorlaştırabilir; yıpranmayın, sabredin.
  • ❄️ Gelecek İnşası: Hafta sonu hayallerinizi somut hedeflere dönüştürmek ve kiminle yürüyeceğinizi seçmek için ideal bir zaman.

Kariyerinizde parlayacağınız bir Yeni Ay sizi bekliyor; ancak hayallerin peşinden koşarken gerçeklerin, özellikle de kendi sınırlarınızın farkında olmalısınız.

🔻 Balık burcu haftalık burç yorumları:

Bu hafta zihninizi toplamak, ortaya bir şeyler çıkarmak ve geleceğinizi garantilemek adına pozitif etkiler altında olsanız da, sorumluluklarınıza daha sıkı sarılmanız gereken bir dönemdesiniz. Hukuksal konuların gündeme gelmesi, davaların sonuçlanması veya haklılığınızın ortaya çıkması üzerinizden bir yük kaldırabilir. Ancak beklentilerinizin gerçekleşmemesi konusunda kendinizi yıpratmamalı; saf iyimserliğiniz ve tutkularınızın peşinden pervasızca gitmenin sizi yanıltabileceğini unutmamalısınız. Heyecanla ilerlemek, ancak bilgi ve donanımla desteklendiğinde sizi istediğiniz noktaya ulaştıracaktır.

15 Aralık’ta Mars’ın Oğlak burcuna geçişi, sosyal çevre, gelecek hedefleri ve organizasyonlar alanında sizi destekleyen güçlü bir süreci başlatıyor. Yurt dışı konuları, başka kültürler ve ekip çalışmaları gündeminizde olurken, üzerinde çalıştığınız projelerin maddi getirisi ekonomik olarak daha iyi hissetmenize yardım edebilir. Kardeşleriniz, yakın akrabalarınız ve komşularınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ancak sosyalleşirken nakit harcamalarınızı düzene koymanızda ve gelip geçici durumların, önyargıların başarınıza gölge düşürmesine izin vermemenizde fayda var.

16 Aralık’ta Güneş ve burcunuzdaki Satürn arasındaki sert açı, kariyer hedeflerinizle kişisel sınırlarınız arasında bir çatışma yaratabilir. Patronlarınızdan veya otorite figürlerinden gelen baskılar, kendinizi yetersiz veya engellenmiş hissetmenize neden olabilir. Bu süreçte aşırılıktan uzak durmak ve tutkularınızı dengede tutmak hayati önem taşır. “Neden olmuyor?” diye isyan etmek yerine, sorumluluklarınızı eksiksiz yerine getirmek ve profesyonel duruşunuzu korumak, bu dar boğazdan çıkış biletinizdir.

20 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay; kariyer, statü, mevki, iş teklifleri ve toplumsal görünürlük alanınızı parlatıyor. Uzun süredir beklediğiniz bir terfi haberi gelebilir veya yeni bir iş değişikliği söz konusu olabilir. Başarınıza başarı katacağınız, çalışma ortamınızda sizi baskılayan konuları sonlandırma fırsatları bulacağınız bir dönemdesiniz. Aynı zamanda çocuk sahibi olmak isteyenler veya ailevi konularda yeni gelişmeler bekleyenler için de kapılar aralanıyor.

20 Aralık’ta Yeni Ay’a eşlik eden Neptün’ün (yönetici gezegeniniz) zorlu açısı, kariyer fırsatlarının göründüğü kadar net olmayabileceğine işaret ediyor. Fırsatların üzerine hemen atlamadan önce detayları incelemelisiniz; zira aldatıcı koşullarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Beklentilerinizin tam olarak karşılanmaması hayal kırıklığı yaratabilir. Aşk ve iş hayatınızda soru işaretlerinizin cevabını ararken, kendi kendinizi kandırmadığınızdan ve zeminin sağlam olduğundan emin olmalısınız.

21 Aralık’ta Güneş’in Oğlak burcuna geçişi, sosyal çevre ve gelecek planlarınızı daha ciddi bir çerçeveye oturtmanızı sağlıyor. Dostluklar, ekip çalışmaları ve uzun vadeli projeler önem kazanırken, kimlerle aynı yolda yürümek istediğinizi net bir biçimde göreceksiniz. Hayallerinizi somut hedeflere dönüştürme fırsatı doğarken, sosyal sorumluluklar ve kolektif çalışmalar ön plana çıkabilir. Bu transit size hayallerinizi yapılandırmayı öğretecek; bu da geçici hevesler yerine kalıcı başarıları getirecektir.

• ✨ Balık burcu için haftanın mesajı: Hayal kurmak senin işin, şimdi onları inşa etme vakti. Kariyerindeki sis perdesi kalktığında, zirveyi daha net göreceksin.
  • ⚠️ Dikkat edilmesi gerekenler: Otorite figürleriyle çatışmayın. İş tekliflerinin alt metnini okuyun. Sosyal harcamalarda aşırıya kaçmayın.

Hayat bir düzen ve ritim içinde akarken,
kendi zamanınıza saygı duyun.

Ne hangi zorluklardan geçtiğinizi
ne de buraya gelene kadar neler kaybettiğinizi
kimseye kanıtlamak zorunda değilsiniz.

Görmeyi bilen görür.
Kendinizi ispatlamak için hiçbir savaşın içine girmeyin.

