Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu ay letu kullandım ben son ilacımı bu akşam alıcam ama yumurtalık ağrım hep oluyor yumurtlama dönemimde.ovulasyon yaptın mı ben de tam kırmızı deil tabi
Ovulasyon testi aldim, bir gebenin gunlugu mu ne iyisi o die okudum burada ama yapmaya useniyorum ya. calistigim icin birde is yerinde yapmam lazim falan 2. çişle yapin diyolar cunku o beni strese sokar gibi. Aslinda planim ovulasyon ile birlikte fertilite jeli de kullanmakti ama nasibi de bu kadar zorlamamak lazim diyorum
Ovulasyon testi aldim, bir gebenin gunlugu mu ne iyisi o die okudum burada ama yapmaya useniyorum ya. calistigim icin birde is yerinde yapmam lazim falan 2. çişle yapin diyolar cunku o beni strese sokar gibi. Aslinda planim ovulasyon ile birlikte fertilite jeli de kullanmakti ama nasibi de bu kadar zorlamamak lazim diyorum