15 Aralık 2020-8 Ocak 2021 Venüs Yay Burcunda

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.710
2.660

15 Aralık 2020-8 Ocak 2021 Venüs Yay Burcunda: Küçük Şeyler & Büyük Mutluluklar​

Sevgi dilimizi, ilişkilerimizi ve maddi bereketimizi ifade eden Venüs 15 Aralık 19:21 itibariyle Yay burcuna geçiş yapacak. Ruh halimiz daha iyimser, pozitif ve neşeli bir hale dönüşecektir. Bulunduğumuz yerden daha uzakları cazip bulabiliriz. Seyahat etme arzumuz yükselirken öğrenmek, merakımızı besleyen konular ve insanların peşinden gitme isteğimiz artabilir. Özgürlük ihtiyacımız da yükselecektir. Bu dönem flörtöz etkiler yükselmekle birlikte ilişkilere dair beklentilerde öncelik iyi bir arkadaşlık ve zihinsel uyum olacaktır. Duygusal konular çerçevesinde anlam arayışında kaybolmuş hissetsek bile romantizm, özgürlük ve heyecan zamanı. (Burç bazında yorumlar yazının devamında)

Venüs Yay burcunda peregrin dediğimiz bir konumdadır. Jüpiter’in yönettiği Yay burcu doğası gereği şansına güvenir. Venüs Yay burcundan geçerken, cesur, enerjik bir yerleşimde diyebiliriz. Aşkta yapabileceklerine güvenir, çapkın ve girişkendir. Rutin ve sakin birliktelikler bize pek keyif vermeyebilir bu dönemde. Sevgilimiz ve sevdiğimiz dostlarımızla neşeli vakit geçirmek, doğa yürüyüşleri yapmak, bir filmi tartışmak, siyaset/tarih üzerine sohbetler vb. gelişimimize hizmet edecek her türden temayı merkeze almak isteyebiliriz.

19 Aralık Venüs ve Kiron üçgeni kesinleşecek ve transitin en şanslı süreçleri bu tarihten itibaren - + 3 gün görünüyor. İlişkilerde yaralar sarılabilir. Barışmalar ve duygusal açılmaların olacağı zamanlar olabilir. Maddi destekler, paylaşım ve yardımlaşmalarda artış yaşanabilir.

Günün sonunda bu dönem her şeyin bizim hayrımıza sonuç vereceği inancı içimizde büyüyebilir. Dini, spiritüel ve felsefi konularla ilgilenebiliriz. Aşk özgür şekillerde yaşanabilir. Sık boğaz eden, kişisel alanlara saygı duyulmayan ilişkilerde ilginin aniden sönmesi ve kaçma hissi ortaya çıkabilir. İlk defa ilgi duyduğumuz birine meraklı, araştıran bir kimlikle yaklaşabiliriz. Sosyal medya, seyahat ve eğitimler üzerinden yeni tanışmalar sonucunda flörtler başlayabilir. Yabancı dil kursuna yazılmak, online eğitimlere katılım göstermek, yurt dışı bağlantıları kurmak bu dönemde mümkündür. Eğitim, medya, yabancılarla ilgili de pozitif yönde gelişmeler olabilir.

Bu transitin biraz da gölge yönünde bahsedersek: İlişkilerde ağıza bir parmak bal çalmak ve daha sonra sözleri yerine getirmemek, abartılı vaadler ve sözlere şahit olabiliriz. Kimilerinin karşıdaki kişiyi etkilemeye çalışırken balon gibi sönmesi de muhtemel. Aslında yeterince sevilip değer görmediğimiz bir ilişkide sürekli küçük mutluluklar yakalamaya çalışmak, bir gün o da beni sevecek diye kendimizi kandırmak sadece vakit kaybetmek olacaktır. Bilhassa bu tür gündemler 30 Aralık Venüs ve Neptün karesi ile - + 5 gün çok yoğun bir şekilde yaşanabilir.

31 Aralık Venüs ve Güney Ay Düğümü kavuşumu
meydana gelecek. Güney Ay Düğümü dokunduğu yeri kurutan, kalitesini düşüren, azaltan bir etkiye sahiptir. Geçmişte yaptıklarımızın bedellerini de görebiliriz. Geçmişten gelen eski sevgililer bu dönemde görülebilir. Mevcut vadesi dolan ilişki, evlilik ve ortaklıklarda yol ayrımlarının olacağını söyleyebiliriz. Maddi yönden de olumsuz koşullar ortaya çıkabilir. Paranın bereketsizliği, aniden çıkan büyük masraflar olabilir. Estetik için de 30-31 Aralık tarihleri hiç uygun değil.

