15 eylulde 95 olucam

Merhaba herkese 164 boy ve 109 kilodayim.yasim 34 .1 cocuk annesiyim.kilolarimla yasayamaz duruma geldim.hatirliyorum da kilolarla mucadeleme ciddi olarak ilk baslangicim internetten sozde zayiflatan korse siparisi vermekle baslamisti.80 kilodaydim.her zayiflayicam diye yola cikisimin neticesi +5kilo olarak toplamda iste 3-4 senede Bu kilolara ulastim.109 u ise bu zayifliyorum deyisimde gordum gecen sene 102 idim.demem o ki hep zayiflaycam deyip ustune sadece kilo aldim.cunku stres yaratti bende bu kilolar.bu son hamlem olsun.once dukanla 10 kilo verip devaminda az yemeyi adet haline getirip sporu vazgecilmez bir kural olarak yasamima dahil edicem.kararliyim.heyecanliyim yarin basliyorum.umutluyum ya olacak tam 1 ay sonra 95 olucam.rabbim hepimizin yardimcisi olsun bu yolda.desteklerinize cok ihtiyacim var benim de herkes gibi.simdiden tesrkkurederim .yarin gorusmekuzere arkadaslar

Canim bir ayda 14 kilo hedef sence cok fazla olmamis mi? Daha yavas ve emin adimlarla vermelisin bence cunku sok diyetler biraz daha geri donusumu yuksek diyetler olabiliyor bu sebepten dedim. Insallah en yakin zamanda saglik ve sifa ile istedigin umdugun kiloya kavusursun.

Benim kiloda birisi icin degil canim ham kilo fazlaligi gidecek ins.bugun ilk gunum herkese kolay gelsin.

Diyeti yine tutamadim kendimi herseyden yemeye devamm.olmuyo ya .son diyorum yemiycem diyorum olmuyo

Diyeti yine tutamadim kendimi herseyden yemeye devamm.olmuyo ya .son diyorum yemiycem diyorum olmuyo

aynı ben :KK49:

canım geçecek merak etme.. iştahını kesmek için eğer bi sağlık problemin yoksa 3 gün protein diyeti yap bence.. sonra sebze ve meyve eklersin diyetine ama günde yediğin meyve 1 çorba kasesini geçmesin şeker sonuçta :KK51:

bi de ekmek yeme canım emin ol hiçbir faydası yok. ekmek yerine yeşillik ye.. ıspanak, semizotu, marul.. zeytinyağı kullan, balık ye ceviz ye.. yürüyüşe başla.. imkanın varsa eğer canın bişey yemek istediğinde kapıyı vur çık dışarı yanına da para alma ama :KK8: gez gel.. gezerken de kilolarının sana verdiği sıkıntıları düşün, sana söylenen laflar varsa onları düşün.. daha doğrusu seni zayıflamaya iten her ne ise onu düşün.. eve döndüğünde iştahın geçmiş olur.. iki kaşık yoğurt ya da bir parça peynir atarsın ağzına yanında salatalık.. üstüne de bi kahve içersin oldu bitti :21:

bu çok komplike bişey değil.. basit düşün basit yaşa :KK19:

madem Dukan hakkında bilgin var şunu da söyliyim o zaman

3 gün protein yapacaksan eğer günde 1.5 yemek kaşığı yulaf kepeğini de ye.. tuvalete çıkmana yardımcı olur :KK51:

bi de kameralı telefonun varsa her yediğin şeyin fotoğrafını çek.. böylece fotoğrafını çekerken yiyeceğin şeyden vazgeçmek için vaktin olacak :KK53:

hadi ben burdayım sen de burda kal kaybolma bir yere :KK19:

ben de 28 yaşındayım bir bebikim var 1 yaşında:emir_bebek:

Bikere benim gibi diyet kelimesini cikar lugatindan. Sen diyette degilsin ve sadce yemeklerden azar azar yiyorsun bol su iciyorsun abartmiyoraun hepsi bu. diyet dedinmi bi geriliyor insan. 18 gunde uc kilo verdim benim topigime bak yaptiklarima ona benzer bisey.er yapabilirsin sende. 76dqn 68 e giden yol a gel sende. Seni takipteyim bu arada hadi kalk silkelen diyet yok az yemek var

Canim ya bu soylediklerin o kadar iyi geldiki anlatamam. Kendime geldim mesajinla cok tesekkurederim.soz veriyorum ekmek cikti hayatimdan suan itibariyle ve seker.yarin yurumeye baslicam bakalim iyi olutsa yazicam burdan cok cok saol

