Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla güzel haberi alın inşaAllahBu benim ikinci transferim. İlki yapay kimyasal oldu. Bunda doğal sikulus ilerlendi. Umarım bu sefer kavuşurum.
Yapay siklusta neler kullandınız?Bu benim ikinci transferim. İlki yapay kimyasal oldu. Bunda doğal sikulus ilerlendi. Umarım bu sefer kavuşurum.
Güzel haberler alırız inşallah benim de 2. Transfer için bugün hazırlık başladı yarın ilaçları kullanmaya başlicam 15 güne transfer olur dediBu benim ikinci transferim. İlki yapay kimyasal oldu. Bunda doğal sikulus ilerlendi. Umarım bu sefer kavuşurum.
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahBu benim ikinci transferim. İlki yapay kimyasal oldu. Bunda doğal sikulus ilerlendi. Umarım bu sefer kavuşurum.
Estrofem günde 3 defaYapay siklusta neler kullandınız?
Ben de 15 aralıkta transferimi olacağım :)Bu benim ikinci transferim. İlki yapay kimyasal oldu. Bunda doğal sikulus ilerlendi. Umarım bu sefer kavuşurum.
İnşallahSağlıkla güzel haberi alın inşaAllah
Hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı size tutunurGüzel haberler alırız inşallah benim de 2. Transfer için bugün hazırlık başladı yarın ilaçları kullanmaya başlicam 15 güne transfer olur dedi
İnşallahGüzel haberlerini bekliyoruz inşallah![]()
İnşallah bize sıkı sıkı tutunurBen de 15 aralıkta transferimi olacağım :)
Test günümüz hangi gün olur acaba ?normalde 24 aralık regl günüm olacaktı. o gün mü kan ver derlerİnşallah bize sıkı sıkı tutunur![]()
Transfer günü hariç 12. Gün yani 27 Aralık yapıyorTest günümüz hangi gün olur acaba ?normalde 24 aralık regl günüm olacaktı. o gün mü kan ver derler
Bu benim ikinci transferim. İlki yapay kimyasal oldu. Bunda doğal sikulus ilerlendi. Umarım bu sefer kavuşurum.
Çok teşekkür edeeimmmmmmBloom, seninle ovitrelle için konuşmuştuk o günden beri dualarıma seni de katıyorum. Bu transferinde bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah![]()