15 gündür kayıp olan Kübra'dan annesine mesaj!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Bursa'da yetiştirme yurdunda kalan ve izinli olarak geldiği evinden ekmek almaya giden 17 yaşındaki Kübra Yılmaz'dan 15 gündür haber alınamıyor.
700x240969_1_2.jpg

Merkez Osmangazi İlçesi'nde yaşayan Kübra Yılmaz, üç yıl önce evden sürekli kaçtığı gerekçesiyle eşinden boşanan annesi Nuray Aydın'dan (37) alınıp, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı yetiştirme yurduna yerleştirildi. Kaldığı yurttan iki ay önce izin alan Kübra, annesi Nuray Aydın'ın yanına gitti. Evden "Ekmek almaya gidiyorum" diyerek ayrılan genç kız, geri dönmedi. Anne Aydın, polis ve savcılığa kızının bulunması için müracaatta bulundu ancak bir gelişme olmadı. 15 gün önce cep telefonundan kızının aradığını belirten Nuray Aydın, 'Anneciğim ben de sizi çok özledim. Yanınıza gelmek istiyorum ama gelirsem sadece beni değil, kardeşimi ve seni de öldürecekler' diyerek telefonu kapattığını söyledi.
twak0rpb.jpg

Kızının sosyal paylaşım sitesinde bir gece kulübünde çekilmiş fotoğraflarının yayınlandığını anlatan anne Aydın, "Anne olarak yavrumun başına kötü olayların gelmesinden çok korkuyorum. Bir an önce bulunmasını istiyorum" dedi.
sqowl0v4.jpg

Kaynak: DHA

Kızı kim kaçırmış ki peki..

Bu kızın izini nasıl bulamıyor polislerr hayret doğrusu.....

Kız daha 21 saat önce paylaşımda bulunmuş ve hala yerini bulamıyorlar öyle mi? Hım ok.
Gayet barlarda fotoğraf paylaşabildiğine göre halinden pek memnun görünüyor ayrıca kaçırıldığını sanmıyorum.

Bak simdiki gencligin anlamiyorum.

Babaannem bunu dediginde gulerdim annem bana uyum saglamaya calisirdi dusunce olarak ama saglayamazdi.

Ben egitimliyim pc gordum yabanci ulke gordum sunu bunu yaptim gencleri anlarim uyum saglarim diye dusunuyordum ama bakiyorum da uyum saglanacak gibi degil! Bunun kultur ve birikimle alakasi yok, genc anne olma ile de alakasi yok. Tamamen olgunlasma desem olur mu bilemiyorum. Aile egitimi desem kacta kaci?

Inanin bu soruna cozum bulunmali. 1990 larda cok onemli degildi belki jenerasyon uyumu ama simdi cocuklarimiz kotu durumlara dusabiliyor. Cunku bir cogumuzun cocuklen adini bilmedigi yerlerden arkadas edinebiliyorlae artik.

Olen nuran dutlu nun annesi diyor ki 16 yasindayken kizim bursa da arkadaslarima gidecegini soyledi gitti ve orda evlendigini duydum.
Muge anli soruyor manisadan nasil bulmus arkadas bursa dan diye

Annesi diyor ki bilmiyorum herhalde internetten!
Bu kiz konsomatris olarak devam ediyor. Kinamak icin demiyorum ama annenin dizinin dibinden ayrilip neden boyle bir hayata razi olur ki insan?

Kız daha bu sabah "Hayırlı Cumalar" yazmış. Bu kızın kaçırıldığından emin miyiz?

Belki de zorla çalıştırılıyordur :KK43: işi bıraktığı taktirde aileni öldüreceğiz diye tehtit etmişlerdir. Bu yandan bakmak istiyorum.. İnşallah kendisi kaçıp da böyle birşey uydurmamıştır. Ama nasıl rahat rahat paylaşım yapar aklım almış değil. Gençlik nere gidiyor diye soruyorum ben de lise okudum benim de arkadaşlarım oldu yaptığımız en buyuk kotuluk okuldan kaçıp yemeğe gitmek olurdu. Nerelere gelmişiz ya 6 7 yılda..

X