15 haftalık hamileyim eşim benden ayrılmak istiyor

Bence haplarini zaten devamli yada düzenli almiyorlar. Yada dedigin gibi geri çekilmek gibi, ovulasyon zamaninda cinsellik yasamamak gibi asil korunma olmayan sekilde güya korunuyorlar.

Birde söyle birsey var, bu konuda konu sahibi açikça diyor, bilerek çoçuk yaptim diye. Birçok kadin bunu açikça dile getirmekte istemiyor. Biliyorlar aslinda hamile kalmak ile yalnis yaptiklarini, özelikle bdv'de insanlar saldirmaya basladginda. Ondan dolayi isi "kaza" ya atiyorlar.

Ha hap sadece %98 koruyor yani istisnalar elbette olabilir fakat bdv'ye ve genel hayata baktigimizda güya kaza ile hamile kalan kadinlar o kadar çok ki, istisna disina çikiyor ve bu pek olagan birsey degil.

hapı bir gün içmeyi unutup, unutulduğunun anlaşıldığı an tekrar içmemişlerse, veya prezervatifin kullanma talimatına tam uyulmamışsa, ya da prz. patlamışsa olabilir. yoksa bence de kaza kısmına girmiyor o tür durumlar. mesela geri çekme yöntemiyle korunduğunu sanıp, hamile kalınca kaza diyenler var, tamamen bilgisizlikten, öyle bir korunma yöntemi yok ki, tamamen şansa yani.

ben de böyle düşünüyorum ama iyi eğitimli bu işleri bilmiyor diyemeyeceğim arkadaşlarımdan "ya oluyomuş böyle kazalar" diye duyduktan sonra gerçekten kazara olan kişi sayısı bu kadar çok mu diye merak etmeye başlamıştım.

Şu kaza olayını ben de çok merak ediyorum. Kaza diye bir şey olmaz diyen bir arkadaşım vardı. Saçma sapan yöntemler kullanıyorlar sonra da kaza diyorlar derdi. Başka bir arkadaşım da korunmalarına rağmen hamile kalmış arkadaşlarım var diyor ama ben tam anlamıyorum.Prezervatife hapa rağmen kaç kişi hamile kalabilir. Ya da du bir sevişelim risk alalım mı diyorlar. Olunca da kaza mı oluyor. Biri beni aydınlatsın lütfen.
Kaza zor bir ihtimal annem mesela 40 yasinda menepoza girdi yumurtaliklarinda kist ve minyon vardi ameliyat olacakti doktor artik imkani yok cocugun olmaz demisti ama cok garip annem kontrole gittiginde doktor 1 aylik hamilesin demisti yasadigi sokun tarifi yok doktor 5 kere test yapti eski tahlil ve filmlerine bakti sonuc degismedi simdi 17 yasinda bir kardesim var annem olmeyi goze aldi ama dogum yapti dogumdan hemen sonra ameliyat oldu yumurtaliklarini aldilar
Onun disinda kullanilan yontemler var geri cekilme korunmasiz iliski gibi

Kaza zor bir ihtimal annem mesela 40 yasinda menepoza girdi yumurtaliklarinda kist ve minyon vardi ameliyat olacakti doktor artik imkani yok cocugun olmaz demisti ama cok garip annem kontrole gittiginde doktor 1 aylik hamilesin demisti yasadigi sokun tarifi yok doktor 5 kere test yapti eski tahlil ve filmlerine bakti sonuc degismedi simdi 17 yasinda bir kardesim var annem olmeyi goze aldi ama dogum yapti dogumdan hemen sonra ameliyat oldu yumurtaliklarini aldilar
Onun disinda kullanilan yontemler var geri cekilme korunmasiz iliski gibi

Konu dışı ama çok hoşuma gitti, ne güzel Allah böyle güzel bir hediye sunmuş, ameliyattan önce doğan kardeşiniz :)

Konu dışı ama çok hoşuma gitti, ne güzel Allah böyle güzel bir hediye sunmuş, ameliyattan önce doğan kardeşiniz :)
Cok sukur doktor eski tahliller ile ameliyata alsaydi neler olabilirdi dusunmek bile istemiyorum

Benimde anlamadigim patir patir hamile kalip defalarca cocuk aldirip yada tek seferlik korunmasiz iliskiyle hamile kalanlar bizden farklimi besleniyorlar ne yiyolar ne iciyolar vallahi hayran kalmamak elde degil.
Dogacak olan cocuk oyuncak bir bebek degil bi bunu idrak edemiyoruz sanirim.yedir giydir egolarini tatmin et evvilik oyunundaki ruhsuz cansiz oyincak degil.birbirini seven saygi duyan anne babaya ihiyaci var o dogan yavrularin huzurlu bir ortama ihiyaci var.benim suan doktorum hamile kalmami oneriyor saglik problemlerimden dolayi ama esimden evliligimden zerre kadar kuskum olsa o yavruya mutlu bir yuva sicakligi veremeyecegimi dusunsem aninda vazgecerim bebek fikrinden. obur turlusu bencillikten baska bisey degil cunku

Arkadaşlar kusura bakmayın.. Ama ben o tek seferde hamile kalanlardan biriyim..Hemde iki çocuğuma birden hemde spriralle bile .. Yani yargılamayın. Ben korunurken bile hamile kaldım mı korkusu yaşayanlardanım..

