15 Eylül 2021 Mars, Terazi Burcuna Geçiyor - Burçlara Etkisi

Screenshot_20210915-204535_Instagram.jpg
Screenshot_20210915-204538_Instagram.jpg
Screenshot_20210915-204541_Instagram.jpg
Screenshot_20210915-204543_Instagram.jpg


evreninhayali
 
terazi (5).jpg


Koç burç yorumları: Sevdiğiniz kişi için savaşmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Eğer ki ilişkiniz veya evliliğiniz yürümüyorsa, oluruna bırakmak yerine partnerinizi geri kazanmak için harekete geçebilirsiniz. Hem tutkunun hem de agresifliğin hakim olacağı bir dönemde olacaksınız.

İkili ilişkiler, ortaklıklar, yardım ve destek beklediğiniz her türlü konuda yaşamınız hız kazanmaya başlayacak. İlişki içinde olduğunuz, karşınızdaki kişiler üzerinde otorite kurmaya kalkarsanız zarar görebilirsiniz. Hali hazırda ilişkisi olanlar ve evliler, Mars huzursuzluk verir, partneriniz, ortağınız agresif ve huysuzlanabilir, bir süreliğine onu alttan almayı denemelisiniz.

Hem iş hem özel hayatınızda karşınızdaki insanlar üzerinde etkiniz artabilir. Bazı ilişki ve ortaklıklarda rekabet ve meydan okuma durumları karşınıza gelirken uzlaşmacı olunduğunda güçlü iş birliklerine dahil olabilirsiniz. Önemli olan bu süreçte ortak çıkarları korumak ve ortak çıkarlarla hareket etmek. Zira siz veya karşınızdaki kişiler yalnızca kendi lehini koruma eğiliminde olursa ilişkilerde pürüzler çıkabilir, ani bitişler yaşanabilir. Bir ve biz olunan her türlü birliktelik gelişiyor ve ilerliyor.




Boğa burç yorumları: Sağlığınızla ilgili konulara enerjinizi harcayabilirsiniz. İhmal ettiğiniz bir sağlık problemi bu dönem nüks edebilir. Ofis ortamındaki hırslı ve mücadeleci yapınız bu zaman zarfında sizi diğerlerinden bir adım daha öne çıkarabilir.

Günlük yaşamınız daha fazla hareketlenecek. Bir koşturmaca içerisinde olabilir ve yoğun bir tempoda ilerleyebilirsiniz. Ek işler, ek projeler, dönem bazlı işler ve yurtdışı bağlantılı çalışmalar gündeminizde olabilir. Süregelen işinizdeki memnuniyetsizlikleriniz sizi farklı iş başvuruları yapmaya ve alternatifleri değerlendirmeye götürebilir. İş hayatınızda bir rutini kırmak, alışılmışın dışına çıkmak isteyebilirsiniz.

İş ve çalışma ortamınızla ilgili, yoğunluktan kafanızı kaşımaya vakit bulmakta güçlük çekebilirsiniz, yalnız iş ilişkileri kurduğunuz kişilerle agresif tavırlar içine girmemenizi öneririm. Ne kadar uzlaşmacı davranırsanız o kadar kazanırsınız. Bunun yanı sıra diyete başlamak için güzel bir süreç sizler için, kişisel gelişiminize daha çok zaman ayırabilirsiniz.




İkizler burç yorumları: Bu dönem aşkınız için savaşma vakti. Bazı korkularınızın üstüne giderseniz partnerinizle birbirinize tutkuyla bağlanacağınız günler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte özellikle libidonuzda artış meydana gelebilir, tek bir partner veya flört ile yetinmekte zorlanabilirsiniz.

Bunların yanı sıra özellikle cinsel anlamda korunmaya dikkat edin bu süreçte, istemsiz hamilelikler meydana gelebilir. Çocuk sahibi olma kararı, çocuk sahibi olma isteği ve çocuklarınız için daha fazla efor ve çaba hali gündeme gelebilir. Çocuklarınızın hayatında yeni bir dönem başlayabilir. Arkadaşlarıyla ilişkilerine daha çok önem verebilir ve ilgilenebilirsiniz.

