- 20 Temmuz 2015
- 124
- 11
- 31
- Konu Sahibi yavrukusss
Kizlar ilk seansta yim yuz boyun yaptiriyorum acisi var mi var bazı bölgelerde yerimde duramiyorum ins güzel sonuçlar alacagimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kizlar bi hafta oldu ogneli epilasyon yaptirali kabuklar dusmeye basli yavas yavas düşen kabuklarin altnda henüz tuy falan cikmadi bu cumartesi tekrat gidiyorum yüzüm un kalan yerleri vardı suan cimbiz tutacak halde onlara islem yaptrcam.kimisi reklam amaçlı yapiyor inanin yüzüm cok kötüydü inşallah iyi olcak gitmeden once foto cekmistm sizinle paylascam herkes bu durumda degldir uzulmeyin ins gun gelecek bitmiş halinide paylascam
Bnde esmer tenliyim ve şimdiye kadar 4defa gttm benmde cok yogun olduğu icin hic cikan tüyleri fark etmiyorum her hafta gidiyorum nerdeyse ama surekli tüy kalıyor yüzümde yada yeni cikan tüyler oluyor 3ay icinde belli olur artk ins hepimiz kurtuluruz ama bazi cikan tüylerin inceldigini fark edebiliyorumsevgili yavrukusss gelişmeleri yazın lütfen. bende yüze yeni başladım. esmer ten ve tüm yüzde sık bir şekilde var benim. ara ara seyretti tamamını yapmadı daha. ılk seans sonrası aynı yerden ne zamana çıkıyor tüyler ?
Bişey sormak istiyorum yüzüm de çöküntü oluşmaya başladı kabuklarından sonra uzmanm apilus kullanıyor 4.5calisiyor yaşı oldukça var40 yllik uzman gececegini soyledi ama bn hala korkuyorum gecnez diyeyüz bölgesi kesinlikle iğneli epilasyon doğru uygulamalarda % 100 kılları bitirebilen tek yöntem iğneli epilasyon dur. 12 yıllık tecrübemle sizlere yardımcı olabilirim :)
nasıl göçük ! kabuklanma değil değil mi? 4 ve 5 de doğru uygulandı ise göçük olması çok zor hatta imkansızBişey sormak istiyorum yüzüm de çöküntü oluşmaya başladı kabuklarından sonra uzmanm apilus kullanıyor 4.5calisiyor yaşı oldukça var40 yllik uzman gececegini soyledi ama bn hala korkuyorum gecnez diye
Ya böyle kabuk tutuyor kabuklar düşünce minik minik çöküntü kalıyornasıl göçük ! kabuklanma değil değil mi? 4 ve 5 de doğru uygulandı ise göçük olması çok zor hatta imkansız
olmaması gerekir peki krem kullanıyormusun ?Ya böyle kabuk tutuyor kabuklar düşünce minik minik çöküntü kalıyor
Evet madecasoll kullanıyorum ama bi doktora da goruncem oraya gelnleri de gördüm hic boyle bi sorun yok kadın yanlis biseyde yapmıyor hic kılın çekildiğini falan hissetmiyorum gayet güzel ve temiz çalışıyorolmaması gerekir peki krem kullanıyormusun ?
istersen birde ben bakayım çünkü gerçekten 4 veye 5 akımı apilus cihazlarına göre çok düşük yani ciltte çukurluk olması çok zor ihtimaller yüksek akımlar da çalışıldı ya cildin aşırı derecede hassas tabi birde şu ihtimal var kıl folekülünden daha kalın bir iğne kullanıldıEvet madecasoll kullanıyorum ama bi doktora da goruncem oraya gelnleri de gördüm hic boyle bi sorun yok kadın yanlis biseyde yapmıyor hic kılın çekildiğini falan hissetmiyorum gayet güzel ve temiz çalışıyor