Siz bu durumda ne yapardınız?

Yani konuyu anlamadım. Bir başarı elde ettiniz bunun gerçek olmadığını neden düşünür ki arkadaşınız?
Sınavdan 90 aldım dediğinizi baz alsam kopya çekmiştir diye mi düşünüyor sizin için?
Yoksa 90 almamıştır 80dir sallıyordur gibi bir inanmama mı?
Yani söylediğinize mi inanmıyor yoksa başarılı olduğunuza mı?

Yani konuyu anlamadım. Bir başarı elde ettiniz bunun gerçek olmadığını neden düşünür ki arkadaşınız?
Sınavdan 90 aldım dediğinizi baz alsam kopya çekmiştir diye mi düşünüyor sizin için?
Yoksa 90 almamıştır 80dir sallıyordur gibi bir inanmama mı?
Yani söylediğinize mi inanmıyor yoksa başarılı olduğunuza mı?
2.söylediğiniz gibi biraz daha.

2.söylediğiniz gibi biraz daha.
Eğer arkadaşınız sizin başarınızla sevinmiyorsa arkadaşınız değildir. Sizi yukarıya çekmeli arkadaş dediğiniz. Kendi canınızı sıkmayın yapıştırın mesafeyi gitsin. Mesele sizin başarınız ya da başarısızlığınız değil sizin doğru söylemediğinizi düşünüyor o soruyu sorma nedenim oydu :)

Eğer arkadaşınız sizin başarınızla sevinmiyorsa arkadaşınız değildir. Sizi yukarıya çekmeli arkadaş dediğiniz. Kendi canınızı sıkmayın yapıştırın mesafeyi gitsin. Mesele sizin başarınız ya da başarısızlığınız değil sizin doğru söylemediğinizi düşünüyor o soruyu sorma nedenim oydu :)
Haklısınız 🥹.

Beni yalancılıkla itham eden kişinin semtine uğramam. Başarı kişileri tekelinde değildir ki kimse kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değil. Ben olsam ne konuşurum ne alttan alırım. Özür dilemesi gereken karşı taraf çünkü.

Aslında internette konuya falan denk gelir diye çok detaya girmek istememiştim. Şunu söyleyebilirim. Ortada bana ait bir başarı var ve o da bana inanmadı...
Boyle birine niye kendini ifade ediyorsun. Seni gercekten seven insanlar basarina ortak olur sevinirler. İnanmayanlar icin boşuna üzülüp kendi değerini düşürme. Arkadas cok dost ise nadirdir. Böylelerinden dost olmaz

Back
X