Benim kızım asla kesintisiz uyymuyor. İyi uyudu dediğim gece 2 kez kesin kalkar emer uyur. Ben gece beslenmesi, meme bağımlılığı vs. konularda katı davranmıyorum, ne isterse onu veriyorum. Bi şekilde büyüyecek, memeyi de uyanmayı da bırakacak. İki uyku yaptığı dönemlerde 22.00 de uyuyordu. 2 aydır tek uyku yapıyor. Genelde 20.30-21.30 arası uyuyor gündüz uyuma süresine göre. Şu an 15 ayı doldurmak üzereyiz, 15. aya girdiğimizde bir hafta uyku gerilemesi olmuştu. Ne gündüz uyudu ne gece uykuya dalabildi. Şu anda bebeğinizin diş sıkıntısı da olduğu için normal aslında çünkü benim kısımda 15. aya girdi önce üst azıları çıktı, şimdi de alt azılar zorluyor bazı geceler dediğiniz gibi yataginda kıpır kıpır ağlıyor. Çok huzursuz olduğu geceler de biraz ağrı kesici veriyorum. Ya da uyandığımda su veriyorum çok ılık değil hafif soğuk oda dişlerini rahatlatıyor ve uyuyor, benim kızım zaten ılık suyu içme hem bir bebek birtık soğuk su içer her zaman. Üst azıları Çıkartırken çok zorlanmıştık gece gündüz ağlıyordu, su içemiyordu, meme emiyordu. O dönemde de iki gün uyumadan ağrı kesici fitil koymuştum iyi gelmişti. Ama şunu söylemenin benim bebeğim hiçbir zaman düzenli ya da kesintisiz uyumamış da kimi gece 15 dakikaya 1 uyanarak sabah ederdik. Şimdi biraz iyi tabii diş sıkıntısı yoksa.