15 aylik kizim oyun oynamiyor

aysenurt3991

Muhakkak ki Allah sabredenlerle beraberdir...
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
593
1.043
113
32
merhaba kızlar yardiminiza ihtiyacim var 15 aylik bi kizim var calisan bi anneyim gelince ilgilenmek oyun oynamak istiyorum ancak ben oyun oynamak isterken odaklanmiyor ogretmeye calistigim biseyi dinlemiyor oyuncak aliyoruz nasil oynandigini ogrwtmeye calisiyorum o kendi istedigi gibi oynayip birakiyor. birde tv acik oldugunda kendini tvye cok odakliyor sizinkiler nasil bu konuda

Her çocuk oyuncakla ilgilenmez. Ogretici konumunda yaklasirsaniz oyuna dahil olmuş olamazsınız, birlikte iyi vakit geçirmeye odaklanmalisiniz. Su an küçük bunu zaten anlamaz ama büyüdüğünde de anladığı için oynamak istemez.

Televizyona odaklanması çok normal. Çocuklar televizyona odaklanmıyor olsa 2 yaşından önce ekrana maruz bırakmamak her yerde bu kadar tavsiye edilmezdi ve bir çok çocuk televizyon bağımlısı olmazdı. Siz açarsanız o da izler, olması gereken bu.

Bebeğinizle ilgili daha gerçekçi beklentiler oluşturmanızı tavsiye ederim.

Canım kusura bakmazsaniz bir şey rica edelibie miyim benim de sizin kizinizla aynı yaşta bir kızım var ve onlar için kiyafete ihtiyacım var eğer sizin kiziniza olmayan eski de olsa olur kıyafetler varsa bana gönderir misiniz çok utanarak soyluyorum ne olur kusura bakmayın

Back
X