15 Eylül 2021 Mars, Terazi Burcuna Geçiyor - Burçlara Etkisi

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.275
2.645

15 Eylül 3:14’te

Mars, Terazi burcuna giriyor.

Savaş ve mücadele gezegeni Mars, Terazi burcuna girdiğinde gücünü tam olarak gösteremeyecektir. Çünkü bu konum, savaşması gereken yerde anlaşma yapmaya çalışmasına, mücadele etmesi gereken yerde ise karşısındakinin bakış açısını anlamaya çalışmasına sebep olacaktır. Kısacası Mars’ın enerjisi, Terazi burcunun adil ve uzlaşıcı özellikleriyle ters düşer. Bu dönemde hedefe ulaşmak için direk olarak mücadele etmek yerine başkalarını aracı etmeye çalışabilir, diplomatik yollarla çözüme ulaşmak isteyebiliriz.

Diğer taraftan ilişki dengelerini korumak kolay olmayacaktır. Hem iş odaklı ilişkilerde, hem de ikili ilişkilerde dengelerin bozulması söz konusu olabilir. Daha da önemlisi huzur ortamını bozmamak adına istek ve ihtiyaçlarımızı ikinci plana atabiliriz. Bu da pasif agresif durumlara veya daha sonra çıkacak öfke patlamalarına sebep olacaktır.

30 Ekim’e kadar Terazi burcunda hareketine devam edecek gezegen öncelikle Terazi burçları ve yükselen burcu Terazi olan kişilerin enerjilerini arttırabilir. Teraziler içlerinde yükselen enerjiyi sağlıklı bir şekilde kullanabilirlerse, fiziksel olarak güçlendiklerini hissedecekler. Diğer taraftan Terazilerin ilişki dengelerini korumak adına enerjilerini fazlaca harcayabilirler. Dolayısıyla enerjilerini dengeli ve tasarruflu kullanmaya dikkat etmeliler!

Bu dönemden ikincil olarak İkizler ve Kova burçları olumlu olarak etkilenecekler. İkizler ve Kova burçları günlük hayat içinde kendilerini daha aktif hissedebilir, daha önce çekimser kaldıkları konularda harekete geçme eğiliminde olabilirler. Fiziksel enerjileri artarken sosyalleşme istekleri artacaktır.

Koç, Yengeç ve Oğlak burçları ise bu dönemi zorlayıcı bulabilirler. Özellikle Koç burçları ikili ilişkilerinde karşılarındaki kişilerin bir ileri iki geri hareketleri nedeniyle fazlasıyla rahatsız olabilirler. Yengeç ve yükselen Yengeçler ev ve aile ortamlarında huzuru bulmakta zorlanabilirler. Aile içinde eski ve sürüncemede kalmış konuları açmamaya dikkat etmeleri gerekiyor. Bu etki aynı zamanda Yengeçlerin yer değişimi ve taşınmalarına destek olabilir.

Oğlak ve yükselen Oğlaklar ise, kariyer, iş ortamı ve kendilerini dış dünyaya açıp gösterdikleri alanlarda bazı sürtüşmeler yaşamalarına sebep olabilir. Oğlaklar ikili ilişkilerindeki bazı sürtüşmeler neticesinde imajlarıyla ilgili bazı mücadelelere girmek zorunda kalabilirler.





Meral Erduran
 
15 Eylül’de Mars Terazi burcuna geçecek ve bu da aslında mücadele alanımızın ilişkiler ve adalet konuları olduğunu gösterecek… Mars Terazi burcunda çok rahat etmediği bir alanda olacak ve girişimlerde kararsız kalmak mümkün olabilecek… İyi olan taraf ise Venüs Akrep burcundayken Marsta Başak burcunda olduğundan yani birbirlerinin yöneticilerini misafir ettiklerinden bu etki biraz yumuşayacak (astrolojik tabiri karşılıklı ağırlama) yani bu ilişkiler, para ve adalet konularında bu gezegenlerin yaratacağı hırpalayıcı etkiyi biraz daha azaltır hale gelecek. Bu etkinin dozu ise sizin haritanıza ve oradaki hikayaye göre değişecek bu dönemde evlenmeyi planlayanlar varsa bir danışmanlık alabilirler…



Güliz Kına
 
mars terazi.jpg
 
tumblr_5d409584741481899d6f145467a864a7_10bcadd6_1280.jpg

Mars Terazi burcuna geçiyor! İş birlikçi olmaya özen gösterin!


  • 15 Eylül’de Mars’ın Terazi burcuna geçişiyle birlikte ortaklaşa işler, iş birlikçi tavırlar öne çıkıyor. İlişkilerde denge bulayım derken dengesizleşebilir, çeşitli kararsızlıklarla karşılaşabiliriz. Uyumlu olayım derken fırsatları kaçırmamaya dikkat edin. Yolumuzu bulmakta biraz zorlanacağız.

