15 haftada adet kanaması gibi kanama

Prenssess

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2023
72
19
18
21
Selam arkadaşlarım tüp bebekle 15 haftalık hamileyim şuan dün hafif ve sürekli bel ağrısı yaşadım dinlenmeye çalıştım 1 saat sonra ağrım geçti bende herşey yolund sanıyorum taa ki kasıklarıma hafif bir sancı girdi sonra geçti ve çok ani bir kanama başladı kırmızı adet kanaması gibi hata daha fazla olabilir birden akmaya başladı apar topar hastaneye gittim sanırım düşük yaptım dedim bu sefer daha önce de olmuştu ama asla bu kadar fazla değildi leke tarzında doktorum baktığında bebeğimin iyi olduğunu söyledi herhangi bir kanama alanı yok dedi şuan progestan fitil kullanıyorum akıntı şeklinde hala devam ediyo ve kahverengiye döndü biraz daha sakinim ama acaba tekrar hastaneye gitsem diye düşünüyorum yaşayan varmı bu haftalarda

kahverengiye dönmesi iyi, aktif kanama yok demek. benim doktorum kırmızı, pembe kanama görürsem hemen acile gitmemi istemişti.

6 ve 10.haftalarda az ve bi kaç saat içerisinde kesilen kanamalarım olmustu benim de ama hepsinde rahim iyi görüldü. 19.haftaya kadar progestan kullandım

kahverengiye dönmesi iyi, aktif kanama yok demek. benim doktorum kırmızı, pembe kanama görürsem hemen acile gitmemi istemişti.

6 ve 10.haftalarda az ve bi kaç saat içerisinde kesilen kanamalarım olmustu benim de ama hepsinde rahim iyi görüldü. 19.haftaya kadar progestan kullandım
Anladım teşekkür ederim peki ondan sonra kanamanız tekrar oldu mu

Anladım teşekkür ederim peki ondan sonra kanamanız tekrar oldu mu
Canım plasentana bakıldı mı belki plasenta aşağı yerleştği diye kanama olmuştur o gün yorulmus muydun çok ayakta kalmış mıydın eğer aktif kanaman yoksa muhtemelen yukarıda saydığım nedenlerdir keşke iğne de verseydi en azından 2.03 gün ya da bir hafta kullanırdı

Canım plasentana bakıldı mı belki plasenta aşağı yerleştği diye kanama olmuştur o gün yorulmus muydun çok ayakta kalmış mıydın eğer aktif kanaman yoksa muhtemelen yukarıda saydığım nedenlerdir keşke iğne de verseydi en azından 2.03 gün ya da bir hafta kullanırdı
Bakıldı mı bilmiyorum ki ultrasonla baktı birşey yok dedi evet yorulmuştum ayakta kalmıştım baya şuan kahverengi leke var sadece daha önce kullanmıştım onu doktoruma sorduk tekrar başlasam mı iğneye bilemedim ki

Back
X