15.gün umut var mı?

Adınıza gerçekten çok üzüldüm. Maalesef her yerde olduğu gibi sağlık sektöründe de böyle duyarsızlık ve saygısızlıklarla karşılaşabiliyoruz. Ben de bu tip durumlar ile karşılaştım. Size bu konuda tavsiyem kim olursa olsun sizi eleştirmenlerine müsaade etmeyin. Kimsenin kimseyi eleştirmeye hakkı yok. Tavsiye vermek, nasihat etmek başkadır, eleştirmek ve yermek başka. Siz kabul etmeyin, buna hakkı olmadığını bildirin ki başkalarına da böyle davranmasın.
Aynen öyle canım bazıları tüm günün stresini malesef ki hiç suçu olmayan bir hastadan çıkarıyor.Hepsini kastedemem içlerinde çok iyilerde var ama hastaneye gitmeye korkar oldum.Çok şükür kan vermeme gerek kalmadan bugün adet oldum.3 senede sadece 4 kez kan vermeme rağmen ki adetim gecikmeden testte pozitif veya silik çizgi görmeden asla kan vermem sanki her ay gidip kan veriyormuşum gibi davrandılar ve bir dünya laf söylediler.Zaten özele gitmemin en büyük sebeplerinden birisi de işittiğim azarlar hep

Amin canım malesef adet oldum ama bu da bir şey gecikmeden oldum çok şükür

Hayır canım bende hicbir sorun yok eşimde varikosel vardı 6 ay kadar önce ameliyat oldu değerleri gayet güzeldi varikosel spermleri etkilememişti
Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah. Ben de bebek istiyorum geçen ay karar verdim. Eylül'de olmadı. Belki nasip Ekim ayınadır. Şööyle bir bu sefer de hiç kafama takmadan, hiç streslere girmeden, şen şakrak, kendime de dikkat edeyim şöyle ne yediğime içtiğime, yürüyüştür, size iyi gelecek şeylerdir deyin, ben de diyeyim. Böyle bi niyet edelim stressiz, pozitif, kafaya takmadan. Bol bol da dua edelim hayırlısını isteyelim. Rabbim ol der oluverir. Bakalım bu ay nasıl olacak ne dersiniz?

Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah. Ben de bebek istiyorum geçen ay karar verdim. Eylül'de olmadı. Belki nasip Ekim ayınadır. Şööyle bir bu sefer de hiç kafama takmadan, hiç streslere girmeden, şen şakrak, kendime de dikkat edeyim şöyle ne yediğime içtiğime, yürüyüştür, size iyi gelecek şeylerdir deyin, ben de diyeyim. Böyle bi niyet edelim stressiz, pozitif, kafaya takmadan. Bol bol da dua edelim hayırlısını isteyelim. Rabbim ol der oluverir. Bakalım bu ay nasıl olacak ne dersiniz?
Amin canım inşallah.Ben sadece bu aylık değil artık tamamen saldım valla🤣🤣

Amin canım inşallah.Ben sadece bu aylık değil artık tamamen saldım valla🤣🤣
Sallayınca daha iyi oluyor inanın. Mesela ben ilk hamileliğimde hamile kalacak mıyım kalmayacak mıyım diye düşünmüyordum, yani böyle kafama takıp da denemedik. Ay olacak mı olmayacak mı, bu ay tutar mı tutmaz mı diye stresim yoktu. Elhamdülillah adetim gecikince öğrendim. Ama sonradan korunmayı bırakıp düşününce insanda hemen hıh tamam şimdi korunuyoruz bu ay hamile miyim değil miyim diye bismillah ilişki bitti hemen düşünce kurmalar başlıyor. Mübarek adet olasıya kadar da insan kendi vücudunu dinlemeye eften püften belirti aramaya başlıyor. 10 gün önce 1 hafta önce test yapıp hamile miyim öğrenmeye uğraşılıyor. Ne kadar saçma ve gereksiz olduğunu, ayrıca da stresin yumurta kalitesine kadar etki ettiğini ve de adete de etki ettiğini anladım. Mesela uzun yıllardır erkenden adet olduğumu bilmem. Iyi ki bir deneme yaptık stres yaptım yaptım erkenden adet oldum. 1 test de yalancı pozitif gösterdi. Aman çok gereksiz dedim gerçekten. Olacaksa olur Allah'ın izniyle, olmayacaksa da olmaz. 2 seçenek var. Biz yapacağımızı yapalım, normal yaşantımıza devam edelim, hayırlısını isteyip dua edelim,gereksiz streslere,sabırsızlıklara girmeyince daha güzel olacağına inanıyorum. Rabbim herkese hayırlısını versin.

