• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı çatlatma iğnesi olanlar toplaşalim

Bence gebesiniz 🪬 yapabilirseniz 2 gün sonra tekrar bakın bize de söyleyin
bence de öyle sonuç olarak %60 artmış 2 gün sonra tekrarlayın inşallah saglıkla artar bizede haber et yazmıştım zaten düşük rakamla öğrenmiştim hamile oldygumu Allah ol der ve olur şuan 9+5 çok şükür Allah’ım isteyen herkese nasip etsin amin

bence de öyle sonuç olarak %60 artmış 2 gün sonra tekrarlayın inşallah saglıkla artar bizede haber et yazmıştım zaten düşük rakamla öğrenmiştim hamile oldygumu Allah ol der ve olur şuan 9+5 çok şükür Allah’ım isteyen herkese nasip etsin amin
Umarım benim de öyledir , belirsiz diye sevinemedim bile ya 😔🥲 pazartesi gününü bekleyeceğim en net sonuç o zaman olur bence. Size de güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim 🙏🏻

Aranıza sonradan katılıp konuya dahil oldum ama bende 16 Ağustosta ovitrelle vuruldum bugün kan testi yaptım pozitif çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Merhabalar adınıza çok sevındım ovıtrella iğneyi kaç cm iken vuruldunuz birde kaç gün sonra yumurtlama oldu

Merhaba yanlış hazırlamıyorsam 22 Cm falandı iğneyi vurduğum da adetten başladı 2 gün arayla kontrole gittim hep 16 auğustosta da iğneyi yaptırdım

Back
X