Venüs Yay burcunda Aralık ayında gerçekleşen tutulma derecelerini de tetikleyecek. 22 Aralık İkizler Ay Tutulması derecesi ile karşıt yapacak. 3 Ocak 2021’de ise 14 Aralık Yay Güneş tutulması derecesinin üzerine gelecek. Venüsyen etkiler tutulmalarla beraber öne çıkacak. İlişkiler, ortaklıklar ve evliliklerde daha majör önemli değişimler görebiliriz.


Venüs Yay transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumanızı öneririm)



KOÇ: Mesleki anlamda sizi geliştirecek bir eğitim sürecine girebilirsiniz. Medya, tanıtım, reklam çalışmalarınız varsa şayet başarı konusunda şans sizden yana. Sınavlar, resmi/hukuksal işlemlerinizde başarı oranınız yükselebilir. Bakış açınıza uygun, sohbetinizin doyurucu olduğu biri ile flörte başlayabilirsiniz. Yabancılar, ihracat temelli işlerinizde iletişim pozitif ilerleyebilir. Teknolojik aletler satın alabilirsiniz.





BOĞA: Parasal konularda şanslı bir dönem. İş dışında eş/aile temelli ek kazançların sahibi olabilirsiniz. Ortaklık kurabilirsiniz. Kendi paranız var ise yatırım planlarınız olabilir. Geçmişten gelen maddi ve psikolojik temelli krizleri daha kolay çözebilirsiniz bu süreçte. Terapilerden aldığınız verim artabilir bu anlamda. Şifa çalışmaları, okültizm, araştırma odaklı işlerden verim alabilirsiniz. Sezgileriniz ve tutkularınız artış gösterebilir. Cinsel yaşamınız da iyi seyredebilir bu dönem.





İKİZLER: Her türlü ilişkide şanslı bir evre geçirebilirsiniz. Okul arkadaşlarınız, yabancılarla iletişimleriniz iyi seyredebilir. Sizi tamamlayacak bir ortak, eş, sevgili karşınıza çıkabilir. İlişkiniz sağlam boyuttaysa evliliğe dair sinyaller gelebilir. Küslükleri barışa döndürmek açısından istekli yaklaşımlarınız dikkat çekecektir. Bu dönemde insanlara ekstra çekici görünebilirsiniz. Ayrıca manevi açıdan destek alabileceğiniz kişiler de yanınızda olabilir.






YENGEÇ: İş ve sorumlulukları merkeze alacağınız bir dönem. Üst üste biriken, sizi korkutan işler var ise tıkır tıkır çözülebilir. Çalışma arkadaşlarınız ve patronlar size daha toleranslı davranabilir bu dönemde. İş, müşteri bulmak açısından bereketli günler. İştahınız artabilir ve bu dönem kilo verme isteğiniz varsa biraz zorlanabilirsiniz. Bir sağlık sorununuz var ise de manevi destek, ilgi ve şefkat ile üstesinden daha kolay gelebilirsiniz. Evcil hayvan edinebilirsiniz ayrıca.





ASLAN: Yaratıcılığınız artabilir bu dönemde. Üretkenleşerek karşılaştığınız sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Aşk hayatınızda romantik zamanlar geçirmeniz son derece mümkün. Eğer yalnızsanız ve heyecan arayışındaysanız yeni bir flört hayatınıza dahil olabilir. Hobilerinizle meşgul olabilirsiniz. Kişisel eşya ve lüks ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Bu dönem cebinizde para tutmakta biraz zorlanabilirsiniz.





BAŞAK: Ev ortamınıza huzur geliyor. Aile hayatınızda yeni kararlar dikkat çekebilir. Taşınmalar, ev alımı/satımı olabilir. Aile bireylerinden maddi destekler alabilirsiniz. Evinizi baştan aşağıya yenileyebilirsiniz zira dekorasyon yaptırmak için de uygun etkiler var. Akraba ilişkilerinde barış, huzur ve dinginlik dikkat çekebilir. Kendi işinizi yapıyorsanız emlak, ofis kiralama vb. konularda işler yolunda ilerleyebilir. Hamile kalabilir veya yuva kurma kararı verebilirsiniz.





TERAZİ: İletişim alanlarınız dikkat çekiyor. Merak ettiğiniz, öğrenmek isteyeceğiniz temalar önünüze gelebilir. Teknolojiye yatırım yapabilirsiniz. Kısa yer değişimi, şehir içi geziler gündeminize gelebilir. Kardeş, kuzen, çocukluk arkadaşlarınız ile sık sık haberleşebilirsiniz. Arayanınız soranınız artabilir. İnternet, eğitim ve sosyal medya üzerinden romantik tanışmalarınız öne çıkabilir.





