tabak vermeyi denicem tsk ederimAyrıca muhtemelen siz eline bir tane verince tatmin olmuyor belki de tabakta olması ilgisini çekiyordur. Ufak tabaklara birer parça koyup tepsiyle önüne koysanız oradan yer diye düşünüyorum.
haklisin bende sinir oluyorum onlar öyle deyince. Hem öyle diyorlar hemde ben gitmeyince hic gelmiyorsun diyorlar. Ee nasil gelim cocugumdan rahatsizsan evin batacak tavri sergiliyorsan anlam veremiyorum insanlara cidden onlar böyle yapinca benimde gidesim gelmiyor iste..Bunlar bu yaştaki çocuklarda olağan şeyler kafanıza takmayın, belli bir süre sonra normale dönecektir. Bende çevrenizde ay bu nasıl çocuk diyenlere anlam veremedim, her çocuk bir olmaz ki, bazı çocuk daha hareketli olur bunda şaşırılacak ne var ki?
haklisin bende sinir oluyorum onlar öyle deyince. Hem öyle diyorlar hemde ben gitmeyince hic gelmiyorsun diyorlar. Ee nasil gelim cocugumdan rahatsizsan evin batacak tavri sergiliyorsan anlam veremiyorum insanlara cidden onlar böyle yapinca benimde gidesim gelmiyor iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?