15 ekimde regl olmam lazım hamile miyimdir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi zey10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zey10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2023
24
9
1
24
Yumurtlama günüm 1 ekimdi 8 ekimde yani regl günüme 1 hafta kala korunmasız ilişkiye girdim regl im çok düzenlidir bir gün gecikmez 15 ekimde regl olmam lazım hamilemiyimmmdiiirrr yeni evliyim böyle şeyleri pek bilemiyorum yardımcı olur musunuuzzzzz

Yumurtlama günüm 1 ekimdi 8 ekimde yani regl günüme 1 hafta kala korunmasız ilişkiye girdim regl im çok düzenlidir bir gün gecikmez 15 ekimde regl olmam lazım hamilemiyimmmdiiirrr yeni evliyim böyle şeyleri pek bilemiyorum yardımcı olur musunuuzzzzz
yahu bi dur nefes al dün girmişsin ilişkiye :D nerden bilelim biz prezervatif yada dogum kontrol kullansaydın

Kız 15 ekime daha çok var. Ne bu acelen 😂 günün geçerse evde test yap veya kan ver.

Ay internette okudum hamile kalanlar varmış çokta heveslendim sonra üzülmemek için sorayım dedim 😂
Yani evet hamile kalanlar çok da daha günün gelmemiş. Şuan varsa bile belirtileri belli olmaz ki kanda bile çıkmaz. Birde bu kadar çok takarsan psikolojik olarak yoksa bile var gibi oluyor ve bütün belirtileri yaşıyorsun 5 yıl hamile kalamayan ben gibi. Tabi suan 3 çocuğum var.

evliyim kısmını okumadım yada okumadan geçtim burası laboratuvar mı 1 günde yumurtlamasından anlayalım
Yeni evli ve heyecanlı hemen çocuk istiyor oyuzden normal yani. Bende böyleydim 😂 ve burada hamile topiklerinde okadar çok kişi var ki böyle heyecanlı anne olmak isteyenler. Rabbim kalbinde merhamet duygusu olan ve isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻

Ah siz pontiş yeni gelin telaslari 🤪 du bakalım bu kısırmisiniz gebeliğe engel sorunlar varmı bunları bilmeden evet hamilesin 🥰 nasıl diyelim .

Yeni evli ve heyecanlı hemen çocuk istiyor oyuzden normal yani. Bende böyleydim 😂 ve burada hamile topiklerinde okadar çok kişi var ki böyle heyecanlı anne olmak isteyenler. Rabbim kalbinde merhamet duygusu olan ve isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
amin inşallaahh bende istiyordum kaldım hamile eşim dövdü düştü yani herseyini hayırlısı bide acele etme kız evliliğin tadını çıkarrr

amin inşallaahh bende istiyordum kaldım hamile eşim dövdü düştü yani herseyini hayırlısı bide acele etme kız evliliğin tadını çıkarrr
Bak işte merhamet duygusu varsa versin Rabbim dediğim tam olarak bu. Belki sizde merhamet vardır ama eşiniz de yokmuş. Böyle bir adam baba olamasın zaten boşa sen onu hayatın kurtulsun.

Benim de sizle aynı tarihlerim 1 ekim ovulasyon 15-16 ekim de beklenen adet tarihimdi ayın 10 ve 11inde yaptığım testlerde hayalet çizgi çıktı dün yaptığım testte de direkt koyu çizgi çıktı betahcg verdim 42,3 çıktı üç haftalık hamile olduğumu öğrendim ama siz ayın 8inde girmişsiniz eğer onda hamile kalsanız bile (ki hamile kalmak için çok uygun zamanlar değil ama belli de olmuyor) 15 gün sonra ancak öğrenebilirsiniz ve belki de bu ay regl bile olacaksınız o yüzden istediğiniz bir gebelikse ilaç içmemenizi öneririm şu an iki arkadaşım da doğum yapmak üzere üstelik birinin kocası kadın doğum doktoru ama ikisi de ilk iki ay regl oldukları için hamile olduklarını 12-13. hafta gibi farketmişler üçüncü reglleri geç geldiğinde o yüzden telaşa kapılmadan bi 15 gün bekleyin umarım sonuç istediğiniz gibi olur 🌸

Back
X