AKREP: Parasal yönden rahat bir süreç geçirebilirsiniz hatta yeni bir maddi kapı önünüze gelebilir. İş bulmak, başvurmak, bütçe değerlendirmesi için uygun bir dönem. Zam, yatırım veya ticari alım/satım işleriniz gündeme gelebilir. Bu süreçte eliniz açık olabilir ve çevrenize cömert davranışlarda bulunabilirsiniz. Eğitim, yurt dışı ve medya temelli kazanç kapıları açılabilir. Buralara para harcayabilirsiniz. Kendi değeriniz ve yeteneklerinizi daha çok fark ederek yeni uğraşılara adım atabilirsiniz.





YAY: Burcunuzda ilerleyecek transit ile her bakımdan şans sizinle gözüküyor. İhtiyacınız ne ise o yöne ilerlemeniz uğur getirebilir. Çevreden daha fazla ilgi ve sevgi görebilirsiniz. Prestijiniz artarken yeni bir müşteri veya işi kendinize çekmeniz mümkün. Aşk hayatınızda da iyileşme olabilir. Aranıza mesafe koymuş olduğunuz biri ile barışabilirsiniz. Sağlığınız için iyi bir dönem lakin kilo alabilirsiniz. Saç kesimi/ boyası, estetik veya stil değiştirmek için uygun bir dönem olabilir.





OĞLAK: İç dünyanıza huzur gelebilir. Daha rahat bir şekilde çalışma kararı alabilirsiniz. İçinizi daraltan bir mevzuda çözülmeler meydana gelebilir. Herkesten gizlemek isteyeceğiniz bir aşk ilişkisi gündeme gelebilir veya halihazırda süren birlikteliğinizde gözlerden ırak vakit geçirebilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar ve özellikle spiritüel uygulamalardan maksimum verimi alabilirsiniz.





KOVA: Umutlarınızı gerçekleştireceğiniz şans ve fırsatlar kapınızı çalabilir. Kendi işinizi kurmak, bir ürünü piyasaya sunmak, arkadaşlardan maddi/manevi destek görmek için şartlar uygun gözüküyor. Zam/terfi konuları sebebiyle patronlarınızla konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Yüksek meblağ paralar kazanabilmek adına şansınız açık. Özellikle eğitim, iş sebebiyle ufkunuzu açacak yeni bir arkadaş grubuna dahil olabilirsiniz.






BALIK: Kariyerinizde ve toplum önündeki prestijinizde şanslı yeni başlangıçlar meydana gelecektir. Tanınırlığınız artabilir. İnsanlar sizin ne konuda başarı kazandığınızı artık fark etmeye başlayabilir. Patronlar, güçlü insanların dikkatini çekebilirsiniz. İşinizi daha da severek yapmaya başlayabilirsiniz bu süreçte. Evlilik, çocuk sahibi olmak gibi değişimler gündeminize gelebilir.







Begüm Minkis
 
kk kırmızı (11).jpg



15 Aralık - 8 Ocak tarihleri arasında Venüs atına binmiş özgürlüğe doğru yol alıyor olacak. Bilmeyenlere söylüyorum pembe terlikli Afrodit'imiz dir, sevgi lisanımızdır Venüs. Zevkler

ve renkler tartışılmaz dedirten gezegendir. Neyi nasıl seviyoruz, nelerden zevk alıyoruzdur. Nasıl ilişki kuruyoruz , nelere değer veriyoruz gibi
soruların cevabını verir. Bu zaman zarfında aşkın özgür, enerjik ,keşfetmeye dayalı tarzıyla karşı karşıya kalacağız. Aşkı sevgiyi sırt çantamızı alıp
keşfe çıkmak gibi bir şey Venüs yay. İlişki kurmaya açık, iyimser ve neşeli tarafı, ateş elementi ile de temsil edildiği için içinde coşku olan belki
biraz dürtüsel halleri deneyimleyeceğiz. Ateş elemenlerine çok iyi gelecek Venüs'ün Yay seyri özellikle Aslan ,Koç ve Yay burçları için aşk ufukta gözükebilir.

Gölge yanlarında ilişkiler de aşırı ben bilirimcilik ,kibir ya da patavatsızlık çalıştırabilir. Aşka macera gibi bakıp yeniyi deneyimleme ihtiyacı içine girebilir ve özgürlük

alanları engellendiğinde ilişki onun için hapishane olabilir. Bilgi felsefe kitaplarına yatırım yapabilir bol bol doğa ile iç içe geçmek isteyebiliriz. Aslında sırt çantamızı alıp biraz keşfede çıkabilirdik fakat şartlar ve koşullar el vermiyor.

