• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 günde..

Söylediğiniz şeyle konudaki şiddet aynı durum değil.İlişkilerde bir kavgada bir taraf,diğer kavgada karşı taraf alttan alabilir ama karşıdaki susmuyor diye şiddet göstermeye hakkı yok kimsenin,bu göz yumulacak bir mesele de değil.Bugün onun için vuran yarın can sıkıntısına vurur.Yapmaz demeyin yapar.Nasıl olsa karşısındaki her şeye tamam diyor çünkü.
Benim anlatmak istediğim ile sizin anlamak istediğiniz şey o kadar farklı ki. Ben 4 yıllık evliliğim de bırakın şiddeti hakaret bile duymadım çünkü o noktaya hiç getirmedik birbirimizi. Demek istediğim şiddetin bahanesi ASLA olmaz ama o noktaya getirmeyin birbirinizi saygı çerçevesinde konuşarak halledin diyorum.

erkeklerin kendisini sakladığı falan yok.
anlamamakta görmemekte ısrarcı olan hemcinslerimizin ta kendisi.
Allah aşkına kaç tane efendi sessiz erkeğin ilgi gördüğünü istendiğini arzulandığını gördünüz??? çok nadir.
ama nerede maço serseri ağzından küfür eksik olmayan tip varsa hepsi baş üstünde. hani ıssız adam serseri prens modlarındalarya ee tabi kızlarımıza gizemli geliyor, kızlarımız kendileri bunları tercih ediyor.
efendi terbiyeli erkekleri ezik, serseriyi ise özgüvenli olarak görüyorlar.
kusura bakmayında "kızların efendi erkek yerine serseri tercihi" diye bir kavram bile var. hatta genelde "serseri" kısmı yerine başka bir tabir kullanılır anlamışsınızdır ne olduğunu.
not, bu yorum konuya istinaden değilde daha çok genele yazılmıştır.

Çok şaşırdım nr1 kaynana erkek ailesidir diye düşünmüştüm hep ilk 3e bile girememiş

Yok canim. KV olayları genelde kadinlarin beklentilerinden patlak veriyor.
Maalesef biz kadınlar evlendikden sonra eşimizi "aşırı" sahipleniyoruz malum kvde diken gibi batıyor.

"Ohhh anne eline sağlık, kac gündür böyle yemek yememişdim" diyen bir erkek direk anneci deklare ediliyor ve başlıyor kavga...

Su yaşıma kadar ne insanlar tanıdım çoğu kadın.. Tek taraflı dinlememeyı ögrendım.. Eşim benı dövdü diye hastaneye giden ama eşının hıc bişeyden haberı olmayan da , eşim tokat ettı deyıp sızlanan ama sonrasında adamın ailesıne erkeklıgıne gururuna laf söyleyıp cıldırttıgını ögrendıgım neler neler.. Kendı evlılıgıne bak boşver hayırlısı de geç bence ..bu da benden nasıhat..

Maalesef biz kadınlar evlendikden sonra eşimizi "aşırı" sahipleniyoruz malum kvde diken gibi batıyor.

"Ohhh anne eline sağlık, kac gündür böyle yemek yememişdim" diyen bir erkek direk anneci deklare ediliyor ve başlıyor kavga...

O cumleyi soylemeye cesaret edebilicek erkek var mi:dondurma:

Saka biyana gercekten degisim bekleniyo adam eve gitmez evlenince gider, icer evlenince icmez, sinirli evlenince sinirlenmez, kufur etmez neyapiyosa yapmaz icinden yeni biri cikar

Ve o icinden cikmayan insan cikmista tersine donmus gibi oluyo.

Yazik 15gunde evlilik bitiyo bu adam kuzuydu efendiydi kibardi 15gunde nasil canavar dayakci oldu ?