Iyggg boyleleride kendini erkekten sayiyorya artik nedesem. Sen neden esin icin cabaliyosun? Birak o senin icin cabalasin. Hem belki bu nedenle ayri eve bile cikArsin. Eger ben olsam gozunu fena korkuturdum bu pisligin. Kusura bakma pislik diyorum cunki cocuguna karisina sahip cikmiyor.

Ay simdi okudum o ...... Cocugunumu aldirtmak istiyo. Sakin aldirma yavrunu sakin! Burda senelerce cocuklar icin agliyan ablalar var, basini secdeden kaldirmayip cocuk icin yalvaran ablalar var. Sabah aksam dua eden hastahanelerde doktor doktor gezen kardesler var. Ben bile her ay aglama krizlerine giriyorum. Rabbim sana nasip etmis sen buna kiyamazsin hakkin yok. Calisiyosun bakarsin cocuguna. Sana kocalik yapamiyan yaratik icin oldurme bebegini!

Herseyi bilerek, kabul ederek evlenmissin. Zorla cocugunu da yapmissin. O zaman sesini cikarmayacaksin. Cunku butun bunlar senin tercihin. Madem bu kadar sorununuz vardi, ayri ev diye de diretiyordun. E hamilelikte calisamayacagini da biliyordun radyasyon ortaminda... Erteleseydin cocugu. Akil var mantik var. Cocuk olunca daha mi kolay oluyor bazi seyler anlamadim.
Ev ev ustune olmuyor. En az senin kadar, o evin sahipleri de sizin onlarla yasamanizdan rahatsizdir, emin olabilirsin. Insanlarin duzenini bozmussunuz cunku. Esin daha kendine yetemezken bir de bir kisi daha getirmis eve. Simdi de cocuk. O kayinvalide ve kayinpederin de isi zor yani. Onlardaki sinir bozuklugunu da anlayabiliyorum. Dahasi durumun farkinda olan, cocuk istemedigi halde zorla baba yapilan, cocuk sorumlulugu verilen bir adam. Kusura bakma da ben hatanin cogunu sende buldum. Kendini de, esini de sen zora sokmussun. Sen tamamen kendi tercihlerini yasiyorsun. Esine bir de istem disi cocuk sorumlugu yuklenmis. Pes. Siz o evden omur billah cikamazsiniz. Bosuna hayal kurmaya, ya da diretmeye gerek yok. 2+2=4. Bosanir misiniz, bosanmaz misiniz bilmem. Hayirlisi olsun. Ya bu sekilde onlarin suyuna giderek yasa, sabret, ya da uzatmayin bosanin. Durumunuz bundan farkli olmaz uzun bir sure cunku.

Zor bi durum. Allah kolaylık versin.

Spi
Arkadaşlar kusura bakmayın.. Ama ben o tek seferde hamile kalanlardan biriyim..Hemde iki çocuğuma birden hemde spriralle bile .. Yani yargılamayın. Ben korunurken bile hamile kaldım mı korkusu yaşayanlardanım..
spiral kaymistir ozaman bi komsumuzda dediginiz gibi hamile kalmisti fakat korkuyosaniz korunmanizi arttirin ben cocuk istemesem spiral var nasilsa diye rahat olamazdim heralde o cocuk rahmime dustugu an aldirmam soz konusu bile olamazdi cunku... cocuklarinizi Allah bagislasin yargilamak degil aslinda kazara hamile kalip kiymet bilmeyen anne babalardi bizim kastimiz...

Bence evlenmiş adam çocuk istemiyorum deme lüksüne sahip değil

Ne kadar ilginç, ben de eşinin ailesiyle yaşayan, maddi durumu kötü olan, eşi çocuk istemeyen insanların çocuk yapma lüksüne sahip olmadığını düşünüyorum.
Hatta isterse inanılmaz zengin biri olsun, şatoda yaşasınlar farketmez çocuk iki yetişkinin isteği ile yapılır. Bu koşullarda çocuk yapmak istemediği için konu sahibinin eşinin daha sağduyulu olduğunu düşünüyorum. Hatta boşanmak istiyormuş, bu bir hak yani evli herkesin sahip olduğu. Garipsenen durumu anlamak mümkün değil.

