Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek tırnak olsa o ihtimal var ama genelde hepsi öyle ne yapsam ya cildiyemi çocuk dr mu? tırnağa normalde haklsısınız cildiye bakar ama küçük olunca bakıyorlarmı acaba
siz öncelikle çocuk doktoruna gidin sizi yönlendirecektir. kreşe falan gidiyor mu?
eşimde tırnak mantarı vardı, yakın zamanda cildiyeye gittik.bir hap ve solusyon verdi.hapı zaten bebeğinize vermezler.verebileceği en fazla solusyon,oje gibi bir şey .onuda bebeğe zararı oluyor mu bilmem.tırnak dokusu cildin bir uzantısı olduğu için cilt dr larının uzmanlığı ama sizin kendi doktorunuz varsa ona gösterin o sizi yönlendirirse cildiyeye gidersiniz.çok geçmiş olsun.
birde sürekli ayakkabı giydirdiğinizi yazmışsınız,tüm tırnaklar etkilendiğine göre,ayakkabı acaba artık dar geliyor olabilir mi,tırnaklara baskı yapıyor olabilir.
götürücem tabii ama çocuk dr nunamı cildiyeyemi götürmem lazım
[/QUOTE]merhaba arkadaşlar çocuk büyütürken bölümüne açmıştım ama bakılmadı bile en faal olan yer burası o yüzden buraya açıyorum
bebeğimin ayak tırnakları çok kötü olmuş sararmış pul pul olmuş bi kaçı ... kış diye hep ayakkabı var ayağında ondan olabilir mi birde benim ayak baş parmağımda mantar var bulaştımı acana onada yada ayakkabıdan mı mantar oldune yapmam lazım
Eki Görüntüle 1299340
[/QUOTE]merhaba arkadaşlar çocuk büyütürken bölümüne açmıştım ama bakılmadı bile en faal olan yer burası o yüzden buraya açıyorum
bebeğimin ayak tırnakları çok kötü olmuş sararmış pul pul olmuş bi kaçı ... kış diye hep ayakkabı var ayağında ondan olabilir mi birde benim ayak baş parmağımda mantar var bulaştımı acana onada yada ayakkabıdan mı mantar oldune yapmam lazım
Eki Görüntüle 1299340
önce çocuğa götür, o gerekirse cildiyeye yönlendirir zaten.
Doktora götürün tabi. Ama tirnakta renk degisimi cinko eksikliğinden kaynaklanabiliyormus...
O testi de üniversite hastanesi yapiyormus.
Merhabalar resim net değil ama mantar gibi duruyor.Eşinizde veya sizde ayak mantarı varsa ve kızınızın çoraplarını kendi çamaşırlarınızla birlikte yıkıyorsanız geçmiş olabilir.
Ayrıca sürekli ayakkabı giymesinden dolayı havasız kalmışta olabilir.
Panduf tarzı bişeylermi giyiyor yoksa normal ayakkabı mı?
Eki Görüntüle 1299340
[/QUOTE]Bebekken bende sürekli kalın pratik giydiriyordum tirnaklarinda dökülme vardı. Ama sarı pul pul değildi. doktor a gitmek en mantıklısi lütfen zaman gecirmeyin. Burda size kimse yardımcı olamaz.