15 günde..

Çok üzücü ama bilemediğimiz herşey olabilir belki adamın sapıkça fantazileri istekleri oldu belki 15 günde adam asla affedilmeyecek bir hata yaptı yada daha önce yaptığı birseyi itiraf etti ve kadında bunu kaldıramayacağını düşündü yani ufak bi sorun olsa mutlaka ki böyle bir son yaşanmazdı belli ki buyuk bir sebebi var

Ne gibi bi sorun olduğunu bilemezsiniz ki
Belkide kadında bi hata oldu adam kaldıramadı.
Belki ters bi hareket, bi istek, bi şiddet, bi saygısızlık... Herşey olabilir. Herkes kendi tarafından anlatır bide karşı tarafı dinlemek lazım. Bilemeyiz.

• Beğen
Reactions: H M
Çok kısa sürede biten evlilik anormaldir.ya kadın yada erkek büyük bir kusur vardır.bide 2 yıl sevgiliymişler tuhaf insanlar niye sevgili olunur ki birbirine tanımak için birbirine uygun mu diye bakmazlar lay lom takılıyorlar birbirlerini analiz yapmıyor evlendikten sonra maske düşüyor tabi iş işten geçiyor

Bnm aklima baska bisi geldi ama gunah almak istemiyorum o_O

15 gunde evlilik bitmesi falan arkadasin dogruyu soylemiyor bnce

Evet arkadaşlar çok.dogru söylemiş biraz hayalperestlik var bizde malesef
Eşimi nasıl tanıdıysam öyle odun geldi odun gidiyor.ne hediye ne özel bir şey cokkk nadir gördüm nişanlıyken. Ozaman cok icerlerdim:110:niye yapmıyor diye. izledim yanyanayken.artisi eksisi.en önemlisi bu adam böyle ince fikirli olmadan da yaşayabilir miyim dedim yasiyorum:halay:kolay kolay kimse değişmez hele de iyi yönde.

Bizde bazı kadınlarda saplantı gibi "hele bir evlenelim"dusuncesi.uzucu.

evlenmeden önce gördügümüz yanlislara yama yaparak evlilige geciyoruz. evlenince yamalari erkekler elleriyle yirtip gözümüze sokuyorlar! ben zaten kötüydüm kizim sen kendin kaşindin der gibi! yama yapmayin yanlislarina,hatta kurcalayin ki o yara büyüdügünde ne kadar kan akacak önceden görün! gercegi simüle edin. sonra hayal kirikliklari kacinilmaz oluyor. tecrübeyle sabittir..

Erkekler aslaaaaaa degismez. Eger sinir varsa bir adamda, arkaniza bakmadan kacin.

Ama şu da varki evlenene kadar kendilerini iyi sakliyorlar.

Back
X