15 aylık oğlum yaklaşık bir haftadan beri geceleri gaz sancısı çekiyor

Biranolsun

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2021
121
42
18
36
Arkadaşlar konuyu buraya açmak mecburunda kaldım insalah cvp atan olur 15 aylık oğlum yaklaşık bir haftadan beri geceleri gaz sancısı çekiyor galiba sürekli gaz çıkarıyor uyuyamıyor günlerdir boylegazını ağızdan çıkardığında kotu kokuyor usutiyormu acaba diye kalın giydiriyirum patikle gezdiriyorum faydası olmuyor bu arada yeni 2 dış çıkardı biyerde diş cikarirkende gaz olabilir yaziyo inanın sakinlestiremiyirum ağladığında ne yapmam lazım yardımcı olan biri cvp atsın lutfen

Midesinimi usutdu acaba

gaz için probiyotik damlalar var onları alın bitki çayları var onlardan içirin biraz rahatlar, dr a da götürün, gıda alerjileri gaz yapabiliyor çünkü. gaz sancıları aslında daha ufakken oluyor diş çıkarırken gaz olduğunu bilmiyordum ilk kez duydum.

Benim kizim kabiz olduğunda ya da kakasini tam yapamadiginda gazi kokuyor. Boyle bir durum olabilir mi sizde
günde 1 kere yapıyor kaka ama kabız değil 1 haftadır böyle geceleri özelikle gündüz çok nadir gaz çıkariyo rahatlıyor sanıyorum ama şancı yapıyor ki ağlıyor sürekli uykusunda

Doktora gideceğim böyle devam ederse belki bu gece bari rahatlatacak öneri gelir dedim damla da yok rezene denedim ogüruyor içmek istemedi

Doktora gideceğim böyle devam ederse belki bu gece bari rahatlatacak öneri gelir dedim damla da yok rezene denedim ogüruyor içmek istemedi
Rezene biraz ağır kokuyor papatya deneyin, balla tatlandırın belki içer. Dr a gidecekseniz damla yazar zaten. Geçmişolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…