Kendi hayatınızda ise aşk duygusunu daha çok tutkular ve zaaflar ile yüksek frekanslarda yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkilerde var olan denge tersine dönebilir. Duygunuzun ve ilişkinizin peşinden gitmek, emek vermek ile ilişkinizi akışa bırakmak ve daha pasif kalmak arasında bir seçim yapabilirsiniz. Sportif faaliyetlere başlamak için keza uygun bir zaman dilimidir. Ortaklaşa çalışmak zorunda kalabileceğiniz iş projeleri gündeme gelebilir, ama ortaklıkları idare etmek oldukça zor olacaktır.




Yengeç burç yorumları: Ailevi bir konuya enerjinizi harcayabilirsiniz. Sadece bu konu için uğraşırken agresif olmamaya özen gösterin. Bu dönem sizleri eve kapatmak, bağlamak zor olacak. Oldukça aktif, hareketli bir süreç başlıyor sizler için.

Zihinsel ikilemler yaşayabileceğiniz ve bazen kararsızlık içinde hissedebileceğiniz bir dönem. Bu kararsızlıklar ise tavırlarınıza yansıyabilir ve bir ileri iki geri adımlar içinde olabilirsiniz. Çoğunlukla çok fazla düşünmek ve olayları her açıdan ele almaya çalışmak zihninizi daha fazla dağıtacaktır. Adım adım gittiğiniz, içinde bulunduğunuz anı doğru ve sağlıklı yönetmek en doğru formül olacaktır.

Geleceğe yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmek için çok daha fazla zaman harcamanız ve çaba sarf etmeniz gerekebilecek ama amaçlarınıza ulaşabileceksiniz. Yalnız aile içinde tansiyonlar yükselmeye başlıyor veya ev sahibinizle! Bu tarz ilişkilere hafiften dikkat etmenizde yarar var. Mükemmeli arama eğilimi ve en doğru hamlede bulunma gayesi sizi tamamen hareketsiz kılabilir ve enerjinizi, motivasyonunuzu kaybedebilirsiniz.




Aslan burç yorumları: Enerjinizi kardeşiniz veya akrabalarınız ile ilgili konularda harcayabilirsiniz. Belki de bir konuda yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Eğitim hayatınızda da hakkınızı aramanız gereken durumlar oluşabilir. Bu dönem özellikle araç kullanırken bir tık daha dikkatli olun, acelecilik yüzünden kazalara açık olabilirsiniz, keza fikirleriniz çalınabilir ve buna sinirlenebilirsiniz.

Artık daha hızlı harekete geçeceğiniz ve karşınızdakilere göre aksiyon alabileceğiniz bir tavırda olacağınız bir döneme giriyorsunuz. İnsanların tavırlarını ve sözlerini gözlemleyecek ve buna göre aksiyon alacaksınız. Kıyas ve karşılaştırma odaklı düşünebilir, hareket edebilirsiniz. Mükemmeliyetçi tarafınız öne çıkabilir. Kariyerinizde daha iyisini veya mükemmeli yaratmak isteyebilirsiniz. Evlilik ve evliliğe dair adımlar, kararlar da bu dönemden itibaren ortaya çıkabilir.

Genel anlamda deli gibi seyahat edeceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yurt içi bir çok acil seyahate çıkmanız gerekebilir. Yakın çevrenizle, komşularınızla, kardeşlerinizle olan ilişkilerde de biraz daha agresyon ve aynı fikirde buluşamama yüzünden gerginlikler oluşabilir. Diplomasi ve nezaketi elden bırakmamanızı tavsiye ederim. Yakın çevrenize karşı kırıcı olmayın.




Başak burç yorumları: Gelirinizi arttırmak için çok emek harcayacağınız bir dönemden geçebilirsiniz. Bu süreçte harcamalar ekstra artabilir, ipin ucunu kaçırmamaya dikkat edin, bütçenizi doğru ayarlayın, üç kuruş para yüzünden kimseyle papaz olmayın, finansal konular yüzünden stres yapmayın, sağlığınızı etkileyebilir.

Parasal konularda girişeceğiniz ortaklıkların tadı hemen kaçabilir, maddi konularda hak ettiğinizi almak, değerinizin bilinmemesi gibi durumlar olabilir. Kazançlar ve ödemelerle ilgili hareketli döneminiz daha fazla öne çıkacak.

