En baştaki montu beğendim canım , kalıbı nasıldır acaba , benim bıdık seneye kışa 1,5 yaşında oluyor , 2 yaş küçük gelir mi acaba ,biraz kazulet benimki sanırım
cnm 80cm 90cm ve 100cm var
2. el değildir siz bana sipariş verdikçe bende yurtdısında getirtecem buyuzden kargolama biraz uzun suruyor.adanadan sizlere gonderecem kargolar size aittir ama en uygun kargoyla gondereceğimden supheniz olmasın.ekleyecek tütülerde var cokta uygun fiyata vakit buldukça eklicem ozelden bana ulaşabilirsiniz.resimlere tıklayınca sag altta fiyat ve bedenler yazıyor
Eki Görüntüle 656117
Eki Görüntüle 656118
Eki Görüntüle 656119
Eki Görüntüle 656116
Eki Görüntüle 656124
Eki Görüntüle 656123
Eki Görüntüle 656122
Eki Görüntüle 656121
Eki Görüntüle 656120
Eki Görüntüle 656128
Eki Görüntüle 656125
Yani , 100 cm olmaz heralde seneye kışa , şuanda 86 cm body giyiyo , 90 cm de kısa olur değil mi , kafam karıştı :44::44::44:
Hep kız ağırlıklı ürünler ama, Erkekler için de bekliyoruz...
cnm valla duru ayda 1cm uzuyor ustuste giyiyorlar bence 100cm olur ya 90 kısa gelir kesin
Evet olabilir ,kış boyu giyer ,paçaları kıvrılabilir gibi.Sen memnun musun bu ürünlerden ? Alayım o monttan ben bi tane o zaman , iki rengi varsa sadece turkuaz olanından istiyom
Evet olabilir ,kış boyu giyer ,paçaları kıvrılabilir gibi.Sen memnun musun bu ürünlerden ? Alayım o monttan ben bi tane o zaman , iki rengi varsa sadece turkuaz olanından istiyom
Oğluma yaza düğün için güzel bir takım alacağım.Birkaç ay sonra boyuna posuna göre birşey bakarım artık senden
Hayırlı satışlar canım. Ürünler güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?