- 1 Ekim 2023
- 5.019
- 19.332
- 168
- Konu Sahibi Cesur_lotus
Biraz da ben söyledim, okutun kendisine. Erkek olsa her gün yapardı ama kuş ölmüş agsjsksskErkekligine laf söylemişim o yüzden böyleymiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz da ben söyledim, okutun kendisine. Erkek olsa her gün yapardı ama kuş ölmüş agsjsksskErkekligine laf söylemişim o yüzden böyleymiş.
Şekerim bosayin gitsin demek olur mu? 2 çocuk var çok iyi bir baba,sorumluluk sahibi.simdiden sonra yenisini napayım ben ,kocam helalim eşim sevsin yeter.Istediginiz kadar erkekligine laf soyleyin zaten erkekligi bitmese bu durumda olmazdiniz. Sirf kirildi diye kac aydir kendini mi tutuyor yani bu adam baska yolla tatmin olmuyorsa? Bosayin gitsin daha gencsiniz yenisini bulursunuz.
Yok hayır yapmıyorum.Benim bahsettiğim agir bir şeyler taşıma çöp atma bozuk lambayı değiştirmek vs
Kardeş kardeş yaşayacaksınız o zaman. Bence bir destek alın ikiniz de.Şekerim bosayin gitsin demek olur mu? 2 çocuk var çok iyi bir baba,sorumluluk sahibi.simdiden sonra yenisini napayım ben ,kocam helalim eşim sevsin yeter.
Canım slkkln çok.bundan beni sorumlu tutması garip değil mi? Şeytan diyor ki al Penti privedan gecelik ,giy evin içinde dolan ama yaklaşmasına izin verme.ne dersin? Genç kız gibiyim sporcuyum ben yaptığı şeye bak.Biraz da ben söyledim, okutun kendisine. Erkek olsa her gün yapardı ama kuş ölmüş agsjskssk
Ben degismeliymişim,kadın gibi olmaliymişim.ne kadar ağır laflar bunlar,13 sene boyunca kadindim da ne oldu ne degistiKardeş kardeş yaşayacaksınız o zaman. Bence bir destek alın ikiniz de.
Giyin gezin ne olacak ki?Canım slkkln çok.bundan beni sorumlu tutması garip değil mi? Şeytan diyor ki al Penti privedan gecelik ,giy evin içinde dolan ama yaklaşmasına izin verme.ne dersin? Genç kız gibiyim sporcuyum ben yaptığı şeye bak.
O size kadın gibi ol demiş, siz de ona erkek değilsin demişsiniz. Cinsiyet rolleriniz değişmiş anlaşılanBen degismeliymişim,kadın gibi olmaliymişim.ne kadar ağır laflar bunlar,13 sene boyunca kadindim da ne oldu ne degisti
E bu kadar iyi sorumluluk sahibi adama erkek değilsin derken sorun olmuyor da o size kadın ol diyince mi sorun oluyor? Aynı şey değil mi? O zaman o da 13 sene erkek oldum da ne oldu der.Ben degismeliymişim,kadın gibi olmaliymişim.ne kadar ağır laflar bunlar,13 sene boyunca kadindim da ne oldu ne degisti
O zaman oyuncak alin onunla kendinizi tatmin edin kocanizda is yok iki sene nedir?Şekerim bosayin gitsin demek olur mu? 2 çocuk var çok iyi bir baba,sorumluluk sahibi.simdiden sonra yenisini napayım ben ,kocam helalim eşim sevsin yeter.