Araçlarla ilgili alım-satımlar yapabilirsiniz. Teknolojik aletlerle ilgili harcamalar, seyahatler için yapılacak ödemeler gündeme gelebilir. Kardeşlerinizle maddi yardımlaşmalar veya ortaklı finansal planlar içinde olabilirsiniz. Bu dönemde ne düşündüğünüz her zamankinden önemli olacak. Negatif ve karamsar düşüncelerle, söylemlerle nasibinizi ve şansınızı kısıtlamayın.




Terazi burç yorumları: Mars sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Partnerinizle aranızda bilemediğiniz bir çekim gücü olabilir. Tutkulu seveceğiniz bir dönemdesiniz. Artık harekete geçme zamanı sizler için, enerji, motivasyon ve hız kazanmaya başlıyorsunuz. Sağlık veya estetik konularıyla ilgili operasyonlar gündeme gelebilir. Hak ve adalet konuları sizin için her zamankinden daha önemli olacak.

Hareketli bir tempoya geçeceksiniz ve koşturmacanız artacak. Harcamalar ve kazançlar birlikte artabilir. Maddi konularda insanlar sayesinde şanslı durumlarla karşılaşabilir veya hayatınızdaki insanlardan maddi destek görebilirsiniz. Hediyeler alabilirsiniz. Tazminat, nafaka gibi maddi konularla ilgili yasal süreçler içine girebilirsiniz.

Uzun süredir yaşamınıza çöken tembelliği bir kenara bırakıp işlere sarılma zamanı. Ancak bu süreçte sakarlıklar yüzünden kazalara oldukça açık olabileceksiniz, kesiklere, yanıklara karşı dikkatli olun. İkili ilişkilerde ise agresyon, tansiyon devam ediyor yapacak bir şey yok üzgünüm. Her zamankinden çok daha fazla agresif ve kırıcı tepkiler de verebilirsiniz.




Akrep burç yorumları: Mars’ın Terazi burcunda olduğu bu dönemde üzerinize tembellik çöreklenebilir, işler tam olarak istediğiniz gibi gitmeyebilir, üç günde bitmesi gereken işler 10 günde bitebilir mesela. Sağlığınızı ilişkilendiren konularda da tedavi için iyi bir süreçtir. Amaçlarınıza, isteklerinize ulaşmak, yaşama dair hırslarınızı törpülemeniz gereken bir dönem olacak sizler için.

Ameliyat için uygun bir dönemdir. Ruhsal dengenizi korumak bu süreçte biraz zor olabilir sizler için, içsel anlamda sıkça huzursuzluk gözleyebilirsiniz. Arkanızdan işiniz ile ilgili iş çevirebilecek olan sinsi, zararlı düşmanlarla uğraşmanız gerekebilir. Öte yandan sessiz ve geri planda kaldığınız her konu için artık harekete geçiyorsunuz. Haksızlık yaşadığınız noktalarda sesinizi yükseltebilirsiniz.

İş hayatınızda denemediğinizi denemek, farklı olana gitmek, işinizde farkınızı ortaya koymak veya yeni girişimler gündeminizde olabilir. Kitlelere hitap eden işler, sanatla bağlantılı çalışmalar, orijinal fikirler bugünlerin başlıkları arasında olacak. Aynı zamanda iyilik ve fedakarlık için hareket etme, yardım kuruşlarıyla ortak çalışmalar da bu dönemdeki meşguliyetleriniz arasında olabilir. Sağlığınızı iyileştirmek için hastane ziyaretleri yapabilirsiniz.




Yay burç yorumları: Mars’ın etkisiyle iş hayatındaki gerginlik sona erip, oldukça sosyal ve hareketli bir sürece giriş yapıyor olacaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte daha çok vakit geçirebilecek, yeni kişilerle tanışacak, enerjinizin bir çoğunu onlar için harcamaya başlayacaksınız. Ancak sosyal ilişkilerinizi dengelemek, herkesin isteklerine koşturma hali sizi biraz yorabilir.

Arkadaşlıklardan ortaya çıkan flört durumları gündeme gelebilir. Bazılarınız aşk ve arkadaşlık arasında kalan bir ilişki deneyimleyebilir. Hali hazırda arada kalmış bir ilişkiye sahip olanlar ise bugünlerde bu ilişkinin içine daha çok çekilebilir. Gizli ilişkilerden, aldatma ve yanıltma durumlarından mutlaka kaçınmalısınız. Zira bunlar ilerleyen dönemde karmadan size geri dönebilir. Ayın ikinci yarısında ilişkilerdeki tavrınızı değiştirmek isteyecek ve kendi normalinizin dışına çıkacaksınız.