O cumleyi soylemeye cesaret edebilicek erkek var mi:dondurma:

Saka biyana gercekten degisim bekleniyo adam eve gitmez evlenince gider, icer evlenince icmez, sinirli evlenince sinirlenmez, kufur etmez neyapiyosa yapmaz icinden yeni biri cikar

Ve o icinden cikmayan insan cikmista tersine donmus gibi oluyo.

Yazik 15gunde evlilik bitiyo bu adam kuzuydu efendiydi kibardi 15gunde nasil canavar dayakci oldu ?

Beklentiker ve hayalperestlik.
Kadinlar kulübünde soylenmesi yersiz birşey ama çoğu boşanmalarda maalesef kadin "suclu" ( siddet, madde bağımlılığı, aldatma hariç)
Suclu aslinda cok yanlış bir kelime çünkü boşanmak suç değil.

Aldatmada bile çoğu kadınlar sinyalleri görüyor ama gözlerini yumuyorlar.
Şiddet icinde aynisi gecerli. Bu tip insanlar sinyalini veriyor.
Malasef kadinlarimiz aşırı özgüvensiz büyüyor ve evlenme toplusal bir baski olduğu icin çoğu İLK evlenme teklif eden herifi koca diye alıyor.

Beklentiker ve hayalperestlik.
Kadinlar kulübünde soylenmesi yersiz birşey ama çoğu boşanmalarda maalesef kadin "suclu" ( siddet, madde bağımlılığı, aldatma hariç)
Suclu aslinda cok yanlış bir kelime çünkü boşanmak suç değil.

Aldatmada bile çoğu kadınlar sinyalleri görüyor ama gözlerini yumuyorlar.
Şiddet icinde aynisi gecerli. Bu tip insanlar sinyalini veriyor.
Malasef kadinlarimiz aşırı özgüvensiz büyüyor ve evlenme toplusal bir baski olduğu icin çoğu İLK evlenme teklif eden herifi koca diye alıyor.

Bir komsumuz 40 yasinda evlendi 41 olmadan cimri diye bosandi. Hamileyken dondu babaevine kizi liseye gidiyo suanda. Eski es yeni oldu ve birgun bile sevmedim onu bana kimse teklif etmedi sevgilim hic olmadi o evlenelim diyince evlendim dedi.
Bosanma sebebi dogumu ozelde yapmak istemesi adamin cok para gider demesi. Halbuki nisanliyken adam butun kartlari acik oynamis kadinin evine gelir gelirken aldiklarini bakkala yazdirirmis kim odiycek kadin. Gelis parasini kendi verir donus yol parasini istermis.
Evdeki bozukluklari toplar gazete alirmis ( kadinin)

Bir komsumuz 40 yasinda evlendi 41 olmadan cimri diye bosandi. Hamileyken dondu babaevine kizi liseye gidiyo suanda. Eski es yeni oldu ve birgun bile sevmedim onu bana kimse teklif etmedi sevgilim hic olmadi o evlenelim diyince evlendim dedi.
Bosanma sebebi dogumu ozelde yapmak istemesi adamin cok para gider demesi. Halbuki nisanliyken adam butun kartlari acik oynamis kadinin evine gelir gelirken aldiklarini bakkala yazdirirmis kim odiycek kadin. Gelis parasini kendi verir donus yol parasini istermis.
Evdeki bozukluklari toplar gazete alirmis ( kadinin)

Al işde bunun adida adam cimriydi boşandım oldu :)
Kadinlarin çoğu bile bile lades diyor. Adam kendini gizlememiş bonkörlük yapipda sonra kuru ekmeğe dayamamış.

Kadinlar kendini yakmayi cok seviyor malasef

bir avukat olarak neden "yapdım, etdim" yazıyorsun?
yaptım, ettim olmalı.

Adam bence hiiiç saklamamıştır kendini. Kadın görmek istememiştir.Biz kadınların derdi bu.Evlenince uysallaşan sadece maalesef biziz.Onlar aynı tas bile değil daha beter oluyor.Ama kadın kendine o kadar güveniyor ki adamı kendine köle yapacağına bile inanıyor.Sonuç fısss.

Back
X