15 gunluk bebek

Gondergelsin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.372
2.169
133
41
15 günlük bebeğim var arkadaslar esimleyiz birlikte bakiyoruz bebegimize.
erken geldi 2 hafta kadar. bebegimiz emmeyi bilmiyor sezeryanla dogum yaptigim icin 3 gun sonra geldi sutum. bebek hala memeyi Tutamıyor,kalkanla icebiliyor. sutum iki memeden 80 ml kadar cikiyor. sagip veriyorum bazen bazen de kalkanla içiyor. 3 gundur bebegim inanilmaz huzursuz gazini genelde alttan cikartiyor ustten daha az cikartiyor. ne zaman benim sutumu alsa uyuyamiyor dalamiyor. Surekli kucagimda mememde kalmak istiyor. Ama arada mama veriyorum(gunde 2 kez)inanilmaz rahat uyuyor. bana yardimci olun lutfen neden bebegim uykuya dalamiyor? memeyi tutamiyor? mama vermek istemiyorum ama surekli saginca da benim goguslerim aciyor napmaliyim

Gazdan dolayı sürekli emek istemesi. Öncelikle sağlık ocağına gidin zaten damla başlatırlar siz de sormuş olursunuz. Mama vermeyin tabi kilo alımı iyi ise

Cnm bebegini kalkanla degil direk emzir
Benimde bebegim tam 1 ay sonra emmeyi basardi ama ben hic mama vermedim ve her 2 saatte bir emzirdim ama ne emzirme 1 saati gecik ugrasiyordum cok zor alisti emzirme saati gelince psikolojim bozuluyordu o derece yani sukur gecti o gunler sagmak cok zor oluyor bende o zamanlar dedimki artk emzirmeyecegim sagicam o kadar bikmistim ama yakinlarim zorda olsa emzir alisir dediler ve de oyle oldu sende emzir canim alisacak demedi deme
Şükür bebegim 4 aylik oldu
mama vermediginiz zamanlarda uykuya dalamamasi buyuk ihtimal doymadigindan evt cnm ilk 3 ay gaz ve kucak sikintisi oluyor gaz ilaci kullandim ben oyle böyle gecti
Simdide surekli gezmek istiyor evde cok zor ya

Canim zamanla ogrenecek ama kalkansiz emzir. Mutlaka basaracak. Bazen vakit aliyor. Bir kere alisirsa cok rahat edersin. Ne demek istedigimi zamanla anlayacaksin. Bir de bebek emmeyi basardigi zaman pompadan daha cok sut cekebilecek. En iyi pompa dahi normal bir bebegin emdigi sutten daha fazla sagamaz. Bunda hem bebegin emme kabiliyeti hem de emme sirasinda salgilanan hormonlarin payi var. Gazin birden fazla sebebi olabilir. Mama da sebep olabilir. Bazen asilar da bagirsaklari etkileyebiliyor. 3 aydan sonra azalir muhtemelen.

Guzelim pes etme emzirmeye devam et bak ben bebegin aglamalarina rağmen bırakmadım pes etmedim simdi 17 ay bitecek emiyor hala.gogsune az sekerli su damlat onu yakalasin sonra göğsünü ucunu esmer yeriyle birlikte agzina alsin

Back
X