Kimsenin özel hayatına, ilişkisine pek karışmayın bu süreçte, sonra ihale sizin üstünüze kalmasın, kötü kişi siz olmayın. Arkadaşlarınız, dostlarınızla birlikte iş ortaklıkları kurmak içinde pek uygun bir dönem değil. Sosyal yardım kuruluşlarında görev almak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Pek fazla evde oturmak isteyeceğiniz bir dönem olmayacak.




Oğlak burç yorumları: Hem çok savaşmanız hem de bunun karşılığında güzel yerlere gelebileceğiniz bir kariyer dönemi önünüzde duruyor. Belki zirveye ulaşırken çok emek vereceksiniz ama hepsi buna değecek. Çalışmıyorsanız siz de harekete geçiyorsunuz. Belki bir hobiniz belki bir yatırım planınız için kolları sıvayabilirsiniz.

İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda hızlı hareket edeceğiniz bir süreç başlıyor. Kafanızı kaşıyacak pek vaktiniz olmayacak, oldukça yorulacak ama bunun meyvesini de alacaksınız. Mars, burada özellikle kuracağınız iş ilişkileri bakımında dikkatli olmanız gerektiğine işaret etmekte. Denge ile hareket etmeniz, her alanda dengeyi önemseyerek aksiyon almanız gereken bir dönemdesiniz. Bu transitten daha güçlü etkilenecek bir burç olduğunuz için dengeli olmak size hem iş hem ilişkilerden yana farklı fırsatlar getirirken dengesizlik ve fevrilikler kayıplar yaşamanıza neden olabilir.

Pasif agresif tavırlardan kaçının. Üstü kapalı, iletişimden kaçınan konuşmalar yapmak yerine tatlı dille düşüncelerinizi dile getirin. Hem iş hem özel hayatınızda zaman zaman stratejik hamleler, politiklik ve karşıdakine göre şekil almak size kazandırabilir ve istediğinize ulaşabilirsiniz. Üstlerinizle kapışmayın, bırakın onlar kendilerini zeki zannetmeye devam etsinler. İş arayanlar bu dönemde rahatlıkla iş bulabilirler. İş hayatında dengeyi iyi korumalı, ilişkileri iyi yönetmeyi öğrenmeniz gereken bir süreç olacak.




Kova burç yorumları: Seyahat gündeminiz yoğunlaşabilir. Akademik hayatınızdaki konulara odaklanabilirsiniz. Bazen hakkınızı almak için savaşmanız gerekebilir. Bir dolu seyahatler zinciri start almış olacak yaşamınızda. Oldukça hareketli ve koşturmalı bir sürece gireceksiniz. Eşinizin veya ortağınızın, partnerinizin kardeşleri ya da kuzenleri ile gergin ortamlar içine girmekten kaçınmanızda fayda var.

Sizler için hak ve adalet anlayışınızın güçlenip ön planda olacağı bir dönem başlıyor. Doğru bildiğinizin arkasında durabilir, hakkınızı maddi manevi savunma çabasına girebilirsiniz. Bu süreç de beraberinde yasal ve adli süreçleri getirebilir. Uzlaşmacı ve politik tavrınız pek çok anlaşmazlığı çözebilir ve sizi hedeflerine ulaştırabilir.

Kısa ve uzun yolculuklarınız daha keyifli ve verimli geçebilir. Yalnız çıkacağınız muhtemel seyahatlerinizde biletinize, bavulunuza da sahip çıkın. Özellikle illegal olan her türlü konudan uzak durun. Hukukla, yasayla ilgili işlerinizde sorunlar çıkabilir. İş bağlantılı yolculuklar ortaya çıkabilir. Eğitim ve kurslarla ilgili de başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu dönemde motivasyonunuzu ve enerjinizi korumanın yolu aşırı düşünmekten ve mükemmeliyetçilikten kaçınmaktan geçecektir.





Balık burç yorumları: Mars’ın Terazi burcuna geçtiği bu dönemde bir ameliyat gündemi oluşabilir. Eğer kronik rahatsızlığınız sürekli tekrarlıyorsa belki operasyona ihtiyaç duyabilirsiniz. Bütçe, para, başkalarına ait finansal kaynaklar, ortaklaşa işlerden kazanılan gelirlerle ilgili konularda yaşamınızda daha hızlı gelişmeler söz konusu olacak, yalnız siz yine de bütçenizi doğru ve etkin bir şekilde kontrol altında tutmaya özen gösterin.

