15 senelik evlilik ve 2 senedir ani bir şekilde cinsellik yokluğu

Erkekler takıyorlar erkeklikleriyle ilgili konulara. Penis boyu, skor.. bunlar hep onlarda var.

Takılmasını normal buldum ben. Karşılığı çok saçma. O da size bana kadın değilsin demiş. Gayet eşit duruyor durum. Bahane gibi geldi bana da.

Eee ihtiyacı olduğunu nereden biliyorsunuz ki? 46 yaşında adam neticede.
Eee azalması normal bence 46 yaşında adam.evet bence yaş farkı fazla.46 yaşında performansın değişebileceğini düşünüyorum ben.adama suç buluyoruz adam biz ne halde olacağız bakalım o yaşta? Sizin için de geçerli arada koskoca 10 yıl var.adamla evlenirken bu tarz şeyleri düşünmüş olmalıydınız.
Bi laf var bilin mi erkek ölür de şiiyyii ölmez die :)

Her adam aynı mı? Tek kıstas sizin kocanız mi?
Kıstas olarak göstermedim.Konu sahibi “Eşim 46 yaşında ondan mı acaba “demiş.Anladığım kadarıyla eşinin yaşına bağlamış.Ondan dolayı o eşimi örnek verdim.Yoksa tabiki eşim kıstas değil.Cinselliğin yaşla alakası olmadığını belirtmek istedim.

kızlar yaş 76 değil 46, belki iş sitresi vücut fonksiyonları cinselliği düşürür ama hadi olsun ayda 1, bu 2 sene diyor, hormonlarında aşırı düşüş veya kalp damar rahatsızlığına işaret bence.

kendi istemese bile vucüdü ister o kadar zamanda. normal bir durum değil ürologa gidip gözükmesi lazım. nasıl desem rüyasında vs de bir sey oluyormu hiç bir tepksii vs oldumu uykusunda. iki sene çok çok uzun süre sizin içinde zor ve üzücü.kendi için çözüm aramasa bile sizin için aramak zorunda

E bu kadar iyi sorumluluk sahibi adama erkek değilsin derken sorun olmuyor da o size kadın ol diyince mi sorun oluyor? Aynı şey değil mi? O zaman o da 13 sene erkek oldum da ne oldu der.
Öyle de yine de bir erkek olarak bazı şeyleri özlemez mi ? İhtiyaç duymaz mi ocaktan beri yok.

Senlenalakasi yok ereksiyon olmayabilir . Büyük ihtimallede odur
Bana ereksiyon olmaması zaten zoruma gidiyor.ama hiç bir şekilde olmadığını kendini tatmin etmediğine eminim.ben herkesin beğendiği sporcu biriyim.ama o elindekini elinin tersiyle itiyor bu zoruma gidiyor.

Erkekler takıyorlar erkeklikleriyle ilgili konulara. Penis boyu, skor.. bunlar hep onlarda var.

Takılmasını normal buldum ben. Karşılığı çok saçma. O da size bana kadın değilsin demiş. Gayet eşit duruyor durum. Bahane gibi geldi bana da.
Eş,bahane ediyor değil mi? Kadın olsaydın da...gibi seyler duymaya başladım 14 sene boyunca duymadığım sözler.sanki bir anda pöhh diye içine biriktirdiklerininkusup intikam almaya başladı.beni en güvendiğim yer olan vucudumdan vurmaya baak sende istenmiyorsun diye bir şekilde intikam almaya çalışıyor gibi...

kendi istemese bile vucüdü ister o kadar zamanda. normal bir durum değil ürologa gidip gözükmesi lazım. nasıl desem rüyasında vs de bir sey oluyormu hiç bir tepksii vs oldumu uykusunda. iki sene çok çok uzun süre sizin içinde zor ve üzücü.kendi için çözüm aramasa bile sizin için aramak zorunda
Ruyalanmadigini söyledi.bu arada son iki senede gitgide azaldı aylar girmeye başladı geçen sene toplam 6 defa yapmisizdir.bu sene sadece Ocak ayında.bu arada boşanmak da istiyor.

Back
X