15 Gün adet gecikmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi eso112
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eso112

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2025
3
1
1
27
Merhaba kızlar, 28 yaşındayım ve reglim bu güne kadar hep düzenliydi ama bu ay rtam 15 gün gecikti beta ve idrar testlerim negatif.
Bebek istiyoruz ve korunmuyoruz.
Sizce bu gecikmenin sebebi ne olabilir. Doktor kontrol etti hiç bir sorun yok dedi sadece ama neden olabileceği ile ilgili bir şey demedi.
Yardımcı olabilir misiniz

Bu ay aynı seyleri bizde yasiyoruz bugunle beraber 15. Gun gecikmemin.
2 kez idrar teati yaptım bir kez kan verdim negatifti doktoe kontrolune gittim hormon testleri yaptı normal çiktı hepsi, bende 28 yasindayim bu gune kadar 1 kere 4 gun gecikmem oldu hic 1 2 gunden fazla gecikmem olmazdı. Bu ay niye böyle oldu bende anlamadım duphaston verdi doktorum gunde 2 kere (sabah aksam) 7 gun kullan birak, biraktiktan sonra 3 gun icinde olman gerek yine olmazsan gel dedi bakalim yarin biticek ilac pazara kadar beklicem pazartesi tekrar gidicem doktora olmazsam

Ve benim bu ay aşırı akıntımda oldu regl gecikmesiyle beraber şeffaf sulu akıntım hep regl oldum sanıyorum cok geliyor berrak ve temiz regl olmadağın icin oluyor rahim kendini temizlemeye calısiyor dedi doktor

Yaa cidden tüm belirtiler aynı doktorum bana hiç bir şey vermedi duphaston nedir ilk kez duydum

Benimde 3.gün gecikmesi kaset test negatif çıkıyor. Kan vermeyi düşünüyorum ama negatif görmekten korkuyorum. Regl e dair bir belirtim hiç yok

3. Gün erken biraz daha bekle istersen. İnşallah beklediğin olur dualarım isteyen bekleyen herkesle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…