Çünkü savaştığınız herkes,
günün sonunda sizi güçsüz bırakıp gitmeye mecbur bıraktığında
anlarsınız ki en büyük güç,
hiç savaşmamış olmaktır.

Ve emin olun;
savaştığınız hiçbir yere ait değilsiniz.
Hayat, savaşın gölgesinde yaşanacak kadar uzun değil
ve sizi bir savaşa iten hiç kimse
bu kadar yıpranmanıza değecek kadar kıymetli değil.

-Yeni haftaya not..

🌑 İçten İçe Büyüyen Bir Karar Haftası​

💫 Gökyüzü bu hafta bizi yavaş yavaş içe çeken, bastırdığımız duyguları görünür kılan ve sonunda net bir karar noktasına getiren akışta.

📍 Pazartesi – Ay Akrep burcundanda. Haftaya duygusal yoğunlukla başlıyoruz. Ay Akrep’teyken bastırılmış öfke, kıskançlık, kontrol ihtiyacı yükselebilir.

📍Ay’ın Plüto’ya ilerleyen karesi; güç savaşlarını, gizli gerilimleri ve içten içe kaynayan öfkeyi görünür kılabilir. Bir söz, bir bakış ya da küçük bir tetik büyük bir duygusal patlamaya dönüşebilir.

📍Mars’ın Yay burcunun son derecelerindeki ateşi ise kafaya koyduğumuz bir konuda şimdi ya da asla hissi yaratıyor. İçten içe bir karar çoktan verilmiş gibi hissedebiliriz.

📍 Salı – Ay Akrep burcunda ve Kuzey Ay Düğüm ile üçgen açıda olacak. Bugün yaşananlar tesadüf olmayabilir. Karşımıza çıkacak kişiler, konuşmalar, duygusal tetiklenmeler bizi bir kader yoluna hizalıyor. Bir şey bizi derinden rahatsız ediyorsa, aslında doğru yöne çağırıyordur.

📍 Çarşamba – Ay Akrep’ten Yay’a geçiyor ve Satürn Neptün’e üçgen. Günün ilk yarısı duygusal ağırlık sürerken, öğleden sonra Ay Yay’a geçtiğinde nefes aldırıyor. Satürn Neptün desteğiyle hayal ile gerçek arasında köprü kurma zamanı. İnandığımız bir şeyi somutlaştırma isteği artıyor.

📍 Perşembe – Ay Yay Merkür kavuşumu ile düşünceler hızlanıyor, sözler ağızdan daha rahat çıkıyor. İçimizde tuttuğumuz bir şeyi bir anda söyleyebiliriz. Fikirler, itiraflar, planlar… ama abartıya ve patavatsızlığa dikkat.

📍 Cuma – Ay Yay Kiron üçgeni; sözlere şifa verebilir. Hem kendimizle hem başkalarıyla ilgili bir farkındalık kazanıyoruz. Yarayı kabul etmek, onu iyileştirmenin ilk adımı olacak.

📍 Cumartesi – 🌑 Yay Burcunda bir Yeni Ay var.
Bu yeni ay; inançlar, hedefler, yön duygusu ve ben neye inanıyorum sorusunu gündeme getiriyor. Eski bir bakış açısını bırakmadan yeni bir yol açılmıyor.

📍 Pazar – Ay Oğlak burcunda ve Güneş 29° Yay & Neptün ile kare açıda. Haftanın finalinde ciddi ve gerçekçi bi enerji var. Hayallerle yüzleşme vakti. Kendimizi özel hissetmek, bir anlam yaratmak istiyoruz ama hayal ile gerçek arasında denge kurmak şart.

Screenshot_20251029-011449.webp

Sevgili Koç & Yükselen Koç​

Bu hafta sizin için önemli bir dönem başlıyor. Gökyüzündeki değişen enerji, öfke kontrolü ve sabır konularında uyarıyor. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars, Oğlak burcuna geçerek aslında güçlü ama aynı zamanda baskı yaratan bir konuma yerleşiyor. Özellikle kariyer ve statü alanında manipülasyonlara, rekabet oyunlarına dikkat etmelisiniz. Güneş–Satürn zorlayıcı açısı, seyahat planlarında gecikme veya iletişimde karışıklıklar getirebilir. Bu hafta zamanı doğru yönetmek çok önemli. Gerçekleşecek Yeni Ay, ruhunuza iyi gelecek; iç dünyanızda derin bir motive olma hali doğabilir. Hafta sonuna doğru sezgileriniz çok güçlü çalışacak. Güneş’in Oğlak burcuna geçişiyle beraber ise yeni bir dönem başlıyor: “Disiplinli ol, hedefini netleştirme, hayatını yeniden programla.” Diyecek.

Sevgili Boğa & Yükselen Boğa​

Bu hafta seyahat, eğitim ve uzaklarla ilgili temalar sizin için öne çıkıyor. Mars’ın Oğlak burcuna geçişiyle birlikte yurt dışı bağlantılı işler, vizyon planları ve uzun yolculuklar gündeminizde olabilir. Ancak Güneş–Satürn zorlayıcı açısı, kalabalık ortamlarda ya da arkadaş grupları içinde maddi yükler getirebilir. Bu dönemde her zamankinden fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Yeni Ay, parasal konularda farkındalığa davet ediyor: “Duygularını yönet ki bolluğun açılsın.” Bu etki altında birine kefil olmak, başkasının sorumluluğunu taşımak gibi durumlara dikkat etmelisiniz. Hafta sonuna doğru Güneş’in burç değiştirmesi, içsel bir yolculuğa çıkaracak. Konfor alanınızı terk etmeniz gerekebilir ama bu, ruhsal olgunlaşmanın anahtarı olacak.

