Morluklar geçer ama şişlikler zor. Nerdeyse 1 ay olacak hala gulunce üst dudagim tam acilmiyor yanaklarim şiş.
Ve ameliyattan sonra cilt acayip yaglaniyor.
İlla ki şişlik bi miktar kalacak ama ne biliym böyle garip görünecek miyim? Gülmek sorun oluyor demek
Kızlar lütfen akıl verin. Sömestr tatilinde mi olayım ameliyatı yoksa 1 yıl daha bekleyip yazın mı olayım? doktor 10 günde insan içine çıkılcak hale geliniyor demişti. Ameliyat olanlar kendi tecrübelerinizi anlatır mısınız? 2 haftada neler yaşadınız? Burnunuz ne kadar değişti?
Canim ben de geçen sene somestrda olacaktim kardeşim doktor o bildiği için yazin ol diye vazgecirdi beni. İyiki de vazgecmisim öğretmen olduğum için ders anlatirken problem yasardim diye düşünüyorum. Uzun saatler konuşmam gerekecekti.
Ama 2 haftada insan içine cikacak hale geliosun onu soylim. Şişlikler olacak ama geçici bisey yani seni rahatsız etmez yüzüne bakilmicak şekilde olmazsin.
Bir de kişin olmanin gribe yakalanma gibi dezavantajı var. Hapsirmak özellikle insani çok kasiyor. Burun akintisi falan da olur rahat olmazsin. Burnunu silmek bir yana dokunamican bile iki haftalik surede.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkür ederim yorumunuz için:) Kışın hava soğuk diye şişlikler belki bi parça daha erken gider diye düşünüyordum ama hastalık olasılığını unutmuşum. O olmasa bile konuşmada, gülmede sorun oluyor demek. Şişlik aşağı yukarı 6ay ama diğer sorunlar ne kadar sürüyor ortalama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?