Ne kadar ilginç, ben de eşinin ailesiyle yaşayan, maddi durumu kötü olan, eşi çocuk istemeyen insanların çocuk yapma lüksüne sahip olmadığını düşünüyorum.
Hatta isterse inanılmaz zengin biri olsun, şatoda yaşasınlar farketmez çocuk iki yetişkinin isteği ile yapılır. Bu koşullarda çocuk yapmak istemediği için konu sahibinin eşinin daha sağduyulu olduğunu düşünüyorum. Hatta boşanmak istiyormuş, bu bir hak yani evli herkesin sahip olduğu. Garipsenen durumu anlamak mümkün değil.

Bana gore de ayri ev bile acamayan insanlar evlenmemeli bile ki cocuk yapmak kalsin.

Kıyamam ya bende 20 haftalik hamileyim durumun beni çok etkiledi her an ağlamaya hazırım zaten

cevapları okuyamadım öyle sinirlendimyani son durum ne bilmiyorum fakat ben olsam değil 5 dk 5 sn düşünmem bosanmak için hamilesiniz gamile ve calısıyorsunuz onlar sizi rahat ettirmeye calısacak siz onları değil saygısızlık size yapılıyor yetmiyor esiniz ayrılalım diyor niye aksam yatmaya gşdiyorsunuz diye güleyim mi aglayayım mı bilemedim böyle insanlar var mı cidden böyle bencil böyle vicdansız !! özür dilerim ama cidden sinirlendim.. hele diğerlerine hiç lafım yok

Blof atmistir. Barisinca ayri cikmak icin islemeye calisin. Ya da calisiyorum hamileyim yoruluyorum o zaman cikarim isten ailenle rahat rahat otururum dersin.

Coke doğru tamamen katiliyorum harfi harfineTE="hannesli, post: 36781391, member: 471610"]Bakin o gün bir psikolog ddiyor ki adam size baştan ailemle yasayacaz ya da isim yok diyor sizde kabul
ediyorsunuz sonra evlenince ben
böyle istemem şöyle olmaz diyorsunuz yani siz oyunun kuralini
bozuyorsunuz ve kavgalar basliyor. Ya
bastan kabul etmeyeceksiniz kabul ettiysenİzde sabretmeyi bileceksiniz...

Ailesinin evine gitmissiniz, ben
istemem kardeşim gelin getirsin eve duzenimizi bozsun kendisine de o geline de çok kizarim çünkü kendi düzenini kuramayip üstüne başka düzeni bozup üstüne kv kp parasina Osuna busuna laf söylenemez bunu kimse kabul etmez.

Çocuk olayina da daha fazla bir şey demeyecegim ancak hata yapmakta çok cesurken doğru davranmakta neden korkaksiniz. Hala annemi arayamam öyle böyle diyorsunuz ya bir hoplayin kalkin ayağa ya adam sürekli blöf yapıyor siz sürekli boşanmak kolay değil.diye bas egiyorsunuz e sizi ezmeyecekte kimi ezecek?

Bu adamla 20 yasinda evlenirken ki deli cesaretiniz nerede? Siz dimdik karsisina dikilemedikce ya susup aman kocam yapma kocam diyeceksiniz ve bir omur böyle gidecek var mi.sizce başkasseçenek?[/QUOTE]
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK68:Cok

meraba arkadaslar 15 haftalık hamıleyım 1 senelıkde evlıyım kayınvalıde kayınpederım ve kaynımla aynı ortamda yasıyoruz ve bu bızım ıcın sorun benm ıcın calısıyorum eve gec gıdıyorum kayınvalıdem esımın yemegını hazırlamıs oluyo bende yemegımı yeyıp mutfagı toplayıp yatıyorum onlarla oturmuyorum dıye bunun adı saygısızlık oldu kım kayınpederının yanında ayaklarnı uzatabılır hamılelık donemınde oldugum ıcın sureklı eve halsız dusunuyorum ve yorgun oluyorum esım de artık ayrılalaım dedı bende ya cocuk dedım bılmıyorum dedı napcagımı bılmyorum eger ayrılırsak bu cocuk ayrı ayrı evlerde buyumuycek dedımm ona bunu yapmaya hakkımız yok dedım yada ayrılmıycaz bu cocuk annesı babası yanında olacak dedım bana bı cvp vermedı henuz aksam aılelerımız bı araya gelecek ıs ıyıce cıddıye bındı ben napcammm yardım edın
Ne durumdasin cansu?

Back
X