Ben hem emzirdim hem Mama verdim.4 aylık ek gıdaya başladık. Şuan 11 aylık. Emzirme ve mama devam ederken,yemek ve kahvaltılarını çorba meyve ve bizim yediğimiz bir çok şeyi yiyor.yeri geliyor bardak yeri geliyor biberon kullanıyorum. Ama hala mama verdiğim için tabii biberonla devam ediyorum. Ama bu bizde sorun olmadi hic.Biz yemek konusunda hiç problem yaşamadık. Herşeyi iştahla yiyor.ama en başından beri mama sandalyesi ile masada bizimle ve tabii ablasının ogunlerine saatlerine uyarakta yemek yiyoruz.oda bu düzene alıştı Bize bakarak taklit ederek.masa hazırlandığı an mama demeye başlıyor. Yani hep birlikte yemek yiyeceğiz anlıyor.ben yemek düzenimizi bu şekilde bir rutin haline getirdim.belki bu yüzden rahatizdir.herzaman masada mutfakta ve belirli bir rutinde yediği zaman,saatleri de aynı olduğu zaman alışmasi daha kolay olabilir. Ve mutlaka sizde yanında birseyler yemelisiniz bence.teşvik edici oluyor.asla oyunla yemek yedirmedim.yedirmemde doğru değil. Zorlamam da.sadece yanında yemek yedigimizde o da istahlaniyor. Bu da bir öneri.