Cok tesekkurler ya.silkelendim su an bitecek bu iskence.suan agliyorum yazarken. Desteklerinize minnetarim.size soz kendime soz.herseye herkese inat bi yola ciktim ve devam edicem bu yolda

Evet tmm bu iste. Birde benim topige bak relax ol. Ben hergun tartiliyom beni motive ettigi icin ama bazen artilar cikiyor o zaman uzulmuyorum. Afedersin hayvan gibi spor yapiyorm azcik kisiyorum eninde sonunda gidecek diyorum. Rahatlik da onemli kendini sikarsan veremezsin bence. Spora yardir yemekten kis bak nasil verirsin. Fitwell diye program var oda beni motive ediyor hergun belirledigi adimi atmam lazim o sporu yapmam lazim diye tetikliyor cok tavsiye ederim akilli teline yada pc ye yukle derim. Boyle iste

Peki arkadaşım. Yarin cok guzel olacak ve ben paylasicam bu guzelligi cok iyi geldiniz bana tekrar tesekkurler

Canim ya bu soylediklerin o kadar iyi geldiki anlatamam. Kendime geldim mesajinla cok tesekkurederim.soz veriyorum ekmek cikti hayatimdan suan itibariyle ve seker.yarin yurumeye baslicam bakalim iyi olutsa yazicam burdan cok cok saol

Günaydın canım:KK68: valla bak seni takipteyiz bizi yarı yolda bırakma :KK20:@hakimebu nun dediklerinin altına da imzamı atarım zayıflamaya kafayı takma sadece elinden geleni yap onlar kendiliğinden gidecek zaten.. kafan rahat olur dersin ki ben yürüyüşümü yapıyorum yediklerimi de azalttım e sağlıklı da besleniyorum ben yapmam gerekeni yapıyorum dersin kendine.. kilolarda giderse gider ki gider yani.. arada kilo alacaksın 1-2 kilo neyse.. sabit kalacak kilon belki 2-3 hafta veremeyeceksin.. her ay reglde şişeceksin :anneadayı: sen fire vermezsen regle birlikte o şişlik de gidecek:KK51: bak ben bu cumartesi regl olduğumda 114 ten birden 116 buçukları gördüm ama bildiğim için stres olmadım hop gitti bir haftada şimdi 113.5 geldim dün..

yani yoluna çıkacakları bil stres olma.. benim yaptığım en büyük hata ne biliyor musun? diyelim ki çok canım istedi yaş pasta yedim bi dilim.. onu yediğim an diyeti bırakıp ne var ne yoksa yiyip yarın başlarım demek.. bunu yapma.. erteleme! o pastayı yedin mi yedin artık yapacak bişey yok üstüne soğuk bi su iç :KK48: sabah yediysen öğlen ve akşamı hafif geçir, akşam yediysen çık 2 saat yürüyüş yap, gece yediysen aç bi video egzersiz yap öyle yat ama bişey yap daha fazla yeme.. onu da yiyim bunu da yiyim şunu da yiyim yarın başlarım deme..

zaten benim günlüğümü okumuşsun ben senin geçtiğin bütün bu yollardan geçtim şimdi bir dinginlik halindeyim ve en büyük hayalim senin kilona gelmek :KK53: o kiloya gelince de daha aşağısının hayalini kurucam.. yani şunu bil ki senin yerinde olmak isteyen çok kişi var:KK51: kendini sev, şükret ve başla.. ne yaparsan yap aşk ile yap:KK66:

ve tek kural asla vazgeçme!asla bırakma! :KK19:

1 saat sora yuruyuse cikicam.1.5 saat yurumeyi planliyorum.yarindan itibaren ise sabah 1.5 aksam 1.5 saat yuruycem inss.tabi yediklerimi de azalttim dun itibariyle.yarin daha iyi olucak biliy

Gunaydin gunaydin gu nay din!evet bismillah dedim ve basladim dukana yuruyus de iyi gidiyor.bu sabah evde bantta yuruycem aksam disari cikicam ama.Allahim bu kez beni yardimsiz birakma.meyveye 2 gr ekmege kanmayim nolur.yazik etmiyim kendime .bitsin gitsin bu gunler.suzayiflama isinin defterini durmeyi ve onume bakmayi nasipet bana.yetsinartik ya en guzel 10 yilim boyle bi dertle gecti.daha fazla uzamasin ben fe fistik gibi olayim.esimin gozu benden baskasina kayma ihtimali bile olmasin.

X