Sallayınca daha iyi oluyor inanın. Mesela ben ilk hamileliğimde hamile kalacak mıyım kalmayacak mıyım diye düşünmüyordum, yani böyle kafama takıp da denemedik. Ay olacak mı olmayacak mı, bu ay tutar mı tutmaz mı diye stresim yoktu. Elhamdülillah adetim gecikince öğrendim. Ama sonradan korunmayı bırakıp düşününce insanda hemen hıh tamam şimdi korunuyoruz bu ay hamile miyim değil miyim diye bismillah ilişki bitti hemen düşünce kurmalar başlıyor. Mübarek adet olasıya kadar da insan kendi vücudunu dinlemeye eften püften belirti aramaya başlıyor. 10 gün önce 1 hafta önce test yapıp hamile miyim öğrenmeye uğraşılıyor. Ne kadar saçma ve gereksiz olduğunu, ayrıca da stresin yumurta kalitesine kadar etki ettiğini ve de adete de etki ettiğini anladım. Mesela uzun yıllardır erkenden adet olduğumu bilmem. Iyi ki bir deneme yaptık stres yaptım yaptım erkenden adet oldum. 1 test de yalancı pozitif gösterdi. Aman çok gereksiz dedim gerçekten. Olacaksa olur Allah'ın izniyle, olmayacaksa da olmaz. 2 seçenek var. Biz yapacağımızı yapalım, normal yaşantımıza devam edelim, hayırlısını isteyip dua edelim,gereksiz streslere,sabırsızlıklara girmeyince daha güzel olacağına inanıyorum. Rabbim herkese hayırlısını versin.