15 günde..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.091
158
Slm kızlar bi arkadaşım var 15 gün evli kaldı ve eşınden ayrıldi,instagramda gün sayıyordu düğününe..nişanlı sevgiliyken çok mutlu görünüyordu 2 yıllık bi tanıma süreci geçirmiştir severek evlendi yani bu erkekler evlendikten hemen sonra mı degisiyorlar nasıl bi maske ki bu o evlilik cüzdanını alınca düşüyor bu 15 günün 10 günü de balayında geçmiştir insan nasıl tatildeyken bi anda bu noktaya gelebilir şiddet gördüğünü söyledi arkadaşım biz kadınlar öfke problemi olan erkekleri neden anlayamıyoruz...benim eşim de cok sinirli ve asabi ama evlenmeden önce farkettim bunu siz siz olun evlenince düzelir diye kendinizi yakmayın herkesin 15 günde evliligi biterecek cesareti de olmaz,arkadasimda o cesaret vardı sevgiliyken anlasa ayrılirdı muhtemelen nasıl kendilerini bu kadar saklaya biliyor bu erkek milleti..

Arkadasiniz iki yıl boyunca hiç mi ofkelendirmemiş acaba biraz şasırdım açıkcası onbeş günde evliliginin bitmesine ama dünya hali neler duyuyoruz. Aslında çok profesyonel yalancı olmadikca insanlar kendileriyle ilgili ipucları veriyorlar da sanki biz kadınlar bazen görmek istemiyoruz, değişir sanıyoruz.

hayatta inanmiyorum evlenince erkeklerin degistigine
kadinlar gorup kabul etmiyorlar sadece
hic kimse kendini bu sekilde saklayamaz
iki kere evlendim , ikisi de evlendikten sonra degismediler onceden neydilerse oyleler , cevremdeki insanlarin da kocalari degismedi
sirf evlenmek icin evlenince ama cok degisti diyorlar kadinlar herhalde

Ihanet dışında çaba gerekirdi. Zira 15 günde ne gördü hemen. Tahammülsüzlük çağımız da moda
De mi kafa göz dalsın vursun kırsın şöyle güzel bir öldürüp mezara koysun ama kadın tahammül etsin canım. Belki deniz manzaralı kabri olur! Tahammül önemli şey azizim!!

Kadınlar sevgili iken, nişanlı iken görmek istemiyorlar.. Nedense o an vazgeçmek zor geliyor..
Arkadaşımda da oldu da, onlarda uyuşturucu madde de varmış, evlendikten sonra öğrendi arkadaş.. Tabi buna rağmen, iki çocuk yaptı, hâlâ o cesareti toplamadı.. Belki onlarda da bu tarz bişey olmuştur..

Son düzenleme:
De mi kafa göz dalsın vursun kırsın şöyle güzel bir öldürüp mezara koysun ama kadın tahammül etsin canım. Belki deniz manzaralı kabri olur! Tahammül önemli şey azizim!!
Tahammülü kadına özgü birşey olarak söylemedim ki. Eşler arasındaki şeyi söyledim. Kafa göz dağıtma noktasına getirmemeli eşler birbirini. Idare etmeli her konuda. Örneğin eşim acayip sinirliyse ben susarim. Veya tam tersi

Evlenmeden herşey tatlı geliyor,göz görmüyor da ondan oluyor genelde.Ki ayrılık sebeplerini herkes tam açıklamaya dabiliyor.Belki aldatma vardı dipdibe olunca telefondan buldu,veya türlü türlü şeyler.Her duyulana hemen inanmayacagımız gibi biraz da gözümüzü iyi açmalıyız.

Diğer üyelerin de dediği gibi, biz kadınlar evlendikten sonra değişeceklerine inanmak istediğimiz için evlenene kadar görmezden geliyor ve evlenince değişmediğini görüp bunu "önceden böyle değildi"lere bağlıyoruz bence.
Evlilik dediğimiz kurum, insani tedaviye sokan bir psikolog değildir. Kişiyi değiştirmez.

Tahammülü kadına özgü birşey olarak söylemedim ki. Eşler arasındaki şeyi söyledim. Kafa göz dağıtma noktasına getirmemeli eşler birbirini. Idare etmeli her konuda. Örneğin eşim acayip sinirliyse ben susarim. Veya tam tersi

Söylediğiniz şeyle konudaki şiddet aynı durum değil.İlişkilerde bir kavgada bir taraf,diğer kavgada karşı taraf alttan alabilir ama karşıdaki susmuyor diye şiddet göstermeye hakkı yok kimsenin,bu göz yumulacak bir mesele de değil.Bugün onun için vuran yarın can sıkıntısına vurur.Yapmaz demeyin yapar.Nasıl olsa karşısındaki her şeye tamam diyor çünkü.

Slm kızlar bi arkadaşım var 15 gün evli kaldı ve eşınden ayrıldi,instagramda gün sayıyordu düğününe..nişanlı sevgiliyken çok mutlu görünüyordu 2 yıllık bi tanıma süreci geçirmiştir severek evlendi yani bu erkekler evlendikten hemen sonra mı degisiyorlar nasıl bi maske ki bu o evlilik cüzdanını alınca düşüyor bu 15 günün 10 günü de balayında geçmiştir insan nasıl tatildeyken bi anda bu noktaya gelebilir şiddet gördüğünü söyledi arkadaşım biz kadınlar öfke problemi olan erkekleri neden anlayamıyoruz...benim eşim de cok sinirli ve asabi ama evlenmeden önce farkettim bunu siz siz olun evlenince düzelir diye kendinizi yakmayın herkesin 15 günde evliligi biterecek cesareti de olmaz,arkadasimda o cesaret vardı sevgiliyken anlasa ayrılirdı muhtemelen nasıl kendilerini bu kadar saklaya biliyor bu erkek milleti..
Kimse ne yasadigini anlatmaz size aciklamasi o olabilir ama baska sebeplerde olabilir.
Evlenince iyi anlamda degisenini cok gordum ama kotu olanini gormedim gormek istemeyen kadinlari cok gordum ama.

Back
X