🌙 Özde VURMAZ
 
venus yay.jpg


Aşkın gezegeni Venüs, özgürlüğüm burcu Yay’a geçiyor. Aşk, para konularında daha cesur ve iyimser olacağımız bir dönem. Güneş ve Merkür de Yay burcundaysa din, siyaset ve spritüel konuları gündemimizde olması kaçınılmaz. Uzaklara gitme isteğimiz olabilir ama bu corona 😒 Para ve ilişkilerde özgürlük isteğimiz artabilir. Önceliğimiz kişisel alanımız olabilir. Yeni insanlarla tanışabilir, online eğitimler almak için başvurabiliriz. Ancak durumları biraz fazla abartabiliriz aman dikkat 😊🙏🏻




astroasellus / Ecem

 
tumblr_8246e5da7879159daa4392c57427311e_de5cfa5a_640.jpg


Uzaktan gözüne kestirdiği, buralara ait olmadığı oldukça belli o yabancı, çekingen adamın yanına yaklaştı, muzip gülümsemesini yüzüne yerleştirip arkasından omzuna sertçe dokundu, irkilen yabancının yüzündeki sorgulayan ifadeye bayılmıştı! Gözlerini kıstı, yabancının yüzünü inceledi. “Bir şey fark ettim” dedi, “burnun yüzüne çok mu büyük?!” Yabancı genç hayret ve şaşkınlıkla elini burnuna götürdü, bu cesur kıza nasıl yanıt vereceğini bilememiş, biraz da kızmıştı. Tam cevap vermek için ağzını açmışken genç kız onu susturdu. “İyi ki öyle, yüzüne bambaşka bir karizma katmış. Bu büyüklükte bir burun senden başka kimseye yakışmazdı bence. Bu arada, tanışalım mı?”

Biz de tanışalım, bu heyecanlı, cesur, özgüvenli, hazırcevap kızımız #Venüs #Yay ve önümüzdeki bir ay boyunca da onun dönemi başlıyor! 😅

Bugünden itibaren iyimser, cesur, heyecanlı ve meraklı #Yayburcu, #Venüs’ü 8 Ocak tarihine kadar ağırlayacak ve ruh halimizi daha neşeli ve iyimser bir hale dönüştürürken, bizi biraz daha flörtöz de yapacak. Üstelik #Satürn ve #Jüpiter’den almış olduğu olumlu açıyla fark etmeden kendimizi ciddiye binebilecek flörtlerin içinde de bulabiliriz. 🙊 Aynı zamanda bizi daha özgüvenli ve sosyalleşmeye açık yapacağından birden fazla insan dikkatimizi çekebilir, bilhassa yabancı kültürlerden veya ruhsal, felsefi konuları rahatça konuşabileceğimiz kişiler ağımıza düşebilir. Ancak özgürlüğümüze düşkünlüğümüz de artacak, sonrasında tutamayacağımız sözler vermemiz de sadık kalmakta zorlanmamız da olası, zira #Yay’ın bitmek bilmeyen enerjisi Venüs’le birleşince çat burada çat kapı ardında da olabiliriz 😉 Ancak öyle ya da böyle biraz eğleneceğimiz kesin!

Bu geçişin gölge yanı kibir ve üstten bakarak karşımızdakini küçük görmeye meyletmemiz, bunun yerine Yay’ın iyimser ve neşe saçan yanına odaklanmak, yeni eğitimler almak için arayışlara girmek, özellikle bize iyi gelecek sanat eserleri keşfetmek, ruhumuzu güzelleştirecek çalışmaları artırmak bu dönemde bize çok iyi gelebilir.

Cesaretiniz varsa, biraz eğlenelim mi? 😎



Zeynowski Astroloji
 
15 Aralık’ta Venüs Yay’a geçiyor. İlişkilerde eğlencenin, flörtün zamanı. Fazla iyimser davranıp kendimizi kandırmamaya dikkat (özellikle 25 Aralık/5 Ocak arası) ⛔️ sevdiklerimizle uzun uzun sohbet etmek hatta derin & felsefi konuları irdelemek için en uygun zamanlar. Arkadaşlıklar bu dönemde ön planda olacak. Venüs Yay’daki transitini 8 Ocak’a kadar sürdürecek.

En şanslı burçlar Yay- İkizler-Terazi ve Kova 🍀


Güzel günlerin yakınlığına inanıyorum🙏🏻 bir de göz tembelliği olmadığına 😅
 
yay11.jpg


Dört ayaklı bir burç olan yay ilişkilere flörtözlük , değişkenlik ve abartı getirecektir.

Sadakat ve sorumluluk arıyorsanız Venüs’ü yay burcunda olan bir erkek ya da bir kadın sizi tatmin etmeyecektir.😁
Haritada evlilikle ilgili kısımlar Venüs’e vurgu yapıyorsa ve Venüsde yay gibi değişken bir burçtaysa ikiden fazla evlilik ,abartılı flört hayatı gözükecektir.