Sevgili İkizler & Yükselen İkizler​

Haftaya Mars’ın burç değiştirmesiyle başlıyoruz ve maddi alanlarınızı etkiliyor. Artık gelir–gider dengesini sistemli biçimde yönetme zamanı. Kendinizi maddi konularda motive hissedecek, stratejik davranırsan kazanç elde edebileceksiniz. Gelir ve giderlerini not almak bu süreçte çok işinize yarar. Güneş–Satürn zorlayıcı açısı, ilişkiler ve kariyer arasında denge kurmanızı isteyecek. İlişkilere fazla odaklanırsanız, işle ilgili konularda gerginlik yaşayabilirsiniz. Gerçekleşecek Yeni Ay karşıt burcunda olacak. İlişkiler, ortaklıklar ve evlilik alanınızı tetikliyor. Partner kaynaklı manipülasyonlara, duygusal kandırılmalara karşı dikkatli olmalısınız. Haftanın kapanışıyla birlikte Güneş Oğlak burcuna geçiyor; borçlar, krediler ve ödemelerde rahatlama sağlanabilir. Disiplinli olursanız, farkındalığınız sayesinde bu hafta çok şey öğrenip kalıcı kazanımlar elde edebilirsiniz.

Sevgili Yengeç & Yükselen Yengeç​

Hafta Mars’ın karşıt burcunuza geçişiyle başlıyoruz. Bu, önümüzdeki bir ay boyunca duygularınızı kenara bırakmayı öğrenmeniz gerektiğini gösteriyor. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikle ilgili alanlarda artık duygularla değil, dengeyle hareket etmelisiniz. Hafta sonuna doğru Güneş de karşıt burcunuza geçecek. Bu geçiş adeta size “Artık liderliği eline al, duygularını sen yönet” diyecek. Güneş–Satürn zorlayıcı açısı, özellikle sağlık konularında dikkatli olmanız gerektiğini vurguluyor. Hava değişimi, yolculuk veya stres kaynaklı rahatsızlıklara açık bir dönemdesiniz; takviye almayı ihmal etmeyin. Yeni Ay sizim iş ve günlük rutin alanınızda gerçekleşiyor. Bu etki, iş ortamında daha fazla sorumluluk almanı, kendini yeniden yapılandırmanı sağlayacak. Ertelediğiniz sağlık kontrolleri, düzen değişimleri için harika bir zaman. Bir eğitime başlamak veya kendini geliştirecek bir konuda adım atmak sana çok iyi gelecek.

Sevgili Aslan & Yükselen Aslan​

Bu hafta Mars’ın burç değiştirmesiyle birlikte sağlık ve iş alanları sizin için öne çıkıyor. Kendinize iyi bakmalı, günlük rutinlerinizi düzenlemeli ve iş ortamında her zamankinden daha disiplinli olmalısınız. Bu dönemde kariyerde kendinizi göstermek için fırsatlar var; sağlam adımlar atan kazanacak. Güneş–Satürn zorlayıcı açısı, flört enerjisi ve para harcamaları konusunda dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. Sevdiğiniz kişi için harcamalara kaçabilir, gereksiz borçlanmalara gidebilirsiniz. Bu konuda biraz temkinli olun. Gerçekleşecek Yeni Ay ise enerjinizi yükseltirken, sizi aynı anda hem hayatın keyfini çıkarmaya hem de sorumluluklarınızı unutmamaya çağırıyor. Bir yanınız dans etmek, bir yanınız plan yapmak isteyecek. Denge kurmak önemli. Haftanın sonunda Güneş’in Oğlak burcuna geçişiyle beraber sağlık, diş, kemik ve bağışıklık konularına ekstra özen göstermelisiniz. Önümüzdeki bir ay boyunca disiplin, beden farkındalığı ve iş planlaması sizin için ana tema olacak.

Sevgili Başak & Yükselen Başak​

Bu hafta Mars’ın burç değiştirmesiyle birlikte sizin için öğrenme, keşfetme ve idealleriniz peşinden gitme zamanı başlıyor. Yeni bilgiler, yeni yerler, yeni bakış açıları seni çağırıyor. Üstelik bunu oldukça sistemli ve kararlı bir şekilde yapacaksınız. Güneş–Satürn zorlayıcı açısı, kariyer, aile ve ilişkiler arasında bazı gerginlikler yaratabilir. Bu süreçte planlarınızı herkesle paylaşmak zorunda değilsiniz; bazı şeyleri kendinize saklayarak ilerlemek daha sağlıklı olabilir. Gerçekleşecek Yeni Ay, ailevi konularda veya ev düzeninde sıkışıklıkları çözme fırsatı getirebilir. İlişkilerde sürpriz kararlar alabilir, kendi alanını koruma ihtiyacını hissedebilirsin. Güneş’in burç değiştirmesi ise sana yeni bir iş disiplini, içsel odaklanma ve hedef netliği kazandıracak. Zihnini tek bir amaca kanalize et; bu dönem emeklerinin karşılığını verecek.

