• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 olgun yumurtadan 1. gün 4 tanesi dölendi tranfere kadar azalır mı?

sunlife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
11
0
36
Bursa
merhaba.. yorumlarınıza ihtiyacım var.. eşim azospermi ve tıkanıklıga baglı tese ameliyatı oldu Allaha şükürler olsun ki sperm bulundu. dun benimde yumurtalarım toplandı bugun embrylog aradı ve 23 yumurtanın 15 i olgunmuş ve 1. gunde 4 yumurtam döllenmiş. eşinizden mikro tese ile sperm elde edildiği için geç döllenme olabilir dedi şaşırdığım icin bi an hic birşey soramadım ama aklıma takılan 4 yumurtanın döllenmesi az mı yada kac tanesi transfere kadar yaşar? eşinden tese ile sperm elde edilen ve gec döllenmesi olan var mı? yada döllenen kaç yumurta başarıya ulasır.. doktorum transfer 5. gun olur demişti ama embryolog aradığında yarın tekrar arayacağım ve transfer gununu soylerim dedi cok korkuyorum acaba olumsuz bir durum mu var.. olsa soylerdi değil mi ???

merhaba
hic belli olmaz 4u de devam edebilir, azabilir de. benim de basima gelen bir sey bu. yumurtalari topladiktan sonra bir soyma islemi yapiliyormus. bu islemden once bekletiyorlarmis. bazi olgun olmayan yumurtalar bu sirada olgunlasiyormus. son anda olgunlasan yumurtalarinda dollenme olasiligi dusukmus. bana boyle bir aciklama yaptilar. insallah allah yuzune guler bebeklerine kavusursun.

Back