Kişi başkalarını dinlemeyecek sadece deneyimleyerek ilişkileri öğrenmek isteyecektir.
Hatta bunun yanında bu yerleşime sahipseniz hatalarınızdan ders alma gibi bir özelliğinizde yoktur😂

Fakat çok şeker ,sempatik ve bir o kadarda esnek kişilerdir.
Haritada Venüs ‘ü yay olan Jane Fonda tam 3 kere evlenmiştir. (Amerikan aktristi,politik eylemci ve aerobikçi)

Bu dönemde ilişkilerde macera ,heves ve cesaret ön planda olacak. Özgürlük naraları atılacak.
Sportif hatunlar ve erkekler cazip hale gelecek.
Cebinde akrep olanlar out , cömert takılanlar in olacak 😜

Yükselen burçlara göre;


Koç’lar; online aşklar kapıda
Boğalar; Cebiniz para görecek
İkizler ;Evlilik ve ortaklıklara heyecan geliyor.
Yengeç ; Sağlıkta güzel gelişmeler var fakat iştah artışı olabilir.
Aslan; 💓 Aşk kapıyı çalıyor.
Başak; Evini dekore ediyorsun.
Terazi; Kardeşlerle iletişim güzelleşiyor.
Akrep; Kadınsal harcamalar artıyor. Dış bağlantılı işlerden kazanç gelebilir.
Yay; Auranda bir tatlılık:KK66: sorma gitsin.
Oğlak; Gizli aşklar mı geliyor ne?
Kova; Yine sosyalliğin dibine vuruyorsun.
Balık; Kariyer hayatında kadınsal destekler oluşacak😉





Yeşim Genç
 
yay.jpg


❖ İlişkiler, aşk, sanat, estetik ve parayı temsil eden Venüs bugün yay burcuna geçiş yapıyor ve 8 Ocak tarihine kadar bu burçta olacak.

❖ Bir süredir zararda çalıştığı akrep burcunda seyahat eden Venüs; ilişkilerde tutku, derinlik, cinselliği ve sahiplenme isteğini artırmış olabilir. Ayrıca akrep burcu doğasından ötürü de krizli, takıntılı birtakım durumlara, gizli saklı olaylara, stalklara, karşıdaki kişiyi sürekli merak etmeye çokça neden olmuş olabilir.

❖ Ancak Venüs’ün yaya geçmesiyle birlikte bu konularda kendimizi daha rahat hissedebiliriz.

❖ Bu süreçte ilişkiler ve paraya olan yaklaşımımız

o Daha özgürlükçü ve bağımsızlık ihtiyacında
o Yoğun duygulardan uzak
o Daha aceleci, hızlı ve yüzeysel ilişkiler/para harcama
o Sabun köpüğü aşklar
o Yayılma, büyüme ve daha fazla kişiyle tanışma ve deneyim yaşama isteği içinde
o Parasal kaynaklarımızı genişletme isteği içinde
o Daha fazla flörtöz davranışlar
o Herkese mavi boncuk dağıtma durumları
o İlişki ve finansal konular açısından çok fazla taahhüt altına girmek istememe
o Daha iyimser bir bakış açısına sahip olma eğiliminde olacaktır.

❖ Yay burcunun çift karakterli yapısı aynı anda birden fazla kişiyi idare etme gibi durumlara da yol açabilir, dikkat 🙈


❖ Ayrıca ilişkilerde daha anlayışlı ve toleranslı olma, duygularını açıkça ifade etme isteği de söz konusu olabilir.

❖ Akrep burcunun ketumluğundan sonra Venüs yayın cesur ve sabırsız yapısından dolayı birçok ilan-ı aşk durumlarını da gündemimize getirebilir.

❖ Venüs keyiflerimizi de ifade ettiğinden dolayı bu süreçte hareket etmek, eğitimlere başlamak, dil öğrenmek, seyahat planları yapmak ve arkadaşlık ilişkilerine daha fazla yönelmek söz konusu olabilir. Ya da bu konulardan daha fazla keyif alabiliriz.



Ece Ayan
 
kk gnl (2).jpg


💗Küçük şans da denen Venüs özgür ve keyifine düşkün Yay burcunda.
.
📍Bu dönem ilişkilerde kurallardan çok mutlu olmaya odaklanıyoruz.
.
📍Hayatın bütün bu sıkışmışlığının içinde kendimize Özgür hissedeceğimiz alanlar yaratacağız. Bu nedenle ilişkilerde sınırları gevşetme eğiliminde olacağız.
.
📍Bu durum aynı zamanda keyifli hissetmek için çok para harcamak isteyebileceğimizi gösterdiği için dikkatli olmakta fayda var.



Hale Şahin
 


cicek (2).jpg


VENÜS YAY BURCUNDA;
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Aşk ve romantizm gezegeni VENÜS 15 aralık YAY burcuna geçiş yapacak.

