15 Eylül'de Tüp bebek transfer oldum bu tarihler arasında transfer olan varmı aramızda?

Hzl07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
364
113
53
27
15 Eylül'de Tüp bebek transferi oldum şu an transfer günü saymazsak 3 günümdeyim ve hiçbir belirtim yok hiçbir şey hissetmiyorum çok hafif Ara ara batma hissi oluyor yani onu da normal sayıyorum sizde ne tür belirtiler vardı testi yaptınız mı ve ne zaman yaptınız

Bende bugün sabah oldum inşallah güzel haberler alırız

Merhaba bende 15 eylülde oldum sabah saat 11 de

Merhaba ben de 15 Eylül'de Saat öğleden sonra 12.30 gibi oldum Ne hissediyorsun nasıl gidiyor Ben hiçbir şey hissetmiyorum ama çok heyecanlıyım
Bende hiçbir şey hissetmiyorum bu artık 3. Transferim. Belirti yok yine rutin hayatıma devam ediyorum evde yemek de yapıyorum oturup kalkıyorum da markete de yürüyerek gittim artık transferlerden sonra hiçbir şey yapmayıp beklemek insanı daha çok strese sokuyor

Benim 4 transferim 3'ü başka bir yerde Bu ilk transferin başka bir yerde oldu ilk 3 transferimde çok aldırış etmedim tuttu Ama devam etmedi gebeliklerim ikisi Kimyasal gebelik biri normal gebelik olduğu düştü bu da 4 transferim işte bilmiyorum daha hiçbir şey hissetmiyorum öncekilerin de de hissetmiyordum ama göğüs hassasiyetim var Transferden önce de vardı Şu an normal sayıyorum bilmiyorum bekliyorum heyecanlıyım ama her ihtimale karşı dikkat etmeye çalışıyorum çünkü kolay bir süreç değil Hem maddi hem manevi olarak insan yoruluyor artık o yüzden biz dikkat edelim Takdiri ilahi bakalım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…