valla benim bulantılarım bitti gibi nerdeyse sadece belimde ağrım var özellikle sırt üstü yattığımda oluyor bir kaç gündürde kasığımdaki ağrılarda azaldı sizde durumlar nasıl?
amin canım inş bizimkisi ne çok sakin ne çok kuduruk arada genelde sıkışınca tekmeliyor biz ayrıntılı ultrason çektirdik kafasında kist çıktı ama sakıncalı bişey değilmiş 24ile 30 . haftaları arasında kaybolurmuş önce çok korktuk ama sonra %80 bebekde gelişim çağında olur sonra geçermiş çok şükür başka bir sıkıntısı olmadığı için tehlikeli bişey değilmiş benim miyde yanmalarım başladı sabahları bulantılarım oluyor sırt ağrısı nefes darlığı başladık bakalım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Selam güzel anneler,
Biz 21+6 olduk, nasipse 7 Kasım doğum tarihi görünüyor. Bulantı ve bel kasılmalarım geçti çok şükür(magnezyumun çok faydasını gördüm) şu anda tek sorunumuz idrar yolu enfeksiyonum var antibiyotik kullanıyorum mecburen umarım çabuk geçer diye düşünüyorum. Herkese sağlıklı günler diliyorum...
Selam güzel anneler,
Biz 21+6 olduk, nasipse 7 Kasım doğum tarihi görünüyor. Bulantı ve bel kasılmalarım geçti çok şükür(magnezyumun çok faydasını gördüm) şu anda tek sorunumuz idrar yolu enfeksiyonum var antibiyotik kullanıyorum mecburen umarım çabuk geçer diye düşünüyorum. Herkese sağlıklı günler diliyorum...