Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esım ole bısey demez o aılesının yanında mutlu
O zaman bu sizi umursamıyor demektir..
Siz peki nasıl mutlu olacaksınız kocanız birde bunu düşünse...
Asıl can alıcı nokta zaten siz neden evlendiniz bununla?
Kesinlikle arama.hic orali da olma.bosanmak istiyorsan,hazirimbende.beni ve cocugumu istemiyeni bende istemem.de.elini vur masaya.ne bicim adam.ver kiz dersini.git cumle alemi topla ve bosa de.birdaha yuzumu gormen hayal olur de.bulunmaz hint kumasi mi ne.hala aılem aramadı ya demekkı aramadı bana goz daaagı vermekmıs amacı yada ıs yogunlugundan dolayı aramadı o aramadan aramak ıstemıyorum doldurmus olurum bu sefer aılemı
15 haftalık alınmaz ki eşin seni kasap amı götürücek15 haftalık bir bebeği (bakın cenin fetüs değil o artık bir bebek) yasal olarak aldırmanız imkansız..eşiniz cahil mi acaba?![]()
kızlarımız evlenmek için ölüp bitiyorlar.erkekler ben evlenemem,ev geçindirecek durumum yok derken olsun evlenelim ailenle oturalım diyor,tabii derken de evlenince adamın altından girer üstünden çıkar ayrı eve çıkarırım hesabı yapıyor,tabii bu her zaman tutmuyor,evlenince ayrılmaya kocalarını ikna edemiyorlar ondan sonra bir sürü huzursuzluk.ne konular gördük bu şekilde.Bakin o gün bir psikolog ddiyor ki adam size baştan ailemle yasayacaz ya da isim yok diyor sizde kabul
ediyorsunuz sonra evlenince ben
böyle istemem şöyle olmaz diyorsunuz yani siz oyunun kuralini
bozuyorsunuz ve kavgalar basliyor. Ya
bastan kabul etmeyeceksiniz kabul ettiysenİzde sabretmeyi bileceksiniz...
Ailesinin evine gitmissiniz, ben
istemem kardeşim gelin getirsin eve duzenimizi bozsun kendisine de o geline de çok kizarim çünkü kendi düzenini kuramayip üstüne başka düzeni bozup üstüne kv kp parasina Osuna busuna laf söylenemez bunu kimse kabul etmez.
Çocuk olayina da daha fazla bir şey demeyecegim ancak hata yapmakta çok cesurken doğru davranmakta neden korkaksiniz. Hala annemi arayamam öyle böyle diyorsunuz ya bir hoplayin kalkin ayağa ya adam sürekli blöf yapıyor siz sürekli boşanmak kolay değil.diye bas egiyorsunuz e sizi ezmeyecekte kimi ezecek?
Bu adamla 20 yasinda evlenirken ki deli cesaretiniz nerede? Siz dimdik karsisina dikilemedikce ya susup aman kocam yapma kocam diyeceksiniz ve bir omur böyle gidecek var mi.sizce başkasseçenek?
esım ole bısey demez o aılesının yanında mutlu
agızve dıs saglıgı polkılıgınde baska nereye gecebılırım hanfendı acaba soruyorum sıze
Hamilesiniz diye garantide hissediyorlar kendilerini.
Blöf de olabilir bu..
Aileniz yanınızda dursun.
İstediğinizi şimdi yaptıramazsanız bir daha çok zor..
Yazık gerçekten de.
En güzel döneminizde bu üzüntüleri yaşıyorsunuz.
Nasıl bir baba olacak eşiniz ürkütüyor..
Allah yardımcınız olsun..
Asil konu sahibi hamile diye kendini garantiledi sandi. Yoksa böyle bir adami kim baba yapmak ister?
Artik burdaki konulari okuya okuya dolmusmuyum nedir fakat bazen diyorum artik hak ediyor, basina gelenlerin hepsini hak ediyorlar baze kadinlar! Yahu insan kaynananin evinde yasayarak bebek yaparmi? Kocasi daha halene babasinin eline bakiyorsa, bebek yaparmi? Sanki bu insanlarin hepsi melekti hamile olmadan öncede, hamile olunca destek bekleniliyor.
Evet hamile hamile baba evine gitmek zordur fakat baze kadinlar artik cidden hak ediyor. Görünün köy kilavuz meselesi. Burda olan o dogmamis bebege oluyor. Cok üzülüyorum o çoçuklara. Sorun bosanmakta degil, bosanilabilir fakat göz göre göre.. o çoçuklar dogumdan beri hayata eksi puan ile basliyorlar. Onlarinda hakki degilmiydi mutlu, sicak, anneli babali yuvada büyümek?
Artik gerçekten burdan yalvariyorum, bebek yapmadan önce çoook iyi düsünün. Sadece bencil düsüncelerinizden dolayi bebek yapmayin. Hiç bir bebek kötü giden evliligi iyilistirmez. Bebek sihirli bir degnek degil, ayrica kücücuk bebegin üzerine böyle agir bir misyon yüklemek zaten saçmalik.
Ha burda bide hiç kimse demesin "kaza ile oldu" diye allah askina ya, ne kazasi! Normal insanlarda 1 milyonda 1 oluyor bu kaza, niyese bizim Türk toplumunda neredeyse her bebek "kaza" ile oluyor. Hapini zamaninda alirsan hiç bir kaza maza olmaz. Ki insan 3 günün ikisi küs ise nasil cinsel iliski yasar yada yasamak ister aklim almiyor.
Hiç degilse bir çok genç kizimiza bu konunun ibretlik konu olmasini istiyorum. Egitiminizi bitirin, ayaklarinizin üzerinde durun ve bunu eslerinizdende bekleyin. Ana kuzusi ile baskalarin evinde sakin yasamayin. Kendi hayatinizi, evinizi ve yuvanizi kurun. Güçlü olun.