❤Venüs konforunuzu, aşk hayatınızı,duygusal ilişkilere bakış açımızı aşkta nasıl bir kimliğe sahibiz ruhumuzun aşka bakış açısını anlatan bir gezegendir.Her burçta rahat etmez bazen ketum aşıklar olurken bazen romantik bazen ise maddesel aşıklar oluruz.İnsan doğasına göre,aşkın her yönünü farklı bakış açısı ile değerlendiririz.Aşkı kabulleniş biçimimiz farklıdır.Aslında aşk sadece tek kelime gibi görünsede insana binlerce anlam katmaktadır.Bu da ruhumuzun aşka inanış şeklidir.Kimileri aşkta romantizm ön planda olurken, kimileri aşkı biraz daha yaklaşımı sıradandır.Bunun sebebi doğum haritamızda Venüsün yerleştiği burç konumudur.

❤VENÜS YAY BURCUNDA mutludur. Aşkta anı yaşamak huzur ve duygusallık arzusundadır.İlişkide partneri sık boğaz etmeden bireysel hareket etmesine izin verir.Partnerin özgürlüğünü kısıtlamaz kendi özgürlüğünün de kısıtlanmasına izin vermez. Beraber vakit geçirmek beraber gezmek en büyük arzusudur.Birlikre farklı maceralara atılmak cesur girişimlerde bulunmak ister.Geleneksel ilişkilere meyil eder.Geleneklerine bağlı biri ona güven verecektir. Sıra dışı iliskileri hayatına dahil etmez.Çünkü o aşk hayatında huzur ister bilge kişilik ister aşkını herkese göstermek ister aşkta güven onun için önemlidir.Aşkta anlayışlı, karşı tarafı dinleyen bilge kişidir bu yüzden venüsü yay burcunda olanlar ilişkilerde öğreten taraftır.


❤VENÜS yay geçişinde huzurlu aşk arayışına yönelebilir ve aşkta daha anlayışlı karşı tarafı anlayan dinleyen taraf olabiliriz.Geleneksel ilişkilere yönelip ilişkilerde güven arayışı ön plandadır.Bu dönemde özgür ve rahat davranan partnerlerle karşılaşabilirsiniz.Beraber vakit geçirmek beraber gezmek mutlu olmak için neredeyse aşk için yeterli hale gelebilir.Venüs yay geçişinde maddiyat önemli değildir çünkü ilişkide manevi değer çok daha ön plandadır.Aşkta adaletli davranmak barışçıl yaklaşım sağlamak için olumlu günlerde olacağız.Dönemin en olumlu yanı ilişkilerde ilahi gücün doğru ilişkileri ödüllendirmesidir.

❤Venüs yay burcundaki #güneş tutulmasına eşlik ediyor.Bu dönemde başlayan ilişkiler evlilikle taçlandırma enerjisi verir.Birbirine bağlı olma birbirinin yaralarını sarma sevgiliye şifa olma ve kalbine dokunmak en olumlu etkilerdendir. İkili ilişkilerde dürüst olmak saygı ve sevgiyi korumak önemli unsur haline gelecektir.

❤5 Haziran 2020 YAY & İKİZLER burcu aksında başlayan GÜNEŞ ve AY tutulmaları Kraliyet yıldızı #Aldebaran etkisi altında gerçekleşti.Aldebaran gökyüzünde doğunun nöbetçisi dürüstlüğün semboliğidir.İlişkilere öncülük yapan Aldebaran gökyüzüne Ahlak sınavını getirdi.Genel olarak ikili ilişkilerde dürüst davranmayan adaletli olmayanların önemli sınavlar yaşayacağını, hak edenin ise mutlu olacağına dikkat çekiyor.Aldeberan dürüst olan herkes ödülünü mutlaka verecektir.



Kaynak: İlknurla Astrolojinin Sırları
 
kk gnl (1).png


Askin iliskilerin tatli kucuk paralarin, mutlulugun gezegeni Venus! Yay burcunda; 8 Ocak’a kadar böyle...Venus akrepte nasil ki iliskiler tutku kokuyorduysa, yay da bir o kadar ozgurluk kokacak...


macera arayacak ruhumuz, bilmek, anlamak isteyecek, derinlesmeye ihtiyac duyacak.. derinlesirken aska dusup sabah ansizin bana biraz musaade deyip, kahve fincanini alip acik havada tek basina yudumlamaya ihtiyac duyacak..



Venus Yay bana biraz Woody Allen’i hatirlatir.. mesela ‘rome with love’ .. izleyenler parmak kaldirsin💫 herkes birbiriyle ozgurce flort etme hakkina sahipti.. sahaneydi, ustelik bir bedeli de yoktu yaninda gelen.. oops.. oyle gelisiyor, oyle oluyordu.. Allen’cigimin Venus’u Terazi ama Gunesi ve Jupiteri yay.. anlatabiliyor muyum:) cok belli kafa...

Benim bayildigim diger filmi Midnight in Paris’te de mesela, guya nisanlidirlar.. ama nadiren bir araya gelirler.. cunku cok farkli frekanslardadirlar...

