- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim anlatmak istediğim ile sizin anlamak istediğiniz şey o kadar farklı ki. Ben 4 yıllık evliliğim de bırakın şiddeti hakaret bile duymadım çünkü o noktaya hiç getirmedik birbirimizi. Demek istediğim şiddetin bahanesi ASLA olmaz ama o noktaya getirmeyin birbirinizi saygı çerçevesinde konuşarak halledin diyorum.Söylediğiniz şeyle konudaki şiddet aynı durum değil.İlişkilerde bir kavgada bir taraf,diğer kavgada karşı taraf alttan alabilir ama karşıdaki susmuyor diye şiddet göstermeye hakkı yok kimsenin,bu göz yumulacak bir mesele de değil.Bugün onun için vuran yarın can sıkıntısına vurur.Yapmaz demeyin yapar.Nasıl olsa karşısındaki her şeye tamam diyor çünkü.
Bide şunu eklemek istiyordum...
Boşanma sebebi Nr.1: kadinlarin hayalperestligi ve ilgi manyağı olmasi
Nr2: maddi sorunlar ve hayal dünyasında kalan beklentiler
Nr: cinsellik
Sec beğen al
Çok şaşırdım nr1 kaynana erkek ailesidir diye düşünmüştüm hep ilk 3e bile girememiş
Yok canim. KV olayları genelde kadinlarin beklentilerinden patlak veriyor.
Maalesef biz kadınlar evlendikden sonra eşimizi "aşırı" sahipleniyoruz malum kvde diken gibi batıyor.
"Ohhh anne eline sağlık, kac gündür böyle yemek yememişdim" diyen bir erkek direk anneci deklare ediliyor ve başlıyor kavga...
O cumleyi soylemeye cesaret edebilicek erkek var mi
Saka biyana gercekten degisim bekleniyo adam eve gitmez evlenince gider, icer evlenince icmez, sinirli evlenince sinirlenmez, kufur etmez neyapiyosa yapmaz icinden yeni biri cikar
Ve o icinden cikmayan insan cikmista tersine donmus gibi oluyo.
Yazik 15gunde evlilik bitiyo bu adam kuzuydu efendiydi kibardi 15gunde nasil canavar dayakci oldu ?
Beklentiker ve hayalperestlik.
Kadinlar kulübünde soylenmesi yersiz birşey ama çoğu boşanmalarda maalesef kadin "suclu" ( siddet, madde bağımlılığı, aldatma hariç)
Suclu aslinda cok yanlış bir kelime çünkü boşanmak suç değil.
Aldatmada bile çoğu kadınlar sinyalleri görüyor ama gözlerini yumuyorlar.
Şiddet icinde aynisi gecerli. Bu tip insanlar sinyalini veriyor.
Malasef kadinlarimiz aşırı özgüvensiz büyüyor ve evlenme toplusal bir baski olduğu icin çoğu İLK evlenme teklif eden herifi koca diye alıyor.
Bir komsumuz 40 yasinda evlendi 41 olmadan cimri diye bosandi. Hamileyken dondu babaevine kizi liseye gidiyo suanda. Eski es yeni oldu ve birgun bile sevmedim onu bana kimse teklif etmedi sevgilim hic olmadi o evlenelim diyince evlendim dedi.
Bosanma sebebi dogumu ozelde yapmak istemesi adamin cok para gider demesi. Halbuki nisanliyken adam butun kartlari acik oynamis kadinin evine gelir gelirken aldiklarini bakkala yazdirirmis kim odiycek kadin. Gelis parasini kendi verir donus yol parasini istermis.
Evdeki bozukluklari toplar gazete alirmis ( kadinin)
bir avukat olarak neden "yapdım, etdim" yazıyorsun?Yok canim. KV olayları genelde kadinlarin beklentilerinden patlak veriyor.
Maalesef biz kadınlar evlendikden sonra eşimizi "aşırı" sahipleniyoruz malum kvde diken gibi batıyor.
"Ohhh anne eline sağlık, kac gündür böyle yemek yememişdim" diyen bir erkek direk anneci deklare ediliyor ve başlıyor kavga...
bir avukat olarak neden "yapdım, etdim" yazıyorsun?
yaptım, ettim olmalı.
ben Türkiye'desin sandım.Ben yurtdışında yaşıyorum canim. Türkiyede okula gitmedim.
Kendi kendime bukadar öğrenebildim :) bunada şükür :)
ben Türkiye'desin sandım.
kusura bakma :)
Yok canim. Hiç sorun değil. Ayni soruyu bende sorardim "alman bir forumunda almanca yazamayan bir insan cekiliiiiin ben avukatim diye gecinse" yani :)