• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 kilo vermek istiyorum.3 ayda versem şahane olur.Hadi 4-5 ay olsun gül hatrınıza.

samyelipoyraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
506
41
48
İzmir
Bayanlar 84 kiloyum 69 olmak istiyorum. Bana yeter şimdilik 69, 3 ayda versem ayda 5 kilo.. Veremem sanırım. 4 ayda versem ayda yaklaşık 4 kio yapar. olamayacak iş değil hani. 5 ayda versem ayda 3kilo..
çok mu zor ayda 3 kilo değil, ama aylardır aynı kilodayım hatta artıp artıp geri 84 e düşüyorum. birde bunu deneyeyim bakalım.

ilk iş yatmadan önce kocaman bir bardak su içmekle başlasın.. sabaha ekmek bir bilemedin iki dilim ile güzel bir kalvaltı yapıcam.
Arkadasım merhaba keşke izmirde olabilsem beraber diyet spor yapardık;)) bende 23 yaşındayım ve 85 kiloyum tabi ki ben doğumdan sonra 85 ten 80 e düştüm ama nolduysa kendimi boşladım ve 85 oldum bazen 87 bile oldum ama 85 te çakılı kaldım şimdi ikinci çocuğu da düşünüyorum ve bu kilolarla da çok zor olcak anlıcağın bende yalnızım ve İnan ki yalnız hiç bişey yapasım gelmiyor bi de ben yurt dışındayım ailemden uzak ama bu en guzel yaşlarımı kilolu geçirmek istemiyorum :((( paylaşmak istedim eğer hala istiyosan cok dürüst bir şekilde her gun doğrusuyla yanlışıyla yaptıklarımızı konuşalım yazalım olur mu?

Arkadasım merhaba keşke izmirde olabilsem beraber diyet spor yapardık;)) bende 23 yaşındayım ve 85 kiloyum tabi ki ben doğumdan sonra 85 ten 80 e düştüm ama nolduysa kendimi boşladım ve 85 oldum bazen 87 bile oldum ama 85 te çakılı kaldım şimdi ikinci çocuğu da düşünüyorum ve bu kilolarla da çok zor olcak anlıcağın bende yalnızım ve İnan ki yalnız hiç bişey yapasım gelmiyor bi de ben yurt dışındayım ailemden uzak ama bu en guzel yaşlarımı kilolu geçirmek istemiyorum :((( paylaşmak istedim eğer hala istiyosan cok dürüst bir şekilde her gun doğrusuyla yanlışıyla yaptıklarımızı konuşalım yazalım olur mu?

olur canım ya, bende en güzel yıllarımı bu kadar deildin ama hep hafifide olsa kilolu geçirdin 70 ler 75 ler falan. şimdi de86 yım. ve 32 yaşındayım. gitti gidiyor yıllarım. ben hala böyleyim. bi azimle bişeyler yapalım... ne zamana düşünüyosun ikinci çocuğu

Back
X