• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15. Haftada Ast , Alt yüksekliğı

Iroo10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2024
58
28
3
26
Arkadaşlar merhabalar, 15 haftalığım Alt 138 , Ast 52 çıktı geçen hafta. Doktorum ursactive diye ilaç yazdı. Günde iki tane dedi. Fakat bebeğe zarar verir diye öyle kokuyorumkı. Bıde onu akşamları kullanınca kötü oluyorum. O nedenle günde bir tane kullanıyorum. Bu hafta Alt 126 olmuş. Diğeri düşmemiş. Öyle morelim bozuldu ki. Bu değerler bebeğe zarar verir mi hep endıse ıcındeyım. Benım gibi olan var mı sizler neler yaptıız

Merhabalar folik omega kullanıyormusunuz benimde aynıydı ilaçları kesince normal degere döndü korkmayın asırı bi yükseklik yok zamanla düşüyor bi sıkıntı olmadı bi kişiyle tanıstım hastanede karaciğer enzimleri 700 lerdeymiş sıkıntı yapmayın biley olmaz allahın izniyle sıkıntı daha büyük sorun 🌸

Merhabalar folik omega kullanıyormusunuz benimde aynıydı ilaçları kesince normal degere döndü korkmayın asırı bi yükseklik yok zamanla düşüyor bi sıkıntı olmadı bi kişiyle tanıstım hastanede karaciğer enzimleri 700 lerdeymiş sıkıntı yapmayın biley olmaz allahın izniyle sıkıntı daha büyük sorun 🌸
Çok teşekkürler için rahatladı. Multıvitamın ve bıtane daha vıtamın kullanıyordum bıraktım bır haftadır. Ayrıca progestan iğne kullanıyordum onuda bıraktım 5 gündür. Engınar ıyı gelıyor dıyorlar 3 gündür ondan yıyorum. İnşallah düşer. Tüp bebek sonucu oldu o nedenle zaten kaç aydır ilaç kullanıyordum yordu benı onlar

Çok teşekkürler için rahatladı. Multıvitamın ve bıtane daha vıtamın kullanıyordum bıraktım bır haftadır. Ayrıca progestan iğne kullanıyordum onuda bıraktım 5 gündür. Engınar ıyı gelıyor dıyorlar 3 gündür ondan yıyorum. İnşallah düşer. Tüp bebek sonucu oldu o nedenle zaten kaç aydır ilaç kullanıyordum yordu benı onlar
İşte onlar kaynaklı oluyor bende aynı progestanda kullandım kanamam oldugu için omegalar vitaminler hep yükseltti kasıntım olunca anlamıstı doktorum bırakınca normale dönüyor hiç korkma içini ferah tut üzme kendini hemde bebişi bi kaç haftaya normale döner allahın izniyle zaten

Allah razı olsun gerçekten. Öğretmenım çok modum düştü. Bugün hiç okula gıdecek motivasyonda degıldım. Şimdi mutlu bir şekilde gideceğim ☺☺ bu arada son olarak sizin kacıncı haftanızda olmuştu?

Benim 32. Haftada değerler fırladı ve el ayak kaşıntısı başladı. Doğuma alınacaktım ki d vitamini demiri kesince tak düştü değerler. Doğum ertelendi. Bazı takviyeler değerleri yükseltiyor

Benim 32. Haftada değerler fırladı ve el ayak kaşıntısı başladı. Doğuma alınacaktım ki d vitamini demiri kesince tak düştü değerler. Doğum ertelendi. Bazı takviyeler değerleri yükseltiyor
Takvıyelerı bıraktım bende bir haftadır hiç kullanmadım. Vıtamın degerlerım ıyı zaten dıye. Hamileliğin ortalarında olması üzdü beni.

Allah razı olsun gerçekten. Öğretmenım çok modum düştü. Bugün hiç okula gıdecek motivasyonda degıldım. Şimdi mutlu bir şekilde gideceğim ☺☺ bu arada son olarak sizin kacıncı haftanızda olmuştu?
Benimde sizinle aynı haftalardı sanırım cok net hatırlamıyorum ama 4. Yada 5. aydı sanırım cünkü ilk 3 ay bi sıkıntım yoktu ne mutlu keyfiniz yerine geldiyse bende cok sevindim 🌸🥰

Back
X