Sevgili Terazi & Yükselen Terazi​

Hafta Mars’ın burç değiştirmesiyle başlıyor ve bu etki, aile içi ilişkiler ve otorite figürleriyle olan dengeleri ön plana çıkarıyor. Bu dönemde sakin kalmak, duygusal değil mantıksal hareket etmek çok önemli. Evde düzen kurmak, yaşam alanını yeniden yapılandırmak için uygun bir süreç olabilir. Güneş–Satürn zorlayıcı açısı, yakın çevre ve yolculuklar alanında bazı gerginlikleri beraberinde getirebilir. Bu hafta kendinizden fazla ödün vermemeye çalışın. Gerçekleşecek Yeni Ay sizi içsel bir farkındalığa taşıyacak: “Kendinden sorumlusun, kendi enerjini sen yönet.” Bu farkındalık hem seni özgürleştirecek hem de motivasyonunuzu yükseltecek. Hafta sonunda Güneş’in burç değiştirmesi, yer değişikliği, ev değişimi veya toprakla ilgili planlar açısından destekleyici olabilir. Ancak adımlarınızı mutlaka kurallar doğrultusunda atmalı ve disiplinli ilerlemelisiniz. Bu dönemde kalıcı bir düzen kazanabilirsiniz.

Sevgili Akrep & Yükselen Akrep​

Bu hafta zihninizde çok şey canlanacak. Mars’ın Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte iletişim, eğitim, yakın çevre ve kardeşlerle ilgili konular hızlanıyor. Artık kendinizi ifade ederken daha stratejik, daha planlı olacaksınız. Sözleriniz hedefe kilitleniyor, ama dikkat: sertleşen tonlar yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Bu süreçte bir sözünüz, bir mailiniz, bir konuşmanız bir kapı açabilir ya da kapatabilir. O yüzden sözcüklerinizi dikkatle seçin. Güneş–Satürn zorlayıcı açısı, maddi konular ve yatırımlarla ilgili bir uyarı niteliğinde. Beklediğiniz bir para gecikebilir veya geçmişte verdiğiniz bir borç gündeme gelebilir. Bu dönemde bütçenizi sağlam tutup, risk almamalısınız ki kayıplar olmasın. 20 Aralık’taki Yeni Ay zihinsel olarak oldukça yoğunlaştıracak. Kendinizi geliştirmek, bir eğitime başlamak, yazmak, konuşmak, anlatmak için güçlü bir zaman. Ancak Neptün etkisiyle hayal–gerçek dengesini iyi kurmalısınız; fazla duygusal kararlar maddi ya da ilişki alanında hayal kırıklığı yaratabilir. Ruhsal olarak ise derin bir sezgisel uyanış var: iç sesin, seni nereye yönlendiriyorsa oraya gitmelisiniz. 21 Aralık’ta Güneş’in Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte enerjiniz ciddi anlamda toparlanıyor. İletişim kanallarında sağlamlaşma, yeni iş bağlantıları, projeler ve güçlü networkler gündeme gelebilir.

Sevgili Yay & Yükselen Yay​

Bu hafta tam anlamıyla senin haftan. Mars’ın Oğlak burcuna geçişiyle birlikte odak noktanız tamamen para, kazanç ve değer kavramlarına kayıyor. Artık “gerçekten neye sahip olduğun” sorusuyla yüzleşeceksiniz. Maddi anlamda hırsınız artabilir ama unutmamalısınız: bu dönemde hızla kazanmak kadar hızla harcamak da mümkün. Sabır, plan, strateji… bunlar kelimenin tam anlamıyla anahtarınız olacak. Güneş–Satürn zorlayıcı açısı ev ve aile içi konularda sizi biraz sıkıştırabilir. Köklü konular gündeme gelebilir, özellikle ebeveynlerinizle ilgili sorumluluklar artabilir. Bu dönemde geçmişle yüzleşmek duygusal olarak yorabilir ama ruhsal olarak büyütecek. Ve işte, 20 Aralık’ta senin burcunuzda Yeni Ay!... Yılın son yeni ayı seni yeniden doğurmak istiyor. Galaktik Merkez’e yakın bu enerji, hayatında yeni bir yön, yeni bir anlam ve yeni bir motivasyon yaratacak. Ama Neptün’ün etkisiyle algınız bulanık olabilir. Dikkat etmelisiniz, büyüten hayallerle kandıran hayaller birbirine karışabilir. Dualarınız, niyetleriniz, içsel dilekleriniz çok güçlü olacak. Ruhsal olarak “ben kimim, neden buradayım?” sorusu yeniden yankılanacak. 21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçerken artık “vizyon değil, plan zamanı” diyor. Yay’ın hayalini Oğlak’ın disipliniyle birleştirebilirseniz, önündeki yıl senin için büyük bir yapılandırma yılı olur.

