15 eylülde ameliyat oldum, fotoğraf ekledim bakın bakalım ne düşüneceksiniz:)

_strawberry_

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
2.356
1.537
658
kızlar mrb.. uzun zamandır forumu takip ediorum.. yıllardır burun estetiği yaptırmak istemiştim ama korkum hep galip geliordu.. en sonunda 15 eylül tarihinde dr. yusuf can bey'e ameliyat oldum.. bi kaç fotoğraf ekledim.. bakmak istiyenler arkadaşlık daveti gönderebilirler:)
bu arada burun ameliyatı hiç de öyle korkulucak bişey deilmiş onu öğrendim.. olmak istiyenler hiç beklemesinler hemen olsunlar dior ve burdan doktoruma ve bana destek olan herkese tşk ediorum :)

henüz ameliyat olalı bir ay bile olmadıından burnum önden hala çok şiş görünüor, şişler azalınca önden de fotoğraf eklicem inş :)

canım sımdı baktım fotolarınaa
yuzune gıden çok kibar bır burun olmus
ve cok şişlik kalmamıs gıbı ben begendım valla:)

pekı o sıslık ınsanların farkedecegı bır sıslıkmı canım?

cnm kimse fark etmior :) bazılarında sanırım daha çok şiş olduundan burun büyük durabiliormuş, çok şükür benim göze çarpan bir durum yok ama şişler inince çok daha güzel olucak o da kesin, o anı sabırsızlıkla bekliorum :)

senın alcın acılalı kac gun oldu canım
25 eylulde mı acıldı alcın
amelıyatının 25. gunu
sıslıkler ıcın ozel bırsey yapılıyor mu

senın alcın acılalı kac gun oldu canım
25 eylulde mı acıldı alcın
amelıyatının 25. gunu
sıslıkler ıcın ozel bırsey yapılıyor mu

cnm ben 15 eylülde yani çarşamba günü ameliyat oldum ertesi hafta salı günü yani 7. gün alçı çıktı..
cnm doktor krem verdi ama açıkçası benim şişlikler çok fazla olduundan krem bile çok faydalı olmadı.. bütün yüzüm şişti morardı, gözlerim kapanıcaktı nerdeyse.. durumum o denli içler acısıydı.. çok şükür sonuç iyi oldu :)
sende durum nasıl?

geçmiş olsun öncelilkel. bende gör mek isterim.
benin 5.5 ayım doldu inaırmısın hala şişiyorum annem kızım bugün burnun nasıl şişmiş der bazen. herhalde 6 ay olmadan şikayetlerimiz azalmaycak .

geçmiş olsun öncelilkel. bende gör mek isterim.
benin 5.5 ayım doldu inaırmısın hala şişiyorum annem kızım bugün burnun nasıl şişmiş der bazen. herhalde 6 ay olmadan şikayetlerimiz azalmaycak .

cnm ekledim seni.. benim de özellikle sabahları uyanınca burnum çok şiş gelior, sonra gün içinde azalıor.. senin az kalmış ama benim bi süre daha sabretmem gerekicek :)

cnm ben 15 eylülde yani çarşamba günü ameliyat oldum ertesi hafta salı günü yani 7. gün alçı çıktı..
cnm doktor krem verdi ama açıkçası benim şişlikler çok fazla olduundan krem bile çok faydalı olmadı.. bütün yüzüm şişti morardı, gözlerim kapanıcaktı nerdeyse.. durumum o denli içler acısıydı.. çok şükür sonuç iyi oldu :)
sende durum nasıl?

kremın adı neydı canım bende sımdı arnıca dıye bır krem var
bende cok kotu morardım
sankı bır ordudan dayak yemıs gıbıyım
ben alcım 10. gunde cıkarılacak
yanı bır gun daha var
sanırım burnum sımdıden sıs
alcının bır kısmını cok zorluyor

kremın adı neydı canım bende sımdı arnıca dıye bır krem var
bende cok kotu morardım
sankı bır ordudan dayak yemıs gıbıyım
ben alcım 10. gunde cıkarılacak
yanı bır gun daha var
sanırım burnum sımdıden sıs
alcının bır kısmını cok zorluyor

cnm benim kremin adı hirudoid forte.. benim ikinci haftanın sonunda morluklarım tam olarak geçmişti.. herkesin böyle olmuormuş, şans işte.. biraz da cilt yapısıyla alakalı bir durum sanırım.. bi kaç gün için de senin morluklar da geçer sanırım.. beni gören korkuordu valla, o denli kötüydü durumum...

sendekı krem bende de var canım
onu sureyım madem ben
morluk ıcın mu kullandın onu sıslık ıcınmı

cnm içeriğinde ödem için v.s. yazıordu, doktor bana morlukların için kullan dedi.. bi dene bakalım, umarım işe yarar.. ama zaten çoğu gitmiş azı kalmış bi kaç güne emin ol geçicek morlukların :)
zaten şişlikler daha çabuk geçior, morluklar önce sararıor sonra kayboluor...

Back
X