Bu süreçte nerede harekete geçeceğinizi, nerede akışa göre hareket etmeniz gerektiğini iyi belirlemeye çalışın. İlişkilerde aşırılıklardan kaçının. Karşınızdaki insanlara kendinizi feda etmeniz ve hayır demekten çekinmeniz enerjinizin ve hayatınızdaki bereketin çalınmasına neden olabilir. Miras, nafaka ve velayetle ilgili davalar ve burs başvuruları, kredilerle ilgili düzenlemeler ayın geri kalanında gündeminizde olabilir. Nazik ve hassas yönünüz artarken bazen insanların etkisinde kalarak hareket edebilir, yönlendirilebilirsiniz.

Mars kazandırır ama akabinde deli gibi harcatır da adama. Kuvvetle muhtemel bu dönem kredi, borç arayışları içine gireceksiniz ama abartmamaya özen gösterin, finansal kaynaklar stres haline dönüşebilir zira. Bir de bu dönem ortaklaşa işlerden edilen gelirleriniz varsa veya miras, nafaka gibi konularınız varsa hakkınızın yenmediğine emin olun. Dişil enerjinizin aşırı artması aksiyona geçmek ve cesaret göstermek, efor sarf etmek konusunda sizi daha zayıf kılabilir. İlişkilerden güç alarak harekete geçmeye çalışın.




İndigo Dergisi
 

Mars terazi burcunda​

Oğlak burcu için bu dönem yeni iş ve kariyer başlangıçları tetikleyecek. Oğlaklar, iş değişikliği yapmak ya da mevcut işini sonlandırmak için çok daha cesur ve istekli olacak.


terazi (1).jpg

KOÇ:​

Çok enerjik ve dinamik bir döneme giriyorsunuz. Eşiniz ya da ilişkiniz tarafından yeni bir şeyler başlatma konusunda teşvik alacak onların da cesaretlendirmeleri ile girişimlerde bulunacaksınız.

BOĞA:​

Bu dönemde çok çalışacaksınız. Bu dönem yeni bir rutini hayatınıza katmak ve sağlığınız için yeni rutinler oluşturmak için bulunmaz fırsat, diyete başlamak, spor yapmak bu dönemde başlandığında hayatınızda kalıcı olabilir.

İKİZLER:​

Daha görünür olduğunuz, cesaretli olduğunuz ve başlangıçlar konusunda tereddüt etmediğiniz bir süreçtesiniz. Bu dönem flört başlangıçları hızlı ilerleyip, ilişkiler biran önce kurulabilir.

YENGEÇ:​

Ev içinde yapılanmanın ve değişikliklerin yapıldığı bir süreçten geçeceksiniz. Evinizi değiştirmek, tadilat yapmak ve evde başlamasını istediğiniz bir süreci başlatabilmek adına güzel fırsatlar yakalayacaksınız.

ASLAN:​

Zihinsel süreçleriniz ve iletişiminiz hızlanacak. Yeni bir mecrada yazmaya başlayabilir, iletişim kuracağınız yeni çevrelere girebilirsiniz. Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve komşularınız ile gündemleriniz olabilir, onların hayatlarında gerçekleşen yeni başlangıçları gözlemleyebilirsiniz.

BAŞAK:​

Bu dönemde ekonomik anlamda yeni başlangıçlar yapacaksınız. Maddi kazançlarla ilgili alanınızda ilerleyen mars, ekonomik girişimlerde bulunabileceğinizi gösteriyor. Eşiniz ya da iş ortağınız kaynaklı ekonomik girişler ve yurtdışı kaynaklı gelirler elde edebilirsiniz.

TERAZİ:​

Bu dönemde çok enerjik, girişken, tez canlı ve dinamik olacaksınız. Cesaret gerektiren işler daha önce problem olduysa bu dönemde olmayabilir çünkü cesaret ve dinamizm gezegeni mars size geliyor. Bu dönemde biraz daha inatçı, ısrarcı olup, olaylara normalinden daha sinirli tepkiler verebilirsiniz.