Uzun lafin kisasi, bu Venus yay, bizi neseli tatli flortoz bir havaya sokacak... sexy olmak degil dert.. eglenmek..
. venus yayin bir sarkisi olsaydi mesela, Madonna ve Cyndi’den ‘Girls Just want to have fun’ olabilirdi... sadakat, baglilik, aidiyet? Hmmm... bunlari biraz arzu etmek bu donemde fazla kacabilir... durun durun bu venus; daha neptun’u dansa kaldiracak 🌟




Sevgiler
Emire Tugce
 
kk gnl (1).jpg



15 Aralık 2020 saat 19:21’de Venüs Yay Burcu’na geçiş yapacak💯

Kendimize çekmek istediğimiz sevginin, ilişkinin, bağlılığın, işbirliklerinin, maddi değerlerin, sempati, uyum ve ahengin gezegeni Venüs, Yay Burcu’na geçtiğinde keşfetme arzunuz, yeni deneyimler yaşama isteğiniz, yeni yerler görme merakınız, aşkı en coşkulu şekilde yaşama güdünüz, parayı en hevesli şekilde kazanma ve harcama ihtiyacınız tetiklenecektir💯

Bunlara kavuşmak için ise kendi yöntemlerinizi oluşturmak konusunda ihtişamlı bir istek duyarken, başkalarının duygularını önemseme gereği duymayabilirsiniz. Hayatı kendiniz için pozitif yaşama kararınızı alırken, fazlaca abartıya kaçmamaya özen göstermeli, kendi inançlarınız doğrultusunda istemeden vereceğiniz zararları görmeye çalışmalısınız💯

Ayrıca kendinize ulaşılabilir hedefler belirleyerek iç dünyanıza olan güveni sarsmamaya çalışmak da püf nokta olabilir. Yay Burcu seyahati boyunca Güney Düğüme doğru ilerleyecek olan ve çok da masum olmayan Venüs, hayat akışınızda ezber bozmanız gereğini, alışıldık, bilindik sizden farklı olanı sergilemeniz ihtiyacını size unutturmaya çalışacaktır💯

Yay Burcu’nda ilerlemeye devam ederken 30 Aralık 2020’de, Dolunay gününde, Güney Ay Düğümüne çok yaklaşmışken, hayallerin gezegeni Neptün’e de sahte bir enerji veriyor olacak ve birkaç gün sonra da Güneş Tutulması derecesini bu hayali şartlarla tetikleyecek. Bir kez daha gerçeklerden kaçamayacağınızı deneyimleyeceğiniz bu zaman diliminden önce vaz geçmeyi kabulleniş ve gerçekliğe dönüş makul olabilir💯

Sürecin en önemli günü 3 Ocak 2021 olacak gibi görülmekte. Venüs exact dereceyle 14 Aralık 2020 Güneş Tutulması derecesini tetiklerken bir çok hayat yeni deneyimler adına eski tekrarları yaşıyor olduğunu fark edecek ve Yay Burcu’nda Mars’a ulaşamadan 8 Ocak 2021 saat 18:50’de Oğlak Burcu’na geçerek süreci tamamlayacak


Didem Şarman
 
kk gokyuzu (5).jpg

Venüs bugün itibariyle yay burcuna geçti ilişkiler maddi beklentiler ve kendi değerlerimiz konusunda , daha pozitif ve iyimser bir tavır sergiliyoruz, bekarsanız organik gelişi güzel ilişkiler sürpriz bir biçimde hayatınıza dahil olabilir.

“Aşk tesadüfleri sever “ diyoruz.

Kalp ve Zihin Buluşması💕✨

Mitolojideki Aşk Tanrıçası, sezgisel Akrep burcundan geçişinden edindiği derin duygusal içgörülerle birlikte Ateş burcu olan Yay burcuna geçti...
Sevinç ve kahkaha yaşamak, bilinmeyen ufukları keşfetmek ve egzotik olanı deneyimlemek istiyoruz.

Önümüzdeki üç buçuk hafta boyunca kendinizi bir anda gelişi güzel bir yolculukta bulabilirsiniz.

Bu dönem şirin mi şirin tatlı mı tatlı görünen burçlar; Koç Aslan ve Yay
Bu güzel enerjiden nasibini alanlar; Kova, Terazi.

Şeytan Tüylü olanlar😈; İkizler, Başaklar ve Balıklar.


Duygusal içinde aşkın olduğu ilişkilerde 👥 özgür ruhlu ve iyimser bir tavır takınıyoruz.