Sallayınca daha iyi oluyor inanın. Mesela ben ilk hamileliğimde hamile kalacak mıyım kalmayacak mıyım diye düşünmüyordum, yani böyle kafama takıp da denemedik. Ay olacak mı olmayacak mı, bu ay tutar mı tutmaz mı diye stresim yoktu. Elhamdülillah adetim gecikince öğrendim. Ama sonradan korunmayı bırakıp düşününce insanda hemen hıh tamam şimdi korunuyoruz bu ay hamile miyim değil miyim diye bismillah ilişki bitti hemen düşünce kurmalar başlıyor. Mübarek adet olasıya kadar da insan kendi vücudunu dinlemeye eften püften belirti aramaya başlıyor. 10 gün önce 1 hafta önce test yapıp hamile miyim öğrenmeye uğraşılıyor. Ne kadar saçma ve gereksiz olduğunu, ayrıca da stresin yumurta kalitesine kadar etki ettiğini ve de adete de etki ettiğini anladım. Mesela uzun yıllardır erkenden adet olduğumu bilmem. Iyi ki bir deneme yaptık stres yaptım yaptım erkenden adet oldum. 1 test de yalancı pozitif gösterdi. Aman çok gereksiz dedim gerçekten. Olacaksa olur Allah'ın izniyle, olmayacaksa da olmaz. 2 seçenek var. Biz yapacağımızı yapalım, normal yaşantımıza devam edelim, hayırlısını isteyip dua edelim,gereksiz streslere,sabırsızlıklara girmeyince daha güzel olacağına inanıyorum. Rabbim herkese hayırlısını versin.
Aynen öyle canım 3 yıldır sadece 1 kez adete 4 gün kala test yaptım onun haricinde adetten önce test yapmak bence de mantıksız.Ben hep günümü beklediğim kendimde belirti aramadığım halde adet düzenim bozuldu 38 gün boyunca adetim geciktiği oldu vücudum yumurta üretememeye başladı.Sonra dedim acaba neden böyle oluyor çünkü ben hicbir zaman tamam oldu şimdi hamileyim işte gözüyle bakmadım aksine regl belirtilerim çok keskindir ve regl olacağımı adete 5 gün kala anlarım.Ama yine de korunmadan ilişkiye girdiği için insan o psikolojiye de giriyor ve düzeni bozuluyor.Korunduğumuz zaman misler gibi günü gününe adet olan ben korunmasız ilişki olduğu zaman hep gecikiyordum.Bazen de düşünüyorum ben mi yanlış yapıyorum acaba okuyorum bir kaç yazı 2 gün önce ilişkim oldu hamile miyimdir yazanlar gebe kaliyor genelde🤣Bende mi kandırsam vücudumu psikolojimi diye düşünmüyor degilim valla millet evrene enerji göndere göndere hamile kaldı anacım🤣🤣

Aynen öyle canım 3 yıldır sadece 1 kez adete 4 gün kala test yaptım onun haricinde adetten önce test yapmak bence de mantıksız.Ben hep günümü beklediğim kendimde belirti aramadığım halde adet düzenim bozuldu 38 gün boyunca adetim geciktiği oldu vücudum yumurta üretememeye başladı.Sonra dedim acaba neden böyle oluyor çünkü ben hicbir zaman tamam oldu şimdi hamileyim işte gözüyle bakmadım aksine regl belirtilerim çok keskindir ve regl olacağımı adete 5 gün kala anlarım.Ama yine de korunmadan ilişkiye girdiği için insan o psikolojiye de giriyor ve düzeni bozuluyor.Korunduğumuz zaman misler gibi günü gününe adet olan ben korunmasız ilişki olduğu zaman hep gecikiyordum.Bazen de düşünüyorum ben mi yanlış yapıyorum acaba okuyorum bir kaç yazı 2 gün önce ilişkim oldu hamile miyimdir yazanlar gebe kaliyor genelde🤣Bende mi kandırsam vücudumu psikolojimi diye düşünmüyor degilim valla millet evrene enerji göndere göndere hamile kaldı anacım🤣🤣
Bunu da bu meditasyoncular, omm ummcular çıkardı. Evrene mesaj gönderiyoruz, enerji gönderiyoruz yok işte doğa ana. İnsanların diline dolanıyor farkında olmadan. Evrenin bize bir şey verdiği yok. Veren Allah alan Allah. Müslüman bir kimse için sakıncalı oluyor bu tip sözler. Yanlış anlamayın bilmiyorum tabii inancınızı müslüman iseniz yani. Son zamanlarda dikkatimi çekiyor insanları bu tip safsatalarla kandırıyorlar. Evrene enerji göndereyim, iyilik çekeyim bilmem ne, 1 saat meditasyon yapayım da kırmızı noktalara bakayım diye kaç bin dolarlar bayılanlar var. Kimisi de müslümanım sanıyor halbuki küfre düşüyor ya bilerek ya bilmeyerek olmadık şeylerden medet umduğunu anlamıyor bile. Ne işin var otur dua et yani. Oturup beleşe 1 saat dua etse Rabbiyle konuşsa neler olacak. Asortik asortik dolarlar bayılıp milletle noktaya bakacak omm umm ondan sonra iyilik meleği olup çıkacak sanıyor.

Bugün çatlatma iğnesinin iğne gününü de sayarsam 15.günü ama 13. Ve 14.günler yaptığım testler negatifti.Bir ihtimal var mıdır acaba pozitife döner mi?
bugün benimde 15. gün ve sabah test yaptım negatif
11. günde kan vermiştim 2,31 çıktı yine negatifti ama aynı 11. günde yaptığım testler ilacın etkisiyle sanırım pozitif çıkmıştı.

inşallah döner pozitife yarın yani 16. gün kan vericem tekrar

Back
X