AKREP:​

Bu dönemde biraz daha vites düşürecek ve kendinize zaman ayıracaksınız. İş ve kariyer hayatıyla ilgili gelişmeler kontrolünüzün dışına çıkabilir, bu dönemde belki biraz daha kabullenici olmalı ve olayları kontrol etmek yerine geldiği gibi yaşayıp kabul etmeyi seçmelisiniz.

YAY:​

Bir topluluk ve grupla beraber eğitime başlayabilir, projeye başlamaya karar verebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili gelişmeler olacaktır, bu gelişmeye içinde bulunduğunuz bir grup ve sosyal çevre sayesinde ulaşabilirsiniz.

OĞLAK:​

Bu dönem yeni iş ve kariyer başlangıçları tetikleyecek sizin için, iş değişikliği yapmak ya da mevcut işinizi sonlandırmak için çok daha cesur ve istekli olacaksınız. Patronunuz ya da otorite figürleriniz ile olan ilişkilerinizde gerginliklere dikkat etmelisiniz.

KOVA:​

Bu dönemde eğitimlerinizi tamamlamak ya da yenilerini almak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. İki aylık bir süreçte on-line satış/pazarlama, reklam vermek gibi basın ve medya işlerinizi hızlandırabilirsiniz.

BALIK:​

Bu dönem sizin için tam bir değişim ve dönüşüm zamanı. Hayatınızda kriz çıkaran kardeşler ve yakın akrabalarla bu dönemde yüzleşme ve sorunu masaya yatırma olanağı bulacaksınız. İletişim kaynaklı ya da yanlış anlaşılma kaynaklı krizleri iyi yönetebileceksiniz.


Serap Kılıç Baytok
 
Mars, Terazi burcuna geçerek 30 Ekim’e kadar bu burçta seyahat edecek. İlişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar için stresli bir süreç. Kötü giden ilişkiler iyice stres yumağına dönüşebilir. Yeni ortaklıklar kurmak faydalı olmayabilir.
 
terazi88 (1).png


EVLİLİKTE, ORTAKLIKLARDA STRES VAR
Koç (21 Mart-19 Nisan)


30 Ekim’e kadar mücadele alanınız ilişkiler, evlilik, ortaklıklar, anlaşmalar olacak. Bu konularda büyük stresler, kavgalar, ayrılıklar söz konusu olabilir. Karşınızdaki kişiler gergin olabilir ve alttan alınmayı bekleyebilir. Bu alanlarda adaletli davranmaya özen göstermelisiniz.


SAĞLIĞINIZA DAHA ÇOK DİKKAT EDİN
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)


30 Ekim’e kadar iş arkadaşlarınızla ilişkiler, ev hayvanlarınız ve sağlıkla ilgili konular genel mücadele ve harekete geçme alanınız olacak. Stresli durumlar olabilir. İş arkadaşlarınızı idare etmeli, kişisel sağlığınıza çok daha fazla dikkat etmeli, ev hayvanlarınızın şikâyetlerini dikkate almalısınız.


PARTNERİNİZE SAKİNCE YAKLAŞIN
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)


30 Ekim’e kadar özel hayatınızda ve yatırımlar konusunda mücadele vereceğiniz bir dönem bekliyor sizi. Partnerlerinize karşı sakince yaklaşmakta fayda var. Yatırımlar konusundaysa kararsız hareket etmemeli, yönetemeyeceğiniz maddi riskler altına girmemelisiniz.


EV İÇİNDE HUZUR BULMAK KOLAY DEĞİL
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)


Ailevi konularda, gayrimenkul konularında stresli bir dönem başlıyor ve bu, 30 Ekim’e kadar sürebilir. Ev içinde huzuru ve dengeyi yakalamak kolay olmayabilir. Ev kazalarına dikkat edin. En iyi ihtimalle evde tadilat, bakım, onarım gibi işlerle ilgilenmeniz gerekebilir.


YAKIN ÇEVRENİZLE TANSİYON YÜKSELEBİLİR
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)


30 Ekim’e kadar yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz ya da komşularla ilişkilerde tansiyon yükselebilir. İlişkileri adaletli yönetmeye özen gösterin. Araç kullanırken de dikkatli olun. Bir yandan da bu dönem birçok seyahat gündeme gelebilir.


MÜCADELE ALANINIZ MADDİ KONULAR
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)


Yaklaşık 45 gündür Mars’ın burcunuzda hareket etmesiyle mayın tarlasında gibi yaşıyordunuz. Hayatınızda hız, telaş, agrasyon hiç eksik olmadı. Şimdi Mars burcunuzdan çıkıyor ve rahatlamaya başlıyorsunuz. 30 Ekim’e kadar mücadele alanınız maddi konular olacak.