Sezen tatlı
 
abiye88.jpg



Venüs Yay Burcunda

Koç:seyahatlerde, medya alanlarında ruh eşinle tanışabilirsin.
Boğa: tazminat, sigorta ödemeleri, başkalarının kaynaklarından yararlanmak ve iş alanını canlandırmak için mükemmel zaman
İkizler: aşk, evlilik, ortak yaşamlar için en iyi dönem ve yeniden romantizm kapını çalıyor. Tadını çıkart
Yengeç: aile işleri, aile bireylerinin sağlığı, evde dekorasyon yenileme açısından super bir evre
Aslan: aşkın uzaklarda değil yakın çevrende dolaşıyor olması, çocukların biraz evden uzaklaşması romantik duygularını yükseltecek ve begeni alacaksın
Başak: mali yatırımlarını eve, toprağa ve mülklere yönlendirmelisin. Kazanacağın verimli bir dönemdesin
Terazi: yakın çevrende kişisel stilinle göz dolduracağın, beğeni toplayacağın, alkışlanacağın dönem başladı. Keyfini sür.
Akrep: mali konularda avantajlısın sezgilerin doğru yatırımlara yönlendirecek rüyaların renklenecek iç sesini dinle.
Yay: kişisel bakım, estetik ve güzellik için doğru zaman. Arkadaşlarının yol göstericiliğine güven.
Oğlak: kendini sevmek, bilinçaltınla ilgilenmek, kişisel gelişimin değerini anlamak şu sıralar mümkün. Ve kariyerinde ilerlemek için gerekli
Kova: arkadaşlıklar, sosyalleşme ve yakınlaşmalar açısından keyifli bir dönem başladı. Dostları hatırlamakta ve iletişimi kuvvetlendirmekte fayda var.
Balık: kariyerini destekleyecek, fikirleriyle öne çıkmanı sağlayacak yöneticilerini bu dönemde tanıyacaksın. Ekstra gelir kazanabilir, yardım alabilirsin



Su Karakuş
 
yay.jpg


Gencim güzelim seni üzerim 😁💫💃
Bu gece barda gönlüm hovarda 💫💃🙈
Laylalaylay ben güneş sen ay 💞💃💫
............

Veee #Venüs #Yay Burcunda
Aşk sevgi, hayattan alınan zevk, küçük şanslar,konfor alanımız #gökyüzü nün prensesi Venüs artık Yay Burcunda yani 8 ocağa kadar #ilişkiler e özgürlük geldi. Rahat,eğlenceli züppe bir tavırlar olacak. Flörtleşmeler artacak hem de birkaç kişiyle 🙈 aman dikkat
Bununla birlikte Venüs giderek GAD a yaklaşacağı için eski aşklar geri gelebilir.

Aralık 19-20 gibi öngörülemeyen durumlar olurken Şiron ile güzel açı yapacak Venüs ve şifalanma getirebilir ilişkilerde amaa Güneş Merkür 29° de ve yanık pozisyonunda olacağı için son darbe etkisi yapar yanı son kalp masajı...ya öldürür ya yaşatır!

Yine 24-29 Aralıkta kadersel etkiler barındırıyor Venüsün açıları,alınacak kararlar ve yaşanacak durumlar haritalara göre değişmekle birlikte Güneş Tutulması da tetiklenecek. Şok edici kopuşlar olacak bazılarımız için.Her ne olursa olsun Akrep döneminden sonra harika bir hafiflik hissedeceğiz üzerimizde fakat bu dönem başlayan ilişkilere güvenmek için biraz zaman vermek lazım.unutmayın çok yükselmenin düşüşü de sert olur.

Yukarıda saydığım etkiler finans konuları için de gecerli, hepimiz için güzel bir geçiş olsun,aydınlık tarafı bizi bulsun


Kollektife Farkındalık ve Katkı Olsun Aşkla
Karma Astrolog Aynur EVCİMEN
 
yay2.jpg


Venüs 16 Aralık - 8 Ocak tarihleri arasında yay burcunda olacak!
Venüs yay; Neşeli, gezgin,özgür aşık..
Venüs yay burcunda ateşli, yenilikçi, eğlenceli..
Meraklı, iyimser, gezmeye görmeye hevesli..
Venüs yay burcunda akrebin ağırlığından sonra şıp sevdi...
Rahat..
Venüs yay Yolculuğunda cerese ve Neptün’e kare ve güney ay düğümü ile kavuşumda olacak!
Bereketsizlik, fazla harcama, skandallar, sevgisizlik, beslenememe,istekleri karşılayamama,yoğun sevgi ihtiyacı, fanatikçe bağlanma...
eski aşkların gündeme gelmesi; bırakmak ve konuyu kapatmak gerekiyorsa mantık ve gerçeklikle defteri kapatmak en doğru yol olacaktır.
Yay evlerimiz hareketlenecek, ve jupiterin Kova burcuna geçişinden dolayı bu evlerde 21 Aralık itibari ile bir devrim yapmaya başlayacağız.
Bakış açımızı değiştireceğiz...
Yenileneceğiz..
Ve bu yenilikler sabit olarak kalıcı olacak!
İyicil,sevgi dolu, güzel venüs;
yay burcuna hoşgeldin




Yeliz Çağlayan
 
X