Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir daha önce hamilelik yasamadim ama sol alt kisim agridigi icin acaba mi dedimkuzum neden dış gebelikten şüphelendin daha önceden olmuş muydu?
Dış gebelik olsa bile testleriniz pozitif çıkar . Yani hamile değilsiniz şuan içinHayir daha önce hamilelik yasamadim ama sol alt kisim agridigi icin acaba mi dedim![]()
Dış gebelikte ağrı hissetmeniz için beta değerinizin artmış olması gerekir. O durumda da testleriniz pozitif çıkardı. Ağrının nedeni dış gebelik değildir.Hayir daha önce hamilelik yasamadim ama sol alt kisim agridigi icin acaba mi dedim![]()
Merhaba şu an hamile misiniz ?Dış gebelikte ağrı hissetmeniz için beta değerinizin artmış olması gerekir. O durumda da testleriniz pozitif çıkardı. Ağrının nedeni dış gebelik değildir.
Belki geç döllenmedir. Birkaç gün bekleyip tekrar test yapın ya da kan verin. Benim gecikmenin 10. gününde kanda pozitif çıkmıştı. Evde yaptığım testler hep negatifti o güne kadar.
Dış gebelikte ağrı hissetmeniz için beta değerinizin artmış olması gerekir. O durumda da testleriniz pozitif çıkardı. Ağrının nedeni dış gebelik değildir.
Belki geç döllenmedir. Birkaç gün bekleyip tekrar test yapın ya da kan verin. Benim gecikmenin 10. gününde kanda pozitif çıkmıştı. Evde yaptığım testler hep negatifti o güne kadar.
Hayır maalesef dış gebelik olduMerhaba şu an hamile misiniz ?
Aa merhaba neden öyle oldu , tüpler mi tıkalı oluyor ki böyle durumda ben de dış gebelik yaşıyorum .Hayır maalesef dış gebelik oldu
Merhaba. Doktorum tesadüfi bir durum olabileceğini, o an tüplerin sağlıklı çalışmamış olabileceğini, mutlaka bir tıkanıklıktan kaynaklanıyor diyemeyeceğini söyledi.Aa merhaba neden öyle oldu , tüpler mi tıkalı oluyor ki böyle durumda ben de dış gebelik yaşıyorum .
Ama benim de aklıma tüpümde ufak tıkanıklık mı var sorusu geliyor sık sık. Bu nedenle korunma süresinin bitiminde hsg çektirmeyi düşünüyorumAa merhaba neden öyle oldu , tüpler mi tıkalı oluyor ki böyle durumda ben de dış gebelik yaşıyorum .
Merhaba iğne vurdular kalçamdanMerhaba. Doktorum tesadüfi bir durum olabileceğini, o an tüplerin sağlıklı çalışmamış olabileceğini, mutlaka bir tıkanıklıktan kaynaklanıyor diyemeyeceğini söyledi.
Size de çok geçmiş olsun. Ne durumdasınız şu an?
Evet ilk benim şu an değerim 3 binlerde bu arada, dış gebeliğe üzülmüyorum da tüplerde bi sorun var diye korkuyorum ona üzüldüm benSürecin devamında betanın düşüşünü takip edeceksiniz. Umarım hızlıca düşer
Süreç psikolojik olarak çok zor. Benim betam geçen hafta sıfırlandı. Anca kendime gelebildim. İlk başta insan ne yaşadığını anlayamıyor, neden bu benim başıma geldi diye düşünüp çok üzülüyor. Şimdi daha sağlıklı düşünebiliyorum. Dış gebeliğin ciddi bir iç kanama geçirmeden farkedilmiş olması bile bir şans aslında.
İlk gebeliğiniz miydi sizin de?
Öyle düşünmeyin. Forumda da dış gebelik sonrası tüpünde hiçbir sıkıntı olmayan, ya da hiç hsg çektirmeden yeniden gebe kalıp sağlıklı bir gebelik geçiren çok kişi gördüm. Kesin tüpte bir sorun var demek değil dış gebelik.Evet ilk benim şu an değerim 3 binlerde bu arada, dış gebeliğe üzülmüyorum da tüplerde bi sorun var diye korkuyorum ona üzüldüm ben