Sevgili Oğlak & Yükselen Oğlak​

Gökyüzü tamamen sizi konuşuyor. Mars burcunuza geçerek enerjinizi zirveye taşıyor. 23 Ocak 2026’ya kadar kendinizi daha cesur, kararlı, aktif ve iddialı hissedeceksiniz. Artık hedeflerinize adım adım yürüyorsunuz ama bu süreçte öfke, sabırsızlık ve baskı temalarına dikkat etmelisiniz. Kendini ispatlama arzunuz yüksek; doğru kanalize ederseniz başarı kaçınılmaz. Güneş–Satürn zorlayıcı açısı, iletişim ve sözleşmeler alanında bazı stresler yaratabilir. Yanlış anlamalar, zamanlama hataları veya bürokratik engeller olabilir. Bu yüzden bu hafta önemli evrak ve anlaşmalarda acele etmeyin. Yeni Ay ise iç dünyanızda derin bir temizlik başlatıyor. Artık hangi yükleri taşımak istemediğinizi fark edeceksiniz. Bu dönem bir tür içsel kapanış, arınma ve yeniden doğuş süreci. Rüyalar, sezgiler ve sembollerle gelen mesajlara açık olmalısınız. Ruhunuz size yeni bir yön çiziyor. Güneş’in burcunuza geçmesiyle birlikte artık sahne sizin. Yılın en uzun gecesinde doğan bu enerji, sizin için bir güçlenme anlamına geliyor. Artık hem görünür olma hem de kendi hayatının liderliğini alma zamanı. Sadece unutma: her şeyin bir zamanı var ve sen zamanı yönetmek için buradasın.

Sevgili Kova & Yükselen Kova​

Sevgili Kovalar, bu hafta içsel dünyanda fırtınalar kopabilir. Mars’ın Oğlak burcuna geçişiyle birlikte enerjin içe çekiliyor, bilinçaltın aktifleşiyor. Artık bastırdığın öfke, korku ve kaygılar yüzeye çıkabilir. Bu süreçte kendi iç dünyana kulak vermen çok önemli. Yorgunluk, uykusuzluk veya motivasyon eksikliği hissedebilirsin. Bu aslında ruhunun dinlenme çağrısı. Güneş–Satürn zorlayıcı açısı, maddi konularda baskı yaratabilir. Gelir–gider dengesini gözden geçirmek, bazı gereksiz harcamaları kısmak gerekebilir. Geçmişten gelen borçlar, miras veya alacak konuları da gündeme gelebilir. 20 Aralık’taki Yeni Ay seni sosyal çevren, arkadaşlıklar ve hedeflerin üzerinden etkileyecek. Bazı insanlarla yollar ayrılabilir; artık enerjine hizmet etmeyen ilişkilerden özgürleşme vakti. Yeni bir topluluk, yeni bir yön, yeni bir hayal filizleniyor. Ama dikkat: herkesin niyeti seninki kadar temiz olmayabilir. Güneş’in Oğlak’a geçişiyle birlikte, içe dönüş enerjin güçleniyor. Kış senin için sessizlik ve yeniden yapılanma dönemi. Meditasyon, şifa, terapi ve dinlenme sana çok iyi gelecek.

Sevgili Balık & Yükselen Balık​

Sevgili Balıklar, bu hafta duygusal olarak oldukça yoğun bir dönemden geçeceksin. Mars’ın Oğlak burcuna geçişiyle birlikte arkadaşlıklar, ekip çalışmaları ve hedefler alanında hareket başlıyor. Yeni insanlar hayatına girebilir, bazı dostluklar ise geride kalabilir. Enerjini gerçekten seni büyüten insanlara yönlendirmelisin. Güneş–Satürn zorlayıcı açısı senin burcunda; bu, duygusal olarak sınandığın bir dönem. Kendine güven, ama aşırı hassasiyetin seni yorabilir. Gerçekleşecek Yeni Ay ise kariyer alanında büyük değişimlerin habercisi. İş değiştirmek, yeni bir yön belirlemek, toplumsal statünü yeniden tanımlamak için güçlü bir fırsat. Ama Neptün’ün etkisi altında olduğun için hayal ile gerçeği karıştırma; sabırlı ol, sis dağılınca her şey netleşecek. 21 Aralık’ta Güneş’in Oğlak burcuna geçişiyle birlikte sosyal çevrende güçleniyorsun. Yeni iş bağlantıları, dostluklar ve kolektif projeler seni bekliyor. Artık yalnız yürümek değil, birlikte üretmek zamanı.

Sema Sidar

Screenshot_20251029-234645.webp

BU HAFTA BURÇLAR (Yay Yeniayı süreci etkileri ile)

KOÇ (21 Mart – 19 Nisan)

Koçlar; çok istediğiniz seyahat planlarınız gerçek oluyor. Çok farklı yerlere, daha önceleri gidemediğiniz, mistik, tropikal veya yaz mevsimi yaşanan değişik bir yerlere gidilebilir. Kararlı ve enerjiksiniz Olgun, bilgili tavırlarınız ve fikirleriniz çevrenizde ilgiyle karşılanıyor. Farklı olma imajını benimsediniz. Gündeminizde, seyahatler, iletişimler, sosyal çevre, akrabalar, kuzenler, kardeşler, eğitimlerle bağlantılı durumlar var. Yakın çevrenizde tavsiyesi dinlenen ve aranan bir kişi olarak telefon ve iletişim trafiğiniz artabilir. Fikir ve hayal dünyanız ilham verici. Yeni şeyler, yeni yerler, yeni dil, yeni eğitimler, yeni bilgiler keşfetme arzusu yüksek. Canlı, aktif, sosyal tavrınızla yeni girişimlerde ve projelerde rol alabilirsiniz. Sosyal çevrenizi geliştirecek projeler, bazıları toplum yararına da olabilir, girişimler, iletişimler, etkinlikler içinde olabilirsiniz. Bazı ortamlarda konuşmacı olabilirsiniz, çok ilham verici ve etkili olabilirsiniz. İnançlarınız, hayata olan bakış açınız, vizyonunuzda güçlü yenilenmeler olabilir. Hukuki konularda önemli, olumlu gelişmeler olabilir.

