15 kilo için mücadele başlasınnnn :)

imla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
25
0
36
Ankara
Bu benim ilk konum :) birkaç senedir fikir olarak ihtiyaç duyduğumda hep gelip bu foruma bakmışımdır.gizli bir takipçiydim anlayacağınız.Artık bende aktif olarak yazmayı planlıyorum.böylece hem kendim için hem de okuyanlar için bir umut yaratmış olurum belki.
bugünden itibaren kilo vermeye başlamalıyım.aksi takdirde kilo alışlar devam edecek.

1.60 boyum var 66 kiloyum inşallah 51 olmak istiyorum bismillah deyip başlayalım :) herkes hedefine ulaşır umarım :):8:

başarılar diliyorum size.. ben de 1 ocak itibariyle 23 kilo verme çabama başlayacağım:) hayatı boyunca zayıf olan biri olarak son 2 yılda aldığım kilolarla mücadele.. herkes sağlıklı kilosuna kavuşsun inşallah..

Benim de 15 kil vermem gerek canım mayis a kadar sure verdim... sana da bu yolda bol azim ve irade diliyorum... gunlugume beklerim
Seni de takip edeceğim tabi benim kilo 83.5 boy da 172

başarılar diliyorum size.. ben de 1 ocak itibariyle 23 kilo verme çabama başlayacağım:) hayatı boyunca zayıf olan biri olarak son 2 yılda aldığım kilolarla mücadele.. herkes sağlıklı kilosuna kavuşsun inşallah..

çok teşekkür ederimm.inşallah bu dönemi atlatır kendinizi mutlu hissedecek kiloya ulaşırsınız :)

Benim de 15 kil vermem gerek canım mayis a kadar sure verdim... sana da bu yolda bol azim ve irade diliyorum... gunlugume beklerim
Seni de takip edeceğim tabi benim kilo 83.5 boy da 172

kocamannnnn bir amin diyorum canım :) çok iyi olur birlikten kuvvet doğar sonuçta.inşallah ulaşıcaz hedefimize

bugün sabah tam buğday ekmeğinden domates salatalık peynirden oluşan sandviç yedim.bi çay bardağı okulda ki bitki çayı içtim ama yeşil çay gibi falan değil.

öğlen biraz nohut yemeği susuz ve salata yedim.şu saate kadarda 1.5 litre su içtim daha da devam ediyorum.

akşam için şu an brokoli haşlıyorum üzerine yoğurt pul biber döküp yiyeceğim:16:

siz neler yaptınızzzzzzzz :)

Yıllarca kilo almaya çalışan birisiydim. Şimdi de vermeye.
65 kg falanım.
:17:
58 kg olsam tam süper olur.
Ben de katılsam mı?
Ya da katılabilir miyim? diye sorayım önce...
Ne yapsak yaa?

Hipoglisemiliyim ben! Diyetisyen bir liste vermişti. Onu gün yüzüne çıkarıp onu mu uygulasam ki?

:43::43::43:

kesinlikle katıllllll çok sevinirim birbirimize destek olalım :)

o zaman senin o diyeti takip etmen lazım kafana göre yapma canım.

kocamannnnnn bi aradan sonra merhabaaaa:16:

gördüğünüz üzere ben kaçak kaçmış geri gelmiş bulunmaktayım.bu sefer kalıcı olmak ümidiyle :17::17:

şu an 63.300 kilodayım boyum 1.60 :34:

sevgii günlük merhabaaaa :32:

sabah:bi dilim kepek ekmeği domates peynir zytin

öğrencilerimin dondurma partisinden dondurma :18:

ara: 1 avuç leblebi ve 4 badem

yeşil çay

şu an canım başka bir şey istemiyor.bug ün akşamDA misafirliğe gideceğiz umarım abartmam.o yüzden ve yediğim dondurmanında etkisiyle yürüyüşe çıkıyorum birazdan.

bu arada akşam menüm yarmalı yoğurt çorbası bu kaaaaaa:56::56::56:

ve tabi bol su içiyoruzzzzz

Son düzenleme:
Back
X