Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
.peki basi aşsada olarak 1 kaç gün o şekilde kalması normalmi peki arkadaşım alt tarafa hafif ağrılar veriyor o şekilde anlıyorum kafasinin aşsada oldugunu..[/QUOTE]
.peki basi aşsada olarak 1 kaç gün o şekilde kalması normalmi peki arkadaşım alt tarafa hafif ağrılar veriyor o şekilde anlıyorum kafasinin aşsada oldugunu..
[/QUOTE]
Bi kaç gün ne demek canım benim ki 12 haftadır başı aşağıdaydı bu ara dönmüş yaramaz . İlk kızım ana rahmine düştüğü günden doğduğu güne kadar başı aşağıdaydı
Sorun edilecek bisi değil ozaman dimi?peki alt tarafa agri yapiyormuydu canim baskı seklinde?ilgin ve bilgin için çok tşk ederim en ufak bir teselli ariyor insan bu donenmlerde
Sorun edilecek bisi değil ozaman dimi?peki alt tarafa agri yapiyormuydu canim baskı seklinde?ilgin ve bilgin için çok tşk ederim en ufak bir teselli ariyor insan bu donenmlerde
Canım bebeğimin mankat olduğu zaman bile o baskı var nedense . Bebek büyüdükçe baskı artıyor. Şuna Doğum pozisyonunda mı değil mi bilmiyorum ama alttan çıkacak gibi. Normal yani.