BOĞA (20 Nisan - 20 Mayıs)

Boğalar; ruhsal derinlik, maneviyat, sezgiler ve ilhamlar içindesiniz. Doğrudan etkileriniz var. Kendiniz için değişim-dönüşüm, yenilenmeler zamanı. Miras, borçlar, alacak-verecekler, para, ortaklı gelirler, krediler gibi konularda faydanıza olacak gelişmeler olabilir. Sizler için kazanç, para, maddi değerler, finansal konularla ilgili gündemler var. Bütçeniz, gelir-gider dengenizi düzenleyebilirsiniz. Bazı konularda yanılgılar yaşayabilirsiniz, bilmediğiniz şeylerle yüzleşebilirsiniz. Zorlayıcı olabilir, fakat stratejiyle zorlukların üstesinden geleceksiniz. Yeni yatırım ve kazanç fırsatları ile ilgili güzel destekler gelebilir. Ayrıca hayatınızı etkileyecek önemli sürprizli ve güzel destekler de alacaksınız. Bir nevi maddi ve manevi arınma ve yenilenerek ilerleme dönemi olabilir.

İKİZLER (21 Mayıs - 21 Haziran)

İkizler; Aşk, ikili ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalardan yana oluşabilecek maddi manevi bir takım yeni gündemler, kararlar, şans ve fırsatlar olabilir. Özellikle ortaklı şekilde yapacağınız projeler, anlaşmalar, farklı işbirliklerinden gelecek olumlu sonuçlar için şanslı ve desteklisiniz. Aşk konusunda ise, ciddi kararlar alınabilir, evlilik nişan vs gibi konularda, yuva kurmak adına destekleriniz var. Gözünüzde büyütmeden üstesinden gelebileceksiniz. Güzel işbirlikleri, yeni ilişkiler, anlaşmalar oluşabilir. İş ortaklıkları ve işbirliklerinde hareketlenme olabilir. Hayatınıza yenilenme heyecanı ve güzel motivasyonlar geliyor. Daha neşeli, umutlu, vizyoner ve hayat dolu hissedebilirsiniz.

YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeçler; günlük rutinleriniz gayet güzel gidiyor, hayatı kabullenişiniz ve iç huzurunuz herkese nasip olmayacak kadar yüksek, dengeli gidişte şanslı ve desteklisiniz. Günlük rutinleriniz; aileniz, çevreniz, kendiniz, iş yaşamınız, sağlığınız ile ilgili yenilikler ve önemli fırsatlar, şanslar gündemde olacaktır. Hayatınızda genel olarak güzel bir akış var. Kendinizi destekli, maneviyatlı, şanslı hissedebilirsiniz. Bununla birlikte hayatınıza yeni değişimler, ilaveler yaparak, üstüne koyarak devam edebilirsiniz. Sahip olduklarınızı korumak, işinizi, hayatınızı, sağlığınızı önceliğinizde tutmak adına desteklisiniz. Beslenme rutininizi de aynı şekilde koruyabilirsiniz. İş hayatınızı, çalışma koşullarınızı daha ileriye taşıyacak yeni ve yaratıcı başlangıçlar zamanı olabilir.

ASLAN (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslanlar; aşkta, yaratıcılıkta güzel şans ve fırsat etkileri alıyorlar. Bu yeniayın en şanslı, ilhamlı, destekli burçlarından biri sizlersiniz. Aşkta, ilişkilerde, yaratıcı projelerde hep şanslı, bereketli etkiler alıyorsunuz. Aşk, hobileriniz, hayat neşeniz, yaratıcılığınız, borsa ve yatırımlarınız, sosyal çevreniz olumlu şekilde gündeminizde olacak. Bu konularda güzellikle, uyumla, dengede ilerleyebilirsiniz. Yay Yeniayı sürecinden oldukça desteklisiniz. Hayata karşı daha iyimser, pozitif, umut dolu olabilirsiniz. Parlayan bir dönemdesiniz, hayatınız ön plana çıkıyor, etkileyici ve göz alıcı halleriniz var. Yeni birtakım başlangıçlar yapabilirsiniz. Yaratıcı fikirler ve ilhamlı işler, daha faydalı açılımlar yaratabilir. Hayattan aldığınız keyif katlanarak yükseliyor.