HIZ, SAKARLIK, MOTİVASYON, HIRS...
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)


30 Ekim’e kadar hayatınıza motivasyon, hız, mücadele, savaşma gücü, hırs eklenecek. Sakinliğinizi korumanın zor olacağı bu süreçte istediğiniz şeyler için rahatlıkla harekete geçebileceksiniz. Yalnız sakarlıklar ve kazalara da açık olabileceğiniz bir süreç bu.


ARKANIZDAN İŞ ÇEVİRENLERE DİKKAT!
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)


30 Ekim’e kadar sizi zorlu bir süreç bekliyor. Arkanızdan iş çeviren insanlarla uğraşmanız gerekebilir. Bu dönem sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz, özellikle bel bölgenize... Enerjinizin düşük seyredeceği, hayatı kontrol etmenin zor olacağı bir dönem.


SOSYAL AÇIDAN HAREKETLİ BİR DÖNEM
Yay (22 Kasım-21 Aralık)


Sizleri sosyal açıdan hareketli, girişken bir süreç bekliyor 30 Ekim’e kadar. Sosyal ilişkileri adaletli yönetmeniz önemli. Bu dönem dostlarınızla, arkadaşlarınızla ortak iş projelerine girmek zararla sonuçlanabilir. Kimsenin özel hayatına pek karışmayın.


İŞTE İLİŞKİ YÖNETİMİNİ İYİ YAPIN
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)


Kariyerinize ilişkin konularda mücadele dolu bir dönem bekliyor sizi 30 Ekim’e kadar. İşte ilişki yönetimi konusunda ne kadar iyi olursanız o kadar kazanırsınız. Haksızlıklara karşı sesinizi çıkarabileceksiniz. Ortaklık kurmak için doğru zaman değil.


YURTDIŞI BAĞLANTILI KONULAR...
Kova (22 Ocak-18 Şubat)


30 Ekim’e kadar mücadele edeceğiniz ve harekete geçeceğiniz konular şöyle: Yurtdışı bağlantılı her türlü konu, eğitim, tanıtım, reklam, yasal konular... Bu konularda muhatap olacağınız kişilerle ilişkileri dikkatli yönetirseniz kazanan siz olursunuz.


HAKKINIZIN YENMEDİĞİNE EMİN OLUN
Balık (19 Şubat-20 Mart)


30 Ekim’e kadar olan süreçte muhtemelen kredi, borç arayışları içine gireceksiniz ama abartmamaya özen gösterin. Bir de bu dönem ortaklaşa işlerden elde edilen gelirler veya miras, nafaka gibi konularda hakkınızın yenmediğine emin olun.




Dinçer Güner
 
terazi88 (10).jpg

Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının bedensel sağlık, davranışlar, ikili ilişkiler ve ortaklıklar, toplumsal yaşam ve kariyer, aile ve ev hayatı gibi alanlarında rasyonelliklerini korumaları, enerjilerini yüksek tutmaya çalışmaları çok değerli olacaktır.

Boğa, Başak, Akrep ve Balık burçlarının ve yükselen burçlarının özellikle maddi konulara odaklanmaları olasıdır. Bu alanlardaki kararlarda mümkün olduğunca akılcı davranmak, yoğunlaşan günlük iş akışını düzenlemek faydalı olacaktır. Akut ve kronik sağlık sorunlarında da her zamankine nazaran biraz daha dikkatli olmak, dönemin rahat geçirilmesinde etkili ve faydalı olacaktır.

İkizler, Aslan, Yay ve Kova burçları ve yükselen burçları için Mars’ın Terazi’deki hareketi nispeten daha rahat olacaktır. Sosyal yaşamlarının, ilişkilerinin, kardeşleriyle ve çocuklarıyla bağlarının gündemde olması söz konusudur. Zaten haritalarında bu alanlarda daha duygusal yaklaşımlara aşina oldukları için, yoğunlaşan duygusal enerjiyi yönetmekte zorlanmayabilirler.



Mars’ın bu konumunu hepimizin hasarsız ve enerjimizi kaybetmeden tamamlamamız dileğiyle.

UZMAN ASTROLOG AYCAN ÖZENBAŞ​
 
X