• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resmen ölüyorum benim gibi olan var mı ?

4ay ben de kustum özelikle sabahları. Banyoya zor giriyodum duş jeli , sabun kokusuna tahammül edemiyodum. 4aydan sonra geçti inşallah seninde geçer. Tuzlu kraker denedin mi. O birazda olsa bastırıyo. Hamileyken en zoru bulantı gerçekten.
Çok zormuş gerçekten. Sabah tartıldım 1 kilo daha gitmiş 69 dan 64 de düşmüşüm üzülüyorum da inşallah bebeğim iyidir. Leblebi kraker her şeyi denedim ama yok.

Kızlar merhabalar… 8+4 haftalık hamileyim resmen ölüyorum. Böyle olacağını hiç düşünmemiştim. Ne yesem, ne içsem kusuyorum, 4 kilom gitti, başımı yataktan kaldıramıyorum. Yemek yapamıyorum, temizlik yapamıyorum duşa bile giremiyorum. Başım dönüyor. Anlatılamaz yaşanır durumu var ya resmen o Allah düşmanımın başına vermesin. İlaç fayda etmiyor. Neler yapabilirim geçsin diye ? Böyle olan varsa da Allah güç kuvvet versin. Şikayet etmek istemiyorum hamile kalabilmek için 8 ay uğraştım ama böylesi aklımın ucundan bile geçmedi. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Bir anda kesiliyor , çok düşünmeyin bol bol dinlenin yemek yiyemiyorsanız çubuk kraker yiyin ama bu günler geçecek 12. Haftaya kadar çektim ben sonra hiç birşey olmamış gibi oldu az dayanın :)

Hayır kanamam olmadı hiç bi hamileliğimde bu sorunu yaşamadım şükür. Mide bulantıları mide yanması gibi sorunlarım oldu hep.
2 kere kanamam da oldu benim de o yüzden sormuştum. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim

Bir anda kesiliyor , çok düşünmeyin bol bol dinlenin yemek yiyemiyorsanız çubuk kraker yiyin ama bu günler geçecek 12. Haftaya kadar çektim ben sonra hiç birşey olmamış gibi oldu az dayanın :)
Allah’ın hikmeti herhalde dünden beri hiç kusmadım. Evet halsizlik var ama hiç kusmadım mucize gibi 😇 inşallah böyle devam eder. Çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için

Back
X