ben havuç diyetiyle şok diyet yaptım ve günde 1 kilo verdim 5 günde 5 kilo çokk ii oldu ama 2 kilosunu 10 günde geri aldım. adece havuç yenıo başka bişey yok...en fazla 10 gün uygulanıyor...
ben 1 aydır diyet yapıyorum ve hafif egzersizle birlikte. boyum 175, 70 kiloydum 64 kiloya düştüm ama her gün yediklerimi yazdım ve asla günde 1000 kaloriyi aşmadım, ortalama 700 kalori ile günü tamamladım. en az 2 litre su içtim.
bu arada 3 haftadır deracine selülit serumu ve vichy lipometric kullanıyorum 2'sini birden kullandıgım halde selülitlerimde nerdeyse hiç değişiklik olmadı sıkılasma da olmadı sanki azıcık inceldi gibi o da rejim ve sorunlu bölgelere masaj yapmamla ilgili sanırım. :umursamaz:
kilo vermek cok zor iş, istedğim kilo 57, yani 7 kilo daha vermeliyim diyete ve egzersizlere ve kremlere devam... diyet bitip istedğim kiloya ulastıgımda da eski beslenme biçimine asla dönmiycem yoksa hepsi geri geliyor. delikafadulden
diyetimin kilit noktaları; cokacimcoook
bol su
seker yok
çikolata tatlı yok
beyaz ekmek yok ya kızarmıs yada denge light ekmek
kızartma ve yağ yok
etler ızgara ve yağsız
3 ana 3 ara öğün beslenme
arada bitki çayları özellikle yeşil çay alkisalkisalkis
arkadaşlar sadece düzenli spor yaparak ve sadece ekmeği azaltıp şekeri keserek 3 ayda 8 kilo verdim :)
ve belimdeki rahatsızlığımdan dolayı (yıllardır olan ,bir rahatsızlık) 2 ay ara vermek zorunda kaldım ve yediklerime de dikkat etmedim buna rağmen tek gram kilo almadım. demekki bu iş sporla oluyor. ağır diyetlerle değil kaydirigubbakcemile2
ayrıca eklemek isterim kiii nasıl 15 günde 10 kilo alamazsanız, 15 günde de 10 kilo veremezsiniz kim söylerse yalan söyler
kızlar bu diyet listeleriyle hiç bir şey olmaz emin olun hatta diyetteyim psikolojisi yüzünden devamlı aclık olustugu için beyin vücuda stok emri veriyor hiç bişey de gitmiyor.kilo verme konusunda yıllarını harcamıs biri olarak suna inanıyorum.ideal kilonuza ne kadar yakınsanız kilo vermek okadar zor.ben kendim suan bir uygulamadaayım.şeker tuz ve unu hayatımdan cıkardım.saat yediden sonra su ve sekersiz yesil çay (günde bir demlik mutlaka) yemekte herseyden normaal sekilde devam edior aama bir lokma iki lokma.günde bir saat çöp torbasına sarılıp deli gibi dans ediyorum 5 gün oldu olmadı 4 kilo verdm daha öncede uyguladım.geri alınmıyor.diyet listelerini çöpe atın deli gibi hareket edin.üşenmeyi hayatınızdan atın.ve saat 7 den sonra tek bir lokma bile yasak aç uyuyun sabah erken kalkın gece erken yatın pozitif düşünün veremiyorum dedikçe veremezsinz zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?