Göster ama elletmeŞeytan diyor ki,al Penti priveden yepyeni bir şey,giy ama kendine yaklaştırma.ne dersiniz![]()
Eee ihtiyacı olduğunu nereden biliyorsunuz ki? 46 yaşında adam neticede.Ha öyle mi yani şu an birlikte okuyorsunuz bu yorumları.
o zaman beyefendiye sorar mısınız çok incittiğinizi iddia ettiği erkekliğini, iki yıldır nasıl tatmin edip ihtiyaç gideriyormuş
Eee ihtiyacı olduğunu nereden biliyorsunuz ki? 46 yaşında adam neticede.Ha öyle mi yani şu an birlikte okuyorsunuz bu yorumları.
o zaman beyefendiye sorar mısınız çok incittiğinizi iddia ettiği erkekliğini, iki yıldır nasıl tatmin edip ihtiyaç gideriyormuş
Eee azalması normal bence 46 yaşında adam.evet bence yaş farkı fazla.46 yaşında performansın değişebileceğini düşünüyorum ben.adama suç buluyoruz adam biz ne halde olacağız bakalım o yaşta? Sizin için de geçerli arada koskoca 10 yıl var.adamla evlenirken bu tarz şeyleri düşünmüş olmalıydınız.Ona okudum bu yazdığınizi,ne diyor biliyor musunuz,ben ona 2 senedir azalttığı için neden bana kocalık erkeklik yapmıyorsun ? Demiştim oda sen bana karşılık mj yapiyon demisti ,ben çok sinirlenmiştim erkek değilsin sen demiştim.begfendi buna incinmiş .o yuzdenmiş.
Her adam aynı mı? Tek kıstas sizin kocanız mi?Yaşla alakası yok canım.Eşim 55 yaşında .Her gün ilişki olmasa cinsel hayatımız bitti diye espri yapıyor.
60 yasinda adamlarda is bitmiyorda 46 da mi bitecek? En fazla ayda bire duser hadi diyelim 2 senedir hic olmamasi normal mi? Birde bunu diyen sensin yaniEee ihtiyacı olduğunu nereden biliyorsunuz ki? 46 yaşında adam neticede.
Eee azalması normal bence 46 yaşında adam.evet bence yaş farkı fazla.46 yaşında performansın değişebileceğini düşünüyorum ben.adama suç buluyoruz adam biz ne halde olacağız bakalım o yaşta? Sizin için de geçerli arada koskoca 10 yıl var.adamla evlenirken bu tarz şeyleri düşünmüş olmalıydınız.
Sen de tuttrmuşsun hergün hergün.sor bakalım kaç kişi hergün yapıyordur gencecik yaşında.neyin hırsı bu anlamadım kiBiraz da ben söyledim, okutun kendisine. Erkek olsa her gün yapardı ama kuş ölmüş agsjskssk
60 yaşında kişinin cinsel performansı hakkında pek bilgim yok açıkçası.biz 50,55 yaşında menopoza giriyorsak, onlar da yaşlanıyordur diye düşünüyorum.aynı insan cinsi yani.yaşlanmak sadece kadınlara mi var?60 yasinda adamlarda is bitmiyorda 46 da mi bitecek? En fazla ayda bire duser hadi diyelim 2 senedir hic olmamasi normal mi? Birde bunu diyen sensin yani
Anne babalarinin kayinpeder kaynanalarinin birlikte oldugunu fark eden cok insan olduguna gore yas 50 is bitti diyemeyiz kimseye. Cevremde de 50 yas ustu insanlar gayet aktif cinsel hayatlarina devam ediyor. Siz bilmiyorsunuz diye oyle olmuyor. Menapoza girmek demekte cinselligin kesilmesi demek degil sadece artik cocugun olmicak demek60 yaşında kişinin cinsel performansı hakkında pek bilgim yok açıkçası.biz 50,55 yaşında menopoza giriyorsak, onlar da yaşlanıyordur diye düşünüyorum.aynı insan cinsi yani.yaşlanmak sadece kadınlara mi var?
Eee sulanmayı, cinsel isteği etkilemiyor mu?Anne babalarinin kayinpeder kaynanalarinin birlikte oldugunu fark eden cok insan olduguna gore yas 50 is bitti diyemeyiz kimseye. Cevremde de 50 yas ustu insanlar gayet aktif cinsel hayatlarina devam ediyor. Siz bilmiyorsunuz diye oyle olmuyor. Menapoza girmek demekte cinselligin kesilmesi demek degil sadece artik cocugun olmicak demek
Belki kuruluk yapiyordur ama cinsel istegi etkilemiyorEee sulanmayı, cinsel isteği etkilemiyor mu?