BAŞAK (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başaklar; aileniz ve sevdiklerinizden yana yüzünüzü güldüren, şanslı ve destekli zamanlar. Yakın çevrenizde gelişen olumlu şeyler sizi çok mutlu edebilir. Daha olumlu, pozitif, vizyoner, umut dolu hissedebilirsiniz. Ev, aile ile ilgili kavramlar, ev değişimi, ev yenileme, yer değişimi-taşınma, tadilatlar veya evlilik konuları gündemde olabilir. İstediklerinizi gerçekleştiriyor olabilirsiniz. Aileniz ve yakınlarınızla, önemli gündemler ve yeni sorumluluklar ortaya çıkabilir. Aile köklerinize, sevdiklerinize olan sevgi bağınız artabilir. Aile geçmişinizi daha detaylı anlamak isteyebilirsiniz. Miras paylaşımları, iş ve projeler, çalışma hayatınızla ilgili yeni gündemleriniz olabilir. Sevdiklerinizle, ailenizle ilgili önemli değerlendirmeler yaparak yeni, faydalı ve önemli başlangıçlara yönelebilirsiniz. Duygusal ve derin bağlar ön plana çıkıyor.

TERAZİ (23 Eylül - 22 Ekim)

Teraziler; seyahat etkileri var. Biletler alınmış, rezervasyonlar yapılmış olabilir. Olgun tavırlarınız ve fikirlerinizle çevrenize ışık oluyorsunuz. Gündeminizde, seyahatler, iletişimler, sosyal çevre, akrabalar, kuzenler, kardeşler, eğitimlerle bağlantılı durumlar var. Fikir ve hayal dünyanız ilham verici. Daha umut dolu, keyifli, neşeli, vizyoner, iyimser hissedebilirsiniz. Yeni şeyler, yeni yerler, yeni dil, yeni eğitimler, yeni bilgiler keşfetme arzusu yüksek. Aktif olacağınız, sosyalleşeceğiniz, yeni girişimlerde ve projelerde bulunacağınız destekli ve şanslı zamanlardansınız. Bazı zorlayıcı faktörler olsa da, daha iyiyi bulmanıza yardımcı olabilir.

AKREP (23 Ekim -21 Kasım)

Akrepler; maddiyat ve finansal değerlerde bol şans var. Sizler için kazanç, para, maddi değerler, finansal konularla ilgili temalar ortaya çıkıyor. Bütçeniz, gelir-gider dengeniz düzeliyor. Varlıklarınızı yönetmek, gelir-gider dengesini korumak adına desteklisiniz. Ruhunuzun ferahlığı da yükselişte, rahatlama ve huzur var. Daha iyimser, neşeli, umut dolu, vizyoner ve pozitif hissedebilirsiniz. Uzun vadeli kalıcı ve sağlam temelli iş ve girişimlere yönelebilirsiniz. Bolluk, bereket içinde, şanslı güzel fırsatlar ve destekler görmeniz mümkün. Finansal desteğiniz artıyor. Genel manada para, finansal konular, gelirlerden yana oluşabilecek yeni, destekli, güzel gündemleriniz var.

YAY (22 Kasım - 21 Aralık)

Yaylar; kendi alanınızdan çıkıp sosyalleşiyorsunuz, kendinizi daha iyi ifade etme, fark edilme ve tanıtma zamanı olabilir. Yay Yeniay destekleri ve şanslı fırsatları sizden yana. Özgüvenli, olumlu, iyimser, pozitif, sevgi dolu hissedebilirsiniz. Kendinizi, fikirlerinizi yenilemeyi biliyorsunuz ve zamana uyuyorsunuz. İkili ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, ev-aile, yuva, sevdiklerinizle ilgili bazı işler yapmanız, kararlar almanız gerekebilir. Bazı zorluklar da olabilir. Maddi açıdan. Kararlı, net adımlar, sağlam temelli ilişkiler ve verimli iletişimler adına önemli zamanlardasınız. Özellikle işiniz, kariyeriniz, ikili-özel ilişkileriniz, ortaklı projelerinizden yana bereketli, şanslı olabilirsiniz.

OĞLAK (22 Aralık – 20 Ocak)

Oğlaklar; biraz daha mevcut imkanlarıyla, kendi yağıyla tuzuyla kavrulmayı deneyecekler. Maddi kaynaklar aynı seviyelerde seyredebilir. Ruhsal, maneviyat dolu, sezgisel ve ilhamlı bir dönem olabilir. Kendi gücünüzü keşfetmeyle ilgilisiniz. Sezgileriniz, ilhamlarınız ise oldukça açık ve yön gösterici. Bilinçaltınız çok aktif, içsel yenilenmeler ve gelişmeler artıyor. Sırlarınız, içsel korkularınız, gizli tuttuğunuz konular da zaman zaman açığa çıkabilir. Gizli ilişkiler, gizli saklı bazı konular, susulan olaylar ortaya çıkabilir. Bu dönem bunlarla yüzleşebilirsiniz. Bu süreçte maneviyat, meditasyon, sanatsal çalışmalar yapmak, içsel şifalanmayı sağlamak faydalı olabilir. Yeni girişimler, yeni işler, yeni tanışmalar için enerjiniz güzel, ilerleyebilirsiniz. Kendinize güvenme zamanı.

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Kovalar; dışa odaklanma, sosyal çevre edinme konusunda çok hevesli ve şanslısınız. Bu enerjiyle oldukça hareketli ve sosyal günlere giriyorsunuz. Sosyal hayatınızda kendinizi daha iyimser, neşeli, vizyoner, umut dolu, keyifli hissedebilirsiniz. Arkadaşlıklar, gruplar, sosyal çevreniz, dernekler, toplumsal çalışma, projeleriniz ile ilgili temalarda yoğunlaşma var. Aranan kişi olabilirsiniz. Aktif olacağınız, sosyalleşeceğiniz, yeni girişimlerde ve projelerde bulunacağınız zamanlardasınız. Yeni insanlar, yeni çevreler, gruplar, toplumsal çalışmalar çok ilginizi çekiyor, bu konularda yeni şeyler başlatmak, ilerlemek için destekler gelebilir.