  • Dünya arenasında siyasi ve diplomatik krizleri beraberinde getirecek. Türkiye haritasında Mars’ı tetikleyeceğinden, ülkemizde halkın kendini huzursuz hissedeceği gündemler çıkabilir. Askeri operasyonlar ve sınırlarla alakalı oldukça stresli günler yaşanabilir. Gençler ve çocuklar gündemde olacak. Meclis çok ama çok hareketli. 15 Eylül-23 Eylül arası dikkat

  • 16-17-18 Eylül Güneş ve Plüton üçgeni ve Venüs ve Satürn karesi iş hayatı için yöneticilerden destekler alırken, özel hayatlarda ilişkiler testten geçiyor. İlişkinin sorumlulukları bizi yorabilir. Birliktelikler için koşul, mesafe engelleriyle baş başayız. Hayat temposu ağır geldiği için kendimize vakit ayıramadığımızdan duygusal yorgunluklar artabilir. Finansal iniş-çıkışlar söz konusu.





Büşra Efe
 
MARS'IN TERAZİ BURCU'NA GEÇİŞİ

Haftanın en önemli etkisi ise 15 Eylül ‘de Mars; mücadele, savaş, agresyon gezegeninin zararlı konumda olduğu Terazi Burcu’na geçmesi ile olacak.

Bu çok önemli bir etki; çünkü mücadeleden ziyade tepkilerimizi belli etmeyip kibarlık ve zarafetle çözmek isteyeceğiz ve aşırı adalet arayışımız olacak.

Gökyüzünde Venüs’ün zararlı yerleşimde bulunduğunu da düşünürsek, sevgi ve ilişkiler adına beklentilerimiz, toplumdaki ikili ilişkilerimiz için problemli bir dönem; yapılan haksızlıklara karşı sesimizi nasıl çıkartacağımızı bilemeyebiliriz.

mars2_19.jpg


Biraz korkak bir hal alacağız.

Haftaya girişte belirttiğim gibi pasif agresif bir ruh halinde olacağız.

"Bir şey yapamadan söyleme" enerjisi de olabilir.

Sadece arabuluculuk işleri için güzel bir etki.

Ayrıca kendi kafamızda bir kıyasa girebiliriz, "ben bunu hak etmiyorum" diye kurabiliriz.

Yani iğneyi kendimize, çuvaldızını başkasına batıracağımız bir dönem olacak.


Rekabet isteyen konularda gerekli hamleleri yapamayacağız.

Bu da mücadele gerektiren alanlarda zorlayacak.

Spor yapmak istemeyebiliriz.

Kas sistemimiz istediğimiz performansı veremeyebilir.

Özellikle hafta başındaki diğer etkiyle beraber 19 Eylül’e kadar elimiz kolumuz kalkmayabilir.

Destek gıda alabiliriz ya da kendimizi bir hava değişikliği ile motive edebiliriz.



Sema Sidar
 
terazi0.jpeg

⭐️15 Eylül saat 03:13’te Mars Terazi burcuna geçiş yapıyor ve 30 ekim tarihine kadar bu yerleşimde kalacak. Astrolojide Mars Terazi yerleşimi zarar gördüğü alan olarak geçer, yani marsın doğasını ortaya koymakta zorlandığı alandır. Terazi burcunun uzlaşmacı doğası ile Mars’ın rekabeti seven yapısı örtüşmeyecektir. Mars Terazi burcunda ilişkiler, ortaklı konular, evlilikler, güzellik, estetik konular için harekete geçeceğimiz bir dönemde olacağız. Kişiyi motive eden, harekete geçiren, bazen de mücadele ettiği alan ilişkiler cephesi olacaktır. Bu yerleşim kişinin denge arayışı içinde olacağını gösterir. İlişkilerde anlaşmazlıklar ve tutarsızlıklarla karşılaşabilir, bazen kendi kararlarından ya da tutumlarında dolayı da problemli ilişkiler yaşayabilir. Başkalarını idare etmek ve memnun etmek adına yersiz çaba veya fedakâr tutumlar içine girebiliriz. Çelişki ya da kararsızlık içinde kalarak yön belirlemekte zorlanabilir. Mars Terazi transiti ile fayda görecek burçlar , İkizler, Terazi, Kova, Koç, Aslan, Yay burçları olacaktır.





Nurgül Düzenli
 
15 Eylül 2021’de Mars Terazi burcuna geçiş yapıyor. Mars bu burçta zararlı dediğimiz konumdadır ve olumlu çalışmaya eğilimi daha düşüktür. Tüm insan ilişkilerinde gerilim ve türbülanslara açık olacağımız bir döneme giriyoruz.

Cesaret ve eylem sembolü Mars bu konumda cesur bir yerleşimde değildir, hareket etmek isterse karşı taraftan onay veya yönlendirme bekler. Elini taşın altına koymakta zorlanır. İyi bir müzakerecidir, ancak sadece bunu zaman kazanmak, kötü görünmemek veya bir karar almaktan kaçınmak için yapabilir. Bu evrede konu ne olursa olsun bir şeylere ulaşmak istiyorsak daha fazla çaba sarf etmemiz, gerekiyorsa inisiyatifi kendimiz ele almamız gerekir. Ancak Terazi vurgusu olduğu için despot tavırlar, baskı gibi kavramlar ters tepecektir; her şey diplomatik ve akılcı şekilde ele alınmalıdır. İşleri başkasına bırakırsak veya sürekli karşıdan bir şeyler beklersek düş kırıklığına uğrayabiliriz. Mars 30 Ekim 2021’e kadar bu burçta kalacak.



Merve Çubuktepe
 
X