Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba canım, maşallah baya büyümüş 14 cü haftadan sonra hafif hareketlerini ve kalp atışlarını hissedersin 17-18 haftadan sonrada babası hissedecektir. Hayırlı doğumlar nasip olsun şuanda yaşadığın pıtpıtlar ve hareketler en mükemmel duygu
ben 19.haftada hissettim ama bir arkadaşım 13.haftada hissetmişti.biraz büyüsün bak nasıl uyutmayacak,bir yere gittiğinde pıt pıtlayacak sesine tepki verecek.annelik çok eğlenceli Allah hepimize hayırlı ve kolay doğumlar versiiiinnn....
ben de 14-15. haftalarda seninki gibi pıtpıtlar hissetmiştim. her ne kadar doktor daha çok erken dese de ben onun bebeğim olduğuna emindim :) şimdi artık baya baya hissettiriyor kendini. inşallah sen de bu mutluluğu yaşarsın
ben 14.te hissetmeye basladım ama çok ufak vuruşlar acaba mı derken evet ilk bebek olmasına rağmen erken hissetmeye başladım sanırım kilo ile alakalı durum