BALIK (19 Şubat - 20 Mart)

Balıklar; iş ve kariyer alanlarında şanslısınız. Yeni iş imkanları, yeni iş girişimleri yaratabilirsiniz. Otorite figürleri, büyükleriniz, yöneticilerinizden size ilham verecek motive edici destekler alabilirsiniz. Toplumsal konumunuz, kariyeriniz, saygınlığınız, makam ve mevkiniz, hayatınızın önceliğinde bulunuyor. Kariyerde ilerlemek adına bazı şanslı fırsatlar, güzel destekler önünüze gelebilir. Orijinal işler yapabilirsiniz. Herkesin gitmediği yeni yolları, projeleri benimseyebilirsiniz, ileri fikirli olabilirsiniz. Kendinizi bu alanlarda daha şanslı, iyimser, destekli, umut dolu, pozitif hissedebilirsiniz. Çok sorumluluklar da alabilirsiniz. Olumlu tavırlarınız, zorlukları aşabilir. Parasal, finansal konularda, kazanç ve yatırımlarda da sürpriz destekler gelebilir.

Kaynak: Selin Mordeniz

İlişkiler Netleşiyor, Para Yolları Açılıyor​

Screenshot_20251025-214611.webp

“Bir Yılda Olmayan, Bir Haftada Olur mu? Olur.”

15–21 Aralık 2025, tam olarak böyle bir hafta.

Normalde aylarca beklediğiniz şeyler var ya…
Hani “olsa olurdu artık” dedikleriniz…
İşte bu hafta, olmayan oluyor, konuşulmayan konuşuluyor, gelmeyen geliyor.
Bu hafta ilişkilerde beklenmedik mesajlar, para tarafında hiç ummadığınız çözümler var.
Bir anda gelen bir mesaj, ani bir buluşma, sürpriz bir teklif ya da “tam da buna ihtiyacım vardı” dediğiniz bir para konusu…
Sizce tesadüf mü? Değil.
İlişkiler neden bu kadar gündemde?
Çünkü bu hafta herkesin dili çözülüyor.
Sessiz kalan yazıyor, kararsız olan netleşiyor, yarım kalan hikâyeler bir anda önünüze düşüyor.
Bir yıldır konuşulmayan konu, bir günde masaya geliyor.

Sorular net:

Kim gerçekten istiyor?
Kim oyalıyor?
Kim kalıyor, kim gidiyor?
Ve cevaplar… bu hafta saklanmıyor.

Para tarafında ne var?
“Para yok” haftası değil bu.
“Para yolu açılıyor” haftası.
Ek gelir, beklenmedik ödeme, küçük ama moral yükselten kazançlar, doğru bir bağlantı sayesinde gelen fırsatlar…

Büyük riskler değil; akıllı hamleler kazanıyor.

Bu hafta neden farklı?

Çünkü zamanlama çok kritik.
Yanlış günde atılan mesaj boşa gider, doğru günde atılan mesaj hayat değiştirir.
İşte bu hafta o doğru günlerden.

Bu hafta Türkiye ve dünyada gündem hızlı, dikkat süresi kısa ama etkisi uzun gelişmelerle dolu. Dijital platformlar, sosyal medya, spor, eğlence ve popüler kültür başlıklarında beklenmedik çıkışlar, rekorlar ve ani yön değişimleri konuşuluyor. Bir anda viral olan konular, hızlı yükselen isimler, beklenmedik iş birlikleri ve “bunu kim bekliyordu?” dedirten hamleler öne çıkıyor. Ekonomi cephesinde bireysel kararları etkileyen dalgalanmalar, alışveriş, kampanyalar ve fiyat hareketleriyle gündelik hayatın içine karışıyor. Kısacası bu hafta; hızlanan gündem, çabuk değişen dengeler ve doğru zamanda doğru hamle yapanın öne çıktığı bir atmosfer sunuyor.

sert hava olayları
teknik aksaklıklar
ulaşımda aksamalar
doğayla ilgili gündemler
gibi konuları daha görünür kılabilir.

BU HAFTANIN MODU

Beklemek değil, harekete geçmek

Susmak değil, konuşmak

“Bakarız” değil, netleşmek

Screenshot_20251029-011703.webp

ŞANSLI GÜNLER

Pazartesi – Salı: İlişkiler, mesajlar, yüzleşmeler

Perşembe: Para, teklif, ödeme, çözüm

Cumartesi: Yeni tanışmalar, sürpriz planlar

HAFTANIN BURÇ TABLOSU (genel enerji)

Screenshot_20251111-231207.webp

En şanslı burçlar:

İkizler – Aslan – Terazi – Yay

→ Hem ilişki hem para aynı anda çalışıyor.

Dikkatli olan kazançlı çıkar:

Başak – Oğlak – Balık

→ Acele etmeyin, doğru zaman sizin lehinize.

Stabil ama sağlam:

Koç – Boğa – Yengeç – Akrep – Kova

Back
X