Doğuma Hazırlık 15 haftalıkta cinsiyeti belli olanlar yazsın

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
14+2 de öğrendim. Büyük ihtimalle kız dedi..
Zaten bütün belirtiler, aşermelerim, hissettiklerim, Çin takvimleri, göbeğimde yüzük sallamalar falan kız diyodu..
ınşallah sonradan sürpriz uzuvları çıkmaz bizimkinin .. zemuszemus

kızlar maalesef bebeğimi :1no2:kaybettimsenağlamasenağlama

büyük bir heyecanla mesajları okuyordum baştan sona, acaba ne olduki sonuç derken böyle bir sonla karşılaşmayı hiç beklemiyordum.
canım benim kıyamam ben sana yaaaaaa mafoldumben çok üzüldüm tatlım Allah sabır versin inşallah sana,eminim Allah meleğini cennetinin en güzel yerinde konuk ediyordur.inşallah sanada en kısa zamanda bir can yoldaşı daha gönderir

senağlamasenağlamacanım güzel temennilerin çok teşekkür ederimmafoldumben.sağolun iyki varsınız.:gitme::gitme:

sevinçli sevinçli okuyordum sayfayı,bir tarafdan da hafif sancım var,ne oluyor diye söyleniyordum,birden görünce nasıl üzüldüm anlatamam derya,allah sabır versin,en kısa zamanda bir evlat daha nisip etsin

Allah sabır versin arkadaşım. Bişey de söyleyemiyor insan ama senin adına tek dileğim en kısa zamanda bir bebeğin daha olur ve Allah sağlıkla,huzurla, mutlulukla onu büyütmeyi nasip eder.

çok teşekkürler kızlar yeni yeni toparlanıyorum.artık hayat devam ediyor.mesajlarınız için hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bana 12 haftalikken 2 li taramada erkek demislerdi
16 haftalik rutin kontrolde kendi doktorum kiz oldugunu soyledi

çok teşekkürler kızlar yeni yeni toparlanıyorum.artık hayat devam ediyor.mesajlarınız için hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok çok üzüldüm çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiyorum inan şok oldum bende okurken

Kaçıncı haftadaydın neden böyle olmuş ? İnsan zaten hamileyken devamlı hep korku içind eyaşıyor bunalrıda duyunca çok üzülüyorum allah sabır versin güç versin sana.İnşallah en kısa zamanda gönlüne göre sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlat daha veriri sana rabbim

11 haftalıkken %60 erkek dendi
15 haftalıkken büyük ihtimal erkek dendi
ve dün 19 haftalıktı doktorum kesin erkek dedi
ve çokta edepsiz bi oğlun var dedi
açıp açıp gösterdi hertarafını bize...

11 haftalıkken %60 erkek dendi
15 haftalıkken büyük ihtimal erkek dendi
ve dün 19 haftalıktı doktorum kesin erkek dedi
ve çokta edepsiz bi oğlun var dedi
açıp açıp gösterdi hertarafını bize...

banada doktorum12.haftamda erkek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…